تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

شادی همافر

عضو جدید

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خسته نباشی
همه شیتات تمیز و مرتبن
من 15 برگ کشیدم. فردا می ذارمشون اینجا
سری برو سراغ تمرین 3 که منم دارم می رسم بهتون :D
تمرین سه رو هنوزندارم
تازه هنوزاستاد نگفته برم یا نه

razi azad

عضو جدید
DSC03709.jpgميدان تيرانداز سمنان....
راستي ازاده جون لطفا جواب سوالامم بده بي زحمت :redface::w27::w27:اخه واقعا فكرمو بدجور مشغول كردن!!!.:confused:توبست قبليم كذاشتم..ممنون از وقتي كه برا ما ميزاري عزيزم:smile::w27:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 205852ميدان تيرانداز سمنان....
راستي ازاده جون لطفا جواب سوالامم بده بي زحمت :redface::w27::w27:اخه واقعا فكرمو بدجور مشغول كردن!!!.:confused:توبست قبليم كذاشتم..ممنون از وقتي كه برا ما ميزاري عزيزم:smile::w27:

باریکلا آورین تمیز کار کردی :)

اینم شیت 26 تمرین دومم
آزاده خانوم بس نیست :))
من امروزمیخام کمی پرسپکتیو تمرین کنم از پایه :))
26.jpg

mahfa90

عضو جدید
سلام.دوستان.خسته نباشید...29.jpg
این آخرین شیت از این تمرین زمان 1.5 ساعت..نظر بدبد لطفا:gol:30.jpg
آزاده جون کجاییی؟؟منتظر تمرین بعدی هستیم..

آخرین ویرایش:

r.a.m.in

عضو جدید
سلام دوست من.خوش اومدی.کارات خوبن .
ایرادات اگه اجازه بدی بهت بگم.
اولا بنظر من از خط کش برا کادر بندیت استفاده نکن.دستی بکش تا دستت را بیاد.بعد موضوع معمولا زیر یا بالای اسکیس مینویسن که تو تو چن جا بصورت عمودی نوشتی که بای سرمونو کلا180درجه کنیم:confused:.فقط به قول مهفا جان زمانم تو دستت باشه.موفق باشی

r.a.m.in

عضو جدید
راضی جان کارات خوبن.یه ایرادکه من دیدم البته شایدم ایراد نباشه.اما تو 6کاراکتر اختصاص داده بودی به فقط بازار البته خوبه ها اما نه زیاد.در کل کارت خوبه.
موفق باشی

r.a.m.in

عضو جدید
و اما مهفاااااااااااااااااااا.بیا وسط.:w00:اماده باش برا کتک کاری:neutral:
مهفا ببخشیداااااااااا:w05:ولی کارات ضعیف شدن.نظم خاصی ندارن.البته معلومه زیاد ح.صله نداشتی وگرنه کارای قبلیت حرف ندارن.الان تو بلوک شهری زیاد نظم نداره و هر عنوانیرو جایی انداختی.تو میدان انقلاب کارات کادر ندارن.راهنمات معمولا باید زیر تحلیلت باشه برای سریع دیده شدن.اما تو گوشه س.
موفق باشی.
گفته باشم کارات حرف ندارن اما تو اینا کم حوصله گی کردی

urbanism.z

عضو جدید
سلام دوست من.خوش اومدی.کارات خوبن .
ایرادات اگه اجازه بدی بهت بگم.
اولا بنظر من از خط کش برا کادر بندیت استفاده نکن.دستی بکش تا دستت را بیاد.بعد موضوع معمولا زیر یا بالای اسکیس مینویسن که تو تو چن جا بصورت عمودی نوشتی که بای سرمونو کلا180درجه کنیم:confused:.فقط به قول مهفا جان زمانم تو دستت باشه.موفق باشی
سلام
ممنون که ایرادامو گفتی رامین عزیز

mahfa90

عضو جدید
و اما مهفاااااااااااااااااااا.بیا وسط.:w00:اماده باش برا کتک کاری:neutral:
مهفا ببخشیداااااااااا:w05:ولی کارات ضعیف شدن.نظم خاصی ندارن.البته معلومه زیاد ح.صله نداشتی وگرنه کارای قبلیت حرف ندارن.الان تو بلوک شهری زیاد نظم نداره و هر عنوانیرو جایی انداختی.تو میدان انقلاب کارات کادر ندارن.راهنمات معمولا باید زیر تحلیلت باشه برای سریع دیده شدن.اما تو گوشه س.
موفق باشی.
گفته باشم کارات حرف ندارن اما تو اینا کم حوصله گی کردی
اتفاقا امروز که اینارو زدم دختر خوبی بودم کاملا با حوصله و انرژیک:Dفقط میخواستم این دوتا آخری رو یه مدل جدید و متفاوت با اون ساختار قبلی بزنم کا اتفاقا الگوم رو کارای تو قرار دادم رامین:surprised::Dیعنی تحلیل وسط و کروکی و توضیح اطرافش...درباره پراکنده بودن سرتیتر ها و راهنمای نقشه حرفتو قبول دارم..باید برای دسته بندی کردن سرتیتر ها بیشتر وقت بزارم..

آخرین ویرایش:

urbanism.z

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
می شه از این به بعد همه زمان کارایی که می کشیدو بنویسید لطفاااااااااا :gol:

atiem

عضو جدید
مرسی!
راستی بچه ها من علاوه بر اینکه از تمرینا جاموندم، رشتمم اصلا مرتبط نیست، واسه همین خیلی نمیتونم در مورد کارای قشنگتون نظر بدم و صرفا از نظراتتون استفاده میکنم.

بالا