تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که اول با مداد بکشیم بعد با ماژیک راندو یا اول راپید کنیم بعد راندو این ها هر کدوم یک تکنیک خاصه دارن ولی به نظر من هر چی عشقتون کشید و اونی که فک می کنیددر اون لحظه باید انجام بدین را انجام بدید
من خودم ترکیبی کار می کردم وقتی تمرین می کردم
اگه با مداد بکشیم بعد مازیک بعد راندو سه مرحله زمان نمی بره؟بعدشم اگه با مازیک از اول بریم خطهایی که به پرسپکتیو می بریم پررنگ تر میشه ولی با مداد اگه بکشیم فقط خطوط اصلی رو بعدا پررنگ تر می کنیم.فک می کنم اگه دست قوی باشه از همون اول با یک ابزار بریم خیلی اسکیسی ترو سرعتم بالاتر میره...یعنی 100 مطمئن باشی که خطات به ناکجا اباد نمیره..اهدنا الصراط المستقیمه:razz:..یا ام من زیادی گیر دادم ..نمی دونم والا

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سئوال داشتم چرا دوستان اینقدر خودشونو درگیر خط اسکیس میکنند؟؟؟؟جدیدا برای مصحح ها اصلا مهم نیستاااااا....از من گفتن این همه انرژی ک برای خط اسکیس میکنید اگه برای مهمتربنهاش بکنید مطمئنا خیلی به نفعتونه...
حالا از ما گفتن دیگه خودتون میدونید.......:razz:

عارفه جان شما که پارسالم رفتید کلاس می تونی اینو بگی ..آره شما شاید نیاز پیدا نکنی. اما منی که 2 ساله دست به ماژیک نزده بودم و دور وبر اسکیس نبودم..از ترم 3 4 همش نرم افزاری بودیم ..خب اول باید خطمو درست کنم بعدا برم سراغ گنده هاش.اونا همیشه نتیجرو می بینن .نتیجه کار هم برآورد تلاش های ماست. یعنی منظورت اینه فقط می بینن تو کانسپت داری یا از لحاظ اقلیمی توجیه داره کارت؟ ..به نظر من خطای درب و داغون اعصاب خود آدمو خورد می کنه بعدش نمیتونی فکرتو بیاری رو کاغذ.

آخرین ویرایش:

Sombrero

عضو جدید
سلام کهکشان من کلاسای هادیان پور رو ثبت نام کردم.....آقا لطفا اطالاعات رو اینجا به اشتراک بزرایم تا همه از هم اطلاع داشته باشیم......منم سعی میکنم تمریناتمو منظم بزارم اینجا هر کس هم هر حرفی بزنه من به جان خریدارم...پیشاپیش از همتون ممنون

لا مشکل توام تجربش کن ایشالا که قبول شی

Sombrero

عضو جدید
یه سئوال داشتم چرا دوستان اینقدر خودشونو درگیر خط اسکیس میکنند؟؟؟؟جدیدا برای مصحح ها اصلا مهم نیستاااااا....از من گفتن این همه انرژی ک برای خط اسکیس میکنید اگه برای مهمتربنهاش بکنید مطمئنا خیلی به نفعتونه...

بابا دمت گرم حرف دل منو زدی اگه بچه ها به جای خط رو ایده کار کنن موفقترن.منم پارسال کلاسی که میرفتیم بیشتر وقتمونو گذاشتیم برا تمرین خط و دست ازادو از این مدل تمرینا ولی ما باید حرفه ای تر برخورد کنیم

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال : من تجربه اسکیس نداشتم ...سرجلسه چجوریه؟ رو میز طراحی می کنیم یا رو زمین ولو میشیم منظورم اینه که الان تو چه شرایطی کار کنیم
بعدم اینکه...فاصلمون با هم چقده یعنی ممکنه کناردستیمون از طرحمون کپی کنه و بالعکس
ازمون مختلطه یا جداست؟
واینکه میشه موزیک گوش داد سر جلسه با هدفون یا نه؟؟(اگه نه که دیگه خداحافظ بچه ها من میرم خدمت)
و مهمترین سوال :تو این جلسه هم ساندیسو می پیچونن؟؟؟اخه تو ازمون تئوری انتظار داشتم همراه با کیک ساندیسم بدن ولی شد آنچه شد
حتما باید یه زیرانداز ببریم ..تازه من بدبخت دست چپم ..همون صندلی ام فک نکنم پیدا بشه .ولی کلا آدم رو زمین راحت تره./آره دوست من پارسال کپ زده بود:redface:..ولی خب میگه بیشتریا گنبد گذاشته بودن تو کاراشون:surprised: .تازه توضیحم داده بودن که بیز تندو کندو دوپوسته و از این حرفا!...

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا دمت گرم حرف دل منو زدی اگه بچه ها به جای خط رو ایده کار کنن موفقترن.منم پارسال کلاسی که میرفتیم بیشتر وقتمونو گذاشتیم برا تمرین خط و دست ازادو از این مدل تمرینا ولی ما باید حرفه ای تر برخورد کنیم
ما که کلاسامون از هفته بعد شروع میشه.من فکر کردم این می تونه یه دست گرمی باشه و یک انگیزه واسه ادامه کار.حرفه ای تر ینی چه جوری:w05::w04:

Sombrero

عضو جدید
قشنگه ...
ببخشید شما دقیقا کجای کهکشان راه شیری هستید ؟ ما منظومه شمسی هستیم :)

مام همین نزدیکی های شما اما اصالتا اهل کهکشان sombreroهستم یا همون کلاه مکزیکی خودمونمشاهده پیوست untitled.bmp اما به ناچار برا کلاس اسکیس مجبور شدیم به زمین مسافرت کنیم:razz:.شنیدی که شاعرای زمینی میگن
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

Sombrero

عضو جدید
ما که کلاسامون از هفته بعد شروع میشه.من فکر کردم این می تونه یه دست گرمی باشه و یک انگیزه واسه ادامه کار.حرفه ای تر ینی چه جوری:w05::w04:

نمیگم اصلا خط کار نکن منظورم اینه که زوتر این مرحله رو ببندی به نفعته در نتیجه برا تمرینای مهمتر وقت کم نمیاری .حرفه ایتر یعنی بری سراغ کانسپت , دیتیل ,مبانی ,...
متاسفانه تو ایران وقت وهزینه دانشجوهارو تو این تمرینای خط و... هدر میدن شایدم دلیلش اینه خیلی از همین اساتید خودشون تو ایده و کانسپت مشکل دارن و حرفه ایی نیستن ودارن معماریو به سمت نقاشی و رنگ و لعاب سوق میدن (البته نه همه اساتید)

Sombrero

عضو جدید
ممنون از توجهت؛اما دقيقا چى كار كنم آروم تر خط بكشم؟چى كار كنم طبيعى شه؟؟

براى كشيدن از رو عكس به نظرتون اول با مداد بكشم بعد با ماژيك دسن كنم يا همون اول با ماژيك

اگه با مداد کار کنی(همون کاری که همه بچه ها سر امتحان اسکیس انجام میدن و بعد کارشونو دسن میکنن)خطوطت طبیعی تر میشه.اما حواست باشه که مداد ادمو وسواسی میکنه و شایدم یه مقدار ترسو .من الان 2تا از کارایه ترم دوممو میزارم که اونی که مدادی انجام دادم زما بیشتریو بش اختصاص دادم اما یونی پن وقت کمتری گرفت

پیوست ها

• 28022014471.jpg
    28022014471.jpg
    27.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 28022014472.jpg
    28022014472.jpg
    31.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم اینم حکایت تخم مرغ کیکه ! بعضیا میگن حتما باید سفیده رو جدا کرد اول با همزن زد تا سفید شه بعد بابقیه مواد قاطی کرد
اما مامان من همیشه همه رو با هم قاطی میکنه همیشه هم خوب میشه خیلی خوب هم پف میکنه:w25:
اره عزیزم همون جریان کیک هم تا حدودی هست والا من مهندس هادیان چه جور کشیدنش یک بار یادم داده بود ولی ندارم که برات برگهرا بزارم که ببینی دقیق ولی اگه توی فیلم هام بود برات عکس میگرم میزارم که متوجه شی تفاوت ها
اما من هردو جور امتحان کردم خوب شده:w19:

ببین همه حالات خوبن بد نیستن تو باید اونطوری که موفق تری را نشون بدی

اگه با مداد بکشیم بعد مازیک بعد راندو سه مرحله زمان نمی بره؟بعدشم اگه با مازیک از اول بریم خطهایی که به پرسپکتیو می بریم پررنگ تر میشه ولی با مداد اگه بکشیم فقط خطوط اصلی رو بعدا پررنگ تر می کنیم.فک می کنم اگه دست قوی باشه از همون اول با یک ابزار بریم خیلی اسکیسی ترو سرعتم بالاتر میره...یعنی 100 مطمئن باشی که خطات به ناکجا اباد نمیره..اهدنا الصراط المستقیمه:razz:..یا ام من زیادی گیر دادم ..نمی دونم والا

اره عارفه درسته کانسپتر مهمتره ولی فکرش کن یک کانسپت توپ داشته باشی ولی نتونی نشونش بدی اون وقت چی ؟؟؟؟؟؟ اینکه همه رووز فقط خط بکشی هم به نظرم درست نیست ،یک بخشی از تمرین خط یک بخشی هم مطالعه و یک بخشی هم تمرینات دیگه من که برا خودم میخوام این جور تمرین کنم هرچند من قبلا خط کشیدنم بد نبوده قوی و راست و درست ولی الان واقعا مشکل دارم احتیاج به کمی تمرین هست

لا مشکل توام تجربش کن ایشالا که قبول شی

مهندس هادیان ما که الان دیگه شده دکتر هادیان ،دستش قویه فکرش هم خوبه ، من چند جلسه ای سر کلاسش رفته بودم ،اگه بتونی بری شقاقی که خوبه ولی من از هم کلاسی ام که داره کلاس شقاقی را میره قبلا هم پیش هادیان رفته بوده پرسیدم گفت هادیان هم خوبه تقریبا همون حرفای شقاقی را میزنه پس نگران نباش ، رفتی سر کلاسش سلام ما را هم برسون بگو استاد دلتنگتونیم بدجور:smile:

عزیزم کار خوبی میکنی فقط این بدون حرفه ترها هم از همین خط شروع کردن و فرقشون با بقیه اینه که به شدت تمرین میکنن، من کسی را سراغ داشتم که دست ازادش می دیدی میگفتی خدا این معرکه است ولی یکبار گفت ایراد شمااینه که تمرین نمی کنید می گفت من الان که ارشد می خونم چند هفته یش فقط یک روز 14ساعت نشستم خط کشیدم،اصلا ما 14ساعت می شینیم کار کنیم اون هم نه خط ایا؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نمیگم اصلا خط کار نکن منظورم اینه که زوتر این مرحله رو ببندی به نفعته در نتیجه برا تمرینای مهمتر وقت کم نمیاری .حرفه ایتر یعنی بری سراغ کانسپت , دیتیل ,مبانی ,...
متاسفانه تو ایران وقت وهزینه دانشجوهارو تو این تمرینای خط و... هدر میدن شایدم دلیلش اینه خیلی از همین اساتید خودشون تو ایده و کانسپت مشکل دارن و حرفه ایی نیستن ودارن معماریو به سمت نقاشی و رنگ و لعاب سوق میدن (البته نه همه اساتید)

احسسسسسسسسسسسنت....جمله آخر ک اساتیدی هستن ک تووو ایده و کانسپت ضعیفن رو خوب اومدییییی...70% فقط دستشون قویه فکرشون مثل خطشون نی....میگی نه برید از اساتیدتون چند تا سئوال خفن بپرسید اگه تونستن از 5 تا سئوالی ک ازشون میپرسی 3 تاش حتی 60% درست جواب بدن...به خداااا نیستنااااا...من چون دیدم میگم....

arefeh

کاربر ممتاز
ببین همه حالات خوبن بد نیستن تو باید اونطوری که موفق تری را نشون بدی

اره عارفه درسته کانسپتر مهمتره ولی فکرش کن یک کانسپت توپ داشته باشی ولی نتونی نشونش بدی اون وقت چی ؟؟؟؟؟؟ اینکه همه رووز فقط خط بکشی هم به نظرم درست نیست ،یک بخشی از تمرین خط یک بخشی هم مطالعه و یک بخشی هم تمرینات دیگه من که برا خودم میخوام این جور تمرین کنم هرچند من قبلا خط کشیدنم بد نبوده قوی و راست و درست ولی الان واقعا مشکل دارم احتیاج به کمی تمرین هست

مهندس هادیان ما که الان دیگه شده دکتر هادیان ،دستش قویه فکرش هم خوبه ، من چند جلسه ای سر کلاسش رفته بودم ،اگه بتونی بری شقاقی که خوبه ولی من از هم کلاسی ام که داره کلاس شقاقی را میره قبلا هم پیش هادیان رفته بوده پرسیدم گفت هادیان هم خوبه تقریبا همون حرفای شقاقی را میزنه پس نگران نباش ، رفتی سر کلاسش سلام ما را هم برسون بگو استاد دلتنگتونیم بدجور:smile:

عزیزم کار خوبی میکنی فقط این بدون حرفه ترها هم از همین خط شروع کردن و فرقشون با بقیه اینه که به شدت تمرین میکنن، من کسی را سراغ داشتم که دست ازادش می دیدی میگفتی خدا این معرکه است ولی یکبار گفت ایراد شمااینه که تمرین نمی کنید می گفت من الان که ارشد می خونم چند هفته یش فقط یک روز 14ساعت نشستم خط کشیدم،اصلا ما 14ساعت می شینیم کار کنیم اون هم نه خط ایا؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم نمیگم خط بده جیزه نباید سمتش رفت...ولی اینجا بیش از حد داره دربارش صحبت میشه...به نظر من بیایم رو هر موضوعی چ میدونم هر چیزی بگیم تا شب فکر کنید فقط ایده هاتونو بگید تازه در این راه میتونید از کتب و ....هم استفاده کنید به نظرم مفیدتر تا به خط کشیدن گیر بدیم....من الان خطم و اینها از نظر خودمو و اساتیدی ک کارمو دیدن 70% اوکی هستم اما وقتی هیچ ایده ای تووو زهنم نمیاد اصلا اونها به دردم نمیخوره....:razz:

arefeh

کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه با مداد کار کنی(همون کاری که همه بچه ها سر امتحان اسکیس انجام میدن و بعد کارشونو دسن میکنن)خطوطت طبیعی تر میشه.اما حواست باشه که مداد ادمو وسواسی میکنه و شایدم یه مقدار ترسو .من الان 2تا از کارایه ترم دوممو میزارم که اونی که مدادی انجام دادم زما بیشتریو بش اختصاص دادم اما یونی پن وقت کمتری گرفت

ببین یک نکته دیگه من به کار شما اضافه کنم اینکه اگه دارید با مداد کار می کنید پاکن جفت دستتون نزاید،من استادی داشتم میگفت پاکن دستتون ببینم میندازم سطل زباله ،راست هم میگفت
یک چیز دیگه من داداشم از هنرستان معماری خونده و من رشته ریاضی رفتم معماری ،داداشم معلمی داشت که از همون اول ازشون خواسته بود با راپید بکشن اون با راپید میکشه خیلی راحت ولی من همیشه اول با مداد بعدش راپیدی اش میکنم ،ولی درسته من این راه را میرم ولی خیلی تمایل دارم که تمرین کنم که بتونم من هم مث اونا بکشم انشاله یکم راه بیفتم شروع میکنم بهبا راپید کشیدن

Sombrero

عضو جدید
نرگس جان حواست باشه به مداد عادت نکنی چون خیلی خیلی با وفاس و اگه بش عادت کنی راه گریزی نیس سعی کن هم با مداد دوست شی هم با یونی پن;) الان که کارامو واست اپ کردم کارای ترم اولمو دیدم تمام خاطراتم زنده شد چون بمون زیاد تمرین میدادن من ویکی از دوستام از مامانامون کمک میگرفتیم .این کاری که الان میزارمو مامانم کشیده نمرمم گرفتم:D
28022014478.jpg

پیوست ها

• 28022014479.jpg
    28022014479.jpg
    37 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم نمیگم خط بده جیزه نباید سمتش رفت...ولی اینجا بیش از حد داره دربارش صحبت میشه...به نظر من بیایم رو هر موضوعی چ میدونم هر چیزی بگیم تا شب فکر کنید فقط ایده هاتونو بگید تازه در این راه میتونید از کتب و ....هم استفاده کنید به نظرم مفیدتر تا به خط کشیدن گیر بدیم....من الان خطم و اینها از نظر خودمو و اساتیدی ک کارمو دیدن 70% اوکی هستم اما وقتی هیچ ایده ای تووو زهنم نمیاد اصلا اونها به دردم نمیخوره....:razz:

ولی عارفه درسته درباره خط حرف میزنیم والا من یک نظر دیگه دارم به نظرم بیایم کار معمارای بزرگ بزاریم و نقد کنیم در کنار خط کشیدن مثلا بگیم چی توی این پلانش هست که بدرد کار ما میخوره یا مثلا این مقطع ما چه استفاده می تونیم بکینم به نظرم اول با این ها شروع کنیم و کانسپت و ایده های اونا را بزاریم و بعدش بیایم روی کانسپت های خودمون کار کنیم ،البته هم زمان هم برداشت خودمون از کار اونا انجام بدیم و برا خودمون ایده هایی که به ذهنمون میرسه را توی یک دفترچه یادداشت کنیم به خاطر 20 تا اثر این جور کار کنیم خیلی بدردمون میخوره

Sombrero

عضو جدید
مشاهده پیوست 198123 اینم یکی از کارهای مجید منصور پور از اسیست های شقاقی که فقط پرسپکتیو کار میکرد

عجب منم این عکسو دارم فک میکردم کار هادیان پوره چون این عکسارو سر کلاسش به ما داد!

ببین یک نکته دیگه من به کار شما اضافه کنم اینکه اگه دارید با مداد کار می کنید پاکن جفت دستتون نزاید،من استادی داشتم میگفت پاکن دستتون ببینم میندازم سطل زباله ،راست هم میگفت
یک چیز دیگه من داداشم از هنرستان معماری خونده و من رشته ریاضی رفتم معماری ،داداشم معلمی داشت که از همون اول ازشون خواسته بود با راپید بکشن اون با راپید میکشه خیلی راحت ولی من همیشه اول با مداد بعدش راپیدی اش میکنم ،ولی درسته من این راه را میرم ولی خیلی تمایل دارم که تمرین کنم که بتونم من هم مث اونا بکشم انشاله یکم راه بیفتم شروع میکنم بهبا راپید کشیدن

درکت میکنم

موافقتم بد جور

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب منم این عکسو دارم فک میکردم کار هادیان پوره چون این عکسارو سر کلاسش به ما داد!

عجب واسه منم سوال شده ولی من با چشهای خودم دیدم منصور پور اینارو زده حالا کی از کی تقلید میکنه خدا میدونه:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرگس جان حواست باشه به مداد عادت نکنی چون خیلی خیلی با وفاس و اگه بش عادت کنی راه گریزی نیس سعی کن هم با مداد دوست شی هم با یونی پن;) الان که کارامو واست اپ کردم کارای ترم اولمو دیدم تمام خاطراتم زنده شد چون بمون زیاد تمرین میدادن من ویکی از دوستام از مامانامون کمک میگرفتیم .این کاری که الان میزارمو مامانم کشیده نمرمم گرفتم:D
مشاهده پیوست 198126

فک کنم جز کارای مایک لین هستش ، حتما جز تکالیف مهندس یوسفی بوده ،به به حق با یکی از هم کلاسی هام بود که میگفت استاد اخر ترممیبینی بچه های برق و کامپیوتر بهتر از ما خط می کشن :biggrin:

اره من هم توی کاراش دیدم ،ولی تا اونجا که سراغ دارم به نظرم منصورپور و هادیان یک کتاب باهم نوشته باشن درباره اسکیس و اینها به خاطر همین کارای هم را دارند ،هادیان معمولا اسمش زیر کاراش هست

مشاهده پیوست 198130اینم کار خود شقاقی هستش فکر کنم تو 10 یا 15 دقیقه اینو کشید!!!!!!!!!

دمش گرم خیلی خوبه ،من یک چیز توی همین مایه ها دیدم کار یکی از بچه های سر جلسه ارشد بود اتفاقا جز نفرات برتر بودش

عجب واسه منم سوال شده ولی من با چشهای خودم دیدم منصور پور اینارو زده حالا کی از کی تقلید میکنه خدا میدونه:D

تقلیدی در کار نیست توی پیج فیس بوک هادیان بری ، همون که لینکش قبلا گذاشتم می بینی طرح جلد یک کتاب هست که اسم دوتاشون روشه ، من قبل چاپ کتاب یک مقدارش دیدم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sombrero

عضو جدید

به چشمات اعتماد کن;) هادیان پور و منصور پور کاراشونرو تو یه کتاب میخوان منتشر کنن شایدم تا حالا منتشر شده.جالب اینجاس هر دو نفرات برتر اسکیس سرای محله بودن منصور پور 2وم و هادیان پور3وم.جفتشونم جندی شاپور درس خوندن

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیالم راحت شد که کارش اینه . تفکر دیگه ای داشتم .. میشه بگید این پلان که کشیده مقیاس دقیقا داره یا فقط نسبت ها رعایت شده ؟

از چه نظر خیالت راحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو اسکیس فقط نسبتها رعایت میشه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه داداش ابرام جدیا پلان و نما و مقطع را باید با اسکیل و خط کش کشید نه همینجور دستی و با تناسب خالی ،تناسب که خیلی مهمه ولی بهتره زیر کارت یک شبکه مدولار باشه البته کم رنگ و با مداد این حرفه ای تره

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یعنی خیالم راحت شد که میتونم اینطوری بکشم . یا با تمرین خودمو میتونم به این حد برسونم . فقط میخوام روند طراحی و کانسپ کار کنم . تو ترسیم مشکلی ندارم
تو پلانش چیزی با ابعاد سرویس بهداشتی نمیبینم ؟ نذاشته ؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش ابرام جدیا پلان و نما و مقطع را باید با اسکیل و خط کش کشید نه همینجور دستی و با تناسب خالی ،تناسب که خیلی مهمه ولی بهتره زیر کارت یک شبکه مدولار باشه البته کم رنگ و با مداد این حرفه ای تره

اتفاقا دقیقا شقاقی بر اساس مدولار کردن شیت تمام مدارک یه کارو رو میبنده:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا