تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

modabber.23

عضو جدید
تو جزوه ی اشراق نوشته بود باید پنجره 180 باشه okb اش و شیشه هاش مشجر باشه. ولی من تو مبحث 4 همچین چیزی ندیدم. اگر دیدید به من آدرس بدین لطفا.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
IMG_20141109_201419.jpg
سلام،
یه سوال دارم ، مرسی اگر راهنمایی کنید..
علت این شکستِ دیوار خرپشته مجاور باکس آسانسور چیه؟(تو عکس نشون دادم).. در مقطع اینطوری رسم کردن هرجا دیدم..ولی تو اجرا من ندیدم اینطوری باشه... موتورخونه آسانسور یه پیش فضا جلوی سکوی تجهیزات میخاد که همون فضایی که در طبقات بعنوان لابی آسانسوره تو خرپشته بعنوان این فضا درنظر گرفته میشه..میشه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟

چیز مهمی نیست فقط تو ذهنم سوال پیش اومد مشاهده پیوست 225688

برای قرارگیریه دریچه ی افقی..
همون دریچه ی بازدید
اینو الان براتون عکس گرفتم

hamedzjg

عضو جدید
آبروی بام کنار داکت، حداکثر با فاصله ی 50 سانت از داکت،
راستی شیب بندیه بامم حداقل 2 درصد طبق مبحث 4 ص 102

تو مبحث ندیدم این 50 سانت فاصله رو از داکت... شیب 2% هم درسته ،شیب 1% که گفتم شیب پلیکا زیر سقف بود که به سمت داکت میره نه شیب بندیه بام

sbep

عضو جدید
سلام . آیا کسی هست که پاسخ مرا بدهد . نمیشه داکت حمام و سرویس بهداشتی به صورت مشترک در حمام باشه اونم نه در دیوار مشترک اونها ؟؟؟آیا قانونی در این رابطه هست؟

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
تو مبحث ندیدم این 50 سانت فاصله رو از داکت... شیب 2% هم درسته ،شیب 1% که گفتم شیب پلیکا زیر سقف بود که به سمت داکت میره نه شیب بندیه بام
50سانتو استادم گفته،(چندین سال مصححه آزمونا بوده) متوجه شدم اون یک درصد شیب لوله بود، من شیب بندیه بامو فقط خواستم برا بچه ها یادآوری کنم :D

hamedzjg

عضو جدید
مشاهده پیوست 225704

برای قرارگیریه دریچه ی افقی..
همون دریچه ی بازدید
اینو الان براتون عکس گرفتم

مرسی خیلی زحمت افتادی عکس گرفتی.. واقعا خیلی خیلی ممنون..
ولی اونجا اگه دریچه افقی بخوره دریچه به سقف طبقه آخر باز میشه.. این قسمت تو فضای موتورخونه کاملا باز و در دسترسه اصلا نیاز به دریچه بازدید نداره این قسمت..
بعد یه چیز دیگه ما تو مقطعهایی که دیدیم همه این فاصله رو اضافه کردن به باکس پله و آسانسور ولی تو پلان بام فضای خرپشته همون باکس مسقف دستگاه پله و آسانسور تو طبقاته و این شکستگیه اضافه نشده.

modabber.23

عضو جدید
Re: تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

ولی اونجا اگه دریچه افقی بخوره دریچه به سقف طبقه آخر باز میشه.. این قسمت تو فضای موتورخونه کاملا باز و در دسترسه اصلا نیاز به دریچه بازدید نداره این قسمت..
بعد یه چیز دیگه ما تو مقطعهایی که دیدیم همه این فاصله رو اضافه کردن به باکس پله و آسانسور ولی تو پلان بام فضای خرپشته همون باکس مسقف دستگاه پله و آسانسور تو طبقاته و این شکستگیه اضافه نشده.
این قسمت به سقف طبقه آخر باز نمیشه. اینجا دقیقا تو راهرو و جلوی درب آسانسور هست و منهوله و اون آقای سرویسکار از اینجا میره بالا توی موتور خونه آسانسور در صورتیکه پله تا اون بالا نره یا به هر دلیلی دسترسی نباشه.

hamedzjg

عضو جدید
این قسمت به سقف طبقه آخر باز نمیشه. اینجا دقیقا تو راهرو و جلوی درب آسانسور هست و منهوله و اون آقای سرویسکار از اینجا میره بالا توی موتور خونه آسانسور در صورتیکه پله تا اون بالا نره یا به هر دلیلی دسترسی نباشه.

نه شما خط برش تو پلان بچه هارو ببینید.. خط برش از لابی آسانسور رد نمیشه..
اون سکوی دسترسی به موتور و تجهیزات آسانسور دقیقا همون فضایی که لابی آسانسور تو طبقات قرار داره،اونجا ساخته میشه..

holooooooo

کاربر ممتاز

چه میدونم خود مبحث گفته دریچه دیگه :D
آره اضافه نکردن این قسمتو !!!! وقتی تو مقطعشون دیده میشه باید تو پلان بام هم اضافه بشه مسلما

holooooooo

کاربر ممتاز
نه شما خط برش تو پلان بچه هارو ببینید.. خط برش از لابی آسانسور رد نمیشه..
اون سکوی دسترسی به موتور و تجهیزات آسانسور دقیقا همون فضایی که لابی آسانسور تو طبقات قرار داره،اونجا ساخته میشه..
نه تو لابی نمیفته ها! بغل آسانسور میفته

hamedzjg

عضو جدید
نه تو لابی نمیفته ها! بغل آسانسور میفته

تو این مقطع هایی که بچه ها زدن آره نمیوفته تو لابی ، ولی میدونی فلسفه این فضا اینه که تو این فسمت سکو میزنن که راحت برای سرویس موتور و تجهیزات به اون بالا دسترسی باشه...ولی با این نحوه قرارگیریه پله و آسانسور ،فضای لابی ِ آسانسور که تو طبقات هست برای این پیش فضایی که تو موتورخونه آسانسور نیازه درنظر گرفته میشه و احتیاج به شکستگی نیست تو این وضعیت چیدمان راه پله و آسانسور... بعضی جاها که پیش فضا بین آسانسور و دستگاه پله وجود نداره این شکستگی لازمه..

modabber.23

عضو جدید
سرعت خط کشیدنتون چطوره؟ همه مدارک و تموم میکنین؟ من حس میکنم زیادی تمیز میکشم و حتما همه خطای اضافی رو پاک میخوام کنم. هر چی سعی میکنم کنترل کنم خودمو و فقط خطا رو بکشم و بیخیال خطای راهنما بشم نمیشه... وقت گیره این لوس بازیا...

holooooooo

کاربر ممتاز
تو این مقطع هایی که بچه ها زدن آره نمیوفته تو لابی ، ولی میدونی فلسفه این فضا اینه که تو این فسمت سکو میزنن که راحت برای سرویس موتور و تجهیزات به اون بالا دسترسی باشه...ولی با این نحوه قرارگیریه پله و آسانسور ،فضای لابی ِ آسانسور که تو طبقات هست برای این پیش فضایی که تو موتورخونه آسانسور نیازه درنظر گرفته میشه و احتیاج به شکستگی نیست تو این وضعیت چیدمان راه پله و آسانسور... بعضی جاها که پیش فضا بین آسانسور و دستگاه پله وجود نداره این شکستگی لازمه..
تو مقطع که بسته به خط مقطعمون باید یا شکستگیه قسمت قرمزو نشون بدیم یا سبزو، تو بامم که جفتشو،
ولی تو پلان بچه ها ظاهرا فقط یه طرفش در نظر گرفته شده2.jpg

azad arc

عضو جدید
بچهه ها یه سوال داشتم هرچند میدونم به این تاپیک مربوط نیس ولی چون اکثر بچه ها تو این تاپیک هستند به همین خاطر مطرحش میکنم و ممنون میشم جواب بدید ...آیا تحصیل تو مقطع ارشد در دانشگاهای دولتی و روزانه ملزم به پرداخت شهریه هست یا نه؟

holooooooo

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 225686مشاهده پیوست 225687

هلوجان من امروز داشتم اسفند 89 رو حل می کردم و دو مورد خیلی اذیتم کرد1- چون گفته اقلیم معتدل باید ستون بتنی در نظر می گرفتم و طبق گفته مهندس ریاحی چون چهار طبقه روی پیلوت داریم باید ابعاد ستون رو 50 در 50 گرفت. این مسئله توی عرض مفید باکس پله، ... مشکل ساز بود و خیلی وقت صرف محاسبه و دقت به این چیزا میشد و همین طور در داکت اصلی که بر زمین قرار می گرفت به ناچار اون 30 سانت اضافه ستونو پوترش از داکت رد میشد.
دهانه ستونگذاری بتنی رو نهایت تا چند میشه گرفت؟

2. مسیرهایی که ماشین عبور میکنه و کنار مسیر یک پارکینگ و یا باکس پله هست ، باید حداقل عرض مسیر چند متر باشه؟
حالا اگه بعد از این قسمت در انتها باز یک سری پارکینگ چسبیده به دیوار انتهایی داشتیمريال باید فاصله پشتشون تا این پارکینگ کنار مسیر چقدر باشه؟؟ پشت ماشینی که چسبیده به دیوار انتهاییه تا ماشین بعدی ای که میگی باید 5 متر فاصله باشه
اگه میشه خواهشا این مورد رو به صورت ترسیمیی توضیح بدید و ابعاد مسیر و گردش وپارکینگ کنار مسیر و .... رو نشون بدید.
این عکسی که گذاشتم رو ببین.منظور از چیدمانی که گفتم نشون داده اما نمی دونم ابعادش درسته یا نه. لطفا ایرادهای ستون گذاریشم بگو. ستون گذاری باکس پلش درسته؟
با این چیدمان تونسته باکس پله رو بیاره وسط و این توی حل پلان طقات خیلی خوبه.
الان گردش ماشینو باید 5در 5 درنظر بگیری، اون مربع سبزی که کشیدم..
مسیر عبورم که تو این پلان 3.5 در نظر گرفته شده..
0.jpg

hamedzjg

عضو جدید
تو مقطع که بسته به خط مقطعمون باید یا شکستگیه قسمت قرمزو نشون بدیم یا سبزو، تو بامم که جفتشو،
ولی تو پلان بچه ها ظاهرا فقط یه طرفش در نظر گرفته شدهمشاهده پیوست 225721

مرسی ..درسته من به اشتباه فکر میکردم تنها پیش فضای سبز که نشون دادی کفایت میکنه ..که دریچه هم(اگه باشه) درست تو همین قسمت سبز قرار میگیره.. ولی طبق این شکل اون فضای قرمز که نشون دادی هم لازمه..ولی تو احرا هیچ جا ندیدم اون فضای قرمز که نشون دادی رعایت بشه.. علت وجود این فضای قرمزو کسی اگه میدونه بگه ممنون
خیلی زحمت کشیدی هلو..مرسی واقعا

modabber.23

عضو جدید
بچهه ها یه سوال داشتم هرچند میدونم به این تاپیک مربوط نیس ولی چون اکثر بچه ها تو این تاپیک هستند به همین خاطر مطرحش میکنم و ممنون میشم جواب بدید ...آیا تحصیل تو مقطع ارشد در دانشگاهای دولتی و روزانه ملزم به پرداخت شهریه هست یا نه؟
نه نیست!
ولی استثنا هم وجود داره!
یه سقفی هست برا مدتی که اجازه ی تحصیل رایگان داری که فک کنم تو آخرین بخشنامه 5 ترم بود و اگر تحصیلت بیش از این مقدار طول بکشه ملزم به پرداخت شهریه مطابق نرخ شبانه میشه!
البته بازم میشه تو شورای آموشی و جلسه ی گروه دانشکده مطرح بشه و اگه استاد راهنمات ازت پشتیبانی کنه ممکنه بازم بی شهریه بشه یک ترم دیگه ثبت نام کرد!

azad arc

عضو جدید
نه نیست!
ولی استثنا هم وجود داره!
یه سقفی هست برا مدتی که اجازه ی تحصیل رایگان داری که فک کنم تو آخرین بخشنامه 5 ترم بود و اگر تحصیلت بیش از این مقدار طول بکشه ملزم به پرداخت شهریه مطابق نرخ شبانه میشه!
البته بازم میشه تو شورای آموشی و جلسه ی گروه دانشکده مطرح بشه و اگه استاد راهنمات ازت پشتیبانی کنه ممکنه بازم بی شهریه بشه یک ترم دیگه ثبت نام کرد!

ممنونم از لطفتون

holooooooo

کاربر ممتاز
مرسی ..درسته من به اشتباه فکر میکردم تنها پیش فضای سبز که نشون دادی کفایت میکنه ..که دریچه هم(اگه باشه) درست تو همین قسمت سبز قرار میگیره.. ولی طبق این شکل اون فضای قرمز که نشون دادی هم لازمه..ولی تو احرا هیچ جا ندیدم اون فضای قرمز که نشون دادی رعایت بشه.. علت وجود این فضای قرمزو کسی اگه میدونه بگه ممنون
خیلی زحمت کشیدی هلو..مرسی واقعا

احتمالا میخوان از همه طرف دورش بچرخن :eek: :redface:

modabber.23

عضو جدید

ولی تو پلان بچه ها ظاهرا فقط یه طرفش در نظر گرفته شدهمشاهده پیوست 225721
من همین الان پشت بوم بغل موتور خونه آسانسور بودم. اون راه بغل جای پله ی فلزی ای هست که سرویس کار باهاش میره رو سکویی که موتور آسانسور روشه. شارژ گوشیم خیلی کم بود و نور کم فلاش لارم بود نشد عکس بگیرم

Unique.f

عضو جدید
بچه ها میشه توی سوال اسفند 89 که 2 متر پیشروی داریم، از ایم دومتر هم در پیلوت برای پارکینگ ها استفاده کرد؟
یعنی محدوه پلانمون توی پیلوت مثل طبقات باشه؟
برای زیر زمین چی؟ میتونیم از این 12 متر استفاده کنیم؟
توی پیلوت میشه دیوار سمت حیاط رو نذاریم ؟

modabber.23

عضو جدید

بچه ها میشه توی سوال اسفند 89 که 2 متر پیشروی داریم، از ایم دومتر هم در پیلوت برای پارکینگ ها استفاده کرد؟
یعنی محدوه پلانمون توی پیلوت مثل طبقات باشه؟
برای زیر زمین چی؟ میتونیم از این 12 متر استفاده کنیم؟
توی پیلوت میشه دیوار سمت حیاط رو نذاریم ؟
میشه استفاده کرد برا پارکینگ. حتی اگه جوریه که پارکینگ همسطح حیاطه میشه یک متر از ماشین از پارکینگ بیرون زدگی داشته باشه.
در بقیه مواردم میشه اصولا. چون سطح اشغال 60%+ 2 برای کل محدوده ی ساخته شده است. سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.

azad arc

عضو جدید
بچهه ا مجددا معذرت میخام نیاز به همکاری شما دوستان دارم میخام تو ارشد مدیریت پروزه و ساخت شرکت کنم حقیقتش نسبت به بازار کار ش هیچ اطلاعی ندارم میخاستم بدونم واقعا ارزش اینو داره که تو این رشته ادامه تحصیل بدهم با وجود اینکه الان 30 سال سن د دارم و هنووزم بیکارم واقعا میشه بهش دلگرمی داشت یا نه فقط سرخودمو گرم میکنم ؟؟ ممنونم از دوستانی که راهنماییییییم بکننن

hamedzjg

عضو جدید
من همین الان پشت بوم بغل موتور خونه آسانسور بودم. اون راه بغل جای پله ی فلزی ای هست که سرویس کار باهاش میره رو سکویی که موتور آسانسور روشه. شارژ گوشیم خیلی کم بود و نور کم فلاش لارم بود نشد عکس بگیرم

درسته پله دسترسی به سکو رو اونجا قرار دادن.. تو جاهایی که اجرا کردیم پله رو جلو در نظر میگیریم تو همون فضایی که خانوم هلو زحمت کشیدن با سبز نشون دادن (حتما اشتباه بوده کارمون نمیدونم).. ولی اون پیش فضای سبز 70 سانت کافیه.. انقد ضابطه ها فرق میکنه ادم نمیدونه..
بهتره به همین صورتی که تو شکل نشون دادن خانوم هلو درنظر بگیریم.. ولی این افزایش فضارو تو پلان بام حتما درنظر بگیریم که تو کارایی که تا امروز بود درنظر نگرفتن بچه ها..مرسی از همگی

arefeh

کاربر ممتاز
بچهه ا مجددا معذرت میخام نیاز به همکاری شما دوستان دارم میخام تو ارشد مدیریت پروزه و ساخت شرکت کنم حقیقتش نسبت به بازار کار ش هیچ اطلاعی ندارم میخاستم بدونم واقعا ارزش اینو داره که تو این رشته ادامه تحصیل بدهم با وجود اینکه الان 30 سال سن د دارم و هنووزم بیکارم واقعا میشه بهش دلگرمی داشت یا نه فقط سرخودمو گرم میکنم ؟؟ ممنونم از دوستانی که راهنماییییییم بکننن

برو تاپیک ارشد اونجا همه دوستانی که دارند برای این رشته میخونن هستن...اونها بهتر میدونن

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی هی...
بسه بچه ها
میگم این 93.خرداد بالاخره کد ارتفاعیا چی شد؟
ببینید..-2.72 برا پارک زیرزمین(از زیرزمین با 16 پله میرسیم ب +0.1)
=0.1 برا فروشگاه و لابی(از +0.1 باید برسیم ب کد همکف ک 3.90 هس برسیم=چن تا پله؟23 یا 22؟از +0.1 تا 3.90 =3.80.برا این 22 میگیرم میشه 3.74 و 23 میگیرم میشه 3.91)چ کنم؟؟؟
باقیه طبقات هم ک همون کف تا کف 3.06 میگیریم ک ارتفاع سقفمون بشه 2.76.
درست گفم؟؟

آخرین ویرایش:

sbep

عضو جدید
سلام . آیا کسی هست که پاسخ مرا بدهد . نمیشه داکت حمام و سرویس بهداشتی به صورت مشترک در حمام باشه اونم نه در دیوار مشترک اونها ؟؟؟آیا قانونی در این رابطه هست؟[/QUOTE]

وضعیت
موضوع بسته شده است.