آهان فکر کردم اتاق تاسیسات رو میگید.
خب به همون ارتفاع پارکینگ بگیرید.......2.20
ارتفاع موتورخانه 3 متره.2.2 کم میشه.
آهان فکر کردم اتاق تاسیسات رو میگید.
خب به همون ارتفاع پارکینگ بگیرید.......2.20
بیشتر از اون حداقلی که م4 گفته هر چی بگیری درسته، مگراینکه بخوای نیم طبقه هم داشته باشی که در اینصورت باید اقلا 4.50 - 4.80 بگیری
ارتفاع موتورخانه 3 متره.2.2 کم میشه.
فکر نمیکنم اینقدر باشه.ارتفاع موتورخانه 3 متره.2.2 کم میشه.
فاصله 2.8 هست
بخاطر ورود تاسیسات باید حداقل 3 متر ارتفاع داشته باشهفکر نمیکنم اینقدر باشه.
بحث روی حداقل هاست.شما دلیلی دارید؟
میتونین رفرنسشم بگین؟ تو مبحث 14 نوشته؟! کدوم صفحهبخاطر ورود تاسیسات باید حداقل 3 متر ارتفاع داشته باشه
سلام منم بالاخره امتحان ارشدم تموم شد ینی افتضاح زدم رفت اومدم اینجاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif
دوستان یکیتون بیاین یه جمع بندی توضیحی بدین خیلی خیلی ممنونتون میشم به خدا نمیرسم 145 ص رو بخونم تا روز آزمون طول میکشه جزوه ها رو خریدم باهاتون فقط میخوام بدون قضیه چیه؟الان داریم چی کار میکنیم؟به کجا رسیدین؟الان من باید چی کار کنم؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_question.gif
میتونین رفرنسشم بگین؟ تو مبحث 14 نوشته؟! کدوم صفحه
منبعش رو نتونستم پیدا کنم
شما براساس دانسته های قبلیتون پس گفتین دیگه درسته؟میتونین رفرنسشم بگین؟ تو مبحث 14 نوشته؟! کدوم صفحه
منبعش رو نتونستم پیدا کنم
این فاصله بخاطر ورود تاسیسات نباید باشهبخاطر ورود تاسیسات باید حداقل 3 متر ارتفاع داشته باشه
یعنی شما میفرمایین ما ارتفاع تاسیسات رو 3 بگیریم پس باید پارکینگ رو هم 3 بگیریم . اینطوری همه چیز به هم میخوره کهاین فاصله بخاطر ورود تاسیسات نباید باشه
من نظرم رو میگم دوستان همفکری کنین درسته یا غلط
صفحه 33 مبحث 14 گفته ارتفاع در اتاق تاسیسات 2000 میلیمتر باید باشه پس تاسیسات از ارتفاع 2 متر هم رد میشه اما من فکر میکنم ارتفاع اتاق تاسیسات باید بلند باشه چون صفحه 32 همین مبحث میگه که در گاراژهای عمومی و خصوصی تعمیرگاهها و پارکینگ ها نصب دستگاه های با سوخت مایع یا گاز به ترتیبی باشد که وسیله احتراق دست
گاه دست کم 450 میلی متر بالاتر از کف و در صورتی که سازنده دستگاه توصیه کرده در همون ارتفاع مورد نظر قرار بگیره
در اینصورت با ارتفاع پارکینگ 2.4 +0.45 میشه 2.85 که با توجه به اینکه 0.45 حداقله 3 بهترین حالت ارتفاع میشه
یعنی شما میفرمایین ما ارتفاع تاسیسات رو 3 بگیریم پس باید پارکینگ رو هم 3 بگیریم . اینطوری همه چیز به هم میخوره که
به نظرم با پله این مشکل رو باید رفع کردیعنی شما میفرمایین ما ارتفاع تاسیسات رو 3 بگیریم پس باید پارکینگ رو هم 3 بگیریم . اینطوری همه چیز به هم میخوره که
من88 رو گذاشتمبچه ها نمونه طراحی از سال 88 و 87 اگه دارین بزارین ممنونتون میشم
سلام اقا فرزاد یه نگاهی هم به طرحای من و سوالام بندازید لطفافکر نمیکنم اینقدر باشه.
بحث روی حداقل هاست.شما دلیلی دارید؟
سلام.منم اومدم
از دیروز نشستم همه صفحات تاپیک رو از اول خوندم. ممنون از همه. کلی چیز عایدم شد.
فقط بچه ها یه سوال. میشه یکی لطف کنه راجع به فضاهای درجه یک و دو یه توضیحی بده... واسه ابعاد نورگیر میپرسم...![]()
تو سایتwww.inbr.ir تازه یه اطلاعیه زدن .برو ببین حتماامتحان کیه؟
ممنون فقط زیر زمینش رو دیدممن88 رو گذاشتم
ورودی سرایداری مبحث 4 میگه که باید ورودیش مستقل باشه تا رفت و امدش مزاحم بقیه نباشه.ورودی شما از لابی آسانسوره که اصلا تو این محدوده ورودی زدن اشتباههاینم زیرزمین 88
مهندس تو چند صفحه قبل ایرادای کار شما رو گفتم و به نظرم شما اون ایرادت رو رفع کنین بیهتر میشهبچه ها از من خوشتون نمیاد؟؟؟؟
عارفه - آقا فرزاد لطفا نظر بدبد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |