تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sbep

عضو جدید
یه سوال دیگه هم اینکه حتماً ما بایستی کانال کولر رو هم در پلان در نظر بگیریم !!!؟

poooooooya

اخراجی موقت
یه سوال دیگه هم اینکه حتماً ما بایستی کانال کولر رو هم در پلان در نظر بگیریم !!!؟
کانال کولر که اصلا لازم نیست چون مربوط به تاسیسات هست . جای داکت کفایت میکنه به نظرم . وارد مسایل تاسیساتی نباید بشیم به گمانم .

modabber.23

عضو جدید
واجبه واجب که نیست! ولی اگه باشه خوب کاملتره! چون این مورد بخصوص از مواردیه که تو همه پلانا مشترک و کاربردی نیست. کولر آبی فقط تو بعضی اقلیما جواب میده و گذاشتنش ضروریه تو بعضی اقلیما اصلا نمیشه استفاده کرد و ماهیت این آزمون یک آزمون کلیه! اما اگه بذاری نشون میده که آشنایی باهاش و میتونی تو پلانت درش بیاری و این نکته مثبتشه!
اصولا گرفتن یک داکت اصلی 2*.5 کنار باکس پله یا هر جا که مقدوره دستت و باز میذاره و بعدا تو فاز دو کردن نقشه میتونه جای کانال کولر هام بشه!

منظورت اینه که بهم نچسبیدن سرویس و حمام؟ بهتره که کنار هم باشن کلا هر چی فضاهای مشابه از نظر پهنه بندی عملکردی تو متراژ های شبیه آزمون نظام به هم نزدیکتر باشن روابط فضاییت شسته رفته تر در میاد و بهتر میشه کارت! 120 متر مگه چقدره که فضای خیس و پخش کنی همه جاش؟
می تونه داکت فصل مشترکشون باشه! اما اگه کلا سرویس و حمام دو تا جای متفاوت هستن باید داکت جدا بذاری براشون!

sbep

عضو جدید
کانال کولر که اصلا لازم نیست چون مربوط به تاسیسات هست . جای داکت کفایت میکنه به نظرم . وارد مسایل تاسیساتی نباید بشیم به گمانم .

موافقم . اما کمی سردرگم شدم چون یه عده تو کارشون کشیدن و یه عده هم نه! ... خود مسئله داکت هم که تو پست قبلیم پرسیدم یه سوال جدی شده که هر جا تا یه فضای آبریز داریم سریع باید داکت بزاریم یا میشه اونایی که به هم نزدیکن رو تجمیع کرد ؟!

modabber.23

عضو جدید
موافقم . اما کمی سردرگم شدم چون یه عده تو کارشون کشیدن و یه عده هم نه! ... خود مسئله داکت هم که تو پست قبلیم پرسیدم یه سوال جدی شده که هر جا تا یه فضای آبریز داریم سریع باید داکت بزاریم یا میشه اونایی که به هم نزدیکن رو تجمیع کرد ؟!
اصلا باید تجمیع کرد! تو حجم لوله کشی خیلی میتونه موثر باشه سرویس کردن و بازرسی و نگهداریشونم راحت تر میشه و بهتره که با هم باشن لوله ها

modabber.23

عضو جدید
Re: تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

مشاهده پیوست 225737موافقم اما به نظر شما کدام درست می تونه باشه ؟
به نظر میاد جا هست تو دیوار مشترکشون داکت بذارین. و از طرفیم میشه از همون داکت اصلیتون برن پایین لوله ها فاصله اش اینقدری نیست. پس فک میکنم 2 بهتره.
تو واحد یک خوابه گاز 5 شعله نذارین گاز 5 شعله برا خانواده های بزرگتر و آشپزخونه های بزرگتره. سینک دو لگنه هم برا واحدای بزرگتره. متراژ این واحد 65 متره فک کنم.
پشت صندلی میز ناهار خوری 60 سانت باید جا بذارین برا رد شدن که بتونن پشت میز بشینن یا پاشن راحت. ست مبل 5 نفره برا این متراژ مناسبه به نظرم. تو اتاق خواب باید میز مطالعه هم باشه. اینا رو تو مبلمانتون میبینم که تو پلان مبلمان مهمن و نمره دارن احتمالا.

modabber.23

عضو جدید
من اگه جای شما بودم اون فویر (کفش کن) دم در رو میچسبوندم به دیوار سرویس ایرانی برا آشپزخونه حداقل عرض رو انتخاب کنین که نشیمنتون لا اقل 3.5 متر عرض رو داشته باشه تا جای مناسب برا میز تلویزیونم داشته باشین. سر تخت دو نفره رو نمیتونین جلو پنجره بذارین این شیوه چیدمان تخت صحیح نیست و اگه مصححتون سخت گیر باشه شاید حساس بشه و با دید منفی برگتونو اصلاح کنه.

modabber.23

عضو جدید
البته اینجا آدم سر فرصت داره نگاه میکنه و نقد میکنه. تو آزمون باید تو فشار جلسه اینا رو رعایت کنیم که علاوه بر دانش و تمرین اعصاب و حوصله میخواد...

sbep

عضو جدید
به نظر میاد جا هست تو دیوار مشترکشون داکت بذارین. و از طرفیم میشه از همون داکت اصلیتون برن پایین لوله ها فاصله اش اینقدری نیست. پس فک میکنم 2 بهتره.
تو واحد یک خوابه گاز 5 شعله نذارین گاز 5 شعله برا خانواده های بزرگتر و آشپزخونه های بزرگتره. سینک دو لگنه هم برا واحدای بزرگتره. متراژ این واحد 65 متره فک کنم.
پشت صندلی میز ناهار خوری 60 سانت باید جا بذارین برا رد شدن که بتونن پشت میز بشینن یا پاشن راحت. ست مبل 5 نفره برا این متراژ مناسبه به نظرم. تو اتاق خواب باید میز مطالعه هم باشه. اینا رو تو مبلمانتون میبینم که تو پلان مبلمان مهمن و نمره دارن احتمالا.

ممنونم بابت نظرتون در خصوص مبلمان- اصلاح خواهم کرد ، اما می خوام دقیق بدونم که آیا داکت های خورده ریز رو میشه نذاشت حتما !؟ ( مثل همین مورد ) و طبق کدام قانون و تا چه مسافتی میشه داکت استفاده نکرد ( مثل همین مورد ) ؟!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنونم بابت نظرتون در خصوص مبلمان- اصلاح خواهم کرد ، اما می خوام دقیق بدونم که آیا داکت های خورده ریز رو میشه نذاشت حتما !؟ ( مثل همین مورد ) و طبق کدام قانون و تا چه مسافتی میشه داکت استفاده نکرد ( مثل همین مورد ) ؟!

یا یه داکت مشترک برای حموم و دستشویی بگیر یا اگر میخوای حمومت از داکت اصلی بگیره برای سرویس جدا باید بگیری...در واقع 1 گزینه درسته..

sbep

عضو جدید
من اگه جای شما بودم اون فویر (کفش کن) دم در رو میچسبوندم به دیوار سرویس ایرانی برا آشپزخونه حداقل عرض رو انتخاب کنین که نشیمنتون لا اقل 3.5 متر عرض رو داشته باشه تا جای مناسب برا میز تلویزیونم داشته باشین. سر تخت دو نفره رو نمیتونین جلو پنجره بذارین این شیوه چیدمان تخت صحیح نیست و اگه مصححتون سخت گیر باشه شاید حساس بشه و با دید منفی برگتونو اصلاح کنه.

کفش کن در محدوده ی فویر نسبتاً باعث ایجاد حریم شده و خوب البته خیلی جایی واسه این جابجایی هم ندارم ... حداقل عرض راهروی آشپزخانه 1/80 می تونه باشه و به همین علت نمی تونم از عرض کوچکترش کنم ... سر تخت دو نفره رو به دیواره که !

modabber.23

عضو جدید
مطابق راهنمای مبحث 16 میتونی برای سرویس ایرانی برای لوله فاضلابش از لوله ی دو خم استفاده کنی یعنی 45 درجه تغییر مسیر داشته باشی. تو همین کتاب ص 205 بند 3 نوشته دو خم قایم میتونه بدون هواکش یا ونت اجرا بشه ولی نصب ونت تو دو خم افقی(مثل نمونه شما) الزامیه مگر اینکه تعداد طبقات بالای دو خم زیر 5 طبقه باشه. چرا؟ چون سیفون توالت ایرانی جلوی ورود بو به ساختمونو نمیگیره و الزاما باید ونت تعبیه بشه تا بو پس نزنه. اما چون طبقات کمه و زیر 5 طبقه است میتونی هواکش مستقلم نذاری و فاضلاباشونو یکی بگیریشون. در هر صورت لوله ی ونت میتونه از تو دیوارم رد بشه و تو اجرا خیلی دردسر ساز نیست... با وجود احترامی که برا عارفه و راهنمایی هاش قایلم به نظرم همون داکت بزرگی که دارین میتونه مشترکا برا هر دو سرویس استفاده بشه.

modabber.23

عضو جدید

کفش کن در محدوده ی فویر نسبتاً باعث ایجاد حریم شده و خوب البته خیلی جایی واسه این جابجایی هم ندارم ... حداقل عرض راهروی آشپزخانه 1/80 می تونه باشه و به همین علت نمی تونم از عرض کوچکترش کنم ... سر تخت دو نفره رو به دیواره که !
به نظرم اومد از تراس برا خوابم پنجره گرفتین. اگه نگرفتین که اوکیه کاملا. بقیشم گفتم که دوره بشه برا خودم و بقیه. وگرنه اندازه نزدین و همیجوری چشمی گفتم درسته حداقل آشپزخونه 1.8 هستش.

sbep

عضو جدید
یا یه داکت مشترک برای حموم و دستشویی بگیر یا اگر میخوای حمومت از داکت اصلی بگیره برای سرویس جدا باید بگیری...در واقع 1 گزینه درسته..

سلام . خوب شد که اومدی خانم مهندس ... قبل از همه ممنونم بابت مدارک و راهنمایی هایی که از شما تو این پست هست ... سوالم این بود که جایی نوشته شده که حتماً باید داکتاشون از هم جدا باشه ؟ چون تو اجرا به راحتی این مسئله حل می شه ...

modabber.23

عضو جدید
شیب لوله ی افقی فاضلاب تو تخلیه با فلاش تانک حداکثر 4 درصده اگر سه مترم باشه طول لوله فاضلاب 12 سانت به کاذبی که باید اجرا کنین تا لوله فاضلاب پوشیده بشه اضافه میشه که مقدار زیادی نیست و کاملا قابل اجراست.

arefeh

کاربر ممتاز
سلام . خوب شد که اومدی خانم مهندس ... قبل از همه ممنونم بابت مدارک و راهنمایی هایی که از شما تو این پست هست ... سوالم این بود که جایی نوشته شده که حتماً باید داکتاشون از هم جدا باشه ؟ چون تو اجرا به راحتی این مسئله حل می شه ...
ممنون دوست عزیز
داکت تنها و تنها محل عبور لوله ها نیست فاضلاب و تهویه و رایزر ونت هم هست...تا جایی که من این چند سال طراحی میکنم اگر دو سرویس چسبیده به هم باشه که یه داکت مشترک میزاریم در غیر اینصورت برای هر کدام جدا در نظر میگیریم...حالا موقع اجرا اون به پیمانکار ربط داره که میخواد دو تا داکت رو بزاره یا یکیشو به خاطر نزدیگی دو تا فضا حذف کنه....ولی ما باید در نقشه های معماری این مسئله رو رعایت کنیم

arefeh

کاربر ممتاز
به نظرم اومد از تراس برا خوابم پنجره گرفتین. اگه نگرفتین که اوکیه کاملا. بقیشم گفتم که دوره بشه برا خودم و بقیه. وگرنه اندازه نزدین و همیجوری چشمی گفتم درسته حداقل آشپزخونه 1.8 هستش.

من کار ایشون رو ندیدم اما چ مانعی وجود داره که از تراس برای خواب نور بگیریم؟؟!

sbep

عضو جدید
شیب لوله ی افقی فاضلاب تو تخلیه با فلاش تانک حداکثر 4 درصده اگر سه مترم باشه طول لوله فاضلاب 12 سانت به کاذبی که باید اجرا کنین تا لوله فاضلاب پوشیده بشه اضافه میشه که مقدار زیادی نیست و کاملا قابل اجراست.
درسته ... دلیل منطقی ایه ... و ممنونم بابت جستجو در مبحث 16 ...

modabber.23

عضو جدید

من کار ایشون رو ندیدم اما چ مانعی وجود داره که از تراس برای خواب نور بگیریم؟؟!
مانعی وجود نداره خیلیم خوبهههه. فقط باید سر تخت زیر پنجره نباشه. استاد طرح پنجمون دکتر رییس سمیعی بود اگه سر تخت و رو به پنجره میگرفتیم کلا بقیه کار و نگاه نمیکرددددد

arefeh

کاربر ممتاز
مانعی وجود نداره خیلیم خوبهههه. فقط باید سر تخت زیر پنجره نباشه. استاد طرح پنجمون دکتر رییس سمیعی بود اگه سر تخت و رو به پنجره میگرفتیم کلا بقیه کار و نگاه نمیکرددددد

از اون لحاظ....بله به چند دلیل یکی از لحاظ دید و محرمیت ...دوم فکر میکنم دلیل روانشناسی و تاثیری که بر انسان میزاره هم داشته

sbep

عضو جدید
ممنون دوست عزیز
داکت تنها و تنها محل عبور لوله ها نیست فاضلاب و تهویه و رایزر ونت هم هست...تا جایی که من این چند سال طراحی میکنم اگر دو سرویس چسبیده به هم باشه که یه داکت مشترک میزاریم در غیر اینصورت برای هر کدام جدا در نظر میگیریم...حالا موقع اجرا اون به پیمانکار ربط داره که میخواد دو تا داکت رو بزاره یا یکیشو به خاطر نزدیگی دو تا فضا حذف کنه....ولی ما باید در نقشه های معماری این مسئله رو رعایت کنیم
درسته می شه گرفت...اما اگه بخوام تو دیوار مشترکشون داکت بزارم خیلی داکت بزرگی میشه ... اگر هم حدود 40*40 یا 50*50 بگیرم فضای پشت داکت خیلی نادخ می شه !!
مطابق عکس ها ی ذیل :
Naghshe91-93-Model.jpg
البته در حالت 2 فضاهای سرویس ها هم بزرگتر و مطابق ضوابط معلول می تونه بشه ...

آخرین ویرایش:

modabber.23

عضو جدید
http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/kart_mtf/fani_sakh_932kl/kart
لینک گرفتن کارت امسال
موفق باشیییید و باشیمممممممممم

ذكر مهم (داوطلبان حتما بخوانند) :
* عوامل اجرايي (مراقبين، ...) موظف به اجراي دستورالعمل هاي آزمون هستند. همکاري شما با عوامل اجرايي حوزه امتحاني، در برگزاري آزموني دقيق و با کيفيت بسيار مؤثر و مثمرثمر است. پيشاپيش از اينکه با صبر و بردباري خود مسئولين برگزاري آزمون را همراهي مي فرمائيد کمال تشکر را داريم.
* از آوردن تلفن همراه (موبايل) و يا لپ تاپ و تبلت جداً خودداري گردد، همراه داشتن موبايل و يا لپ تاپ و تبلت در جلسه آزمون تقلب محسوب مي شود. حوزه هاي امتحاني امکان نگهداري موبايل و لپ تاپ و تبلت داوطلبان را ندارند و هرگونه مسئوليت در اين مورد به عهده داوطلب مي باشد.
* آزمون کتاب باز است ولي به علت محدوديت فضاي حوزه امتحاني، از ورود کتاب در حجم هاي وسيع و غيرمعقول جلوگيري خواهد شد. داوطلبان حق رد و بدل کردن کتاب، جزوه، يادداشت و يا هر وسيله ديگري را به هيچ شکل نخواهند داشت و به مراقبين تأکيد گرديده است بخاطر رعايت حقوق عامّه داوطلبان در صورت مشاهده اين گونه موارد بدون هيچ تذکري موارد را به عنوان تقلب صورت جلسه نمايند.
* طبق تصميمات متخذه ستاد برگزاري آزمون استفاده از سرويس بهداشتي در جريان برگزاري آزمون هاي تستي ممنوع است و ترک صندلي توسط داوطلب به هر عنوان به منزله پايان زمان آزمون داوطلب تلقي مي شود و در اين صورت پاسخنامه و دفترچه سؤال از داوطلب دريافت و مي بايست حوزه را ترک نمايد.
* برخي مصاديق تقلب و تخلف: صحبت نمودن داوطلب با داوطلب ديگر، نگاه كردن به پاسخنامه داوطلبان مجاور، رد و بدل كردن جزوه، كتاب و . . . ، جايگزيني (شركت فردي بجاي داوطلب) ، رد و بدل كردن پاسخنامه ، اخلال و ايجاد بي‌نظمي و بر هم زدن نظم جلسه ، استفاده از وسايل غير مجاز: موبايل، رايانه، ... ، پاره نمودن مدارك امتحاني (كارت، پاسخنامه و دفترچه سؤال) ، خارج نمودن مدارك امتحاني (پاسخنامه، دفترچه سؤال و كارت) ، استفاده از كاربن براي نسخه برداري
* طبق دستورالعمل آزمون، مراقبين موظف هستند در صورت مشاهده هرگونه موارد تقلب يا تخلف توسط داوطلبان، مراتب را بدون انعکاس به داوطلب مربوط گزارش و صورت جلسه نمايند.
*طبق ضوابط آزمون و در صورت احراز تخلف داوطلب، کليه آزمون هاي ايشان در اين دوره باطل و برابر مقررات از شرکت در آزمون هاي آتي نيز محروم مي شود .
* رفع نقص احتمالي اطلاعات داوطلبان:
داوطلب موظف است پس از رؤيت و تهيه يک نسخه پرينت از کارت ورود به جلسه خود، اطلاعات مندرج روي کارت را کنترل نمايد و در صورت مشاهده مغايرت در اطلاعات کارت به ترتيب زير عمل نمايد:
الف- چنانچه در يکي از بندهاي نام و نام خانوادگي، سال تولد، شماره شناسنامه و يا شماره عضويت نظام مهندسي مغايرتي وجود داشته باشد يک نسخه کپي ازکارت تهيه و مورد داراي مغايرت را خط کشيده و با خودکار قرمز صحيح آن را بنويسد و در جلسه آزمون به مراقب حوزه تحويل دهد.
ب- چنانچه در يکي از موارد جنس، عکس (کارت فاقد عکس، واضح نبودن عکس، عکس فاقد مهر و ...) مغايرتي وجود داشته باشد لازم است با به همراه داشتن 2 قطعه عکس 4*3 در روز چهارشنبه 93/08/21 به ستاد رفع نقص مستقر در آدرس هاي پيوست (براي مشاهده آدرس حوزه رفع نقص اينجا کليک کنيد) از ساعت 8:00 الي 12:00 ظهر و بعدازظهر از ساعت 13:00 الي 16:00مراجعه نموده و نسبت به رفع نقص اقدام نمائيد.
تبصره 1: رد و بدل کردن هر نوع وسيله از قبيل (خودکار، خودنويس، روان نويس، مداد، مداد پاک کن و ...) در جلسه آزمون در حکم تقلب تلقي گرديده و طبق ضوابط رفتار خواهد شد.
تبصره 2: خارج نمودن ملزومات آزمون(پاسخنامه، کارت شرکت در آزمون و يا دفترچه سؤالات) از جلسه آزمون تخلف محسوب مي شود و با داوطلباني که اقدام به اين تخلف نمايند طبق ضوابط رفتار خواهد شد.​

arefeh

کاربر ممتاز
آرزوی موفقیت

آرزوی موفقیت

برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم...ایشالله این دوره کسانی که موفق نشده اند در دوره گذشته نمره حد نصاب قبولی رو به هر دلیلی دریافت کنند...این دوره بالاترین نمره رو کسب کنند
برای هلوی عزیز که این مدت اخیر جای بچه های دوره گذشته که نبودند رو پر کرد و بچه ها رو راهنمایی کرد برای ایمان-دلاوا -حامد عزیز - بهار - عارفه راد-سارا افسون-مجتبی ..مدبر و همه دوستانی که به خاطر نداشتن حضور ذهن اسمشونو جا انداختم و برای همه همه همه همه دوستاااااااان آرزوی موفقیت میکنم....ایشالله همتون در آخرین روز خبر خوشی رو ازتون بشنوم...
اگر وقت داشتید یه دعایی هم برای من بکنید بلکه معجزه بشه و نظارت قبول بشم...متاسفانه تا همین امروز هیچ کاری نکردم و اگر خدا بخواد تازه فردا میخوام یه کارهایی بکننم....:redface:

mojtabagol1982

عضو جدید
اگر می خواهی کسی را فقط یک روز سیر کنی به او ماهی بده، اما اگر می خواهی او را یک عمر سیر کنی به او ماهیگیری یاد بده.

وسعت

عضو جدید
دوستان برای اقلیم مرطوب باید سازه فلزی باشه یا بتنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارتفاع کف تا سقف ویلایی را همون 306 بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Unique.f

عضو جدید
میشه استفاده کرد برا پارکینگ. حتی اگه جوریه که پارکینگ همسطح حیاطه میشه یک متر از ماشین از پارکینگ بیرون زدگی داشته باشه.
در بقیه مواردم میشه اصولا. چون سطح اشغال 60%+ 2 برای کل محدوده ی ساخته شده است. سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.

ممنون.یعنی اگه پارکینگ هم سطح حیاط بود میشه علاوه بر اون دو متر، یک متر هم ماشین بیرون زدگی داشته باشه؟

سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.اینو متوجه نشدم منظورتون اینه که :این 2 متر پیشرویه و اگه غیر از این پیشروی، پیش آمدگی هم داشته باشیم میتونیم به همون اندازه برای پارکینگ هم استفاده کنیم

یه سوال دیگه: توی پیلوت که پارکینگ ها را قرار دادیم و از 2 متر پیشروی هم استفاده کردیم، میتونیم دیوار سمت حیاط را نذاریم؟ یعنی اون جداره باز باشه؟

modabber.23

عضو جدید

ممنون.یعنی اگه پارکینگ هم سطح حیاط بود میشه علاوه بر اون دو متر، یک متر هم ماشین بیرون زدگی داشته باشه؟

سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.اینو متوجه نشدم منظورتون اینه که :این 2 متر پیشرویه و اگه غیر از این پیشروی، پیش آمدگی هم داشته باشیم میتونیم به همون اندازه برای پارکینگ هم استفاده کنیم

یه سوال دیگه: توی پیلوت که پارکینگ ها را قرار دادیم و از 2 متر پیشروی هم استفاده کردیم، میتونیم دیوار سمت حیاط را نذاریم؟ یعنی اون جداره باز باشه؟
تو پیلوت میتونین باز بذارین ولی باکس پلتون حتما باید پوشیده باشه.
علاوه بر 2 متر مجاز سطح اشغال پیش آمدگی نمیتونین بدین که مجاز به استفاده از اون برا پارکینگ باشین. ولی اگه طوری زمین کوچیک بود که مجبور بودینننن اگه حداکثر تا 1 متر از ته ماشین پارک شده بزنه از زیر سقف بیرون مورد نداره. البته این تو قوانین شهری اجرا میشه اما تو امتحانا همچین چیزی بعیده بدن. معمولا جوری میدن که حداقلا توش قابل اجرا باشه.

sbep

عضو جدید

نه دیگه بیش از مقدار حد مجاز پیشروی شما نیست ... همون سقفی که برای پیلوت کشیدید محدوده ی پارکینگه ....
تو واحد های شمالی داخل حیاط امکان پذیره و میشه که دیوار نداشته باشیم ...

davod.t

عضو جدید
سلام دوست عزیز گزینه 2 هم میتونه اجرا بشه باتوجه به اینکه برا نصب کاسه توالت ایرانی کف کار باید حدود 20 سا نت بالا بیاد لوله شماره 110 براش جواب میده و بصورت افقی ب داکت اصلی تون میرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.