من رتبه م 1267.بچه ها بنظرتون امیدی هست؟نباشه فردا برم دفترچه رو بفرستم
صوفیا چند شدییییی؟
۳۱۵
به تهران که امیدی نیست.قزوین میشه؟؟![]()
بچه ها کسی میتونه واسه من تمرین سومو بفرسته؟
با این وقت کم موندم باید چیکار کنم!![]()
نمیدونم والا.ولی سعی میکنم برا اسکیس تلافی کنم و حداقل غیرانتفاعی رو بیارم.اما دارم بکوب اسکیس کار میکنم روزی10ساعت.میخام درصد خوبی بیارم.بچه ها با اسکیس 80درصد غیر انتفاعی میارم؟
به به خانم مهندس...خوشحالم که دوباره اومدی...سلام . عیدتون مبارک بچه هااااامن هنوز جایی تو تاپیک دارم آیاااااااااااا؟؟؟؟؟
ی چند وقت کارام زیاد بود ی مدت مدیدی هم اینترنت نداشتمولی خودمو بهتون میرسونم اگه این سرعت ... من ی کم بالا بره.
ی استادی داشتم که میگفتن رتبه ها که اومد بدون توجه ب عددش باید اسکیس کار کنی. حتی همون نفر آخر هم امید ب قبولی براش هست که مجاز شده... پس فقط کار کار و کارررررررررر.
رامین نکات اسکیس رو آزاده داره به بهترین شکل میگه . راستی آزاده جون شرمنده روزت مبارک با تاخیر
روزای سختی تو راهه ولی همه مطمئن باشید به خاطر تلاشتون نتیجه میگیرید.همگی موفق باشید![]()
من قرار کلاس برم همین پنجشنبه اولین جلسه رو میرم اگه خدا بخواد....فعلا دارم با پدر مذاکره میکنم جهت تامین اعتبار.کسی اینجا کلاس میره؟یا کسی هس که نکات اسکیس یادمون بدهههههههههههههههه؟
نمیدونم چه مرگم شده که اتفاقا نه اعتماد به نفس دارم نه امید...انگار همه چیز دست نیافتنی شده برام...تنها کسی که داره منو به جلو هل میده داداشمه..سلام
مهفا جان نگران نباش اصلا سخت نیست از 348 به زیر 86
از 700 به 30 هم سالهای پیش رسیدن اصلا نگران نباش
از الان به بعد فقط باید با اعتماد به نفس باشی و امید داشته باشی![]()
چند شدی شادی جان؟من هم بالاخره بعد یه دوره خمودگی میخام شروع کنم
تا ببینم خدا چی میخاد
فردا میرم تمرین سه رو پرینت بگیرمو و لوازم بخرم![]()
کسی اینجا کلاس میره؟یا کسی هس که نکات اسکیس یادمون بدهههههههههههههههه؟