تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

far.t

عضو جدید
رتبه 147 باید اسکیس چند زد تهران یا اصفهان یا شیراز قبول شد؟؟؟؟؟

atiem

عضو جدید
بچه ها کسی میتونه واسه من تمرین سومو بفرسته؟
با این وقت کم موندم باید چیکار کنم!:(

urbanism.z

عضو جدید
بچه ها کسی میتونه واسه من تمرین سومو بفرسته؟
با این وقت کم موندم باید چیکار کنم!:(

به آزاده جون ایمیل زدی؟؟؟
دیشب تمرین 4 رو برای من ایمیل کردن.
آزاده خانم گفتن که تمرینارو به کسی ندیم. باید خودشون بدن تمرینارو

r.a.m.in

عضو جدید
نمیدونم والا.ولی سعی میکنم برا اسکیس تلافی کنم و حداقل غیرانتفاعی رو بیارم.اما دارم بکوب اسکیس کار میکنم روزی10ساعت.میخام درصد خوبی بیارم.بچه ها با اسکیس 80درصد غیر انتفاعی میارم؟

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
مهفا جان نگران نباش اصلا سخت نیست از 348 به زیر 86 :)
از 700 به 30 هم سالهای پیش رسیدن اصلا نگران نباش
از الان به بعد فقط باید با اعتماد به نفس باشی و امید داشته باشی:)

urbanism.z

عضو جدید
با سلااام و خسته نباشید
آزاده جون لطفاایرادامونو بگید
خیلی وقته منتظرم که بیاید و ایرادامو بگید

امیدهک1

عضو جدید
سلام بچه ها...اصلا فهمیدم چرا بعد تمرین دوم دیگه دستم به کار نمی رفت...بخاطر رتبه گندم بود...رتبم شد 840...یعنی فکرشو بکنین هیچ امیدی ندارم حتی به شبانه ها...بچه ها تمرین کنید ایشالا قبول میشین...

r.a.m.in

عضو جدید
سلام ازاده.خب برا مام میگفتی چیکار کنیم.منکه شدیدا دنبال اسکیسم.حتی اگه قبولم نشم باز ادامه میدم تا اسکیس

urbanism.z

عضو جدید
نمیدونم والا.ولی سعی میکنم برا اسکیس تلافی کنم و حداقل غیرانتفاعی رو بیارم.اما دارم بکوب اسکیس کار میکنم روزی10ساعت.میخام درصد خوبی بیارم.بچه ها با اسکیس 80درصد غیر انتفاعی میارم؟

امیدوارم که جایی که دوست داری قبول بشی...
شما فقط تمرینات آزاده خانم و انجام می دی؟؟؟

razi azad

عضو جدید
ستاد ازاده جون سلام..یه سوال داشتم..

ماها که شهرستانی هستیم و دسترسی به کلاسای اسکیس نداریم باید چیکار کنیم واسه کنکور؟من اهل ارومیه ام شرایط رفتن به تهرانو ندارم و تو شهرمونم کلاس اسکیس معماری هس طراحی شهری نیس!!!!!!! من نمنه الیییییم.؟؟؟؟؟من چیکار کنم که قبول شممممممم؟؟؟؟:cry:
با خوندن کتاب میتونم؟

razi azad

عضو جدید
ستاد ازاده جون سلام..یه سوال داشتم..

ماها که شهرستانی هستیم و دسترسی به کلاسای اسکیس نداریم باید چیکار کنیم واسه کنکور؟من اهل ارومیه ام شرایط رفتن به تهرانو ندارم و تو شهرمونم کلاس اسکیس معماری هس طراحی شهری نیس!!!!!!! من نمنه الیییییم.؟؟؟؟؟من چیکار کنم که قبول شممممممم؟؟؟؟:cry:
با خوندن کتاب میتونم؟

r.a.m.in

عضو جدید
کسی اینجا کلاس میره؟یا کسی هس که نکات اسکیس یادمون بدهههههههههههههههه؟

arc eng

عضو جدید
سلام . عیدتون مبارک بچه هااااا :gol:من هنوز جایی تو تاپیک دارم آیاااااااااااا؟؟؟؟؟

ی چند وقت کارام زیاد بود ی مدت مدیدی هم اینترنت نداشتم:razz: ولی خودمو بهتون میرسونم اگه این سرعت ... من ی کم بالا بره.:mad: ی استادی داشتم که میگفتن رتبه ها که اومد بدون توجه ب عددش باید اسکیس کار کنی. حتی همون نفر آخر هم امید ب قبولی براش هست که مجاز شده... پس فقط کار کار و کارررررررررر.
رامین نکات اسکیس رو آزاده داره به بهترین شکل میگه . راستی آزاده جون شرمنده روزت مبارک با تاخیر:sweatdrop::w30:
روزای سختی تو راهه ولی همه مطمئن باشید به خاطر تلاشتون نتیجه میگیرید.همگی موفق باشید;)

mahfa90

عضو جدید
سلام . عیدتون مبارک بچه هااااا :gol:من هنوز جایی تو تاپیک دارم آیاااااااااااا؟؟؟؟؟

ی چند وقت کارام زیاد بود ی مدت مدیدی هم اینترنت نداشتم:razz: ولی خودمو بهتون میرسونم اگه این سرعت ... من ی کم بالا بره.:mad: ی استادی داشتم که میگفتن رتبه ها که اومد بدون توجه ب عددش باید اسکیس کار کنی. حتی همون نفر آخر هم امید ب قبولی براش هست که مجاز شده... پس فقط کار کار و کارررررررررر.
رامین نکات اسکیس رو آزاده داره به بهترین شکل میگه . راستی آزاده جون شرمنده روزت مبارک با تاخیر:sweatdrop::w30:
روزای سختی تو راهه ولی همه مطمئن باشید به خاطر تلاشتون نتیجه میگیرید.همگی موفق باشید;)
به به خانم مهندس...خوشحالم که دوباره اومدی...

کسی اینجا کلاس میره؟یا کسی هس که نکات اسکیس یادمون بدهههههههههههههههه؟
من قرار کلاس برم همین پنجشنبه اولین جلسه رو میرم اگه خدا بخواد....فعلا دارم با پدر مذاکره میکنم جهت تامین اعتبار.:cool:...هرچیزی یاد بگیرم بهتون میگم.هرکاری که از دستم بربیاد انجام میدم...امیدوارم آزاده جون هم مارو رها نکنه دوباره تمرینا با جدین ادامه داشته باشه..

سلام
مهفا جان نگران نباش اصلا سخت نیست از 348 به زیر 86 :)
از 700 به 30 هم سالهای پیش رسیدن اصلا نگران نباش
از الان به بعد فقط باید با اعتماد به نفس باشی و امید داشته باشی:)
نمیدونم چه مرگم شده که اتفاقا نه اعتماد به نفس دارم نه امید...انگار همه چیز دست نیافتنی شده برام...تنها کسی که داره منو به جلو هل میده داداشمه..

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من هم بالاخره بعد یه دوره خمودگی میخام شروع کنم
تا ببینم خدا چی میخاد

:):D
فردا میرم تمرین سه رو پرینت بگیرمو و لوازم بخرم :D

r.a.m.in

عضو جدید
سوفیا جان هرچی که لازمه.من نسبت به شماها شرایط مطلوبی ندارم اما ناامید نیستم.فقط دنبال اطلاعاتم.چن برگه؟.مقیاس مهمه؟بیشتر موضوعات چطوره؟ایده باید تا چه حد پیش بره؟چیا تو شیت بیشتر مهمه و...

بالا