amindarbasi
کاربر فعال
ممنون ورتکس جان
کاربرای عزیز و معماران گزینه تشکر در گوشه سمت راست موجوده و از اون استفاده کنید تا صفحات زیاد نشن و بقیه افراد براحتی بتونن مباحث و گفتگوها رو مطالعه کنند و وقت تلف کنی نباشه خواهشا رعایت کنید
ممنون ورتکس جان
بله حق با شماست ولی من نتونستم در جواب تشکر دوستمون دکمه تشکر رو بزنم باید میگفتم خواهش میکنم . متوجهین که ؟ ولی تذکر شما بجاست . اون دوستمون هم منظور خاصی نداشتند . دوستان اصلا از من تشکر نکنید . من راضیم به خدا . ممنون از همهکاربرای عزیز و معماران گزینه تشکر در گوشه سمت راست موجوده و از اون استفاده کنید تا صفحات زیاد نشن و بقیه افراد براحتی بتونن مباحث و گفتگوها رو مطالعه کنند و وقت تلف کنی نباشه خواهشا رعایت کنید
سلام دوستان..توی تایپک اذر 92 خوندم رمپ سواره باید 3.5 متر از مسیر سواره فاصله بگیره.میخواستم بدونم درسته؟
ممنون..ولی ندیدم کسی رعایت کرده باشه...اخه مثلا توی سوال اذر 92 یکم مشکل پیش میاد.چون مستقیم باید از خیابان 16 متری رمپ رو طراحی کرد.چجور قبلش 2.5 متر فاصله بدیم که سرگیر نشه؟
بچه ها لطفا به کارمنم نظربدین (اسفند89 )
مشاهده پیوست 205742
اینکار توی همین تایپک هست.سلام دوستان نمونه نما و برش کار سالهای قبلو کسی کار کرده بذاره ببینیم نکات مهم چی هستن ؟
این فایل ضمیمه همش پلانه لطفا لینکشو بدید من ندیدم.اینکار توی همین تایپک هست.
بله حق با شماست ولی من نتونستم در جواب تشکر دوستمون دکمه تشکر رو بزنم باید میگفتم خواهش میکنم . متوجهین که ؟ ولی تذکر شما بجاست . اون دوستمون هم منظور خاصی نداشتند . دوستان اصلا از من تشکر نکنید . من راضیم به خدا . ممنون از همه![]()
|
سلام
دررابطه با بقيه سوالاتتون كه ديگر دوستان پاسخ دادن در رابطه با پرسش آخرتون
سرعت آسانسور 1.6. M/s و ظرفيتش هم 630 kg آسانسوره 8نفره
سلام
نه 2.50 درسته
بابا مهندس ول کنین این حرفا رو اینا اصلا مهم نیست مهم سلامتی دوستانهسلامم.
همیشه از هم تشکر کنید.ولی به همون شیوه که اقا امین گفتند.
منتها تشکر تو این سایت سهمیه بندیه.روزی 40 تا سهمیه داریباید مدیریتش کنی دیگه.تشکر هم نداشتید میتونید به پست های مفید(که البته همه پست های این تاپیک مفیده)امتیاز بدید. که همون ستاره کنار تشکره.
تو ويرايش جديد جدول صفحه ١٦ و ١٧ و ٥٩ و ٦٠تو ویرایش جدید مبحث 5 .اصلا آسانسور با سرعت 1.6 نداریم. کجاست اینی که گفتی .؟ کدوم صفحه؟
بله ايست رمپ ، خير دوست عزيز پنج رو از كج اورديد همون ٢.٥٠منظورت همون ایست رمپه ؟ مگه 5 متر نبود؟
روي خرپشته نورگير سقفينورگیر پله رو باید کجا قرار بدیم؟
تو ويرايش جديد جدول صفحه ١٦ و ١٧ و ٥٩ و ٦٠
صفحه 66 و 67 اندازه هایی که واسه آسانسورهاس مسکونی و عمومی گذاشته با سرعت 2.5 ه.
سلام بچه ها
در مود رمپ معلول میشه کامل توضیح بدید؟ و اینکه اگر طول رمپی که به دست اوردیم بشتر از 9 متر باشه مثلا 10-12 متر چی میشه؟
بچه ها این نقشه مربوط به پاسخ نامه شهریور 91 هست و طبق بحث هایی که تا حالا شده دقت کنید...
1-پشت دو خودروی پارک شده مگه نباید 5 متر فضا باشه ولی رعایت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-پوتر در پاگرد راه پله 25 سانت به داخل اومده و از فضای پاگرد رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه 3/4 ارتفاع رو ما نباید از پله برش بزنیم؟ ولی خط برش به جای چارمین پله از دومی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 210874
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |