اول سلام، سال نو به همه دوستان مبارک، حالا بریم سراغ کار عذرا خانوم (املای اسمتم بلدم) اول از همه اینکه حوصلت برای کار کردن خیلی خوبه مخصوصا اگه این کارا رو همین 2،3 روز اخیر انجام داده باشی!! اما در مورد کارا اول اینکه خیلی راحت خط بکش و یک خطو چند بار نکش فقط یه بار اونم سعی کن شق و رق بکشی که خطات قوی باشه و پشمالو نشه، نکته دیگه اینکه احساس میکنم زیاد حواست به نقاط گریز نیست چون بعضی جاها خط ها با هم موازی ترسیم شدن این نکته خیلی مهمه چون تمام زیبایی یک پرسپکتیو به رعایت نقاط کریزه چون در غیر اینصورت پرسپکتیو شبیه به ابلیک یا ایزومتریک میشه و از اون زیبایی میفته برای این کار بهتر بیشتر تو ابتدای کار پرسپکتیوایی با فرم مکعب بکشی که نقاط گریز توشون خیلی محسوس باشه، بعدشم سعی کن کم کم از رو کشیدنو بزاری کنار و از ذهنت بکشی که هم ذهنت خلاق تر بشه و هم اونجا مجبوری نقاط گریز و خطاتو خودت کنترل کنی. در کل بازم به کمیت کارات احسنت میگم موفق باشی...
اول از همه باید تشکر کنم به خاطر اینکه وقت گذاشتی کارم دیدی و نظر دادی راستش کارا توی 2روز انجام دادم ولی من خط های که راپیدی شدن را اول با مداد صاف کشیده بودم داشتم تمرین میکردم مث مهندس هادیان بکشم ایشون کاراشون هم از خط لرزون استفاده می کردن هم این که خط زیاد تیو کارشون بود راستش دیدم نمیشه مث اون تر و تمیز و من ذهنم واقعا اون قدر پر نیست که بتونم مث ایشون با کار برخورد کنم دارم سعی میکنم خطم یکبار اون هم صاف بکشم ،پرسپکتیو هم من با نقطه گریز راستش فقط ترم 1و 2برا هندسه استفاده کردم هیچ وقت با گریز نکشیدم ،این هم چشمی اخه توی عکس این جور بود میدونم که درستش با گریز یک دوبار اومدم با گریز بکشم دیدم که خیلی پرسپکتیو هام بزرگ میشه و خوشگل نیست ،از طرفی هم نمی دونم نقاط گریز کجا بزارم خوشگل شه ،اخه تا الان با گریز نکشیدم جز اون یک یا دو بار که اون هم قواعدش درست بود ولی به دل نمی نشست بازمممنون به خاطرنظر هات