تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
نکنه مثبت اینه که شروع کردی چون من هنوط شروع نکردم
ولی خب معلومه فقط خواستی یه تمرینی انجام بدی......هیچ وقت اخر خطاتو ول نکن.به خطوتت فک کن.ابتدا و انتها داشته باشه
خطوط افقی رو با فاصله های متفاوت بکش یه شیت یک سانت.یه شیت نیم سانت و یه شیتم دو میلیمتر
برای خطوط بلند از کتف بکش یعنی دستت تکیه گاه نداشته باشه و گرنه خطتت شکم میده.............بر اساس علوم پزشکی اگه راست دست هستی خطتتو از چپ به راست بکش میبینی که بهتر شده
حالا اگه تمریناتمو شروع کردم خودمم میزارم...........شیما جون منم خیلی وقته نکشیدم و شاید واقعا افتضاح باشه خطهام ولی میدونم با تمرین درست میشه.پس با هم اینجا روزای آخر بهترین اسکیسارو ارائه میدیم

مرررسی سجی جان :gol:منم تمام امیدم به روزای اخر اینجاست...انشالله که به نتیجه میرسیم..مررسی از همه که اینجا هستیم و به هم انگیزه میدیم به هم کمک میکنیم و هوای همو داریم:w40:

jon_sina

عضو جدید
عزیزم من هم یک چند تا انتقاد و پیشنهاد کنم البته من کوچیکتر از اونی هستم که توی جمع بزرگا بخوام حرفی بزنم
.شاید کارت از لحاظ پرسپکتیو درست باشه ولی اولین چیزی که از دیدن کارت تو ی چشم میاد خطوط هستن خط هات قوی نیست ابهت معماری را نداره ، خطوط بی حوصله هستن ، ارزش خطوط یکی است
به نظرم به تمرین خط خیلی احتیاج داری
همه خطوط هم ارزش هستن ، در صورتی که نباید این جور باشه
نمی دونم یا خییل با عجله میکشی یا بی حوصله شما که دارید راه را درست می ریدپس وقت بزارید و مرتب و منظم کار کنید ببین پلان داری دستی میکشی سعی کن یک شبکه منظم زیرش بکشی که مجبور نباشی چند بار روی یک خط بری
موفق باشی
متشکر دوست عزیز بابت نظرتون دفعه بعد سعی میکنم بهتر کار کنم
شما هم موفق باشین

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اقا من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلاس شقاقی پر شده به نظرتون عسگری پور خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟plz راهنماییم کنیم ..واقعا نمی دونم باید چه کنم:cry:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیما جون تبریک میگم شروعتو;) خوبه.من که نمی تونم زیاد رو کارت نظر بدم چون زیاد وارد نیستم...فقط همین که شروع کردی خیلیه خداییش:Dبارییییییییییک

سلام بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اقا من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلاس شقاقی پر شده به نظرتون عسگری پور خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟plz راهنماییم کنیم ..واقعا نمی دونم باید چه کنم:cry:

سلام...........آقاااا واسه منم همین وضعیت پیش اومد ..دیگه رفتم عسگرپور ثبت نام کردم.. ..یعنی تو اون موسسه شقاقی سوزن مینداختی پایین نمی اومد.
شب بخیر

cna12

عضو جدید
من امسال میخواستم با خودکار برم سرجلسه ولی تازه فهمیدم که یکی قبلا این کارو کرده اگه منم این کارو کنم فک میکنن تقلیده..........ولی خب نهایتا با یه راپید و یه ماژیک مشکی میریم برا یه اسکیس خوب......رنگهایی رو که میخواین کار کنین همین الان باهاشون کار کنین و بغیر اونا دیگه هیچی سر جلسه نبرین............:D

اقا من با ماتیک میرم سر جلسه...یونیک و متفاوت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا

انگیزه

ندارم

:cry:

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگیزه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین هدفت چیه که می خوای اسکیس تمرین کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول هدف را بنویس خودش انگیزه میاد دنبالش.................
برا تمرین ما نیاز به انگیزه نداریم نیاز به این داریم که مداد بگیرم توی دست و تمرین کنیم خود شانگیزه درست میشه بعدش راستش همه مون یکم تبل بازی هم درمیاریم ، ولی عیب نداره کم کم درست میشه

cna12

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشین
چند تا اتود
مشاهده پیوست 197781مشاهده پیوست 197782
همنام عزیز
به قول افای صدیق خطوطت پشمالوئه
کیپ گوئین

اصلا

انگیزه

ندارم

:cry:
این حسو من هرشب دارم
این تاثیر شبه..
صبحها ادم سرشار از امیده...از صبح تا ظهر تمرین کن...اگه حسه خط کشیدن نداری با خط کش کار کن که ادمو فول اسپید می کنه

چه ایده نابی
خب نفر اول اسکیس امسالم معلوم شد خخخخخخخخخخ

بعله ...این ایده رو هم ثبت کردم و الان کپی رایت داره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من با ماتیک میرم سر جلسه...یونیک و متفاوت

والا من همیشه موقع راندو سایه هام جفتم هستن +خط چشم هام که به قول دوستم میگه انگار رفته مداد رنگی خریده تصمیم دارم سر جلسه اسکیس هم با خودم ببرم خدایش کار قشنگ میکنن

mahan.gh

عضو جدید
سلام ابجی اجازه بدین ی هفته استراحت کنیم و یکم ازادانه زندگی اینقدر مطلب از کلاس شقاقی و تئوریهای مبانی اسکیس و کارهای پارسال خود مهندس شقاقی و اسیست هاش و کارهای بچه های ورکشاپ تهران و انچه که هست ونیست رو براتون میزارم و توضیح میدم ...........بگین خوب و فعلا برین تا یه هفته حداقل شاد زندگی کنیم

سلام دوست عزیز .در اوج نا امیدی پیامتو خوندم یادت نره الوعده وفا
منم شرایطشو ندارم کلاس شقاقی رو برم خیلی ناراحتم اگر میشه روند کارهایی که سر کلاس شقاقی انجام دادین رو بذارین که ما پا به پای شما تمرین کنیم اگر کتابی هم نیاز هست بگین
ممنون با مرام
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.:D

p.yari

عضو جدید
من یکی از بزرگترین عیب هام اینه که دست طراحی دست طراحیم نگارگری ایه ( خطوط قوس دار ،قلم گیری با قلم مو نرم وفوق العاده آهسته با حبس نفس ) استاد نگار گری ام سر کلاسش چنان آهنگای سنتی میگذاشت ( تومایه های ناظری وشجریان واینا ) خدایی چند باری خوابم برده بود سر کلاس:w15::w15: ، یعنی آرامش وسکون و دقت وکند بودن مزیت محسوب میشه.

وای ولی تو اسکیس معماری اونم کلاس شقاقی باید با آهنگ تکنو( دوبس دوبس) طرح بزنی و سرعت لازمه ی کار هست.

الان نگار گری رو ول کردم!!!! ولی هنوز به سرعت لازم واسه اسکیس نمی رسم! خطوطم قوس داره ! انگار دارم قلم گیری میکنم !:redface::weirdsmiley::w00:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک عالمه سپید بهمون تمرین داد !!! ... هنوز هیچکاری نکردم ... میترسم نرسم تموم کنم !!! . :cry:
بچه هایی که با خانم علی محمد زاده کلاس دارند !!! .
یادشون کاربرد ضخامت های تاچ در راندوی نماها کجا است ؟!!!! .
تازه من هر خطی می کشم قوس دار ... یا کماندار ... :D
چکار کنم قوس و کمان از بین برود ...
ارنج دستم هم درد می کند ... یعنی من قلم بد دست گرفتم .؟!!! . :cry:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز .در اوج نا امیدی پیامتو خوندم یادت نره الوعده وفا
منم شرایطشو ندارم کلاس شقاقی رو برم خیلی ناراحتم اگر میشه روند کارهایی که سر کلاس شقاقی انجام دادین رو بذارین که ما پا به پای شما تمرین کنیم اگر کتابی هم نیاز هست بگین
ممنون با مرام
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.:D

باشه به روی چشم!!!!!!

ولی خودم هنوز انگیزه کار کردن رو ندارم یعنی هنوز رفرش نشدم انشالله شروع کردم با هم پیش خواهیم رفت ولی یه نکته ای که هست برای شروع تو این تاپیکhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438035-تمرین-گروهی-اسکیس-آرشیو-تمرینات همه چی واسه شروع اسکیس که دقیقا بنده چک کردم مطالب کلاس شقاقی رو به درستی دوستان گذاشتن سر بزنید و بر اساس اون پیش برید بنده هم در ادمه راه اگر کم و کاستی بود در خدمتم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
وااااااااااااای ک چه حالی میده تووو خونه تنها باشیااااا...مامانم یه 1هفته ای رفت مسافرت...همش خوابم....آخخخخخخخیش کمبود خواب داشتم....
ولی جاتون خالی واسه من م همیشه دوست دارم تنها باشم یه حال دیگه ای....
منم حس اسکیس ندارم....یه مشاور خوب میخوام ک بهم راه رو نشون بده....
کسی هست اینجا مشاورم بشه؟؟؟:D

nrchitect

عضو جدید
سلام به همه بچه هاى گل اسكيس ٩٣ باشگاه
من نرگس هستم اميدوارم منو دركنار خودتون بپذرين ؛تو دانشگاه كه زياد كار نكردم مثل اكثردانشجوها؛ اما الان ديگه شروع كردم كارامو ميذارم تا شما اشكالاتشو بى زحمت بگين منم اگه چيزى نكته اى سخنى به نظرم اومد كه ميتونه مفيدفايده باشه دريغ نمى كنمimage.jpgاین اولیشه قبلش تمرین خط و اینا بود..ازخودم کشیدم باید بیشتر عکس ببینم ذهنم خیلی خالیه شما هم نظرتونو می گین

memare iran

عضو جدید
سلام دوباره بعد از کلی روز که غیبت داشتم
من بالاخره تصمیم کبری گرفتم رفتم کلاس آقای شقاقی..فک کنم روشش برا من که یکم اسلوموشن هستم خوب باشه وسرعتم زیاد بشه
فقط خط هام شکم داره کسی راه حلی برا این مورد داره آیا؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

cna12

عضو جدید
من یکی از بزرگترین عیب هام اینه که دست طراحی دست طراحیم نگارگری ایه ( خطوط قوس دار ،قلم گیری با قلم مو نرم وفوق العاده آهسته با حبس نفس ) استاد نگار گری ام سر کلاسش چنان آهنگای سنتی میگذاشت ( تومایه های ناظری وشجریان واینا ) خدایی چند باری خوابم برده بود سر کلاس:w15::w15: ، یعنی آرامش وسکون و دقت وکند بودن مزیت محسوب میشه.

وای ولی تو اسکیس معماری اونم کلاس شقاقی باید با آهنگ تکنو( دوبس دوبس) طرح بزنی و سرعت لازمه ی کار هست.

الان نگار گری رو ول کردم!!!! ولی هنوز به سرعت لازم واسه اسکیس نمی رسم! خطوطم قوس داره ! انگار دارم قلم گیری میکنم !:redface::weirdsmiley::w00:
ببین تمرین خط حتی 1 هفته و روزی نیم ساعتم دستو متحوّل می کنه
و اگه حسّه اونم نداری با خطکش کار کن...کلا فراموش کن نگارگریو

shima 70

عضو جدید
ببین تمرین خط حتی 1 هفته و روزی نیم ساعتم دستو متحوّل می کنه
و اگه حسّه اونم نداری با خطکش کار کن...کلا فراموش کن نگارگریو
تمرین خط همون خطهای عمودی افقی و ... هستش دیگه نه؟با چی انجام بشه تاثیر بیشتری داره؟؟مداد؟راپید؟ماژیک؟؟

cna12

عضو جدید
تمرین خط همون خطهای عمودی افقی و ... هستش دیگه نه؟با چی انجام بشه تاثیر بیشتری داره؟؟مداد؟راپید؟ماژیک؟؟

اره همون...با ماژیک تو حالتای مختلف...بچه ها نمونه کاراشونو گذاشتن که خیلی عالیه
سعی کن مداد زیاد کار نکنی چون قابل پاک شدن و وسوسه کنندس

orkide69

عضو جدید
بچه هایی که خط هاشون شکم داره یادتون باشه نحوه گرفتن ماژیک توی دست و کار با ان تاثیر میذاره روی کار

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
28022014814.jpg
سلاام
کار امروزم
بازم خطام شکمو شدن:|
تمرنات خطو هم انجام دادماااااا البته با مداد
چیکا کنم؟؟؟ دوشنبه آزمون اسکیس دارم:cry:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 197970
سلاام
کار امروزم

این کارو احساس میکنم از جایی کشیدی ...
پرسپکتیوش ایراد داره برای همین ساحتمون کج و کولس

Sombrero

عضو جدید
مشاهده پیوست 197970
سلاام
کار امروزم

سلام ظاهرا با نقطه گریز کار کردی.به نظر من اگه بدون نقطه گریز کار کنی احتمالا کارات بهتر شه.البته کارتم بد نیس خطوط کف سازی بیشتر معلومه که شکم دادن

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این کارو احساس میکنم از جایی کشیدی ...
پرسپکتیوش ایراد داره برای همین ساحتمون کج و کولس

آره از یکی از تاپیکای باشگاه کشیدم
.قتی عکس گرفتم گذاشتم اینجا تازه ب عمق فاجعه پی بردم:|

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام ظاهرا با نقطه گریز کار کردی.به نظر من اگه بدون نقطه گریز کار کنی احتمالا کارات بهتر شه.البته کارتم بد نیس خطوط کف سازی بیشتر معلومه که شکم دادن

درباره راندوش نظرتون چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا