تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amindarbasi

کاربر فعال
ممنون ورتکس جان

کاربرای عزیز و معماران گزینه تشکر در گوشه سمت راست موجوده و از اون استفاده کنید تا صفحات زیاد نشن و بقیه افراد براحتی بتونن مباحث و گفتگوها رو مطالعه کنند و وقت تلف کنی نباشه خواهشا رعایت کنید

vertex

اخراجی موقت
کاربرای عزیز و معماران گزینه تشکر در گوشه سمت راست موجوده و از اون استفاده کنید تا صفحات زیاد نشن و بقیه افراد براحتی بتونن مباحث و گفتگوها رو مطالعه کنند و وقت تلف کنی نباشه خواهشا رعایت کنید
بله حق با شماست ولی من نتونستم در جواب تشکر دوستمون دکمه تشکر رو بزنم باید میگفتم خواهش میکنم . متوجهین که ؟ ولی تذکر شما بجاست . اون دوستمون هم منظور خاصی نداشتند . دوستان اصلا از من تشکر نکنید . من راضیم به خدا . ممنون از همه ;)

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان..توی تایپک اذر 92 خوندم رمپ سواره باید 3.5 متر از مسیر سواره فاصله بگیره.میخواستم بدونم درسته؟

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون..ولی ندیدم کسی رعایت کرده باشه...اخه مثلا توی سوال اذر 92 یکم مشکل پیش میاد.چون مستقیم باید از خیابان 16 متری رمپ رو طراحی کرد.چجور قبلش 2.5 متر فاصله بدیم که سرگیر نشه؟

somaye l

عضو جدید
سلام دوستان نمونه نما و برش کار سالهای قبلو کسی کار کرده بذاره ببینیم نکات مهم چی هستن ؟

s.salar

عضو جدید
ممنون..ولی ندیدم کسی رعایت کرده باشه...اخه مثلا توی سوال اذر 92 یکم مشکل پیش میاد.چون مستقیم باید از خیابان 16 متری رمپ رو طراحی کرد.چجور قبلش 2.5 متر فاصله بدیم که سرگیر نشه؟

بله توی آزمون جاهایی که رمپ جواب نمیده از این استپ و اون 1 متر شیب 10 ٪ ابتدا وانتها میشه صرفنظر کرد!!!!

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

nilla

عضو جدید
سلام بر همه دوستانم من خرداد آزمون طراحی دارم اگر جزوه ای دارید ممنون میشم به منم بدهید.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
بله حق با شماست ولی من نتونستم در جواب تشکر دوستمون دکمه تشکر رو بزنم باید میگفتم خواهش میکنم . متوجهین که ؟ ولی تذکر شما بجاست . اون دوستمون هم منظور خاصی نداشتند . دوستان اصلا از من تشکر نکنید . من راضیم به خدا . ممنون از همه ;)

سلامم.
همیشه از هم تشکر کنید.ولی به همون شیوه که اقا امین گفتند.
منتها تشکر تو این سایت سهمیه بندیه.روزی 40 تا سهمیه داری:)باید مدیریتش کنی دیگه.تشکر هم نداشتید میتونید به پست های مفید(که البته همه پست های این تاپیک مفیده)امتیاز بدید. که همون ستاره کنار تشکره.

amin576

عضو جدید
عنوان: قابل توجه شرکت‌کنندگان در آزمونهای خردادماه 1393 تاريخ: شنبه 10 خرداد 1393
قابل توجه شرکت‌کنندگان در آزمونهای ورود به حرفه مهندسی و کاردانی و تعیین صلاحیت معماران تجربی خردادماه 1393
در پاسخ به برخی پرسش‌ها و استعلامات در زمینه تاریخ برگزاری آزمون‌های 22 و 23 خردادماه سال جاری، بدینوسیله به آگاهی کلیه داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون‌های ورود به حرفه‌ مهندسی و کاردانی و تعیین صلاحیت معماران تجربی می‌رساند: تعیین تاریخ برگزاری آزمون‌ها پس از کسب نقطه‌نظرات استانها و جمع‌بندی آنها با درنظر گرفتن عوامل تأثیرگذار در این زمینه از جمله آزمون‌های پایان ترم دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، نزدیکی با ایام ماه مبارک رمضان، تقاضای تعدادی از داوطلبان برای برگزاری دو نوبت آزمون در سال، مشکلات موجود در برگزاری آزمون در گرمای تابستان و بعد از ماه مبارک رمضان (در شهریورماه) در بسیاری از استانها، برگزاری جام جهانی فوتبال و سایر عوامل مهم مؤثر در این زمینه صورت گرفته است و تغییری نخواهد داشت. از سوی دیگر به منظور رفع نگرانی‌ها در خصوص تغییرات انجام شده در مباحث مقررات ملّی ساختمان نسبت به آزمون‌های دوره قبل نیز به آگاهی می‌رساند، علیرغم آنکه تغییرات انجام شده در مباحث مقررات ملّی ساختمان همگی مربوط به سال گذشته و حتی قبل از زمان برگزاری آزمون آذرماه بوده است و فرصت کافی برای آشنایی داوطلبان با مباحث جدید وجود داشته است لکن در طراحی سؤالات تلاش شده حتی‌الامکان به‌گونه‌ای عمل شود تا نگرانی‌های موجود در زمینه تغییرات انجام شده به حداقل برسد و تغییرات انجام شده در مباحث در نحوه طراحی سؤالات مشکلی را ایجاد ننماید.
دفتر مقررات ملّی ساختمان

fatane_a

عضو جدید
سلام
دررابطه با بقيه سوالاتتون كه ديگر دوستان پاسخ دادن در رابطه با پرسش آخرتون
سرعت آسانسور 1.6. M/s و ظرفيتش هم 630 kg آسانسوره 8نفره

تو ویرایش جدید مبحث 5 .اصلا آسانسور با سرعت 1.6 نداریم. کجاست اینی که گفتی .؟ کدوم صفحه؟

vertex

اخراجی موقت
سلامم.
همیشه از هم تشکر کنید.ولی به همون شیوه که اقا امین گفتند.
منتها تشکر تو این سایت سهمیه بندیه.روزی 40 تا سهمیه داری:)باید مدیریتش کنی دیگه.تشکر هم نداشتید میتونید به پست های مفید(که البته همه پست های این تاپیک مفیده)امتیاز بدید. که همون ستاره کنار تشکره.
بابا مهندس ول کنین این حرفا رو اینا اصلا مهم نیست مهم سلامتی دوستانه:D

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی نمونه کار کامل اسفند 91 را داره؟
خیلی نیازش دارم با برش و پلان بامش و...
خواهشا اگر کسی داره بگذاره

respina

عضو جدید
سلام بچه ها
در مود رمپ معلول میشه کامل توضیح بدید؟ و اینکه اگر طول رمپی که به دست اوردیم بشتر از 9 متر باشه مثلا 10-12 متر چی میشه؟

roham12

عضو جدید
بچه ها این نقشه مربوط به پاسخ نامه شهریور 91 هست و طبق بحث هایی که تا حالا شده دقت کنید...
1-پشت دو خودروی پارک شده مگه نباید 5 متر فضا باشه ولی رعایت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-پوتر در پاگرد راه پله 25 سانت به داخل اومده و از فضای پاگرد رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه 3/4 ارتفاع رو ما نباید از پله برش بزنیم؟ ولی خط برش به جای چارمین پله از دومی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DSC00030.jpg

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
بچه ها این نقشه مربوط به پاسخ نامه شهریور 91 هست و طبق بحث هایی که تا حالا شده دقت کنید...
1-پشت دو خودروی پارک شده مگه نباید 5 متر فضا باشه ولی رعایت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-پوتر در پاگرد راه پله 25 سانت به داخل اومده و از فضای پاگرد رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه 3/4 ارتفاع رو ما نباید از پله برش بزنیم؟ ولی خط برش به جای چارمین پله از دومی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 210874

سلامم.
در این جور موارد که عرض زمین حدود 10 متره پشت ماشین تا 4.5 متر هم باشه اشکال نداره.
در مورد اشکال دوم هم شما درست میگید ولی نظر شخصی من اینه که خیلی نیاز نیست به این جزئیات توجه بشه.بنظر من اونا اصلا به رد شدن تیر از داکت هم توجه نمیکنن.
در واقع سطح مسائل مطرح شده تو این سایت و تو این تاپیک یکم زیادی بالاست و این جزئیات در نظر گرفته میشه.
تو مورد سوم هم همینطور.مهم اینه که یه خط برشی رو راه پله باشه و اینکه حالا رو پله دوم باشه و یا سوم خیلی اهمیتی نداره.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.