maryam_k35
عضو
امتحان کیه؟
ممنون ولي منظورم ارتفاع موتورخانه تاسيسات بود چون مرجع خاصي براش پيدا نكردمسلام.
ارتفاعات همونیه که در جزوه موجوده.
مشاهده پیوست 210757
کد روی نورگیر خیلی مهم نیست ولی معمولا به ارتفاع جانپناه در نظر گرفته میشه.
دوستای گلم لطفا اگه میدونین جواب منو زود الان بدین
در طرح 89 برای طبقات اول تا سوم که دو واحد در هر طبقه است ساختمون رو طولی تقسیم میکنید یا عرضی؟چون جبهه جنوب نور نداریم و تنها جبهه نورگیر شماله اگه عرضی تقسیم کنم واحد جنوب فقط با وید نور میگیره اما پلانش خیلی درست و حسابی در میاد
اگه طولی تقسیم کنم یخورده بد حل میشه اما در میاد و هر دو واحد نور شمال رو میگیرن و از جنوب با وید
چکار کنم؟
جواب این سوالا رو کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟
ممنون ولي منظورم ارتفاع موتورخانه تاسيسات بود چون مرجع خاصي براش پيدا نكردم
لطفا آقا فرزاد و عارفه جان جواب بدبد...
1.واسه مساحبه درز انقطاع باید جان پناه بام هم در نظر بگیریم؟؟؟؟
2.ارتفاع سقف های مسکونی رو 3.20بگیریم خوبه؟؟؟چرا3.23نوشتن همه جا؟؟چرا رندش نمیکنن؟؟ضخامت سقفهارو حتما باید 40 بگیریم؟؟؟؟
3.واسه ساختمانهای 4طبقه در اسکلت فلزی و بتنی و 4طبقه بیشتر چه ابعاد ستونی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟بنظر شما اسکلت فلزی استفاده کنیم یا بتنی؟؟؟؟
4.دیوارهای زیرزمین رو باید 35 بگیریم؟؟؟؟؟
5.بلاخره ابعاد داخل اسانسر 1.8*2.1هست یا 1.60*2متر؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همکاریتون.
6.
ابعاد آسانسور طبق مبحث جدید 1.60*1.90 یا 1.70*1.90سلام.
1-تا کف متوسط بام.جانپناه حساب نمیشه.
2-ببین تعدا پله هاتون چقدر جواب میده.3.06 میگیرن معمولا تو آزمون.(18 پله 17 سانتی)
سقفهارو 40 بگیریدوپاگرد نیم طبقه رو 30
3-واسه چهار طبقه فلزی رو 25*25 و بتنی رو 35*55 یا 50*50 در نظر بگیرید.
قطعا اسکلت فلزی.ابعاد ستون کمتره و تامین پارکینگ راحت تر.در ساختمان های بیش از 2 طرف باز که نمیشه از بادبند استفاده کرد سیستم سازه ای رو دو قاب خمشی در نظر میگیرید.
4-نمیدونم
5- 1.60*2.1 مناسبه.
چرا بیشتر که میتونی بگیری ولی خب حواستون به پارکینگ ها هم باشه.از شابلون های مربعی استفاده کنید.اونا این ابعاد غیر رند رو دارند.ممنون اقا فرزاد ...واسه رند شدن کار نمیشه ستون های فلزی رو 30*30بگیریم؟؟؟؟بعد نگفتید در 4طبقه ب بالا ابعاد ستون در بتن و فلز چقد میشه؟
ممنون آقا باقر گل.ابعاد آسانسور طبق مبحث جدید 1.60*1.90 یا 1.70*1.90
تو نقشه های فاز 1 دیوار 20 سانتی ولی نقشه های فاز دو 35 سانتی در نظر بگیرید
مطالب رو دنبال کنید و اون اعدادی که فیکس شده و دیگه حرفی توش نیست رو یادداشت برداری کنید.سلام دوستای عزیزم من حسابی سر در گم شدم به خاطر عوض شدن اعداد وارقام مبحث 4 ، واقعا باید چی کار کرد با این همه تغییر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هیچ وجه اینطوری نیست مهندس . درسته که امتحان نظام با کار اجرایی بیرون فرق داره ولی من در مورد کار اجرایی بیرون صحبت نکردم . در مورد این مورد بخصوص من پلان های عجیب و غریب دیدم که به خاطر این که شمالی جنوبی در بیارن کلی تلاش کردند و به نتیجه نرسیدن ( به خاطر عرض کم زمین ) بچه ها باید اولویت بندی کنند اینطوری نیست که به این خاطر کسی رد یا قبول بشه . اگر اینقدر اهمیت داشت حتما توی مباحث بهش اشاره میشد . کسی هم که رد شده حتما دلیل دیگه ای داشته . اطمینان داشته باشین . موفق باشید.نه مهندس دلیل دارم که میگم من خودم چند ساله نقشه های اجرایی میکشم 2 سالم هست ناظر ساختمونم ولی 2 باره امتحان دادم قبول نشدم دلیلش هم اینه که نقشه هایی که برا نظام میکشیم و قبول میکنن با این امتحان طراحی زمین تا آسمون فرق داره الان ساختمون های من اکثرا آسانسور وسط راه پله هست ..یکی از اتاق خواب ها اصلا نور نداره..حمام تو خوابه.. دو تا در دو واحد مجزا به هم چسبیده... نور گیر بین دو واحد طولش 6 متر که چه عرض کنم 3 مترم نیست ..و ...و ...و........هزار تا از این مسایل و نظام هم صد در صد مهر تایید زده ولی تو طراحی امتحان همه اینا باید رعایت شه و واحدی که نور از پاسیو میگیره رو هر کی انجام داده رد شده.
مجبوری جدید رو بخونی . موفق باشیسلام دوستای عزیزم من حسابی سر در گم شدم به خاطر عوض شدن اعداد وارقام مبحث 4 ، واقعا باید چی کار کرد با این همه تغییر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اقا فرزاد ...واسه رند شدن کار نمیشه ستون های فلزی رو 30*30بگیریم؟؟؟؟بعد نگفتید در 4طبقه ب بالا ابعاد ستون در بتن و فلز چقد میشه؟
ممنون پاسختون کامل بود فقط من موندم اینجوری ساختمون سوراخ سوراخ نمیشه . توی اجرا ندیدم ساختمان اینهمه داکت داشته باشه .در مورد داکتها قبلا خیلی صحبت شد.
داکت اصلی:
داکتیه که از پایین ترین طبقه شروع میشه و به بالاترین طبقه(حتی بالای خرپشته)میره.لوله های آب سرد و گرم و لوله های گاز و سایر لوله های تاسیساتی از این داکت بالا میرن.
باید نزدیک فضاهایی باشه که موقعیت ثابتی در طبقات دارن(مثل راه پله و آسانسور)
حتما نیاز به دریچه بازدید داره که این دریچه باید در فضای مشترک و عمومی قرار بگیره...مثل پاگرد راه پله و یا لابی آسانسور.
ابعادش حداقل 30*1.40 در نظر گرفته میشه.(معمولا به عرض 30 سانت و به طول ،عرض راه پله و یا آسانسور در نظر گرفته میشه)
توجه بشه که تیر ازش عبور نکنه(چه بتنی و چه فلزی)(در واقع از هیچ داکتی نباید تیر عبور کنه)
کف شور آب باران رو کنار این داکت قرار ندید ترجیحا.
داکت تهویه موتورخونه:
این داکت هم از موتوخونه تا پشت بام ارتفاع داره.کنار دیوار قرار بگیره که در طبقات مشکل ایجاد نکنه.ابعادش هم 40*40 مناسبه.
داکت های فرعی شامل داکت سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه:
اول اینکه این داکت ها 3 نوع لوله درخودشون دارن:
1-لوله های فاضلاب......که تا پایینترین طبقه باید برن و به چاه برسن.
2-لوله های هواکش......که از همون طبقه شروع میشن و تا پشت بام بالا میرن.
3-لوله های ونت .......که برای تخلیه گازهای موجود در لوله های فاضلاب در نظر گرفته میشه و از مانند لوله های هواکش تا پشت بام میرن.
مورد 2 و 3 که مشکلی نداره ولی مورد 1 یعنی لوله های فاضلاب که باید پایین برن در طبقه همکف که کاربری متفاوته معمولا به 2 روش عمل میشه(تو آزمون رو میگم):
1-اصلا نیاز نیست تو آزمون به این فکر کنید که این لوله های چطور باید برن به زیرزمین.....چون این مورد رو تو نقشه های فاز 1 در نظر نمیگیرن.
2-اگه دوست داشتید این رو هم نشون بدید که این لوله های چطور به زیرزمین میرن (قبلا هم در موردش بحث شد) به این نحوه که نیازه که این لوله ها در طبقه همکف در داکت دیگه ای جمع بشن که این داکت در موقعیت مناسبی (کنار دیوار یا ستون)باید قرار داشته باشه.
اگه داکت اصلی ابعاد مناسبی داشته باشه(داکت اصلی که عارفه خانم در نظر میگیره مناسبه) میتونه نقشه جمع کننده لوله های فاضلاب در طبقه همکف رو ایفا کنه.
همه مطالب مربوط به داکت که واسه این آزمون بکار میاد همینه.
کلا خیلی به جزئیات بی مورد توجه نکنید.......پارکینگ ها خیلی مهمه.نورگیری فضاها.دسترسی ها.ترسیم فنی(خیلی مهم).دسترسی معلول(رمپ معلول و جک معلول(در صورت عدم امکان استفاده از رمپ))حداقل عرض و مساحت فضاها.
ممنون دوست خوبم ورتکس جان
جوابتون رو با قرمز مشخص کردمچنتا سوال فنی دیگه....
1.عرض در موتورخانه 135 و انبار80 و چن باید بگیریم؟؟؟؟عرض در ورودی ساختمان رو چی 120؟؟؟؟؟بعد در 1.20 یک لنگه میشه یا دو لنگه ؟؟؟؟؟
2.فرزاد جان اگه سقف رو 3.06بگیریمتا زیر سقف میشه 2.66بعد نمره منفی نداره حداقل باید 2.60 باشه ولی بهتره اگر 3.06 میگیرین کف رو 30 بگیرین ؟؟؟؟؟؟؟
3.کسی میدونه آسانسری ک استفاده میکنیم سرعت و ظرفیتش چقده؟؟؟؟؟؟؟
یچیز دیگه..
فضای خالص موتور خانه 9-10متر خوبه؟؟؟حداقل عرضش چند باید باشه؟؟؟؟؟؟؟
[/اگه تونستيد ٢٠ متر اگر نه كمترين مساحت موتورخانه ١٢ متر مربع
سلامچنتا سوال فنی دیگه....
1.عرض در موتورخانه و انبارو چن باید بگیریم؟؟؟؟عرض در ورودی ساختمان رو چی؟؟؟؟؟بعد در 1.20 یک لنگه میشه یا دو لنگه؟؟؟؟؟
2.فرزاد جان اگه سقف رو 3.06بگیریمتا زیر سقف میشه 2.66بعد نمره منفی نداره؟؟؟؟؟؟؟
3.کسی میدونه آسانسری ک استفاده میکنیم سرعت و ظرفیتش چقده؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |