تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول سلام، سال نو به همه دوستان مبارک، حالا بریم سراغ کار عذرا خانوم (املای اسمتم بلدم :)) اول از همه اینکه حوصلت برای کار کردن خیلی خوبه مخصوصا اگه این کارا رو همین 2،3 روز اخیر انجام داده باشی!! اما در مورد کارا اول اینکه خیلی راحت خط بکش و یک خطو چند بار نکش فقط یه بار اونم سعی کن شق و رق بکشی که خطات قوی باشه و پشمالو نشه، نکته دیگه اینکه احساس میکنم زیاد حواست به نقاط گریز نیست چون بعضی جاها خط ها با هم موازی ترسیم شدن این نکته خیلی مهمه چون تمام زیبایی یک پرسپکتیو به رعایت نقاط کریزه چون در غیر اینصورت پرسپکتیو شبیه به ابلیک یا ایزومتریک میشه و از اون زیبایی میفته برای این کار بهتر بیشتر تو ابتدای کار پرسپکتیوایی با فرم مکعب بکشی که نقاط گریز توشون خیلی محسوس باشه، بعدشم سعی کن کم کم از رو کشیدنو بزاری کنار و از ذهنت بکشی که هم ذهنت خلاق تر بشه و هم اونجا مجبوری نقاط گریز و خطاتو خودت کنترل کنی. در کل بازم به کمیت کارات احسنت میگم موفق باشی...

اول از همه باید تشکر کنم به خاطر اینکه وقت گذاشتی کارم دیدی و نظر دادی راستش کارا توی 2روز انجام دادم ولی من خط های که راپیدی شدن را اول با مداد صاف کشیده بودم داشتم تمرین میکردم مث مهندس هادیان بکشم ایشون کاراشون هم از خط لرزون استفاده می کردن هم این که خط زیاد تیو کارشون بود راستش دیدم نمیشه مث اون تر و تمیز و من ذهنم واقعا اون قدر پر نیست که بتونم مث ایشون با کار برخورد کنم دارم سعی میکنم خطم یکبار اون هم صاف بکشم ،پرسپکتیو هم من با نقطه گریز راستش فقط ترم 1و 2برا هندسه استفاده کردم هیچ وقت با گریز نکشیدم ،این هم چشمی اخه توی عکس این جور بود میدونم که درستش با گریز یک دوبار اومدم با گریز بکشم دیدم که خیلی پرسپکتیو هام بزرگ میشه و خوشگل نیست ،از طرفی هم نمی دونم نقاط گریز کجا بزارم خوشگل شه ،اخه تا الان با گریز نکشیدم جز اون یک یا دو بار که اون هم قواعدش درست بود ولی به دل نمی نشست بازمممنون به خاطرنظر هات

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول از همه باید تشکر کنم به خاطر اینکه وقت گذاشتی کارم دیدی و نظر دادی راستش کارا توی 2روز انجام دادم ولی من خط های که راپیدی شدن را اول با مداد صاف کشیده بودم داشتم تمرین میکردم مث مهندس هادیان بکشم ایشون کاراشون هم از خط لرزون استفاده می کردن هم این که خط زیاد تیو کارشون بود راستش دیدم نمیشه مث اون تر و تمیز و من ذهنم واقعا اون قدر پر نیست که بتونم مث ایشون با کار برخورد کنم دارم سعی میکنم خطم یکبار اون هم صاف بکشم ،پرسپکتیو هم من با نقطه گریز راستش فقط ترم 1و 2برا هندسه استفاده کردم هیچ وقت با گریز نکشیدم ،این هم چشمی اخه توی عکس این جور بود میدونم که درستش با گریز یک دوبار اومدم با گریز بکشم دیدم که خیلی پرسپکتیو هام بزرگ میشه و خوشگل نیست ،از طرفی هم نمی دونم نقاط گریز کجا بزارم خوشگل شه ،اخه تا الان با گریز نکشیدم جز اون یک یا دو بار که اون هم قواعدش درست بود ولی به دل نمی نشست بازمممنون به خاطرنظر هات
اصا بتونی بدون گریز بکشی بهترم هس!!! چون گریزات بهتره بیرون کاغذ باشن!!! ولی پرسپکتیوت باید درست باشه!!! وگرنه نمره از دست میدی!!! بدون گریز پرس درس زدن واقعا سخته و نیاز ب تمرین خفن داره!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصا بتونی بدون گریز بکشی بهترم هس!!! چون گریزات بهتره بیرون کاغذ باشن!!! ولی پرسپکتیوت باید درست باشه!!! وگرنه نمره از دست میدی!!! بدون گریز پرس درس زدن واقعا سخته و نیاز ب تمرین خفن داره!!!

میشه بگی چطور باید تمرین کنم که بتونم بدون اون بزنم چون با گریز زدم دوبار خیلی داغون شد صفحه را افقی گرفتم و اخر برگه ا3گریزهام ولی خیلی بزرگ شد در حدی که اشکم در اورد خودم ازش خجالت کشیدم حتی با خط کش نقاط برده بودم به گریز که دقیق در بیاد ،تمرین هر چی بگی و هر چقدر سخت باشه من اماده ام که انجام بدم که درست شه چون میخوام واقعا درست شه و براش هر سختی را حاظرم تحمل کنم لازم شد رفتیم صحرا کار میبرم که تمرین کنم هر چند میدونم بقیه مسخره ام میکنن:(ولی هدفم مهمتره تا بقیه و مسخره کردنشون :smile:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بگی چطور باید تمرین کنم که بتونم بدون اون بزنم چون با گریز زدم دوبار خیلی داغون شد صفحه را افقی گرفتم و اخر برگه ا3گریزهام ولی خیلی بزرگ شد در حدی که اشکم در اورد خودم ازش خجالت کشیدم حتی با خط کش نقاط برده بودم به گریز که دقیق در بیاد ،تمرین هر چی بگی و هر چقدر سخت باشه من اماده ام که انجام بدم که درست شه چون میخوام واقعا درست شه و براش هر سختی را حاظرم تحمل کنم لازم شد رفتیم صحرا کار میبرم که تمرین کنم هر چند میدونم بقیه مسخره ام میکنن:(ولی هدفم مهمتره تا بقیه و مسخره کردنشون :smile:
شما اول با گریز بزن!!! بذا اول درست پرس زدنو یاد بگیری!!! اشکال پیچیده بزن!!! پله خصوصا و...!!! بعد کم کم نقاط گریز و ببر بیرون کاغذ!!! کاغذتو بچسبون ک تکون نخوره!!! سعی کن خطا رو ببری بشون!!! این تمرین و اینقد انجام بده که کم کم حس کنی ذهنت نقطه و می بینه و نیازی نداره که باشه!!! همش ب تمرینه!!!

shima 70

عضو جدید
اینم کار امشب ...عذرا تو حتما نظر بده ها...ایشالله فرصت بعدی راپیدیش میکنم و راندو...

پیوست ها

• IMAG0658.jpg
    IMAG0658.jpg
    14.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMAG0660.jpg
    IMAG0660.jpg
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم کار امشب ...عذرا تو حتما نظر بده ها...ایشالله فرصت بعدی راپیدیش میکنم و راندو...
نظر منو بخوای!!! سراغ کار گرد نرو!!! جز دردسر چیزی نداره!!! تمرین خطتو بیشتر کن!!! رو پرزانتت کار کن!!! ی روش پرزنت انتخاب کن و ب حد کمالش برسون!!! رو ترسیمت فک کن و سعی کن خطات با معنی بشن!!! سایه و بازتاب هم کارتو قوی می کنه!!!
پرسپکتیوت درست کن که از نان شب واجب تره!!!

samranegon

عضو جدید
چرا ميترسي محكم خط بكشي؟اگه پيشطرح هم هست بازم با اطمينان بكشش بذار خراب شه ، به نظر من كاري كه خراب ميكني ارزشش بيشتر از يه ترسيم درسته چون از رو اون ميتوني بفهمي مشكلت كجاست، تا تو تمريني ريسك كن ، سر جلسه اين شانسو نداري
اگه با مداد هم ميكشي با يه مداد B12 بكش يا مداد پاستل با همونم راندوش كني بنظرم بهتره از اين كه همه جزئياتو دوبار ترسيم كني
اينهمه زحمت كشيدي دستت درد نكنه شيما اگه يكي پيشت بود اعتماد بنفس ميداد كارت خيلي بهتر از اين در ميومد

shima 70

عضو جدید
نظر منو بخوای!!! سراغ کار گرد نرو!!! جز دردسر چیزی نداره!!! تمرین خطتو بیشتر کن!!! رو پرزانتت کار کن!!! ی روش پرزنت انتخاب کن و ب حد کمالش برسون!!! رو ترسیمت فک کن و سعی کن خطات با معنی بشن!!! سایه و بازتاب هم کارتو قوی می کنه!!!
یه سوال:هم شما جواب بده لطفا هم بقیه دوستان که کارمو دیدن
من یه چیو نمیدونم واقعا!!!الان خیلی افتضاحه؟درصد بگین مثلا از 100% چقدره؟؟
نمیتونم چیزمثبتی تو کارم ببینم این واقعا اذیتم میکنه :(

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه خوب نیس!!! ولی همون طور که samranegon گف با جرات خط بکش!!! بذا خراب کنی!!! من اکثرا اتود مدادی نمی کنم کارامو!!! بذا خراب شه!!! ی کار و 10 بار بکش!!! بار 10 ام منتظر معجزه دستت باش!!! تمرین کن...

shima 70

عضو جدید
چرا ميترسي محكم خط بكشي؟اگه پيشطرح هم هست بازم با اطمينان بكشش بذار خراب شه ، به نظر من كاري كه خراب ميكني ارزشش بيشتر از يه ترسيم درسته چون از رو اون ميتوني بفهمي مشكلت كجاست، تا تو تمريني ريسك كن ، سر جلسه اين شانسو نداري
اگه با مداد هم ميكشي با يه مداد B12 بكش يا مداد پاستل با همونم راندوش كني بنظرم بهتره از اين كه همه جزئياتو دوبار ترسيم كني
اينهمه زحمت كشيدي دستت درد نكنه شيما اگه يكي پيشت بود اعتماد بنفس ميداد كارت خيلي بهتر از اين در ميومد
آهاااااااای اونی که باید بهم اعتماد به نفس بدی خو بیا دیگه الان نیازت دارم بعدا نمیخوامت دیگه ها گفته باشم نگی نگفت:razz:...والا...چند تا عامل هستش که خطام اینجوریه...1.میخوام پررنگ نشه که اگه اشتباه بود ناجور در نیاد 2. از کثیف کاریشه اخه همینجوری کارام کثیف هست دیگه اونجوری که...3.کلا ادم عجول و فوق العاده بی حوصله ای شدم شاید چون خستم نمیدونم شایدم چون میخوام همه چیو با هم پیش ببرم شایدم....4.کاغذمم کاغذ باطلست واسه اونم هست که خطام کمرنگ میشه ....با وجود همه این حرفا چششششم ...مرسی از نظرت :smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم دو تا دیگش...

من هم با مهندس موافقم ،یادمه یکی از بچه ارشدامون خدایش کارش درست بود ،یکبار گفت توی امتحان اسکیس به هیچ وجه دایره استفاده نکنید والا یک دسوت داشتم همیشه دایره میزد توی کار و هر ترم هم گیر یم افتاد و وای که کلی وقتمون گرفه میشد دم درست کردن کاراش خدایی هر ترم من از اول تا اخر توی س میزدم که بچه سراغ دایره نرو ترم اخری گفتم به خدا دایره رفتی کار کنی دیگه با من حرف نزن خلاصه خیلی جلو خودش گرفته بود فقط یک قوس داشت که اون هم خدا را شکر عذاب اور نبود ،خلاصه هر کار می کنید دنبال دردسر نرید توصیه به همه دوستان

شما اول با گریز بزن!!! بذا اول درست پرس زدنو یاد بگیری!!! اشکال پیچیده بزن!!! پله خصوصا و...!!! بعد کم کم نقاط گریز و ببر بیرون کاغذ!!! کاغذتو بچسبون ک تکون نخوره!!! سعی کن خطا رو ببری بشون!!! این تمرین و اینقد انجام بده که کم کم حس کنی ذهنت نقطه و می بینه و نیازی نداره که باشه!!! همش ب تمرینه!!!

اوکی باشه چشم همین کار میکنم ،تمام سعی ام میکنم هر چند خیلی سخته برام ولی باشه چشم ،خواهشا اگه نمونه دارید فقط بزارید تا داشته باشم اول اونا را بکشم بعدش خودم دوباره تمرین کنم ممنون از راهنمایی ات

shima 70

عضو جدید
دوستان من تمرین خطو دارم اما خب میدونم که خیلی کمه خیلی خیلی کمه مثلا روزی نهایتا یه آ3 پشتو رو ...همش یه چی بهم میگه فایده نداره این فایده نداره خب حقیقتا همین جور هم فک میکنم خب اینکه بشینم خط بکشم بی هدف یا نهایتا با هدف اینکه صاف بشه چه فایده داره اونم خطی که بعد دو روز باز از دست میره..اما خب کشیدن از رو یه چیزی یا همیجوری برا خودم لذت بخشه...حالا شما بگین من چه کنم؟؟؟هر دوتارو با هم پیش ببرم یا مثلا یه هفته زوم کنم رو کشیدن خط و اونو اوکی اوکی کنم بعد برم بعدی؟؟؟اصلا اوکی بشو هست؟؟؟:crying:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوکی باشه چشم همین کار میکنم ،تمام سعی ام میکنم هر چند خیلی سخته برام ولی باشه چشم ،خواهشا اگه نمونه دارید فقط بزارید تا داشته باشم اول اونا را بکشم بعدش خودم دوباره تمرین کنم ممنون از راهنمایی ات[/QUOTE] از رو عکس واقعی پرس بزن و سعی کن تبدیلش کنی ب مدل اسکیسی!!! هر کارم چن بار بزن ک خودت باش حال کنی!!! سبکتم انتخاب کن!!! زود راه میوفتی!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره من هم فک می کنم که میترسه خط بکشه و اینکه ایشون هم نیاز دارن که حداقل روزی 3تا4ساعت را خط بکشن البته نهایش یک هفته دقت کنه کارش خیلی بهتر میشه ، مهم اینکه که امشب قرار گذاشتیم بکشیم کشیدی تو ،این از همه مهمتره همیشه استارت کار سخته

ببین یک چیز که قبل پرسپکیتو و بقیه توی چشم میخوره به نظر من خطه من وقتی خطم صاف می کشیدم فبلا باهاش حال میکردم ولی الان که خط هام مث قبل نیست زیاد باهاشون حال نمی کنم خط خیلی مهمه

نکته مثبت کارت اینه که چند تا قوس خوب در اوردی;)

متاسفانه خوب نیس!!! ولی همون طور که samranegon گف با جرات خط بکش!!! بذا خراب کنی!!! من اکثرا اتود مدادی نمی کنم کارامو!!! بذا خراب شه!!! ی کار و 10 بار بکش!!! بار 10 ام منتظر معجزه دستت باش!!! تمرین کن...
با تمرین زیاد و معجزه اش موافقم راستش من اول که شروع کردم به راپیدی کردن کارام خیلی اذیت شدم چون خط هام واقعا افتضاح بود ،درست بود داشتم سبک کسی را تیو خط کشیدن تقلید می کردم ولی اذیتم می کردکه این جور می شد ،بعدش خیلی ناراحت بودم اومدم به خودم گفتم من تمرین خط میکنم با مازیک و روان نویس و اینا ولی با مداد میکشم ،چون من دوران دانشجوی همیشه با مداد تمرین خط کرده بودم اصلا نمی تونستم تمرین خط با راپید کنم ولی الان خدا را شکر با راپید و روانویس و ماژیک هم می تونم بکشم ،با خودم عهد کردم این قدر تمرین کنم که بتونم بدون مداد یک ضرب با راپید بکشم با گفته مهندس هم موافقم من خودم یک مقدار برم جلو انشاله سعی می کنم کم کم با راپید تمرین کنم به کشیدن یک ضرب
آهاااااااای اونی که باید بهم اعتماد به نفس بدی خو بیا دیگه الان نیازت دارم بعدا نمیخوامت دیگه ها گفته باشم نگی نگفت:razz:...والا...چند تا عامل هستش که خطام اینجوریه...1.میخوام پررنگ نشه که اگه اشتباه بود ناجور در نیاد 2. از کثیف کاریشه اخه همینجوری کارام کثیف هست دیگه اونجوری که...3.کلا ادم عجول و فوق العاده بی حوصله ای شدم شاید چون خستم نمیدونم شایدم چون میخوام همه چیو با هم پیش ببرم شایدم....4.کاغذمم کاغذ باطلست واسه اونم هست که خطام کمرنگ میشه ....با وجود همه این حرفا چششششم ...مرسی از نظرت :smile:

ببین عزیزم اعتماد به نفس هیمنه که الان شروع کردی همینه که جرات کردی مداد به دست بگیری ،ببین این که کاغذ باطله است و چه میدونم خسته ام و کار کثیف بشه و این ها را ول کن باور کن من گاهی اوقات هست میخوام خط بکشم توی کاغذ های که چک نویس های قبلام بوده خط می کشم یا یک صفحه ا3را اول با روان نویس سیاه بعدش ابی بعدش ماژیک ابی بعد مشکی بعد خط ،مکعب ،بعد دایره ،باور کن بعضی از برگه هامو نمی تونی نقطه سفید توش پیدا کنی به باطله و این چیزاش فک نکن فقط تمرین کن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وضعیت روحی؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

بابا شوخی کردم سر کلاس پیش استاد رسوای عالممون نکنی بگی سجی چسبده به قغس:D
اینم یه کار دیگه برا مهد کودک تو شمال.........عیدی فراموش نشود ببخشید نظر منظورم بود
مشاهده پیوست 201259http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201259&d=1395400013
چرا هیشگی منو دوس نداره............بابا یه نظری.........دادی بیدادی....فحشی:crying:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من تمرین خطو دارم اما خب میدونم که خیلی کمه خیلی خیلی کمه مثلا روزی نهایتا یه آ3 پشتو رو ...همش یه چی بهم میگه فایده نداره این فایده نداره خب حقیقتا همین جور هم فک میکنم خب اینکه بشینم خط بکشم بی هدف یا نهایتا با هدف اینکه صاف بشه چه فایده داره اونم خطی که بعد دو روز باز از دست میره..اما خب کشیدن از رو یه چیزی یا همیجوری برا خودم لذت بخشه...حالا شما بگین من چه کنم؟؟؟هر دوتارو با هم پیش ببرم یا مثلا یه هفته زوم کنم رو کشیدن خط و اونو اوکی اوکی کنم بعد برم بعدی؟؟؟اصلا اوکی بشو هست؟؟؟:crying:

ببین من میگم هم تمرین خط هم تمرین پرسپکتیو را باید انجام بدی من میگم ناامید نشو ،تازه من هم باید ادامه بدم به خط و پرسپکتیو ،با هم میریم جلو ته اش یک چیزی یاد میگیریم:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر شوخی نبود خیلی هم جدی بود--- اگ می خوای نگم باید نمیگم اما دیگه همش تا ببینمت یاد آرزوهات می افتم --- کار مهدکودک تم خوبه بهتر از کار قبلی اته چون قبلیه خیلی شلووغ کار کرده بودی این طوری جزئیات کارت بیشتر مشخصه
بگو هر چه میخواهد دل تنگت بگو ما که رسوای عالمیم فقط آقا مجید مونده و حافظ جون:(

ماشالا توانایی خدا مثل اینکه وضعت توپه .........البته فک کنم نیتت ترویج سنت پیامبر و ادامه راه ایشونه............
کلا من عاشق پیامبرم

نه فک کنم سجی زیاد سوره نسا خونده میترسم تا پایان سال بخواد چهارمی را هم بگیره و خیال همه را راحت کنه ، خدا را شکر دین هم که دست و بالشون باز گذاشته ،فقط خدا به دادش برسه چون جنگ جهانی رخ میده اون وقت :biggrin:
المومنین و المومنات.

............ایول مهاباد.........به قول زیرک مرحوم آوه گه مهاباد...........:w33:

اره خدایی......ای روزا وقتی میری عید دیدنی همه میگن انشالا امسال دوتایی ببینیمت..........ما هم باید به سجاد بگیم انشالا تا آخر سال 5 تایی ببینیمت ..........خدایی فصلی هم حساب کنی همون 4 تا میشه...........
.ای بابا جدی جدی مث اینکه راست شد بابا بیخیال تو این دوره کی زن میگره آخههههههههههههههه....اون دخترم مگه از زندگیش سیر شده که زن یه معمار شه اونم سجی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هیشگی منو دوس نداره............بابا یه نظری.........دادی بیدادی....فحشی:crying:

والا مهندس من کار دیدم خوشگل بود از کارا خودم بهتر بود اقا ایراد بلد نبودم بگیرم ،حالا که دوست داریایراد بگیریم خب داداش این اشل انسانی ها را چرا یان قدر بی ریخت کشیدی:biggrin:(البته خودم مث یک مرد ،ادم میکشم عینهو قورباغه )

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارت خوبه!!! گویاس!!! کنتراست و سایشم خوبه!!! فقط خطات یکم ضعف دارن!!! خصوصا تو جلو کار!!!
خیر ببینی جوون .....درسته حق با شماست راستش اینو نشون استاد دادم گفت بغیر ورودیش مابقیش بدرد نمیخوره که یه خط قرمزم کشید دورش.............الان من سجی هستم یک سرخورده
راستی تا اینجایین یه سوال : استاد گفت تو عید اگه خواستی بریم کروکی زدن.به نظرتون کل وقتمو بزارم رو اسکیس یا این وسطا کروکی هم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیر ببینی جوون .....درسته حق با شماست راستش اینو نشون استاد دادم گفت بغیر ورودیش مابقیش بدرد نمیخوره که یه خط قرمزم کشید دورش.............الان من سجی هستم یک سرخورده
راستی تا اینجایین یه سوال : استاد گفت تو عید اگه خواستی بریم کروکی زدن.به نظرتون کل وقتمو بزارم رو اسکیس یا این وسطا کروکی هم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه استاد خسته ای داری!!! کروکی از کجا؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا مهندس من کار دیدم خوشگل بود از کارا خودم بهتر بود اقا ایراد بلد نبودم بگیرم ،حالا که دوست داریایراد بگیریم خب داداش این اشل انسانی ها را چرا یان قدر بی ریخت کشیدی:biggrin:(البته خودم مث یک مرد ،ادم میکشم عینهو قورباغه )
:biggrin: پرتره خودمو کشیدم
نه اتفاقا تو اونا مشکل ندارم (چون طراحیم بدک نی ) فعلا رو معماری وقت میزارم سر جلسم اونارو ردیف میکنم فقط خواستم یه حال و هوایی ایجاد شده باشه............راستش خعلی مشکل دارم فعلا تو معماری اوناییم که تصحیح میکنن خودشون اینکارن بابا با یه نیگاه میفهمن یارو چیکار ه ست.............حالا برا عیدم 4 تا موضوع سخت داده بهمون استاد که دهنمون سرویسه.شبستان..سرای محله.نمازخونه تو سایتی که خودش گفته حالا مثلا گفته تو سایت که یه پارکیم هس لات و لوتا پرسه میزنن و امنیت نداره راهکارتون چیه..................کسی نطری.ایده ای نداره.........نماز خونه خودم که قبلا کار کردم ولی شبستان و سرای محله نه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی تا اینجایین یه سوال : استاد گفت تو عید اگه خواستی بریم کروکی زدن.به نظرتون کل وقتمو بزارم رو اسکیس یا این وسطا کروکی هم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE چه استاد خسته ای داری!!!] کروکی از کجا؟؟؟
نه اتفاقا اصلا خسته نمیشه..:)........تو محله های قدیمی کرمانشاه.......................

samranegon

عضو جدید
بنظر منم پرسپكتيوت خوبه. رمپ،و صفحه ورودي (اگه خواسته باشي افقي بكشي) اشتباه در اومده، خطاي عمودي همشون حدود 3 تا 5 درجه انحراف دارن كه نشون ميده هميشه تو يه حالت تمرين نميكني و بايد زود تمرين تو حالت درستو شروع كني،بعد اختلاف ارتفاع خيابون وسايت كاش يكدفعه تموم نميشد يا با مبلمان شهري ساده شده كارتو به كاغذ ميدوختي، انعكاس شيرواني تو شيشه ها قشنگ شده،كاش با سقف هم بازي ميكردي كه دربرابر بازياي پلان ساده نباشه و فيگورايي كه تو كار گذاشتي با جاشون هماهنگ بود(كف سازي حتما استفاده كن ). من دوسش دارم ، دمت گرم دوستم داريم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اتفاقا اصلا خسته نمیشه..:)........تو محله های قدیمی کرمانشاه.......................
ردبول زیاد می خوره حتما!!! به نظرم اگه منسجم کار کنی و تو پیدا کردن سوژه وقت تلف نکنی فوایدی نظیر، قوی شدن چشم در تناسبات، تبدیل بافت ب اسکیس، صاف شدن خط، قوی شدن پرسپکتیو و... داره!!! یه چن روز واسش وقت بذا فدای چاوانت!!! :دی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: پرتره خودمو کشیدم
نه اتفاقا تو اونا مشکل ندارم (چون طراحیم بدک نی ) فعلا رو معماری وقت میزارم سر جلسم اونارو ردیف میکنم فقط خواستم یه حال و هوایی ایجاد شده باشه............راستش خعلی مشکل دارم فعلا تو معماری اوناییم که تصحیح میکنن خودشون اینکارن بابا با یه نیگاه میفهمن یارو چیکار ه ست.............حالا برا عیدم 4 تا موضوع سخت داده بهمون استاد که دهنمون سرویسه.شبستان..سرای محله.نمازخونه تو سایتی که خودش گفته حالا مثلا گفته تو سایت که یه پارکیم هس لات و لوتا پرسه میزنن و امنیت نداره راهکارتون چیه..................کسی نطری.ایده ای نداره.........نماز خونه خودم که قبلا کار کردم ولی شبستان و سرای محله نه

خب قشنگ بگو استادت چی گفته و چی میخواد ما هم بهش فک کنیم خب ،صورت سوال بزار شاید ما هم شیطون گولمون زد و تمرین های شما را انجام دادیم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظر منم پرسپكتيوت خوبه. رمپ،و صفحه ورودي (اگه خواسته باشي افقي بكشي) اشتباه در اومده، خطاي عمودي همشون حدود 3 تا 5 درجه انحراف دارن كه نشون ميده هميشه تو يه حالت تمرين نميكني و بايد زود تمرين تو حالت درستو شروع كني،بعد اختلاف ارتفاع خيابون وسايت كاش يكدفعه تموم نميشد يا با مبلمان شهري ساده شده كارتو به كاغذ ميدوختي، انعكاس شيرواني تو شيشه ها قشنگ شده،كاش با سقف هم بازي ميكردي كه دربرابر بازياي پلان ساده نباشه و فيگورايي كه تو كار گذاشتي با جاشون هماهنگ بود(كف سازي حتما استفاده كن ). من دوسش دارم ، دمت گرم دوستم داريم
فدای تو رفیق.درسته راستش یکی از گریزا رو بدجایی انتخاب کردم که مجبور شدم یه نقطه ای و دو نقطه ای رو ترکیب کنم چون اولین بارم بود خیلی از خطوطو الا بختکی رسوندم مقصد .............من مشکلم همین مبلمان شهری اس.........نمیدونم چه کنم......مقاله ای.کتابی چیزی سراغ ندارین؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدای تو رفیق.درسته راستش یکی از گریزا رو بدجایی انتخاب کردم که مجبور شدم یه نقطه ای و دو نقطه ای رو ترکیب کنم چون اولین بارم بود خیلی از خطوطو الا بختکی رسوندم مقصد .............من مشکلم همین مبلمان شهری اس.........نمیدونم چه کنم......مقاله ای.کتابی چیزی سراغ ندارین؟

واسه مبلمان شهری و اینا من قبلا یک چیزایی دیدم توسلی یک چند تا کتاب داره میگن خیلی خوبه من که یکی پی دی اف داشتم فک کنم برا طراحی سرای محله خوبه چون یادمه نسبت های دیوار عرض توی حالت های قدیم نوشن داده بودو گفته بود درواقع قسمتی سنتی کار بود که ما باید بخوینم و خودمون به بروز و نیازهامون ابدیتش کنیم :smile: من برا پایان نامه ام اونا را خوندم خیلی خوشم اومده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا