خسته نباشینستان اگه ممکنه کار مرداد 94 منو نقذ کنید البته فقط زیرزمینو همکفه.ممنونممشاهده پیوست 256084مشاهده پیوست 256085
نمونه سوال
سلام دوستان یه سوال داشتم.
اگر یک بازو ی باکس پله 5 تا پله داشت پله سرگیر میشه؟ کلا این سرگیری تو پله ها رو از بازوی چندتایی به بعد دیگه نداریم؟
مجموع پله های دو پاگرد از 14 کمتر نشه. مثلا 5 و 9 بزاری دیگه سرگیر نیست
بعد اینکه اگر یک باکس پله 3 بازو گذاشتیم و درب باکس پله عوض شد( یعنی افتاد تو پاگرد مقابل) اونوقت میشه درب آسانسور رو هم عوض کنیم یعنی تو اون طبقه به طرف دیگه باز بشه؟؟
کابین اسانسور فقط از سمتی که وزنه تعادل در اون هست باید ثابت باشه. از سه سمت دیگه میشه وا شه
جزو بنا هستش.آره میتونی ازش استفاده کنی.ولی به مقدار استفاده ازش باید توجه کنی
دوستان در سوال آذر 90 قسمتی رو که مشخص کردم پیاده رو محسوب میشه یا جزو بناست و اگه جزو بناست می توان حیاط گرفت و رمپ را از ابتدای آن گرفت ؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 256102
متوجه منظورتون نشدم مقدار استفاده ازش چقدره ؟؟؟
ازین قسمت نمیتونی به عنوان زیربنای مسقف استفاده کنی.مساحتی که باید برای طراحی در نظربگیری مشخص شده.دوستان در سوال آذر 90 قسمتی رو که مشخص کردم پیاده رو محسوب میشه یا جزو بناست و اگه جزو بناست می توان حیاط گرفت و رمپ را از ابتدای آن گرفت ؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 256102
دوستان در سوال آذر 90 قسمتی رو که مشخص کردم پیاده رو محسوب میشه یا جزو بناست و اگه جزو بناست می توان حیاط گرفت و رمپ را از ابتدای آن گرفت ؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 256102
دوستان آزمون اسفند 91
مچکر میشم انتقادی پیشنهادی
عذرمیخوام پلانو سایز کوچیک نمی شه گذاشت مجبورم کیفتشو کم کنم بد میشه :|
.
پلان پارکینگ:
در انباری ایراد داره به داخل باز شه؟ بله به دلیل اینکه فضای لازم برای باز شدن درب رو ب داخل مقداری از فضای انباریو اشغال میکنه.
فاصله ی دوتا انبار سمت چپ با فضای پارک 60 سانته... کافیه؟ بله
ستون 40 سانتی که ایراد نداره؟ نخیر
![]()
پلان همکف اسفند 91:
پلان حیاط رو هم گذاشتم کنار همین
ورودی پیاده رو از حیاط گذاشتم با رمپ معلول (البته فک می کنم که نباید این کارو می کردم :|) بله نباید این کارو می کردین
درکل فک می کنم چون رمپ طولانیه، جک معقول تره بله
پله خروجی از پارکینگ گذاشتم نمیدونم در مورد پله های خروج از زیرزمینم حداکثر پله هر بازو 12 تا باید باشه یا نه اگه یکی دو تا بیشتر بشه ایرادی نداره
اون خط سبز کنار پله محل رد شدن تیره ینی باید پله رو به اندازه 20سانت به چپ شیفت می کردم درسته؟ بله عرض مفید پله رو کم کرده
ورودی تجاری رو از پخ دادم ایراد داره؟ بله تو پخی نباید ورودی بذارین
یکم فاصله ستونا تو پخ کم شده چقد ایراد داره بنظرتون؟ ایرادی نداره
ورودی تجاری بنظرتون اون عقب رفتگی لزومی داره؟ گذاشتم ولی بنظرم بی مورده و فضای اتاق مدیریتو هم خراب کرده ب نظرم وقتی اختلاف ارتفاعتون بیشتر از 20 سانته از جک استفاده کنین. اینجوری فضای کمتری هم برای ورودی از دست میره
لابی مسکونی سرویس گذاشتم درحالی که نخواسته بود... مهمه؟ ب نظرم چیزیو ک ازتون نخواسته نذارین
برای تجاری و اداری سرویس ها حتما باید دوتا باشه؟ (مردونه و زنونه/ البته من دوتا گذاشتم) اگه دوتا بتونین بذارین ک خوبه ولی ی دونه هم کافیه
درب پله هم که تو همکف رو به بیرون باز می شه یکم بدجور شده :| .... خیلی بده؟؟؟ نه باید روب بیرون بازشه دیگه
![]()
اسفند 91 پلان طبقات:
خب پله که باید شیفت شه به چپ
تو واحد بالایی اون خط چین نارنجی رو گذاشتم بعنوان سقف کاذب چون مسیر کانال کولر ازون جاست! امکانش هست از ورودی کانال کولرو از سقف کاذب حموم رد کرد که دیگه اینجور نشه؟! نمیدونم احتمالا بشه
کمد کفشکن برا ورودی نذاشتم چقد بده به نظرتون؟ سعی کنین حتما بذارین
ارتباط ورودی با سرویس ها بده، نه؟ البته یه ادیت پایین گذاشتم واسه واحد پایین که مشکل سرویس رو حل کرده تا حدودی
آشپزخونه هم بعد طراحی این پلان فهمیدم نباید نور پذیرایی از آشپزخونه باشه ، اما عکسش ممکنه که تو اون پلان ادیت شده اینم حل شده. واحدات بیشتر از 75 متره پس حتی عکسش هم ممکن نیس و هرکدوم نیاز به نورگیری مستقل دارن
منتظر نقداتون هستملطف می کنین اگه نقد کنین
![]()
ادیت واحد جنوبی
تو این ادیت سمت چپ یه شکل دیگه از داکت کولر رو گذاشتم... به نظرتون کدوم بهتره؟ بالایی یا این؟
![]()
ینی باید طوری باشه که ماشین بتونه داخل حیاط جلوی خونه هم بیاد؟پس یا باید 2تا ماشین ماشین رو بزاریم یا اینکه رمپو از همون ابتدا شروع نکنیم و ببریم عقب؟حیاط است دقیقا، رمپ میتونی بگیری البته اگر جواب بده باید ضوابط امدادرسانی رو هم اعمال کنی
ولی به قول دوستمون نمیتونی مسقف اش کنی و یا فضاهایی غیر از رمپ رو قرار بدی
خواهش میکنمسلام دوستان
دیوارهای اطراف داکتها 20 سانتی باید باشه؟؟
بله
دیوار اطراف نورگیر که 20 سانتی ست درسته؟؟
بله
بعد دوستمان گفتند برای سرگیر نشدن پله ها مجموع دو بازو از 14 پله کمتر نشه. مثلا 5 و 9 بذاریم سرگیر نیست. حالا اگر 4 و 10 بگذاریم سرگیر میشه؟؟
این تعداد پله برای کدام آزمون مورد استفاده قرار گرفته؟!!
خیلی ممنون از دوستانی که جواب میدن.
آره نورمیخواددوستان یک سوال دیگه اینکه آیا عمق نورگیری رو باید در فضای فروشگاه هم رعایت کنیم؟ منظورم در فضایی ست که اجناس به فروش می رسند؟ تا اونجاییکه میتونی رعایت کن،اما بعضی تجاریها اونقد بزرگ میشن که دیگه نمیشه کاریش کرد.وبخاطر واحدهای بالاش ممکنه نشه نورگیر گذاشت.حالا نمیدونم اگه نورگیر واحدهای بالا روی این فضا باشه میشه آوردش تا همکف یا نه.
اتاق مدیریت چهطور؟ باید نورطبیعی بگیرد؟؟
ینی باید طوری باشه که ماشین بتونه داخل حیاط جلوی خونه هم بیاد؟پس یا باید 2تا ماشین ماشین رو بزاریم یا اینکه رمپو از همون ابتدا شروع نکنیم و ببریم عقب؟
با اجازه خانم ایس دریم دوتا سوال دارم که می خام رو طرح شما بپرسمدوستان آزمون اسفند 91
مچکر میشم انتقادی پیشنهادی
عذرمیخوام پلانو سایز کوچیک نمی شه گذاشت مجبورم کیفتشو کم کنم بد میشه :|
.
پلان پارکینگ:
در انباری ایراد داره به داخل باز شه؟
فاصله ی دوتا انبار سمت چپ با فضای پارک 60 سانته... کافیه؟
ستون 40 سانتی که ایراد نداره؟
![]()
با اجازه خانم ایس دریم دوتا سوال دارم که می خام رو طرح شما بپرسم
1 من ستونام رو در تمرینام تا حالا 40در 40 می گرفتم و با کس پلم هم این مدلی شده که گرفتم با توجه با شانه گیر بودن پله بهتر نیست ستونا رو فلزی بگیرم؟؟؟؟؟؟چون گاهی 20 سانتم 20 سانته
2 برا دو تا پارکینگ همه جا نوشته 4.5 در 5 ولی گاهی لازمه باشه 5در 5 ؟در این پلان 4.5 در 5 گرفته درسته؟اصن اون خط چینی که برا دو تا ماشین می کشیم 4.5 در 5 باشه یا 5.5 ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به این دو تا سوالم جوب بدین برام خیلی مهمه بدونم
خواهش میکنم
آره نورمیخواد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 | |
![]() |