تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare shahri

عضو جدید
میشه توضیح بدید 60%+ 2 متر یعنی چی؟
اینو من خیلی جا ها خوندم که 2 متر میشه اضافه داد . یعنی از زمین از اولش 2 متر رو پیش بریم یا کل مساحت + 2 متر میشه؟؟؟؟؟ مثلا اگر عرض زمین 10 متر باشه 20 سانت بیاییم جلو که کلا مساحت 2 متر اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من از مطالب قبلی متوجه شدم بدین صورته: مثلا اگر کشیدگی زمین شمالی-جنوبی باشه و ضلع شمال 10 متر، شرق 20 متر،، غرب 22 و جنوب 10 متر، 60% طول ضلع شرق و غرب را حساب کرده که به ترتیب می شود 12 و 13.20 متر بعد دو متر به هر کدام اضافه کرده می شود 14و 15.20 این دو نقطه را از سمت شمال جدا کرده و بعد به هم وصل می کنیم، حالا یک ذوزنقه داریم با مساحت 146 متر مربع.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
60درصد+2متر

60درصد+2متر

در زمین های شمالی 60 درصد بنا ساخته میشه
در زمین های شمالی 60 درصد+ 2 متر ( که اینم بخاطر نور گیرهاییه که باید تو پلان در بیاریم و از فضای مفیدمون کم میکنه در ابتدا 2 متر اضافه میکنیم)
4.jpgزمین جنوبی 30*.6=18 متر
حداکثر مساحتی که میتونیم استفاده کنیم 18*12
2.jpgزمین شمالی 30*.6+2=20
حداکثر مساحت 12*20

saraafsoon

عضو جدید
دوستان. سال 88 ساختمون پزشکان رو کشیدم.کارام دستیه با اتوکد نیس.امیدوارم حوصله کنید ببینید و ایراداشو بگید.مرسی
مشاهده پیوست 181185

سلام میشا جان
1-چرارمپو پله......تو پلان زیرزمینت نکشیدی؟
2-تو همکفت بانکت به لابی ارتباط داره؟اتاق تخلیه پول اصلا بحث امنیتی رعایت نکردین انگار یا من اشتباه متوجه شدم؟
3-فکرمیکنی باان گودال باغچه کوچولو نور تامیین میشه؟
4-ورودی پزشکان یه ورودی از خیابون بده
5-پذیرش.منشی فراموش کردی تو پلان پزشکان بزاری مریضا که نمیدونن کدوم اتاق کدوم دکتره...........

misha47

عضو جدید
سلام میشا جان
1-چرارمپو پله......تو پلان زیرزمینت نکشیدی؟
2-تو همکفت بانکت به لابی ارتباط داره؟اتاق تخلیه پول اصلا بحث امنیتی رعایت نکردین انگار یا من اشتباه متوجه شدم؟
3-فکرمیکنی باان گودال باغچه کوچولو نور تامیین میشه؟
4-ورودی پزشکان یه ورودی از خیابون بده
5-پذیرش.منشی فراموش کردی تو پلان پزشکان بزاری مریضا که نمیدونن کدوم اتاق کدوم دکتره...........

مرسی که دیدی

1- چون توی کاغذ A4 بیشتر ازین جا نمیشد.تو امتحان هم مقیاس 1/100 خواسته بود که ینی جا نمیشد!
2- اتاق تخلیه پول ازین جهته که ماشین حمل پول از در اصلی بانک پولو تخلیه نکنه که راه بندون بشه و واسه همینم از تو حیاط راه دادم.البته درش میتونست مستقیم از حیاط باشه و نه لابی ولی دیگه جایی نبود تو اون عرض کم!
3- عرضش 1.5 هست.بنظر شما تو اون عرض با دسترسی رمپ و فرار و ورودی اصلی جایی میموند که پهناشو بیشتر کنم؟
4- من شنیدم ورودی پزشکان از تو حیاط باشه بهتره.ضمن اینکه از سمت ورودی بانک نمیشد بدم.کل عرض خیابون اصلی رو الان بانک گرفته.
5- پذیرش کنار آبدارخانه ست توی طبقات.نوشتم اسمشو عزیزم.

shab khanoom

عضو جدید
مرسی که دیدی

1- چون توی کاغذ A4 بیشتر ازین جا نمیشد.تو امتحان هم مقیاس 1/100 خواسته بود که ینی جا نمیشد!
2- اتاق تخلیه پول ازین جهته که ماشین حمل پول از در اصلی بانک پولو تخلیه نکنه که راه بندون بشه و واسه همینم از تو حیاط راه دادم.البته درش میتونست مستقیم از حیاط باشه و نه لابی ولی دیگه جایی نبود تو اون عرض کم!
3- عرضش 1.5 هست.بنظر شما تو اون عرض با دسترسی رمپ و فرار و ورودی اصلی جایی میموند که پهناشو بیشتر کنم؟
4- من شنیدم ورودی پزشکان از تو حیاط باشه بهتره.ضمن اینکه از سمت ورودی بانک نمیشد بدم.کل عرض خیابون اصلی رو الان بانک گرفته.

میشا جان چقدر طول کشید تا پلان ها رو دستی کشیدی؟

faeze1366

عضو جدید
کارو دیدم
ستون گذاری را می توان در حالت منطقی تری نیز اصلاح شود با توجه به ابعاد پلان
در پلان پارکینگ در عرض 3.9 (2عدد پارکینگ گذاشته شده است)
کد ارتفاعی در طبقات به نظرم درست است
ارتباط منطقی در پلان رعایت شده است
در کل طرحتون خوب بود بازم ممنون از وقتی که گذاشتین

shab khanoom

عضو جدید
کارو دیدم
ستون گذاری را می توان در حالت منطقی تری نیز اصلاح شود با توجه به ابعاد پلان
در پلان پارکینگ در عرض 3.9 (2عدد پارکینگ گذاشته شده است)
کد ارتفاعی در طبقات به نظرم درست است
ارتباط منطقی در پلان رعایت شده است
در کل طرحتون خوب بود بازم ممنون از وقتی که گذاشتین

چون پلان رو خیلی عجله ای کشیدم جای ستون رو در طبقه بالا تغییر دادم و دیگه به جای ستون تو پارکینگ توجه نکردم که واقعا سوتی بزرگی بود. کار و اصلاح کردم و دوباره گذاشتمش تو همون پست قبلی
ممنون

shab khanoom

عضو جدید
ناااااااااجور طول کشید!!! البته من مدام ننشسته بودم پاش ولی فک کنم روی هم 3 روز!!:w07: باید یاد بگیریم که 8 ساعته بکشیم مثلا!:biggrin:

کارت خوب و حرفه ای شده بود.
فکر کنم کلی چیزاها رو دست آزاد کشیده بودی. تازه اگه اونا رو هم با شابلون و ... می کشیدی که بیشتر هم طول می کشید. :(
توی اندازه گذاری پلان هایت، اندازه گذاری دومی چی رو نشون می ده؟
من فکر می کنم ترتیب اندازه گذاری باید به این صورت باشه:

• ابعاد کل ضلع ساختمان
  • آکس ها + درز انقطاع
  • ابعاد شکستگی های نما
  • ابعاد بازشوها
    پشت آسانسور و به عنوان داکت استفاده کردی؟ مگه تجهیزات و ... آسانسور رو تو اون فضا جا نمی دهند؟
    فکر کنم اگه برای دیوارها از ماژیک ضخیم به جای هاشور استفاده کنی هم سرعتت بره بالا و هم قشنگ تر بشه
    آکس ها رو تو مقطع هم نشون بده

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 181197
سلام دوستان
مطالبی را که تا اینجا از تاپیک های مختلف در مورد طراحی خوندمو به صورت خلاصه درآوردم، منتظر نظراتتون هستم.

سلام دوستم
ممنون از وقتی ک گذاشتی،خیلی مفید بود;)
دوستان من تازه واردم،هنو نمیدونم موضوع این تاپیک چیه؟:surprised:
کسی وقت داره واسم ی کوچولو توضیح بده عایا؟ :redface:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این تمرین واسه امتحان نظام مهندسیه؟

آخرین ویرایش:

farch67

عضو جدید
همگی خسته نباشید
یه سوال:
کسی می دونه از کتاب راهنمای جوش و اتصالات جوشی چه فصلایی برای آزمون نظارت معماری سوال میاد؟ (تو مواد آزمون زده بخش های نظارت و اجرا؟!)
نمی دونستم تو کدوم تاپیک سوال کنم... :surprised:

yalda65

عضو جدید
مرسی که دیدی

چند تا نکته هم برای من ابهام داشت میشا جان
1-داکت تاسیسات چرا در طبقات بالا نیومده؟
2-ورودی پارکینگ(ماشین ها) منظور درش هست فراموش کردی بگذاری؟
3-اون ماشینی که تو پارکینگت روبروی راه پله است مشکل داره. باید یک فاصله ای بین محل پارک و راه پله بگذاری که آدم ها بتونن عبور کنن
4-سرویس بهداشتی پلان طبقات هم بهتره یک دستگاه سرویس و روشویی برای خانوم ها و یک دستگاه دیگه برای آقایون به صورت جداگانه در نظر بگیری
5-آکس c برای کدوم ستون ها هست؟
6-دو تا رمپ برای معلولین گذاشتی چرا؟ یعنی یکی برای رفت یکی برای برگشته؟ لزومی داره اینطور باشه؟
7-دری که برای جلوگیری از ورود دود ماشین ها و صدا برای باکس پله و آسانسور گذاشتی چرا به سمت خارج باز کردی؟

آخرین ویرایش:

ARCHITECT HAND

عضو جدید
ناااااااااجور طول کشید!!! البته من مدام ننشسته بودم پاش ولی فک کنم روی هم 3 روز!!:w07: باید یاد بگیریم که 8 ساعته بکشیم مثلا!:biggrin:
کارت خیلی کامله - فقط مگه برای فیلتر آسنسور و راه پله باید برای هر کدوم در جداگونه گذاشت ؟ و اگه ما هم توی طرح هامون دیوار اطراف آسانسور دیوار ضد حریق بگیریم کافیه ؟ اتاق تخلیه پول دم در از توی لابی باز میشه اگه از داخل حیاط باز میشد بهتر بود .

misha47

عضو جدید
کارت خیلی کامله - فقط مگه برای فیلتر آسنسور و راه پله باید برای هر کدوم در جداگونه گذاشت ؟ و اگه ما هم توی طرح هامون دیوار اطراف آسانسور دیوار ضد حریق بگیریم کافیه ؟ اتاق تخلیه پول دم در از توی لابی باز میشه اگه از داخل حیاط باز میشد بهتر بود .

مرسی که دیدین. آره برای فیلتر آسانسور و پله هر کدوم درب جداگانه میخواد حتما.من تو انجمن شنیدم بچه ها همه گفتن دیوار ضد حریق بذارید منم گذاشتم. آره حق باشماست.درش رو باید از بیرون میدادم ولی دیگه جا نبود مجبور شدم از لابی بدم.ولی حرف شما درسته:smile:

misha47

عضو جدید
کارت خوب و حرفه ای شده بود.
فکر کنم کلی چیزاها رو دست آزاد کشیده بودی. تازه اگه اونا رو هم با شابلون و ... می کشیدی که بیشتر هم طول می کشید. :(
توی اندازه گذاری پلان هایت، اندازه گذاری دومی چی رو نشون می ده؟
من فکر می کنم ترتیب اندازه گذاری باید به این صورت باشه:

• ابعاد کل ضلع ساختمان
  • آکس ها + درز انقطاع
  • ابعاد شکستگی های نما
  • ابعاد بازشوها
    پشت آسانسور و به عنوان داکت استفاده کردی؟ مگه تجهیزات و ... آسانسور رو تو اون فضا جا نمی دهند؟
    فکر کنم اگه برای دیوارها از ماژیک ضخیم به جای هاشور استفاده کنی هم سرعتت بره بالا و هم قشنگ تر بشه
    آکس ها رو تو مقطع هم نشون بده

-آره شبنم جان.شابلون مبلمان نداشتم:(.ولی کلا شابلونم وقت گیره.من وقتی استرس میگیرم دست آزاد میکشم:D.
-راستش من ترتیب اندازه گذاری رو خیلی بلد نیستم مرسی که گفتی.فقط در مورد اندازه گذاری های سمت چپ پلان من شنیدم که باید:
خط اول : آکس ستونها
خط دوم:عرض ستونها و فاصله بین ستونها
خط سوم : اندازه کلی

ولی در مورد اندازه گذاری های بالای پلان (نما) چیزی که شما گفتینو رعایت میکنم.کلا چند تا خط اندازه لازمه؟ یه پست میذاری راجبه آموزش اندازه گذاری؟
-پشت آسانسور داکتی نیست که تو پلان استفاده بشه.در واقع تجهیزات خود آسانسوره.بما گفتن اینجوری نشون بدیم شکل آسانسورو.ولی انگار اشتباه انداز شده.
- منظورت هاشور دیوارهای برشه؟ اگه بنظرت مشکلی نداره که هاشور نزنیم آره ماژیک قشنگتره بنظر منم.بازم باید مطمئن شیم ایرادی نداره هاشور نزنیم.
-آکس های مقطع رو دیگه کاغذم جا نداشت:D.ولی آره حتما باید نشون بدیم.

*فقط بنظرت راجبه نما، جاهایی که متریال عوض شده رو چکار کنم؟ میتونم دور تا دورشو با خط مشخص کنم حداقل که مثلا تغییر متریال داریم؟

misha47

عضو جدید
چند تا نکته هم برای من ابهام داشت میشا جان
1-داکت تاسیسات چرا در طبقات بالا نیومده؟
2-ورودی پارکینگ(ماشین ها) منظور درش هست فراموش کردی بگذاری؟
3-اون ماشینی که تو پارکینگت روبروی راه پله است مشکل داره. باید یک فاصله ای بین محل پارک و راه پله بگذاری که آدم ها بتونن عبور کنن
4-سرویس بهداشتی پلان طبقات هم بهتره یک دستگاه سرویس و روشویی برای خانوم ها و یک دستگاه دیگه برای آقایون به صورت جداگانه در نظر بگیری
5-آکس c برای کدوم ستون ها هست؟
6-دو تا رمپ برای معلولین گذاشتی چرا؟ یعنی یکی برای رفت یکی برای برگشته؟ لزومی داره اینطور باشه؟
7-دری که برای جلوگیری از ورود دود ماشین ها و صدا برای باکس پله و آسانسور گذاشتی چرا به سمت خارج باز کردی؟
مرسی که دیدی یلدا جون.

1- عزیزم سرویس ها و آشپزخونه طبقاتم داکت داره دیگه!
2- نه درشو گذاشتم ولی مثلا ازین درهایی هست که میره بالا :D. نمایششو بلد نبودم.
3- واسه جایی که ماشین و باکس پله هست فک کنم باید یه فاصله 80 سانتو رعایت کرد.مال من یک کم کمتر شده اینجا گمونم. ولی خیلی ایراد نمیگیرن بنظرم.
4- آره درست میگی.
5- آکس C واسه اون تک ستون پایین پلان هست.چون از محور خارج شده مجبور شدم یه آکس واسش تعریف کنم.
6- دو تا رمپ نیست.یک رمپ برای ورودی بانک.یک رمپ برای ورودی ساختمون پزشکان.ولی اونی که میگین احتمالا دو تا بازوی رمپه.معمولا واسه اینکه رمپ کمتر جا بگیره رمپو دو بازویه تعریف میکنیم.اگه به جهت رمپ نگاه کنی مبینی که رمپ از صفر زمین شروع میشه میره بالا به یه پاگرد میرسه بعد بقیه مسیرو دوباره میره بالا و به ارتفاع 60 سانت میرسه.کا طول رمپ 7.5 سانته که نصف میشه تو هر بازو.
7- در فیلتر آسانسور همیشه باید یه سمت بیرون باشه.چون اولویت با فراره. در انباری ها هم باید به سمت بیرون باشه بدلیل افزایش فضای انبار.

atefeh6618

عضو جدید
دوستان میشه ابعاد دقیق آسانسور و شعاع گردش رمپ قوسی رو بگید، من واقعا نمیدونم آخه هر کی ی عددی میگه!!!

Ay La

عضو جدید
* نظر یکی از دوستان هم که گفتن : پنجره شمالی 6.5 متر و جنوبی 8.5 متر رو میتونید در نظر بگیرید. (البته در این مورد چیزی نشنیدم)

البته صحیحش اینه که:
نور جنوب 7 متر و نور شما 4.5-5 متر:redface:

misha47

عضو جدید
همگی خسته نباشید
یه سوال:
کسی می دونه از کتاب راهنمای جوش و اتصالات جوشی چه فصلایی برای آزمون نظارت معماری سوال میاد؟ (تو مواد آزمون زده بخش های نظارت و اجرا؟!)
نمی دونستم تو کدوم تاپیک سوال کنم... :surprised:

دوست عزیزم من که سال قبل امتحان دادم از همه ش میاد تقریبا.بجز فصل های طراحی جوش و طراحی اتصالات. فصل های عیوب جوشکاری مهمه.و البته انواع جوش شکلهاشو یاد بگیر.سعی کن واسش تست بزنی بجای اینکه بخونی.با تست بهتر یاد میگیری. و حتما از مشاوره یک مهندس عمران دلسوز هم بهره ببر. من مغز خواهرمو جویدم.ولی نتیجه داشت:biggrin:

shab khanoom

عضو جدید
-آره شبنم جان.شابلون مبلمان نداشتم:(.ولی کلا شابلونم وقت گیره.من وقتی استرس میگیرم دست آزاد میکشم:D.
-راستش من ترتیب اندازه گذاری رو خیلی بلد نیستم مرسی که گفتی.فقط در مورد اندازه گذاری های سمت چپ پلان من شنیدم که باید:
خط اول : آکس ستونها
خط دوم:عرض ستونها و فاصله بین ستونها
خط سوم : اندازه کلی

ولی در مورد اندازه گذاری های بالای پلان (نما) چیزی که شما گفتینو رعایت میکنم.کلا چند تا خط اندازه لازمه؟ یه پست میذاری راجبه آموزش اندازه گذاری؟
-پشت آسانسور داکتی نیست که تو پلان استفاده بشه.در واقع تجهیزات خود آسانسوره.بما گفتن اینجوری نشون بدیم شکل آسانسورو.ولی انگار اشتباه انداز شده.
- منظورت هاشور دیوارهای برشه؟ اگه بنظرت مشکلی نداره که هاشور نزنیم آره ماژیک قشنگتره بنظر منم.بازم باید مطمئن شیم ایرادی نداره هاشور نزنیم.
-آکس های مقطع رو دیگه کاغذم جا نداشت:D.ولی آره حتما باید نشون بدیم.

*فقط بنظرت راجبه نما، جاهایی که متریال عوض شده رو چکار کنم؟ میتونم دور تا دورشو با خط مشخص کنم حداقل که مثلا تغییر متریال داریم؟
در مورد هاشور دیوار فکر نمی کنم الزامی به هاشور زدن باشه. مهم اینه که جاهایی که صفحه برش ازش رد شده از سایر قسمت ها متمایز بشه
در مورد اندازه گذاری هم درباره ی عرض ستون ها و فاصله ستون ها تا به حال چیزی نشنیده ام. شما از کجا شنیدی این نوع اندازه گذاری رو؟
متریال رو می تونی با یک ماژیک طوسی (که کمرنگ تر خط های اصلی نما باشه مشخص کنی) فکر نکنم البته به متریال کشیدن و اینا برسیم:D

shab khanoom

عضو جدید
دوست عزیزم من که سال قبل امتحان دادم از همه ش میاد تقریبا.بجز فصل های طراحی جوش و طراحی اتصالات. فصل های عیوب جوشکاری مهمه.و البته انواع جوش شکلهاشو یاد بگیر.سعی کن واسش تست بزنی بجای اینکه بخونی.با تست بهتر یاد میگیری. و حتما از مشاوره یک مهندس عمران دلسوز هم بهره ببر. من مغز خواهرمو جویدم.ولی نتیجه داشت:biggrin:

میشا نمی دونی چند تا سوال از جوش میاد؟
من کتابشو نخریدم و نمی خوام بخرم

misha47

عضو جدید
میشا نمی دونی چند تا سوال از جوش میاد؟
من کتابشو نخریدم و نمی خوام بخرم

عزیزم فک کنم پارسال حدودا 3 تایی اومد!(حتما نمونه سوالای سالای قبلو از سایت بگیر) مبحث مهمیه بنظر من.اگه میتونی امانت بگیر یا یجوری تهیه کن.البته میدونم بعدها بدرد یه معمار نمیخوره.منم نخریدم.

roham12

عضو جدید
دوستان عزيزم سلام.
من اسفند 91 براي اولين بار طراحي امتحان دادم و با نمره 29 قبول شدم. تازه مقطع رو هم نرسيدم كامل كنم. خواستم بهتون بگم ضوابط شهرداري رو كلا كنار بگذارين و فقط بر اساس مقررات ملي طراحي كنين. نكته مهم ديگه اينكه حتما پلانهاتون رو شمالي-جنوبي دربيارين كه هم از شمال و هم از جنوب نوربگيرن. من خودم بشخصه هيچكدوم از دوستانم كه پلان شرقي-غربي طراحي كرده بودن (حتي با اينكه همه مقررات رو رعايت كرده بودن) قبول نشدن. دستتون هم بايد خيلي تند باشه. تا يك حدي كه طرح روي پوستي دراومد ببرين روكاغذ اصلي. به اميد موفقيت همتون
سلام به شما تبریک میگم فقط یه سوال ... طرح اسفند 91 از 3 طرف نور میگرفت من دلیلی ندیدم که حتما شمالی جنوبی باشه ... نظر شما چیه؟ چون نورش کامل بود

معمارگر

عضو جدید
دوستان. سال 88 ساختمون پزشکان رو کشیدم.کارام دستیه با اتوکد نیس.امیدوارم حوصله کنید ببینید و ایراداشو بگید.مرسی
مشاهده پیوست 181185

سلام دوست عزیز
برای سر در بانک در نما حتما سر در بذار
داکت طبقات پایین تر رو در طبقات هم باید بکشی
فضای انتظار از پذیرش دورشده بهتره جای سرویس و انبار رو با بخشی از انتظار عوض کنی
به نظرت ورودی ساختمان پزشکان از حیاط درسته؟
در طبقه همکف ستون گذاری اطراف رمپ معلولین درست نیست مثل پله دو طرفه ستون گذاری میشه
اتاق خواب واحد سرایداری نور نمیخواد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.