کانال کولر که اصلا لازم نیست چون مربوط به تاسیسات هست . جای داکت کفایت میکنه به نظرم . وارد مسایل تاسیساتی نباید بشیم به گمانم .یه سوال دیگه هم اینکه حتماً ما بایستی کانال کولر رو هم در پلان در نظر بگیریم !!!؟
واجبه واجب که نیست! ولی اگه باشه خوب کاملتره! چون این مورد بخصوص از مواردیه که تو همه پلانا مشترک و کاربردی نیست. کولر آبی فقط تو بعضی اقلیما جواب میده و گذاشتنش ضروریه تو بعضی اقلیما اصلا نمیشه استفاده کرد و ماهیت این آزمون یک آزمون کلیه! اما اگه بذاری نشون میده که آشنایی باهاش و میتونی تو پلانت درش بیاری و این نکته مثبتشه!یه سوال دیگه هم اینکه حتماً ما بایستی کانال کولر رو هم در پلان در نظر بگیریم !!!؟
کانال کولر که اصلا لازم نیست چون مربوط به تاسیسات هست . جای داکت کفایت میکنه به نظرم . وارد مسایل تاسیساتی نباید بشیم به گمانم .
اصلا باید تجمیع کرد! تو حجم لوله کشی خیلی میتونه موثر باشه سرویس کردن و بازرسی و نگهداریشونم راحت تر میشه و بهتره که با هم باشن لوله هاموافقم . اما کمی سردرگم شدم چون یه عده تو کارشون کشیدن و یه عده هم نه! ... خود مسئله داکت هم که تو پست قبلیم پرسیدم یه سوال جدی شده که هر جا تا یه فضای آبریز داریم سریع باید داکت بزاریم یا میشه اونایی که به هم نزدیکن رو تجمیع کرد ؟!
به نظر میاد جا هست تو دیوار مشترکشون داکت بذارین. و از طرفیم میشه از همون داکت اصلیتون برن پایین لوله ها فاصله اش اینقدری نیست. پس فک میکنم 2 بهتره.مشاهده پیوست 225737موافقم اما به نظر شما کدام درست می تونه باشه ؟
به نظر میاد جا هست تو دیوار مشترکشون داکت بذارین. و از طرفیم میشه از همون داکت اصلیتون برن پایین لوله ها فاصله اش اینقدری نیست. پس فک میکنم 2 بهتره.
تو واحد یک خوابه گاز 5 شعله نذارین گاز 5 شعله برا خانواده های بزرگتر و آشپزخونه های بزرگتره. سینک دو لگنه هم برا واحدای بزرگتره. متراژ این واحد 65 متره فک کنم.
پشت صندلی میز ناهار خوری 60 سانت باید جا بذارین برا رد شدن که بتونن پشت میز بشینن یا پاشن راحت. ست مبل 5 نفره برا این متراژ مناسبه به نظرم. تو اتاق خواب باید میز مطالعه هم باشه. اینا رو تو مبلمانتون میبینم که تو پلان مبلمان مهمن و نمره دارن احتمالا.
ممنونم بابت نظرتون در خصوص مبلمان- اصلاح خواهم کرد ، اما می خوام دقیق بدونم که آیا داکت های خورده ریز رو میشه نذاشت حتما !؟ ( مثل همین مورد ) و طبق کدام قانون و تا چه مسافتی میشه داکت استفاده نکرد ( مثل همین مورد ) ؟!
من اگه جای شما بودم اون فویر (کفش کن) دم در رو میچسبوندم به دیوار سرویس ایرانی برا آشپزخونه حداقل عرض رو انتخاب کنین که نشیمنتون لا اقل 3.5 متر عرض رو داشته باشه تا جای مناسب برا میز تلویزیونم داشته باشین. سر تخت دو نفره رو نمیتونین جلو پنجره بذارین این شیوه چیدمان تخت صحیح نیست و اگه مصححتون سخت گیر باشه شاید حساس بشه و با دید منفی برگتونو اصلاح کنه.
به نظرم اومد از تراس برا خوابم پنجره گرفتین. اگه نگرفتین که اوکیه کاملا. بقیشم گفتم که دوره بشه برا خودم و بقیه. وگرنه اندازه نزدین و همیجوری چشمی گفتم درسته حداقل آشپزخونه 1.8 هستش.کفش کن در محدوده ی فویر نسبتاً باعث ایجاد حریم شده و خوب البته خیلی جایی واسه این جابجایی هم ندارم ... حداقل عرض راهروی آشپزخانه 1/80 می تونه باشه و به همین علت نمی تونم از عرض کوچکترش کنم ... سر تخت دو نفره رو به دیواره که !
یا یه داکت مشترک برای حموم و دستشویی بگیر یا اگر میخوای حمومت از داکت اصلی بگیره برای سرویس جدا باید بگیری...در واقع 1 گزینه درسته..
ممنون دوست عزیزسلام . خوب شد که اومدی خانم مهندس ... قبل از همه ممنونم بابت مدارک و راهنمایی هایی که از شما تو این پست هست ... سوالم این بود که جایی نوشته شده که حتماً باید داکتاشون از هم جدا باشه ؟ چون تو اجرا به راحتی این مسئله حل می شه ...
به نظرم اومد از تراس برا خوابم پنجره گرفتین. اگه نگرفتین که اوکیه کاملا. بقیشم گفتم که دوره بشه برا خودم و بقیه. وگرنه اندازه نزدین و همیجوری چشمی گفتم درسته حداقل آشپزخونه 1.8 هستش.
درسته ... دلیل منطقی ایه ... و ممنونم بابت جستجو در مبحث 16 ...شیب لوله ی افقی فاضلاب تو تخلیه با فلاش تانک حداکثر 4 درصده اگر سه مترم باشه طول لوله فاضلاب 12 سانت به کاذبی که باید اجرا کنین تا لوله فاضلاب پوشیده بشه اضافه میشه که مقدار زیادی نیست و کاملا قابل اجراست.
مانعی وجود نداره خیلیم خوبهههه. فقط باید سر تخت زیر پنجره نباشه. استاد طرح پنجمون دکتر رییس سمیعی بود اگه سر تخت و رو به پنجره میگرفتیم کلا بقیه کار و نگاه نمیکردددددمن کار ایشون رو ندیدم اما چ مانعی وجود داره که از تراس برای خواب نور بگیریم؟؟!
مانعی وجود نداره خیلیم خوبهههه. فقط باید سر تخت زیر پنجره نباشه. استاد طرح پنجمون دکتر رییس سمیعی بود اگه سر تخت و رو به پنجره میگرفتیم کلا بقیه کار و نگاه نمیکرددددد
درسته می شه گرفت...اما اگه بخوام تو دیوار مشترکشون داکت بزارم خیلی داکت بزرگی میشه ... اگر هم حدود 40*40 یا 50*50 بگیرم فضای پشت داکت خیلی نادخ می شه !!ممنون دوست عزیز
داکت تنها و تنها محل عبور لوله ها نیست فاضلاب و تهویه و رایزر ونت هم هست...تا جایی که من این چند سال طراحی میکنم اگر دو سرویس چسبیده به هم باشه که یه داکت مشترک میزاریم در غیر اینصورت برای هر کدام جدا در نظر میگیریم...حالا موقع اجرا اون به پیمانکار ربط داره که میخواد دو تا داکت رو بزاره یا یکیشو به خاطر نزدیگی دو تا فضا حذف کنه....ولی ما باید در نقشه های معماری این مسئله رو رعایت کنیم
میشه استفاده کرد برا پارکینگ. حتی اگه جوریه که پارکینگ همسطح حیاطه میشه یک متر از ماشین از پارکینگ بیرون زدگی داشته باشه.
در بقیه مواردم میشه اصولا. چون سطح اشغال 60%+ 2 برای کل محدوده ی ساخته شده است. سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.
تو پیلوت میتونین باز بذارین ولی باکس پلتون حتما باید پوشیده باشه.ممنون.یعنی اگه پارکینگ هم سطح حیاط بود میشه علاوه بر اون دو متر، یک متر هم ماشین بیرون زدگی داشته باشه؟
سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.اینو متوجه نشدم منظورتون اینه که :این 2 متر پیشرویه و اگه غیر از این پیشروی، پیش آمدگی هم داشته باشیم میتونیم به همون اندازه برای پارکینگ هم استفاده کنیم
یه سوال دیگه: توی پیلوت که پارکینگ ها را قرار دادیم و از 2 متر پیشروی هم استفاده کردیم، میتونیم دیوار سمت حیاط را نذاریم؟ یعنی اون جداره باز باشه؟
ممنون.یعنی اگه پارکینگ هم سطح حیاط بود میشه علاوه بر اون دو متر، یک متر هم ماشین بیرون زدگی داشته باشه؟
سایه ی ساختمون روی زمین که شامل پیش آمدگی ها هم میشه علاوه بر این سطح اشغاله.اینو متوجه نشدم منظورتون اینه که :این 2 متر پیشرویه و اگه غیر از این پیشروی، پیش آمدگی هم داشته باشیم میتونیم به همون اندازه برای پارکینگ هم استفاده کنیم
یه سوال دیگه: توی پیلوت که پارکینگ ها را قرار دادیم و از 2 متر پیشروی هم استفاده کردیم، میتونیم دیوار سمت حیاط را نذاریم؟ یعنی اون جداره باز باشه؟
سلام دوست عزیز گزینه 2 هم میتونه اجرا بشه باتوجه به اینکه برا نصب کاسه توالت ایرانی کف کار باید حدود 20 سا نت بالا بیاد لوله شماره 110 براش جواب میده و بصورت افقی ب داکت اصلی تون میرسهبه نظر میاد جا هست تو دیوار مشترکشون داکت بذارین. و از طرفیم میشه از همون داکت اصلیتون برن پایین لوله ها فاصله اش اینقدری نیست. پس فک میکنم 2 بهتره.
تو واحد یک خوابه گاز 5 شعله نذارین گاز 5 شعله برا خانواده های بزرگتر و آشپزخونه های بزرگتره. سینک دو لگنه هم برا واحدای بزرگتره. متراژ این واحد 65 متره فک کنم.
پشت صندلی میز ناهار خوری 60 سانت باید جا بذارین برا رد شدن که بتونن پشت میز بشینن یا پاشن راحت. ست مبل 5 نفره برا این متراژ مناسبه به نظرم. تو اتاق خواب باید میز مطالعه هم باشه. اینا رو تو مبلمانتون میبینم که تو پلان مبلمان مهمن و نمره دارن احتمالا.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |