یعنی از این سر صفحه تا اون سرش خط بکشیم ؟من حداکثر A4 کار می کنم
منظورت ماژیک تاچ مشکی 120 هست یا چیز دیگه ای؟
این هم دوتا از تمرینات من .....
یه وقتی شد یه چندتا خط کشیدم پرسپکتیو از مجموعه 100 تایی هاست
مشاهده پیوست 140142 مشاهده پیوست 140143
فقط یه سوال حالا که کارهامون رو می ذاریم اینجا کی اشکالاتش رو بگه یا می گه؟ کاش سایت اگه می تونست یه استاد دعوت می کرد یا از رتبه های تاپ سال گذشته دعوت می کرد. هر چند همه دوستان اینجا حرفه ای هستن قصد جسارت نداشتم
مثلن همین پرسپکتیوی که من کشیدم توی چه زمانی باید کشیده شه؟ خط ها که خودم می دونم افتضاحن و هزاران سوال دیگه ...... و مطلب دیگه من اصلن از این آهنگ های دوپ دوپ ندارم اگه از این ها هم دارین بذارین
ممنون
سلام چندتا نکته جا داره اینجا بگم:
اولا این تاپیک زده شده که ماهایی که نمیتونیم کلاس بریم(البته الان من میتونم برم) دور هم جم بشیم باهم واسه خودمون تمرین کنیم تو شرایطی که نه کلاسی وحود داره نه کسی که میتونه کمکمون کنه هرکسی در حد توان خودش به دیگران کمک کنه!تا قبل این تاپیک هیچکس دلش به حال ما نسوخت که تمریناشو بزاره حالا که این تاپیک زده شده و تمرینای کلاس استاد شقاقی که هزینش 600 تومنه تو سایت گذاشته میشه نمیدونم چه مشکلی داره که صندوق پیغام من پر شده از پیغامای ناامید کننده که علت تاپیک چیه؟چرا وقتی چندتا تاپیک هست اینو زدی؟چرا کلاسارو میزاری؟چرا اصلا به خودت اجازه دادی که بیای راجب کارا نظر بدی!!!!
اگه ناراضی هستین من کلا در تاپیکو میبندم هرکیم بره واسه خودش تمرین کنه منم وقتم زیادی نکرده که بیام اینجا روی اسکیسام بیشتر کار میکنم میشم مث بقیه که اصلا براشون مهم نیست یکی تو شهرستان که اصلا نمیدونن اسکیس چیه چطوری قراره این مرحله رو بگذرونه!!!!!!!!منم اینجارو میبندم خیال همه راحت شه!! ببخشید آهای سهراب منظور حرفام به شما نبود کلا تو دلم مونده بود!!
خوب بریم سراغ کارای شما:
اولا حداقل ورق a4خیلی اشتباهه شما شاید مجبور بشید توی امتحان یه پرسپکتیو بزرگ بکشید که ختی نقاط گریزش از صفحتون خارج باشه پس باید بتونید خطوط طولانیو بکشید پس ابعاد کاغذ رو به a2تغییر بدید!
حتما با ماژیک بکشید!ماژیک وایت برد مشکی سر تخت از تاچ استفاده نکنید چون هم باارزشه هم گرونه هم خیلی به کار میاد!!!
2.برخلاف گفتتون خطوطتون خیلیم عالیه برای شروع با ماژیک Fکار رو دسن کنید نه با یونی پین!!
3.ابعاد پرسپکتیو خیلی بزرگه نسبت 1 به 3 رعایت نشده جزییات رو نکشید مث درخت اما کشیدینم اشکالی نداره!!!
در مورد تمرن خطوط:
1.اولا خطوط کوتا اصلا نکشید مث خطوطی که گوشه بالا سمت راست کاغذتون دیده میشه
2.ابعاد کاغذ a2باشه
3. با ماژیک وایت برد بکشید
4.مشخصه خطوطط ارون ترسیم شده باید تند تند ترسیم کنید خییییلی سریع تا دستتون سریع بشه تا سر جلسه بتونید سرعت عمل رو بالا ببرید.
سایر خطوطی که تو تاپیک آموزشی هست رو انجام بدید!!!!
خوب در مورد باقی حرفاتون:
بله منم موافقم یه فرد با تجربه تر تو سایت بیاد حداقل از این حالتی که هرروز 5 6 تا پیغام دریافت میکنم راحت میشم!!!
در مورد پرسپکتیو ها زمانش اول خیلی زیاده مثلا 20 دقیقه اما هرچی بیشتر ترسیم میکنید به 4-5 دقیقه هم میرسید این تحربه شخصیمه!!! و حرف اسیست کلاس!
مرسی از اینکه تمریناتتونو گذاشتید!موفق باشید