من تو کارت پیشرفت میبینم!آفرین.حجمتو خودت میزنی یا از روی چیزی میکشی؟اینم کار الان من........
مشاهده پیوست 206316
این چ سوالیه؟؟؟!!! منم میانگینم کمه اما هیچ وقت همچین سوالی رو از بقیه نمی کنم!!! ببخشیدا ب جا اینکه موفقیتو تو نظر دیگران جستو جو کنی تلاش کن و کارتو قوی کن!!! دوستم ک اسکیسشو حساب نمی کردم، الان کارش تو آثار برتر دانشجوهای استادمه!!! با این سوالا ک جز تخریب روحیه یا امید واهی چیزی گیرت نمیاد، شانس قبولیتو سخت نکن...!!!دوستان نه خسته ای! همگی تا حدودی کار منو دیدین میشه بگین ایا بهم امیدی هست یا نه؟؟
باشهاین چ سوالیه؟؟؟!!! منم میانگینم کمه اما هیچ وقت همچین سوالی رو از بقیه نمی کنم!!! ببخشیدا ب جا اینکه موفقیتو تو نظر دیگران جستو جو کنی تلاش کن و کارتو قوی کن!!! دوستم ک اسکیسشو حساب نمی کردم، الان کارش تو آثار برتر دانشجوهای استادمه!!! با این سوالا ک جز تخریب روحیه یا امید واهی چیزی گیرت نمیاد، شانس قبولیتو سخت نکن...!!!
قبول دارم تو کار بعدی بهترین پرسوناژارو میزنم.........قول شرفپرسوناژ نداشت عالی بود...
داش جعفر حرف نداره این ایده....من فعلا خیلی عقبم نگی سجاد جا زد سعی میکنم از کارای بعدی بهت ملحق شم همین ایده باعث شد من برم یه مجله معمار بگیرم که کلا راجع به سفارتهسلام دوستان...
با چند تا از دوستا قراره تا فردا شب یک اسکیس موضوعی کار کنیم موضومون از این قرار هستش.
"سفارت ایران در واشنگتن دی سی، با رویکردی بر فرهنگ غنی شهادت"![]()
خوشحال میشیم کار کنین و یه کلاس مجازی ای داشته باشیم.
خواسته ها:
شیت اول: حجم 20% نمره
شیت دوم: نما و مقطع 25%
شیت سوم: پلان و دیاگرام 25%
شیت چهارم: روند طراحی و کانسپت 30% تاکید اصلی رو مفهومه.
شیت ها آ3 هستند.
حالا کیا هستن؟!
مرسی...بیشتر کارا بخصوص اون موضوعاتی که میگکم مال خودمن تمام و کمال ولی یه سریس کارا که تو پستام بدون عنوانه تلفیق یا برگردون شده کار معمارای بزرگهمن تو کارت پیشرفت میبینم!آفرین.حجمتو خودت میزنی یا از روی چیزی میکشی؟
این نتیجه کی میاد کسی خبر داره؟؟؟؟
کارت که خوبه مازیار فقط چون گفتی نقد کنین منم چند تا نکته بگم..شیب پله هات شاد خیلی مناسب نباشه و لی اینکه چند جا از پله استفاده کردی عالیه چون به بنا شخصیت میده.درختات مناسب نیستن از لحاظ راندو ...یکیشون خیلی چسبیده به دیوار گوشه پایین سمت چپ با یه طراحی لند اسکپ کوچولو معرکه میشد...... ولی من دیونه این تکنیکتم با چی رنگ میکنی؟؟؟..........بوستمرین حجم پردازی!!! اننقاد کنید... مشاهده پیوست 206446
اگه ایدش از خودته که حرف نداره.............ایولتمرینی دیگر...مشاهده پیوست 206447
یکم تو تناسبات مشکل دارم!!! درخت وسطیو (ک برگ نداره) میگی چسبیده؟؟؟ اون تعریف کننده پله هست!!! چو نباشد تن من مباد... البته شاید بد کشیدمش چون هدف فقط حجم بود...!!! من با تاج 120 خشک و تازه و مداد رنگی نارنجی و آبی!!! لند اسکیپ ک از حد بگذرد نادان (داور) خیال بد کند!!! مینیمال کار می کنم ک ایده هام وضوح داشته باشه!!! مث انستیتوی سالک (لویی کان) البته استادم گف این کارت ریسکه!!! ممکنه نمره نیاری!!! بغل...کارت که خوبه مازیار فقط چون گفتی نقد کنین منم چند تا نکته بگم..شیب پله هات شاد خیلی مناسب نباشه و لی اینکه چند جا از پله استفاده کردی عالیه چون به بنا شخصیت میده.درختات مناسب نیستن از لحاظ راندو ...یکیشون خیلی چسبیده به دیوار گوشه پایین سمت چپ با یه طراحی لند اسکپ کوچولو معرکه میشد...... ولی من دیونه این تکنیکتم با چی رنگ میکنی؟؟؟..........بوس![]()
آره همش مال منه...اگه ایدش از خودته که حرف نداره.............ایول
اینم ی تمرین دیگه!!! ب جز راندو ایراد بگیرید... مشاهده پیوست 206462
بقیه کارا رو هم دیدی؟؟؟مازیار جان ترکیب حجمات چیزی برای گفتن دارن. کمپوزیسیون خالی نیستن. پیشرفت رو میشه دید.
کار سجاد و پویان هم پیشرفتو میشا احساس کرد.
مازیار اگه نظر منو بخای یکم تکسچر اضافه کنی و یکم سازه بهترتر هم میشه.
بازم موفق باشی.
قبول دارم تو کار بعدی بهترین پرسوناژارو میزنم.........قول شرف
داش جعفر حرف نداره این ایده....من فعلا خیلی عقبم نگی سجاد جا زد سعی میکنم از کارای بعدی بهت ملحق شم همین ایده باعث شد من برم یه مجله معمار بگیرم که کلا راجع به سفارته
مرسی...بیشتر کارا بخصوص اون موضوعاتی که میگکم مال خودمن تمام و کمال ولی یه سریس کارا که تو پستام بدون عنوانه تلفیق یا برگردون شده کار معمارای بزرگه
بقیه کارا رو هم دیدی؟؟؟
من ایراد نمیگیرم ولی یه چیزی میگم پسر جون آویزه گوشت کن.اینم ی تمرین دیگه!!! ب جز راندو ایراد بگیرید... مشاهده پیوست 206462
:دی!!! موضوع نداره!!! ب طبع فاقد کانسپته!!! فقط واس اینه ک ی ترکیب بندی خوب بسازیم!!!آره سه تا رو دیدم. اون پرسوناژت چقدر لوتی وایساده
موضوع و کانسپتهاشون رو هم کاش می گفتی.
من وقتی کارای تو رو میبینم یاد تادائو آندو میفتم ....یعنی فک کنم الگوی تادائو آندو تو بودی ....اینم ی تمرین دیگه!!! ب جز راندو ایراد بگیرید... مشاهده پیوست 206462
الان این چندمین پستته مهندس میزاری تو یه روز واین رنکینگ تاپیکو کلی برد بالا همیشه اینجور با مازیار بیا سر بزن استفاده کنیم (مهدی که افتخار نمیده همش فیس بوک میپلکه )سجاد جان کار کن بابا استفاده کنیم. هممون ضعف داریم. میکشیم که خطا هارو دریابیم. مجله معمار کدومش سفارتهاس؟
اشک در چشمانم حلقه زد اصا!!! ایشالا شما بهشتی (یا هر جا دوس داری) منم شبانه گیلان...من ایراد نمیگیرم ولی یه چیزی میگم پسر جون آویزه گوشت کن...........استاد ما میگفت من اصلا قرآن نمیخوونم ولی از یه آیش خیلی خوشم میاد : و ما آسمانها و زمین را برای تو آفریدم استادم میگفت باید از همه سطوح استفاده کنی...زیر زمین ...سطح زمین و روی زمین......تو این کارو خیلی خوب انجام میدی سعی کن بیشتر روش کار کنی....یه دونه ای
![]()
من دوسش دارم!!! اما از اون بیشتر لویی کان رو میستایم!!! البته من دارم سعی می کنم یکم کمتر مینیمال باشم چون استادم گف بولد کردن ایده ها همون قد ک خوبه خطرناکم هس!!! ینی اگه ایده هات پوچ باشن باطل میشی!!!من وقتی کارای تو رو میبینم یاد تادائو آندو میفتم ....یعنی فک کنم الگوی تادائو آندو تو بودی ....
من هم میخواستم همینو بگم گفتم باز مثل سابق میگی قبول ندارم هی هی هی .....من دوسش دارم!!! اما از اون بیشتر لویی کان رو میستایم!!! البته من دارم سعی می کنم یکم کمتر مینیمال باشم چون استادم گف بولد کردن ایده ها همون قد ک خوبه خطرناکم هس!!! ینی اگه ایده هات پوچ باشن باطل میشی!!!
عاقا من یه کتاب دارم از کان پلاناش واضح نیست شما سایتس نمیشناسی که کاراشو گزاشته باشه.....عاقا من پلان مشکل دارم چیکار کنم.....؟؟؟من دوسش دارم!!! اما از اون بیشتر لویی کان رو میستایم!!! البته من دارم سعی می کنم یکم کمتر مینیمال باشم چون استادم گف بولد کردن ایده ها همون قد ک خوبه خطرناکم هس!!! ینی اگه ایده هات پوچ باشن باطل میشی!!!
من هم میخواستم همینو بگم گفتم باز مثل سابق میگی قبول ندارم هی هی هی .....
اینجور کار کردن یا ماکزیمم نمره رو میگیره یا این که مینیمم ....ولی اصولا حرف جدید داره کارت ...اگه میخوای اینجوری کار کنی حرفهایی که جعفر گفت رو حتما عملی کن .....
حرفای جعفرو 2 بار خوندم!!! برآیند حرفاشو کیفیت فضایی می بینم!!! چیزی ک معماری ایران مملو ازش!!!من هم میخواستم همینو بگم گفتم باز مثل سابق میگی قبول ندارم هی هی هی .....
اینجور کار کردن یا ماکزیمم نمره رو میگیره یا این که مینیمم ....ولی اصولا حرف جدید داره کارت ...اگه میخوای اینجوری کار کنی حرفهایی که جعفر گفت رو حتما عملی کن .....
مهدی که فیس بوک رو کنترات گرفته. اسکیس نیاز نداره که! با 30% میره تهران. فایلاتو زده دی وی دی وقت نکرده بفرسته.الان این چندمین پستته مهندس میزاری تو یه روز واین رنکینگ تاپیکو کلی برد بالا همیشه اینجور با مازیار بیا سر بزن استفاده کنیم (مهدی که افتخار نمیده همش فیس بوک میپلکه )
مجله معمار شماره 55
یکی دوتام تو شماره 35 هست...