دوستان خوبم من دیگه تا بعد امتحان نمیام اینجا برا همین خاستم از همگی تشکر کنم و برای همه آرزوی قبولی بکنم تو آزمون فردا و ایشالا خدا فردا به برکت نیمه شعبان دل هممونو شاد کنه و تو مراحل بالاتر دوباره دور هم جمع شیم و به هم کمک کنیم تا مهندسای بهتر و بهتری باشیم.
مرسی عزیز بابت کمک فرض کن زیرزمین گفتن اتاق سرایداری خب و اجازه داری تا 1.2 همگف رو بیاری بالا حالا میخوای نور براش تامین کنی میتونیم 1.2 رو بیایم بالا بعد نور رو با پنجره رو به حیاط به ارتفاع 0.8 تامین کنی یا روش دیگه ای داره؟
ببین اگه همکف 120 تا بالا باشه که میتونی از همونجا تامین نور کنی اگه کدش صفر صفر باشه باشد گودال باغچچه بدینمونش آذر 88
هلوجان خیلی امسال کمکم کردی ممنونم ازت به امید قبولی هممون
تو اسفند 89 که 2 واحد برای هر طبقه خواسه طبقه ی آخر 1 واحد خواسته یعنی باید 3 خوابه طراحی شه مثلا 170 ..180 متر آیا؟؟//
نه میشه
ص 72 مبحث 4 بند
4-1-10-5-4
نه هلو جان.پارکینگ توی همکفه.وقتی از جنوب ماشین میاد میتونه بیاد انتهای سمت شمالیم پارک کنه و از تو حیاط دور بگیره؟؟/نفهمیدم چی گفتی!! یعنی مثله اسفند 91؟! خب آره دیگه میشه تو حیاط رمپ داد اومد تو زیرزمین، ولی مثله پارسال باشه که زمین جنوبیه و یه دسترسی از معبر داره باید از همون بر زمین بیای داخل
اگه نگه واحد چند خوابه، مجازی هرچی خواستی بکشی حتی یه خواب!
سلام دوستان
خوبیـــــن؟
برای طراحی نظام چیا باید ببریم؟
حس کردم یکی اینجا میگفت نصف طبقه ی 4 رو طراحی کرده بقیه شو تراس گرفته...
کسی جواب منو نمیده؟![]()
عمق بالکن حداثر 2 متره...
ببخشید
اشل...گونیا..پاک کن-خط کش-تخته رسم اگه دارین اگه ندارین تخته شاسی-پرگار-اتد-پوستی-راپید
فعلا اینا یادم اومد
ممنونم، A4؟
پیشنهادت خیلی قشنگ بوددوستان و همراهان عزیز ، من یه پیشنهاد دارم :
بیایم همه مون فردا صبح ساعت 7 ( قبل از آزمون ) سوره حمد ( همه بلدن ) بخونیم و انرژی مثبت به همه کائنات بدیم تا با امید خدا و یادش امتحان واسه هممون آسون باشه و قبول شیم...![]()
ببرید بد نیست..منم میبرم شاید روش اتد زدم بعد پوستیمو انداختم رو اون
قطع کاغذی که میدن A3؟
من اصلا نمیدونم جریان چیه
تو کارت نوشته 8و30، ولی حتما مثل امروز نیم ساعت دیرتر شروع میشه!!!!بچه ها فردا امتحان ساعت 9 یا 8.30؟
تو کارت نوشته 8و30، ولی حتما مثل امروز نیم ساعت دیرتر شروع میشه!!!!
پارسالم 9 شروع شد. اما حتما زود برید حوزه که جاوتونو بررسی کنید خوبه بده که اگه بده همون لحظه یه زیرانداز بندازین پایین رو تخته کار کنین. نذارین لحظه آخر که استرسی بشین
آکس تا آکس پارکینگ واسه ۳ تا ماشین ۷ یا ۷.۵ ؟؟؟؟
فک کن من بتونم گوشی ببرم، همون لحظه اول دستو پامو گم میکنم!!سلام دوستان عزیز فردا ایشالله که همگی بتونیم از پس سوال طراحی براییم و بخوبی پلانشو حل کنیم مخصوصا پارکینگ / دوستان راستی یادتون نره حتما حتما از کارتون عک بندازین تا بعد ازمون بتونیم کار همو نقد کنیم و ببینیم احتمالا هر کسی چه نمره ای میگیره بعدش با نتیجه مقایسه میکنیم اینجوری خیلی خوبه تازه ایشالله بعد قبولیمون یه منبع خوب میشه واسه کسایی که میخوان تازه امتحان بدن یا قبول نمیشن !!
آکس تا آکس 7/5 میشه ولی بر مفید بین دو تا ستون 7آکس تا آکس پارکینگ واسه ۳ تا ماشین ۷ یا ۷.۵ ؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |