نهاین مقطعی که گذاشته برای نورگیره نه داکت
سره داکت ها تقریبا شبیه نیم دایره هستش
هم تو پلانش داکته هم ایتکه نورگیر یه این اندازه ندازیم
نهاین مقطعی که گذاشته برای نورگیره نه داکت
سره داکت ها تقریبا شبیه نیم دایره هستش
نه
هم تو پلانش داکته هم ایتکه نورگیر یه این اندازه ندازیم
مشاهده پیوست 184477این کار مال اقای لیمو شیرینه که قبول شدند
توی برش هم نورگیر رو نشان دادند هم داکت
توی نفشه قبلی هم احتمال قوی سر پوشش شیب دار بوده نه مقطعش ، با عرض پوزش
مشاهده پیوست 184477این کار مال اقای لیمو شیرینه که قبول شدند
توی برش هم نورگیر رو نشان دادند هم داکت
توی نفشه قبلی هم احتمال قوی سر پوشش شیب دار بوده نه مقطعش ، با عرض پوزش
دوستان عزیز
داکت اصلی ساختمان همان داکتی است که کنار (یا پشت) آسانسور در نظر می گیریم ؟ یا باید یک داکت دیگر هم با عرض تقریبی راه پله در زیر زمین در نظر گرفت؟
در آزمون آذر 90 خواسته شده که یک برش طولی ترسیم کنیم که از محل پلکان و آسانسور بگذرد. اگر مثل پلان شبنم خانوم طراحی کنیم، برش طولی تنها از باکس پله و یا از آسانسور می گذرد و نه از هردو. مگر آنکه برش عرضی بزنیم. در این طور مواقع چه کنیم؟ بهتر است که همان برش عرضی را بزنیم که هم از آسانسور بگذرد و هم پله؟ فکر می کنید چون برش طولی نزدیم نمره ای کسر می شود؟
با تشکر
سلام یلدای عزیز طرحتو دیدم، اول اینکه ارتفاع خرپشته و اتاقک آسانسور باید یکی باشه دوم اینکه ارتفاعتو خیلی زیاد گرفتی ارتفاع اتاقک آسانسو باید به اندازه ای باشه که یه آدم بتونه روی سقف آسانسور بایسته یعنی ارتفاع از بالای سقف آسانسور تا زیر سقف اتاق 2.2 متر کافیه. در این صورت ارتفاع خرپشته حداقل باید 3 متر باشه (اگه سکویی که سقف آسانسور توی اتاقک ایجاد می کنه 80 باشه + 220 میشه 300 سانتی متر)سلام دوستان
من یک برش از پله و آسانسور زدم که انشاله ببنیم ایراداش چیه پرینت بگیرم ببرم سر جلسه. متاسفانه باشگاه نتونستم آپلود کنم. از همه دوستان خواهش میکنم یک نگاهی بهش بندازن و ایرداش رو بگن. حالت اول که سمت چپ ترسیم کردم و خرپشته رو با آسانسور هم تراز گرفتم که ارتفاع سقف خرپشته شد 3.9!
حالت دوم هم که ارتفاع خرپشته رو 2.2 گرفتم. زیر هر کدوم پلان و پلان بامش رو هم ترسیم کردم. واقعا نمیدونم کدومش درسته.ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه ایراد دیگه ای هم داره بفرمایید
http://uplod.ir/s742v1rkr5i6/attach_bashgah.dwg.htm
دوست گلم درسته کنار یا پشت آسانسور قرار می گیره ولی اگه ساختمونتون بتنی بود حواستون به رد شدن تیر باشه
برش طولی خواسته برا اینکه از پله و آسانسورتون رد بشه
مهم ترین برش برشیه که جزییات آسانسور و پله رو همزمان نشون بده
پس زیاد به روی سوال توجه نکن ببین موقعیت پله و
آسانسورت چه مدلی مقطعی بزن که هر دوشو ببینی
شما میدونی سوال 68 اسفند سال 89 چطور بدست میاد ؟
خب حالا شما کل سقف خرپشته رو نورگیر بدین،هم توی طرحتون مشکل ایجاد نمیکنه ،هم مشکل نورگیری رو حل کردین. نگرانی نداره اینهمهدوستان خواهش میکنم تا قبل از امتحان فردا به این سوال من جواب بدین
برای باکس پله اگر نتونستیم از دیوار نور بگیریم، از سقف خرپشته نور بگیریم؟؟ ؟؟؟؟
یه جاهایی خوندم دوستان نوشتن فقط میشه از مساحت چشم پله در سقف نور گرفت ، اما نمونه فایل هم دیدم که کل سقف خرپشته رو نور گیر کرده...تو کتاب نطام مبحث 4 هم که آدرس دقیقش متاسفانه یادم نیست دیدم نوشته بود اگه اشتباه نکنم تا 4 طبقه نیاز قطعی به نور گیر طبیعی نیست..از اون به بالا نیازه حتما باکس پله نور طبیعی بگیره..من الان نمیدونم چکار کنم..اکثر سوالهای نظام هم باکس پله از دیوار نمی تونه نور بگیره......لطفااااا یکی جواب بده...ممنوووووون
بچه ها سلام
امتحان روی کاغذ a4 هستش دیگه درسته؟لازم نیست کاغذ a3شطرنجی کنیم با خودمون ببریم؟
راستی شما تخته رسم هم با خودتون میبرین؟
سلام دوستان
من یک برش از پله و آسانسور زدم که انشاله ببنیم ایراداش چیه پرینت بگیرم ببرم سر جلسه. متاسفانه باشگاه نتونستم آپلود کنم. از همه دوستان خواهش میکنم یک نگاهی بهش بندازن و ایرداش رو بگن. حالت اول که سمت چپ ترسیم کردم و خرپشته رو با آسانسور هم تراز گرفتم که ارتفاع سقف خرپشته شد 3.9!
حالت دوم هم که ارتفاع خرپشته رو 2.2 گرفتم. زیر هر کدوم پلان و پلان بامش رو هم ترسیم کردم. واقعا نمیدونم کدومش درسته.ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه ایراد دیگه ای هم داره بفرمایید
http://uplod.ir/s742v1rkr5i6/attach_bashgah.dwg.htm
درسته منم کف تا کف رو 306 میگیرم و تجاری رو 25*17=425 که 30 سانت کم میشه 395 ارتفاع مفیدش میشه این درسته؟؟؟/
مگه حداقل ارتفاع تجاری رو نگفته 240 خود مبحث 4؟ حالا ما بگیم 20*17=340 کف تا کف تجاری . اگه بیشتر بخوایم پله بزاریم خودمون رو به دردسر انداختیم چون باید یه بازوی پله دیگه اضافه کنیم... 20 پله یعنی دو بازوی 10تا پله ای که طبق ضوابط معلولین هم باشه.
بچه ها سلام
امتحان روی کاغذ a4 هستش دیگه درسته؟لازم نیست کاغذ a3شطرنجی کنیم با خودمون ببریم؟
راستی شما تخته رسم هم با خودتون میبرین؟
سلام چشم پله توي پله ي دو طرفه فقط قبوله و بس كه ميشه 20 سانتي متر. مطمئن باش. ارتفاع تجاري هم حداقلش 40/2 است و براي اينكه پله در بياد در دو طرفه 10 عدد پله در هر بازو بزارين ميشه 20 تا پله كه اگه حداكثر ارتفاع پله كه 18 است بديم ميشه 20 تا پله 18 سانتي 360 ارتفاع كه 30 ضخامت سقف و 330 ارتفاع تجاري .دوستان عزيز
خواهشا اين قضيه ي چشم پله رو يكي قطعي بگه بذاريم يا نه؟ اگه نورگير سقفي براي پله ي بدون چشم پله بذاريم كه فايده اي نداره! چه كنيم؟؟؟
سلام چشم پله توي پله ي دو طرفه فقط قبوله و بس كه ميشه 20 سانتي متر. مطمئن باش. ارتفاع تجاري هم حداقلش 40/2 است و براي اينكه پله در بياد در دو طرفه 10 عدد پله در هر بازو بزارين ميشه 20 تا پله كه اگه حداكثر ارتفاع پله كه 18 است بديم ميشه 20 تا پله 18 سانتي 360 ارتفاع كه 30 ضخامت سقف و 330 ارتفاع تجاري .
سلام چشم پله توي پله ي دو طرفه فقط قبوله و بس كه ميشه 20 سانتي متر. مطمئن باش. ارتفاع تجاري هم حداقلش 40/2 است و براي اينكه پله در بياد در دو طرفه 10 عدد پله در هر بازو بزارين ميشه 20 تا پله كه اگه حداكثر ارتفاع پله كه 18 است بديم ميشه 20 تا پله 18 سانتي 360 ارتفاع كه 30 ضخامت سقف و 330 ارتفاع تجاري .
تو مبحث 4 صفحه ي 49 گفته ارتفاع فضاي اشتغال حداقلش 2/40 باشه مگر حالتي كه براي بيش از 20 نفر طراحي بشه. كه فكر نمي كنم طراحي هاي ما رو براي امتحان شامل بشه.
نمي دونم چرا بعضي از دوستان مي گن ارتفاع تجاري 3.5!! اگر منبعي دارن بگن . مرسي
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |