تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم چند تا از کارامو میذارم :( نمیدونم چرا خطام صاف نمیشه!!!مخصوصا خط بلندا که خیلی قوس دار میشه.بهمونم گفتن خط کش ممنوعه!!

کار اولی و آخری لایک داره!!! یکم کنتراست کارا کمه ولی بازم خوبه به نظرم!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها عید همتون مبارک........................امیدوارم امسال یه سال خاطره انگیز بشه تو تاریخ زندگیمون و به چیزایی که میخواییم برسیم:)..................من یه ماشین شاسی بلند میخوام.......هممیه خونه...........یه زن:D حالا ارشدم قبول شدیم بدک نی:w01:

mon-@-rchitect

عضو جدید
بچه ها عید همتون مبارک........................امیدوارم امسال یه سال خاطره انگیز بشه تو تاریخ زندگیمون و به چیزایی که میخواییم برسیم:)..................من یه ماشین شاسی بلند میخوام.......هممیه خونه...........یه زن:D حالا ارشدم قبول شدیم بدک نی:w01:

منم سال نو به همون تبریک میگم انشالاتو این سال بهترینهاواستون رقم بخوره..........
سجاد جان داداش خواسته ی دیگه ای نداری؟؟؟؟!!!!!!!!بگو تعارف نکن ...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم سال نو به همون تبریک میگم انشالاتو این سال بهترینهاواستون رقم بخوره..........
سجاد جان داداش خواسته ی دیگه ای نداری؟؟؟؟!!!!!!!!بگو تعارف نکن ...
راستش دوس دارم دو تا زن بگیرم............شایدم سه تا.......ممنون میشم مسئولین رسیدگی کنن:D

--زهرا

عضو جدید
منم به نوبه خودم سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم سال پر موفقیتی باشه بخصوص واسه اونایی ک رویاهای زیادی دارن - امیدوارم رویای هاشون ؛ واقعیت زندگیشون بشه ;)

samranegon

عضو جدید
سال نو تون مبارك ، اميدوارم امسال خودتونو به هدفهاتون برسونيد جز سجي جان توسه تا، سجي جان ته ديگشونم تقسيم بر مجردا كنيم نفري 2.456 كه گردش كنيم ميشه 2.5 سهممونه، جاي دودوتا چهارتا مواظب باش از اون نصفه كلاه سرت نذارن بالاتنه ش گيرت بيوفته:whistle::whistle:
ريبازو پيوانه ي ريگا
وه سه ر كه وتنو ده ر برينه وه
وه گيرت ده كه ون له يه ك شه قاودا
برو ويراي خو به ره
شكه ستو پرسيار
ئي تون له دريژانه ي ريگا
(نيچه)

shima 70

عضو جدید
سال نو تون مبارك ، اميدوارم امسال خودتونو به هدفهاتون برسونيد جز سجي جان توسه تا، سجي جان ته ديگشونم تقسيم بر مجردا كنيم نفري 2.456 كه گردش كنيم ميشه 2.5 سهممونه، جاي دودوتا چهارتا مواظب باش از اون نصفه كلاه سرت نذارن بالاتنه ش گيرت بيوفته:whistle::whistle:
ريبازو پيوانه ي ريگا
برو ويراي خو به ره
شكه ستو پرسيار
ئي تون له دريژانه ي ريگا
(نيچه)
نیچه !!!!:surprised:

shima 70

عضو جدید
عید اومده دوباره ....

عید اومده دوباره ....

عید همگی مبارک ایشالله که امسال به همه ارزوهاتون برسین و انشالله سلامت و شاداب باشین :w40:

• Like
واکنش ها: imah

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ريبازو پيوانه ي ريگا
برو ويراي خو به ره
شكه ستو پرسيار
ئي تون له دريژانه ي ريگا
(نيچه)
ده سو خوش بی کاکه گیان.خلکی کوینه ی؟:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وضعت خوبه ها سجی
وضعیت روحی؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

منم به نوبه خودم سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم سال پر موفقیتی باشه بخصوص واسه اونایی ک رویاهای زیادی دارن - امیدوارم رویای هاشون ؛ واقعیت زندگیشون بشه ;)
بابا شوخی کردم سر کلاس پیش استاد رسوای عالممون نکنی بگی سجی چسبده به قغس:D
اینم یه کار دیگه برا مهد کودک تو شمال.........عیدی فراموش نشود ببخشید نظر منظورم بود
IMG_۲۰۱۴۰۳۲۱_۱۴۲۰۳۶.jpghttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201259&d=1395400013

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها طبق قولی که داده بودم که یک مقدار از کارا که تازه شروع کردم میزارم اومدم به حرفم عمل کنم اونایی که با مداد کشیدم میدونم باید کجا تقریبا هاشور و اینا بخوره و بهتر شه ولی با مداد کشیدم که یکم خط که بکشم خط هام بهتر شه بعدانشاله راپیدی کنم برا تمرنی و پر شدن دستم ،خلاصه این هم کارای اولیه تمرینما برای شروع البته هنوز روی دور اصلی تمرین نیفتادیم
Photo-0039.jpgPhoto-0040.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
Photo-0048.jpgPhoto-0049.jpg
بچه ها درخت کشیدنم کلا افتضاح شده از اون ایرادنگیرید،به جای ایراد پیشنهاد بدید چیکار کنم که درست شه ،ممنون میشم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
Photo-0050.jpgPhoto-0051.jpg
خب شما گفتید کارام بزارم من هم با وجودی که میدونم کارم داغونه گذاشتم ولی خب حالا ممنون میشم که اول از همه ایرادهام بگیرید و راهنمایی کنید که چیکار کنم که اوضاع خوب شه ،بعضی ایراد هام خودم میدونم ولی ممنون میشم شما هم بگید

shima 70

عضو جدید
مشاهده پیوست 201270مشاهده پیوست 201271
خب شما گفتید کارام بزارم من هم با وجودی که میدونم کارم داغونه گذاشتم ولی خب حالا ممنون میشم که اول از همه ایرادهام بگیرید و راهنمایی کنید که چیکار کنم که اوضاع خوب شه ،بعضی ایراد هام خودم میدونم ولی ممنون میشم شما هم بگید
عذرا قرارمون تو این تاپیک رک و رو راست بودنه پس منم پیروی میکنم:
بببن عزیزم اگه الکی الکی واسه ناز کردن هر روز میگی کارام بده نمیذارم کارام اله نمیذارم کارم بله نمیذارم و از این حرفا که باید بگم کار بدی میکنی اگه هم واسه اینه که واقعا چنین حسی داری و واسه اینه که خودتو باور نداری بازم باید بگم که خیلی بده یعنی چی این حرفا کارات به این خوبی نمیگم خیلی خوبه ولی اینی که تو هم میگی نیست...اشتباهه نیمه خالی لیوانو در این حد ببینی امیدو انگیزه و خود باوری محور تمرین مداوم و نتیجه بخشه ...اینکه همیشه همیشه خوبیامونو ببینیم(مثل من :redface:)هم خوب نیست اما به نظر من دیدن بدیا بدترم هست ...دیگه نشنوم بگی کارم بده و از این حرفا کارات به این خوبی با این همه پشتکار!!!من جا تو بودم به ده نفر اول فک میکردم....موفق باااشی دوست جونی;)...امییدوارم که ازم ناراحت نشده باشی:smile:

shima 70

عضو جدید
مشاهده پیوست 201270مشاهده پیوست 201271
حالا از این صحبتها گذشته موافقی کمی بیشتر هماهنگ کنیم؟؟الان اینارو از کجا کشیدی؟تو از چی شروع کردی؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا از این صحبتها گذشته موافقی کمی بیشتر هماهنگ کنیم؟؟الان اینارو از کجا کشیدی؟تو از چی شروع کردی؟

باشه مشکلی نیست برا هماهنگ شدن هر کاری گفتید همون انجام میدیم ،اینا را اول که شروع کرده بودم به کشیدن یک چند تا از صدیق کشیدم ،بقیه اش هم معماری فرم چندش هم از کارایی که توی نت بود بچه قبلا گذاشته بودن سیو کردم برا تمرین کشیدم والا راستش بگم دو روز اصلا نتونستم تمرین کنم خیلی گیر بودیم الان هم مث جناره ام ولی من حاضر حتی الان هم شروع کنیم به کشیدن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا قرارمون تو این تاپیک رک و رو راست بودنه پس منم پیروی میکنم:
بببن عزیزم اگه الکی الکی واسه ناز کردن هر روز میگی کارام بده نمیذارم کارام اله نمیذارم کارم بله نمیذارم و از این حرفا که باید بگم کار بدی میکنی اگه هم واسه اینه که واقعا چنین حسی داری و واسه اینه که خودتو باور نداری بازم باید بگم که خیلی بده یعنی چی این حرفا کارات به این خوبی نمیگم خیلی خوبه ولی اینی که تو هم میگی نیست...اشتباهه نیمه خالی لیوانو در این حد ببینی امیدو انگیزه و خود باوری محور تمرین مداوم و نتیجه بخشه ...اینکه همیشه همیشه خوبیامونو ببینیم(مثل من :redface:)هم خوب نیست اما به نظر من دیدن بدیا بدترم هست ...دیگه نشنوم بگی کارم بده و از این حرفا کارات به این خوبی با این همه پشتکار!!!من جا تو بودم به ده نفر اول فک میکردم....موفق باااشی دوست جونی;)...امییدوارم که ازم ناراحت نشده باشی:smile:

ناز کردن چیه شمل جون باور کن موقعی که اولین بار شروع کردم به کشیدن این قدر عصبانی بودم کلی هم گریه کردم که اوضاع ام خرابه ،این از کار شاید سوم ایناست که گذاشتم راستش قبلا هم یکم بهتر از این می کشیدم ولی الان نمی دونم نمیشه مث قبل کشید اصلا انگار مداد و خودکار و ماژیک با دستم غریبه ان درسته قبلا خیلی رویایی هم نیم کشیدم ولی به یان افتضاحی هم کارم نبوده ولی نمی دونم ،مرسی فدات بازم مرسی که نظر دادی ،اصلا ناراحت نمیشم تازه خوشحال میشم کسی بتونه نظر بده و ایراد بگیره ،به قول خاله ام دسوت میگه گفتم بهت دشمن میگه خواستم بگم،پ من از انتقاد کردن ناراحت نمیشم

shima 70

عضو جدید
باشه مشکلی نیست برا هماهنگ شدن هر کاری گفتید همون انجام میدیم ،اینا را اول که شروع کرده بودم به کشیدن یک چند تا از صدیق کشیدم ،بقیه اش هم معماری فرم چندش هم از کارایی که توی نت بود بچه قبلا گذاشته بودن سیو کردم برا تمرین کشیدم والا راستش بگم دو روز اصلا نتونستم تمرین کنم خیلی گیر بودیم الان هم مث جناره ام ولی من حاضر حتی الان هم شروع کنیم به کشیدن
خووووبه...بببین منم کتاب معماری فرمو دارم و چند تا از صدیق اون 100 تا رو هم دارم بیا الان بذار چند تا حجم یا شماره صفحه بگو شروع کنیم به کشیدن...

--زهرا

عضو جدید
وضعیت روحی؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

بابا شوخی کردم سر کلاس پیش استاد رسوای عالممون نکنی بگی سجی چسبده به قغس:D
اینم یه کار دیگه برا مهد کودک تو شمال.........عیدی فراموش نشود ببخشید نظر منظورم بود
مشاهده پیوست 201259http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201259&d=1395400013

نخیر شوخی نبود خیلی هم جدی بود--- اگ می خوای نگم باید نمیگم اما دیگه همش تا ببینمت یاد آرزوهات می افتم --- کار مهدکودک تم خوبه بهتر از کار قبلی اته چون قبلیه خیلی شلووغ کار کرده بودی این طوری جزئیات کارت بیشتر مشخصه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خووووبه...بببین منم کتاب معماری فرمو دارم و چند تا از صدیق اون 100 تا رو هم دارم بیا الان بذار چند تا حجم یا شماره صفحه بگو شروع کنیم به کشیدن...

اوکی والا من نیت دارم فصل دوم معماری فرم بکشم اول بکشم ،بعدش کم کم میرم سراغ اون 100تا برا کشیدن احتمال زیاد اگه تغییر ندم کارم ،چون ممکنه قبلش مجبور شم تکالیف عید داداشم انجام بدم یعنی اولفصل دوم معماری فرم بعدش تکالیف داداشم بعدش هم اون 100تصویره ،حالا اگه توی این بین اگه وقت شه تمرینات بیشترشه که چه بهتر،اخه من دور روز خط نکشیدم و تا الان هم بیرون بودم فردا هم دوباره بیرون ،چند روز اول عید ممکنه کمتر بکشم چون دورمون شلوغه ولی بعد انشاله بهتر میشه میخوای تو هم فصل2 را شروع کن به کشیدن

shima 70

عضو جدید
اوکی والا من نیت دارم فصل دوم معماری فرم بکشم اول بکشم ،بعدش کم کم میرم سراغ اون 100تا برا کشیدن احتمال زیاد اگه تغییر ندم کارم ،چون ممکنه قبلش مجبور شم تکالیف عید داداشم انجام بدم یعنی اولفصل دوم معماری فرم بعدش تکالیف داداشم بعدش هم اون 100تصویره ،حالا اگه توی این بین اگه وقت شه تمرینات بیشترشه که چه بهتر،اخه من دور روز خط نکشیدم و تا الان هم بیرون بودم فردا هم دوباره بیرون ،چند روز اول عید ممکنه کمتر بکشم چون دورمون شلوغه ولی بعد انشاله بهتر میشه میخوای تو هم فصل2 را شروع کن به کشیدن
اوووووکی موفق باشیییمممم ...خخخخ ...;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالا توانایی خدا مثل اینکه وضعت توپه .........البته فک کنم نیتت ترویج سنت پیامبر و ادامه راه ایشونه............

نه فک کنم سجی زیاد سوره نسا خونده میترسم تا پایان سال بخواد چهارمی را هم بگیره و خیال همه را راحت کنه ، خدا را شکر دین هم که دست و بالشون باز گذاشته ،فقط خدا به دادش برسه چون جنگ جهانی رخ میده اون وقت :biggrin:

mon-@-rchitect

عضو جدید
نه فک کنم سجی زیاد سوره نسا خونده میترسم تا پایان سال بخواد چهارمی را هم بگیره و خیال همه را راحت کنه ، خدا را شکر دین هم که دست و بالشون باز گذاشته ،فقط خدا به دادش برسه چون جنگ جهانی رخ میده اون وقت :biggrin:

اره خدایی......ای روزا وقتی میری عید دیدنی همه میگن انشالا امسال دوتایی ببینیمت..........ما هم باید به سجاد بگیم انشالا تا آخر سال 5 تایی ببینیمت ..........خدایی فصلی هم حساب کنی همون 4 تا میشه...........

s.sahba

عضو جدید
بچه ها طبق قولی که داده بودم که یک مقدار از کارا که تازه شروع کردم میزارم اومدم به حرفم عمل کنم اونایی که با مداد کشیدم میدونم باید کجا تقریبا هاشور و اینا بخوره و بهتر شه ولی با مداد کشیدم که یکم خط که بکشم خط هام بهتر شه بعدانشاله راپیدی کنم برا تمرنی و پر شدن دستم ،خلاصه این هم کارای اولیه تمرینما برای شروع البته هنوز روی دور اصلی تمرین نیفتادیم
مشاهده پیوست 201260مشاهده پیوست 201261

اول سلام، سال نو به همه دوستان مبارک، حالا بریم سراغ کار عذرا خانوم (املای اسمتم بلدم :)) اول از همه اینکه حوصلت برای کار کردن خیلی خوبه مخصوصا اگه این کارا رو همین 2،3 روز اخیر انجام داده باشی!! اما در مورد کارا اول اینکه خیلی راحت خط بکش و یک خطو چند بار نکش فقط یه بار اونم سعی کن شق و رق بکشی که خطات قوی باشه و پشمالو نشه، نکته دیگه اینکه احساس میکنم زیاد حواست به نقاط گریز نیست چون بعضی جاها خط ها با هم موازی ترسیم شدن این نکته خیلی مهمه چون تمام زیبایی یک پرسپکتیو به رعایت نقاط کریزه چون در غیر اینصورت پرسپکتیو شبیه به ابلیک یا ایزومتریک میشه و از اون زیبایی میفته برای این کار بهتر بیشتر تو ابتدای کار پرسپکتیوایی با فرم مکعب بکشی که نقاط گریز توشون خیلی محسوس باشه، بعدشم سعی کن کم کم از رو کشیدنو بزاری کنار و از ذهنت بکشی که هم ذهنت خلاق تر بشه و هم اونجا مجبوری نقاط گریز و خطاتو خودت کنترل کنی. در کل بازم به کمیت کارات احسنت میگم موفق باشی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا