بله دقيقابچه ها تو مبحث 4 جدید ص 73 که نوشته شیب رمپ یک متر اول و اخرو 10 درصد دبقیش 15 درصد یعنی اینکه 20 سانت از ارتفاع اختلاف سطح کم کنیم بعد 15 درصدو حساب کنیم؟
سلام نه متاسفانه هیچی......همه چیز تا فردا معلوم خواهد شد........................................سلام بچه ها
اونایی که امروز امتحان نظارت داشتن سر جلسه چیزی درمورد موضوع طراحی نگفتن؟!![]()
سلام بچه ها
اونایی که امروز امتحان نظارت داشتن سر جلسه چیزی درمورد موضوع طراحی نگفتن؟!![]()
والا بنده 35 تا زدم، ایشالا که درست باشه، ولی اجرا سوالاش ففففففففاجعه بود خیلی سخت بود.. و وقت گیر 31 ی ی زدم خداکنه همش درست باشه و قبول شم دعا کن برامعارفه عزیز ، هلو جان و بقیه دوستان ، کجایییییییننننن؟ چطور بود امتحان؟؟![]()
یکی برای من میس بندازهدوستان و همراهان عزیز ، من یه پیشنهاد دارم :
بیایم همه مون فردا صبح ساعت 7 ( قبل از آزمون ) سوره حمد ( همه بلدن ) بخونیم و انرژی مثبت به همه کائنات بدیم تا با امید خدا و یادش امتحان واسه هممون آسون باشه و قبول شیم...![]()
برای امتحان طراحی تخته رسم میشه همراهمون ببریم دیگه؟
والا بنده 35 تا زدم، ایشالا که درست باشه، ولی اجرا سوالاش ففففففففاجعه بود خیلی سخت بود.. و وقت گیر 31 ی ی زدم خداکنه همش درست باشه و قبول شم دعا کن برام
یکی برای من میس بندازهچون میدونم بسکه استرس دارم میترسم خودمم یادم بره ببرم سر جلسه
بله میشه خیلیا پارسال داشتن منم داشتم
به نظر شما چون پارسال هم استفاده کردید مفیده؟ به خطر سایزش که A3 iهست اذیت نمیکه؟
بچه ها ی چیزی میگم قوول بدید تعجب نکنین...آ3 برای چی! آ4 هست برگه ها!
آره خوبه بهتر از همینجوری کشیدنه
بچه ها ی چیزی میگم قوول بدید تعجب نکنین...
تخته رسم A4چ شکلیه؟؟
بچه ها تورو خدا رکی میدونه جواب بده لطفا....نه!! تخت رسم آ3 هستش کاغذی که ما یه پلانو روش میکشیم آ4 هست![]()
یعنی تا لبه حیاط سمت جنوب رو واسه پارک ماشین بذاریم؟؟بچه ها تورو خدا رکی میدونه جواب بده لطفا....
اگه بر زمینمون واسه ورودی ماشین شمال باشه واسه پارک ماشینها میتونیم طوری جا بدیم که از توی حیاط ماشین دور بگیره؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید.....
نفهمیدم چی گفتی!! یعنی مثله اسفند 91؟! خب آره دیگه میشه تو حیاط رمپ داد اومد تو زیرزمین، ولی مثله پارسال باشه که زمین جنوبیه و یه دسترسی از معبر داره باید از همون بر زمین بیای داخلبچه ها تورو خدا رکی میدونه جواب بده لطفا....
اگه بر زمینمون واسه ورودی ماشین شمال باشه واسه پارک ماشینها میتونیم طوری جا بدیم که از توی حیاط ماشین دور بگیره؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید.....
بچه ها تورو خدا رکی میدونه جواب بده لطفا....
خواهشا جواب بدید.....
عرض در پارکینگ 3 یا 3.5 بود؟!!![]()
یه سوال دارم می دونم دیره ولی تو رو خدا دوستم تو شک انداختم اگه مسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم تو سالی که بانک داده بودن برای همکف تو زیرزمین سرایدار داده بوده برای تامین نور اگه کار رو بیاریم بالا 1.2 تا میشه 8 تا پنجره داد برای نورگیری ؟؟؟؟
بازم چک کردم در صورتی که برای سایر پارکینگها مزاحم نباشه یدونه مزاحم حلاله![]()
نه میشهنمیدونم جواب کدوم سوالو دادین چون نقل قول نزدین
در هر صورت ، پارکینگ مزاحم در هیچ حالتی قبول نیست . اون شهرداریه که قبول میکنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |