architect6529
عضو جدید
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم، ایشالا موفقیتهای بعدی
امیدوارم ما هم آزمون بعدی قبول بشیم
من با 37 متاسفانه رد شدم
فکر میکردم طراحی قبول شم و نظارت رد بشم اما برعکس شد!

امیدوارم ما هم آزمون بعدی قبول بشیم

تبريك ميگمبله درسته مهم رعایت کردن ضوابطه مقررات ملی هست
من دفه پیش مطالعه نکردم 21 شدم
ولی امسال ضوابط رو رعایت کردم 84 شدم
دقیقا 4 برابر
دوستان كسي هست كه واحدها را شرقي - غربي (هر دو واحد نور جنوب بگيرن)طراحي كرده باشه و قبول شده باشه؟
براي كسب تجربه براي آزمون بعد دوستاني كه قبول شدن بگن سوال 1 را چي زدن.لطفا اسم گزينه را نگين.بگين باكس پله وسط شرق يا .....
لطفا دلايل انتخاب كه در آزمون ذكر كردين بگين
مممنون
من باکس پله را وسط سمت راست گذاشتم و نورگیر نداشتم واحد هام شمالی و جنوبی شد تک خوابه ،تو همکف هم لابی و 3 پارکینگ جواب گرفتم از طبقه دوم به بعد هم 80 سانتی متر پیش آمدگی لحاظ کردم و با نمره 89 قبول شدم.ولی اصلا اینها مهم نیست چون دوستای من هر کدوم متفاوت طراحی کرده بود ولی قبول شدن حتی یکی از دوستان یه خیابان پشتی برا کارش در نظر گرفته بود که ورودی ماشین از اونجا داده بود، ولی همه کسانی که قبول شده تمام مدارک ترسیم کرده بودند. ولی درصدهاشون از من پایین تر بود ولی مهم قبول شدندوستان كسي هست كه واحدها را شرقي - غربي (هر دو واحد نور جنوب بگيرن)طراحي كرده باشه و قبول شده باشه؟
براي كسب تجربه براي آزمون بعد دوستاني كه قبول شدن بگن سوال 1 را چي زدن.لطفا اسم گزينه را نگين.بگين باكس پله وسط شرق يا .....
لطفا دلايل انتخاب كه در آزمون ذكر كردين بگين
مممنون
سلام
مهمترین قسمت تو این امتحان انتخاب محل باکس پله بود
واحد ها رو شمالی ، جنوبی تقسیم کردم چون اگر شرقی ، غربی تقسیم می شد واحد ها بسیار کشیده و بد قواره میشدن
باکس پله رو وسط و در قسمت بالا انتخاب کردم و نورگیر قرار ندادم و 4 واحد پارکینگ تامین کردم . همه نقشه ها رو کشیدم نمره من 83 شد
مهندسین عزیز پیشنهاد من اینه که یک نفر که نامه نگاریش خوبه یه نامه بنویسه تو سایت بذاره وبقیه از استاناشون نامه بزنن وبگن که به دلیل اشتباه سوالات طراحی حداقل 10 درصد به شرکت کنندگان ازمون طراحی ارفاق کنند
1-اندازه گذاریها اشتباه بود 2-ننوشته بود طبقه اول ودوم چند واحدی باشه نوشته بود فقط طبقه سوم دو واحدی باشه 3- اندازه صفحات داده شده بسیار کوچک بود با مقیاس نمی خوند4- تو ساختمان به این کوچکی 8 تا پارکینگ منطقی نبود موارد فوق باعث شده تمرکز بچه ها به هم بخوره
اگه اونهایی که تو مرکز تشریف دارن غیر از مکاتبه برن دفتر مقررات ملی ساختمان پیش دکتر هوایی خیلی خوب می شه واقعا نتیجه می ده عمرانی ها در خصوص محاسبات همین کار کردن
سلام دوستان.من تو امتحان نظارت قبول شدم و میخوام اسفند تو امتحان طراحی هم شرکت کنم.برای اولین باره و اصلا هم نمی دونم چی باید بخونم ..شما کلاس خاصی رو پیشنهاد میکنین؟؟
من میخوام اعتراض کن 46 شدم این حقم نبود .ترو خدا بگید که چکار کنم؟
آخه چرا؟!سلام بچه ها
من 47 شدم خیلی مزخرف صحیح کردن،یکی از دوستام وقتی از جلسه بیرون اومد گفت "هرکی کار منو ببینه میگه این طویله چیه طراحی کردی"!!! اون قبول شد و من رد شدم!!!
همه نقشه ها رو کشیدم کامل کامل
دوتا پلان یک خوابه، یکی شمالی و یکی جنوبی باکس پله هم وسط کنار گرفتم بدون نورگیر با 5 تا پارکینگ
نما کامل
مقطع کامل
تمام پلانا کامل،آکس بندی،اندازه،داکت،مبلمان و . . . . .
به نظر خودم چیزی نبود که نکشیده باشم ولی نامردا ردم کردن
بنظرتون میشه اعتراض کنم،یا اینکه کسری نمره نمیزارن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |