دوست کناریه من رمپ معلول در آورد خیلی تمیز و شیک که من اگه کارمو راپیدی نکرده بودم حتما پاک می کردم و عین اون می کشیدم
محشر مغزش کار کرده بود
واقعا در حد المپیک من دیدم هنگ کردم
خوب چطوری دراورده بود?
اون وقت سوپرمارکت و هم تونسته بود بر خیابون دربیاره?
قضیه طبقه اول چی بود؟گفته بود دو واحد حداقل 65 متری (1 خواب) و تقریبا 120 متری 2 خواب
واضح نگفته بود من 2 تا 2 خواب در آوردم.
مهدی اس پی
یعنی اون 6 تا پله رمپ معلول نمیخواست؟؟؟؟؟؟من 17 متر رمپ زدم
یه سئوالو از حالا برای سال بعد بهم بگین اگه قید یکی از ماشینارو بزنیم نمره کم میشه یا رد میشه؟
2 بالکن جزئ مساحت حساب میشه؟یعنی میشدبرا مغازه مثلا 8متر بالکن بزنیم 17متر زیربنا؟
حالم بده
من عرض فروشگاهم تقریبا 2.6 شد، رمپ معلولم 15 متر شد که تو عرض 3.6 در آوردم، 1.2 عرض ورودی و عرض رمپ ورودی هم تقریبا 3.2!
سلام دوست خوبم امتحان معمولا هر 6 ماه برگزار می شه یعنی حدودا سالی 2 بار اما چون مثل آزمونای مهم دیگه -مثل ارشد و کنکور سراسری و..-زمان مشخصی نداری نمی شه به قطع درباره اش حرف زد، باید صبر کردو دید آزمون بعدی چه زمانیه؟دوستان یه سوال دارم . این امتحان فقط سالی یک بار برگذار میشه . یعنی این جوری باشه که خیلی بد میشه . . . کاش این تابستون یه امتحان دیگه هم بگیرن. دیگه واسه سال بعد نمونه . افتضاح اعصابم خورد شد ...
آخه من یه جا شنیدم میگفتند در سال یه بار برگذار خواهد شد. این حرف واقعیت داد عــــایاسلام دوست خوبم امتحان معمولا هر 6 ماه برگزار می شه یعنی حدودا سالی 2 بار اما چون مثل آزمونای مهم دیگه -مثل ارشد و کنکور سراسری و..-زمان مشخصی نداری نمی شه به قطع درباره اش حرف زد، باید صبر کردو دید آزمون بعدی چه زمانیه؟
اگه یک پارکینگ کم بشه طبق گفته بعضی دوستان یه نمره کم می شه.
منظور از بالکن برای تجاریو متوجه نمیشم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |