بچه ها این سوالی که دوستان گفته بودن رو طراحی کردم همون که هر واحد تو یه پاگرد باشه[مشاهده پیوست 181335مشاهده پیوست 181336]
راستش کارت زیاد واضح نیست. شما برای هر دو واحدی که یک نیم طبقه با هم اختلاف سطح دارند یک آسانسور گذاشتی؟دوستان کسی درمورد کارم نظری نداره؟!!!!
راستش کارت زیاد واضح نیست. شما برای هر دو واحدی که یک نیم طبقه با هم اختلاف سطح دارند یک آسانسور گذاشتی؟
1- عزیزم اون 4 متر اصلاحی نیست ، اصلاحی یعنی کوچه های قدیمی که در بازسازی بر اصلاحی می خورن ، این 4 متر برای زمین های جنوبی حیاط ورودی محسوب می شود.اذر کاراتو دیدم یه چن تا سوال و ایراد ؟!
1من فکر میکنم اون 4 متر اصلاحی رو ما نباید کار کنیم اخه دیگه جز زمینمون نیست جز پیاده رو یا کوچه و خیابون شده
2-پشت اسانسور یه داکت گذاشتی واسه چیه؟اتاق خواب طبقه همکف کنار پله نور نداره
طبقات بالا داکت سرویس رو بذار
باکس پله نور نداره یعنی باید از سقف نور بگیره چه جور نشون میدی؟ میتونی پلان پشت بامت رو هم بکشی
به نظرت ستون گذاری اطراف نور گیر قانون خاصی نداره
ممنون که کارم رو دیدینسلام آذرخانم
چند تا موضوع هست که عرض میکنم
1- اولا اگه میشه سوال همین امتحان رو بذارین تا ما دقیقا ببینیم چی ازمون میخواد
2-در مورد پیلوت.....کاش پله هاشو میکشیدی...............آخه من وقت پلان طبقه بالاشو روش میذارم ....میبینم شروع پله دقیقا میچسبه به دیوار
3- درمورد پذیرایی.........آشپزخونه ات خیلی درو افتاده............اصولا آشپزخونه باید نزدیک ورودی باشه..............
4- توی طبقات کدهای ارتفاعی رو نزدی.................فکر کنم 3 پله خیلی زیاده
5-اون فضای خالی کنار پله(طرف چپ)چیه؟؟....چرا همینطوری ول مونده؟؟؟
6- توی طبقات مخصوصا کنار اتاق خوابهات....به جای این همه توالت.............حموم میذاشتی خیلی خوب میشد((البته فکر کنم منظورت از این wc ها همون حموم بوده,ولی این همه حموم هم زیاده))
ممنون
شبنم جون ! پلانهاتون خیلی خوب شدهلطفا ببینید و نظر بدهید
QUOTE=آذرهانا;7053625]مشاهده پیوست 181612مشاهده پیوست 181613[/QUOTE] اذرجان راستش صورت سوالو درست متوجه نشدم بین چهارتا بلوک وسط پله ارتباطی زده ان چیه اصلا نمیفهمم و اینکه شما ورودیتونو از همون راهی که گفتم دادین واینکه پله جدا واسه خوده واحد گذاشتین.؟ اگه واسه رفتن به نیم طبقست خوب پله هاش زیاد نیست؟وایا ان فضای خالی راه ارتباطی چهارتا بلوک ؟دوما صورت سوال گفته مساحت واحد مسکونی مورد بحث180متر مربع این در صورتی که فقط همکف شما حدود 210 متر مربع درامده؟
ممنون آذر جانشبنم جون ! پلانهاتون خیلی خوب شده
1- می تونستین ورودی پیلوت رو از حیاط بگیرین و ورودی زیر زمین از شمال با کد 150- تا فضای ورزشی نورگیر باشه
2- به نظر شما دو دستگاه آسانسور لازمه؟ نمیشه یکی از پاگردها آسانسور داشته باشه و هر دو واحد ازش استفاده کنن؟
چرا روی پله دو تا فلش میزارید ؟ دلیلش چیه ؟ خط آکس هم باید روی کل پلان کشیده بشه ؟بچه ها من پلان زیرزمین اسفند 91 رو این بار دستی کشیدم. 45دقیقه طول کشید. لطفا ببینید و در خصوص پرزانته اش اگه نظر یا پیشنهادی دارید بدهید.
بچه ها من پلان زیرزمین اسفند 91 رو این بار دستی کشیدم. 45دقیقه طول کشید. لطفا ببینید و در خصوص پرزانته اش اگه نظر یا پیشنهادی دارید بدهید.
شبنم جان حتما جلوی اسانسورت ورودی 150*150 بکشین اینویکی که تو کار تدریس به من تاکیید کرددوست عزیز خیلی با سلیقه و خوب ترسیم کردی اما برا همکف که اژانسه تعداد پله هاتو (ابعاد باکس پله ) چطوری حساب کردی با توجه به اینکه یه کف پله هم به هر بازوو اضافه میشه (که شروع واتمام پله ها روبه روی هم قرار نگیره ) ؟
دوست عزیز خیلی با سلیقه و خوب ترسیم کردی اما برا همکف که اژانسه تعداد پله هاتو (ابعاد باکس پله ) چطوری حساب کردی با توجه به اینکه یه کف پله هم به هر بازوو اضافه میشه (که شروع واتمام پله ها روبه روی هم قرار نگیره ) ؟
چرا روی پله دو تا فلش میزارید ؟ دلیلش چیه ؟ خط آکس هم باید روی کل پلان کشیده بشه ؟
شبنم جان حتما جلوی اساتنسورت ورودی 150*150 بکش
وگفت از ان پله ها که نرده درست درمیاد یکی عقب جلو بکشیم ولی گفت مثلا18 تاا پله داریم اگه بخوایم 16 پله داشته باشیم2تا از اول کم کنیم.و ارتفاع پلمونو18بگیریمحق با تو است. باید بگذارم. تو این تمرین فقط پلانی رو که قبلا با اتوکد کشیده بودم دوباره دستی کشیدم و اگر می خواستم فیلتر آسانسور بگذارم کل طرحم باید عوض می شد. چون برای تامین عرض 5 متر عبور و مرور ماشین ها در این طرح، نمیشه فیلتر گذاشت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |