mehras khanum
عضو جدید
منم 44 شدم و می خوام اعتراض کنم... لطفا اگه اطلاعاتی به دست آوردین ما رو هم در جریان بذارید...
منم 44 شدم.کاش ده درصد ارفاق کنن

منم 44 شدم و می خوام اعتراض کنم... لطفا اگه اطلاعاتی به دست آوردین ما رو هم در جریان بذارید...
من باکس پله را وسط سمت راست گذاشتم و نورگیر نداشتم واحد هام شمالی و جنوبی شد تک خوابه ،تو همکف هم لابی و 3 پارکینگ جواب گرفتم از طبقه دوم به بعد هم 80 سانتی متر پیش آمدگی لحاظ کردم و با نمره 89 قبول شدم.ولی اصلا اینها مهم نیست چون دوستای من هر کدوم متفاوت طراحی کرده بود ولی قبول شدن حتی یکی از دوستان یه خیابان پشتی برا کارش در نظر گرفته بود که ورودی ماشین از اونجا داده بود، ولی همه کسانی که قبول شده تمام مدارک ترسیم کرده بودند. ولی درصدهاشون از من پایین تر بود ولی مهم قبول شدن![]()
من گزینه A(راه پله وسط و سمت راست) رو زدم
واحدها شمالی جنوبی و یک خوابه،آشپزخانه و نشیمن و خواب نورگیر بودن
نورگیر نزاشتم
تعداد پارکینگ 4 تا شد
نصف مقطع رو نرسیدم بکشم
84 شدم
سلام منم 47 شدم.چطور اعتراض کنیم،به کی؟خیلی اعصابم خورد من تماما کامل کشیده بودم،منتظر بالای 80 بودم ولی نامردا نمیدونم طبق چه معیاری صحیح کردن؟بچه هایی که بالا گرفتن و رد شدن بیاید یه فکری کنیم،اگه اینطوری باشه من نمیدونم چی رو باید تو آزمون بعدی اضافه کنم که آقایون لطف کنن 50 بدنسلام .منم 48 شدم .اگر بچه هایی که قبول نشدن موافق باشن یک نامه اعتراض مشترک بنویسیم که با توجه به ابهاماتی که در ازمون امسال بود 10% به نمرات بچه ها اضافه بشه .اگر تعداد کم باشه اصلا اهمیت نمیدهند.
منو 46 شدم ،به نطرتون چکار کنیم؟اولین بار بود که امتحان میدادممتاسفانه نتونستم از کارم عکس بگیرمآخه نمیدونم 47 یعنی چی؟ یا 12 میدادن و آب پاکی رو رو ی دستم میریختن یا میکردنش 50 که ما هم عذاب نکشیم ، جالب جلو نمرم هم نوشته بود گرد شده به بالا!!!!!!آخه کدوم عاقلی میاد 100 نمره رو با صدم حساب کنه اونم تو یه آزمون که نمره دادنش کیفیه نه کمی. من خودم هنرستان درس میدم دانش آموزایی که بالای 8.5 میگیرن از 20 نمره رو سعی میکنم قبول کنم چون اعتقاد دارم کسی با یک نمره و نیم نمره نمیشه کسی رو تنبل یا زرنگ دونست،چی میشد 9.4 ما رو هم 10 میکردید بی معرفتا(47 از 20 نمره میشه 9.4)
موافقم .من نه خودم نمره ام رو باورم مي شه و نه دوستانم...من گزينه اي كه باكس وسط و گوشه بود را زدم ...اي بابا ٧ ساله نقشه مي فرستم نظام حالا اين امتحان رد شدم همه چي از حريق گرفته داكت ...اكس بندي ها در برش و نما هيچ ريزه كاري رو از قلم ننداختم...اگر نتونم حقم رو از اينا بگيرم ديگه امتحان نميدم...من رو بگو كه فكر مي كردم نظارت قبول نمي شم و طراحي صد درصد قبولم حال بالعكس شده...بچه ها بجنبين كه تا قبل از ١٨ آذر كه ثبت نامه جواب ما رو بدن...
لطفا به تاپيك اعتراض مراجعه كنين و آيا شما تهرانين؟؟؟خوب ترو خدا بگید چکار کنیم؟کی نامه رو مینویسه؟ چه جوری باید امضاش کنیم؟
در سايت مقررات مليدر قسمت راهنماي اعلام نتايج كامل توضيح داده راجع نحوه اعتراض به نتايجمنم نمره ام شده ٤٦.خيلي ناراحتم.همه چيز رو كامل و اصولي كشيدم . مي شه بگين كجا مي شه اعتراض كرد و آيا تاثيري هم داره...؟؟؟
آره اون رو خوندم ...ولي چون فرديه شايدتاثيري رو كه بايد داشته باشه نزاره...واسه همين گفتم كه يه نامه ترتيب بديم...البته به جز اون هم بايد يه نامه فردي هم طبق گفته خودشون تنظيم كنيم...در سايت مقررات مليدر قسمت راهنماي اعلام نتايج كامل توضيح داده راجع نحوه اعتراض به نتايج
البته اعتراض فردي است
آره اون رو خوندم ...ولي چون فرديه شايدتاثيري رو كه بايد داشته باشه نزاره...واسه همين گفتم كه يه نامه ترتيب بديم...البته به جز اون هم بايد يه نامه فردي هم طبق گفته خودشون تنظيم كنيم...
نه شهرستانملطفا به تاپيك اعتراض مراجعه كنين و آيا شما تهرانين؟؟؟
راهنمای اعلام نتایج رو مطالعه بفرماییدسلام به همه دوستان عزیز ...
دوستان من آزمون طراحی امتحان دادم و بر حسب اتفاق قبول شدم... حالا یه مشکل بزرگ دارم که خدمت نرفتم هنوز ، میخواستم بپرسم کسی از دوستان در جریان هست که چه مدتی اعتبار داره این قبولی ؟؟؟؟
![]()
مهندس جان تعداد واحدها در هر طبقه دو واحد در صورت سوال مشخص شده بوددوستان من این نامه رو واسه دکتر هوایی ایمیل کردم. شمام بفرستین. بیاین یه قرار حضوری هم بذاریم. بچه های شهرستان هم میتونن برای اعتراض به سازمان استان خودشون برن
مدیر کل دفتر امور مقررات ملی ساختمان:
باسلام.احتراما به استحضارمی رسانیم که در آزمون طراحی معماری شهریور91، اشتباهاتی وجود داشت که دفتر امور مقررات ملی ساختمان نیز با اعلام این خبر با عنوان "قابل توجه شرکت کنندگان آزمونهای ورود به حرفه شهریور91 تاريخ چهار شنبه 17 آبان" گواهی بر این مدعاست. لذا نکاتی چند از اشتباهات رخ داده در آزمون طراحی معماری به عرض می رساند :
- اندازه گذاری ها اشتباه نوشته شده بود .
- اندازه صفحات داده شده برای ترسیم با مقیاس همخوانی نداشت .
- تعداد پارکینگ های درخواستی اعلام نشده بود، درحالی که در آزمون های قبلی اعلام می شد وبخش مهمی ازنمره به حل مساله پارکینگ تعلق می گرفت
- درصورت سوال فقط طبقه سوم را دو واحدی نوشته بودند اما طبقه اول ودوم مشخص نبود باید چند واحدی باشد؟!!!
کلیه این موارد باعث سردرگمی داوطلبان درجلسه آزمون وازبین رفتن تمرکزوهمچنین اتلاف وقت شرکت کنندگان در جلسه شده ویک ساعت زمان اضافه به هیچ وجه این اشتباهات راجبران نکرد. لذاازشما مدیر محترم خواهشمندیم به صلاحدید حد نصاب قبولی را چند درصد پایین تر از حد نصاب اعلام شده قرار دهید تا حق داوطلبانی که نمره آنها نزدیک به حد نصاب است تضییع نشود واین اشتباهات را پوشش دهد.
باسپاس فراوان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |