تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال
1-دو آشپزخونه از دو واحد مجزا از یه نورگیر استفاده میکنن(این نورگیر فقط واسه دو آشپزخونه هست ) ابعادش چقدره ؟من فکر میکنم 3*3 باشه نظر شما چیه؟
دوست عزیز 3*4مناسبه در این حالت
کلا واسه نور گیر سه حالت داریم یا 2*3 ویا 3*4ویا 3*6دیگه چیز دیگه ای نداریم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 245782
این هم شماتیک کلی طبقات هست
زیرزمین به همکف 16 پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 2.72
همکف به اول 30 تا پله 16 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 4.80
اول به دوم 18 تا پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 3.06
دوم به خرپشته 18 تا پله 17 سانتی ارتفاع کف تا روی سقف 3.06
ممنون از طرحی که گزاشتی مهندس
اگه سی پله شانزده سانت باشه خوب سر گیر نیست ولی اگه بشه 27پله که اکثرا اینجور شده ارتفاع سرگیری میاد زیر 2/05که سر گیر خواهد شد

• Like
واکنش ها: MK6

aydaaaa

کاربر بیش فعال
دوست عزیز پلان هر فرم باشه باید طبق اون طراحی بشه
تو نما و برش و پلان درز انقطاع دیده میشه
ولی تو شیب بندی و.... دیده نمیشه
هرچند که چند دوره است که اصلا نما جزو خواسته سوال نیست
درز انقطاع تو پلان شیب بندیم دیده میشه.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
دوست عزیز 3*4مناسبه در این حالت
کلا واسه نور گیر سه حالت داریم یا 2*3 ویا 3*4ویا 3*6دیگه چیز دیگه ای نداریم

اگه دو تا آشپزخونه به هم مشرف نباشن میتونیم نورگیرو 2*3 بگیریم . به شرطی که این نورگیر واسه فضاهای دیگه نباشه

aydaaaa

کاربر بیش فعال

3-دو خودرو بین دو دیوار 5 متر باید قرار بدید...مگر اینکه یکی از دیوارها رو کمتر از طول ماشین در نر بگیریم که نخوایم اون رو دو دیوار حساب کنیم
این حالتی که در نظر گرفتن مگه ایراده؟ درسته بین دو دیوار هست جای پارکشون ولی خوب ستون به ستون 4.5 مفید هست دیگه:(:confused:

خانه آبشار

عضو جدید
اگه دو تا آشپزخونه به هم مشرف نباشن میتونیم نورگیرو 2*3 بگیریم . به شرطی که این نورگیر واسه فضاهای دیگه نباشه
ممنون من منظورم اینه که مشرف هستن در این صورت 3*3 فکر کنم درسته چون دو فضا فاصله شون تو مبحث 3 متر هست .

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه سی پله شانزده سانت باشه خوب سر گیر نیست ولی اگه بشه 27پله که اکثرا اینجور شده ارتفاع سرگیری میاد زیر 2/05که سر گیر خواهد شد
هرچند که پله شانزده سانتی برای مسکونی مناسب نیست
ولی شک نکنید بهترین حالت سه بازو است مهندس

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون من منظورم اینه که مشرف هستن در این صورت 3*3 فکر کنم درسته چون دو فضا فاصله شون تو مبحث 3 متر هست .
نه مشرف باشن باید فاصله ی دو پنجره 4 باشه ...
چون دو فضای فرعی هم هستند
4*2 اوکی هست

MK6

کاربر بیش فعال

27 تا پله 18 سانتی متری توی 4 بازو که سرگیر نیست شما میتونید تعداد پله های بازوی اول رو کمتر بردارید اون موقعه سرگیر نمیشه که.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
27 تا پله 18 سانتی متری توی 4 بازو که سرگیر نیست شما میتونید تعداد پله های بازوی اول رو کمتر بردارید اون موقعه سرگیر نمیشه که.
ترسیم بفرمائید متوجه میشوید سر گیر است
البته مقطع پله را

aydaaaa

کاربر بیش فعال
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله MK6 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
البته مقطع پله را
آقای مهندس چرا عصبانی میشین ؟ خوب شما بلدین به ما هم یاد بدین
من اینجوری حل میکنم که سرگیر نمیشه

• Like
واکنش ها: MK6

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله MK6 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png

مهندس عصبانی نیستم من اختیار دارید
ارتفاع سرگیری رمپ خودرو 2/10 است ولی سرگیری راه پله بیشتر است باید جوری باشه وقتی یه آدم معمولی از راه پله بالا میره دستش رو بلند کنه به زیر شمشیری بازوی دیگه نخوره
سر گیری اصطلاح است قرار نیست حتما سر بهش بخوره تا بگیم سر گیر
میشه اینجور ولی برای آزمون ما ریسک بالایی داره وگرنه اجرا میشه

ha@sa

عضو جدید
دوستان من تقریبا توی درک سرگیری پله مشکل دارم .همین موضوع که مهندس ایمان میگن اگه سه بازو بشه سرگیر میشه
کسی هست ایا منو یاری کنه
ممنون

ha@sa

عضو جدید

منهدس یهروز اول اینکه خسته نباشید .بیشتر اشکالاتو عارفه جان و مهندس ایمان گفتن ولی یه سری چیز هم من به چشمم خورد
توی پارکینگ
1.راهروی ورود به انبارهات خیلی کمه
همکف
1 .چرا اینقد ورودی ساختمانت زیاده ؟
2.اشپزخونه نور نداره و انتهای دفتر پیشخوانت هم تاریک و نور نمی گیره (بهتر نیست نورگیرتو تا طبقه همکف ادامه بدی
3 چرا انبار رو کنار اشپزخونه و پشت رمپ نمیذاری . انگار عرض انبارت خیلی کمه
طبقه اول
1. عرض راهرو ها مگه نیاید از 1.40 کمتر باشه ؟؟؟؟
توی طبقه دوم
1. تراس واحد 135 متری بد شده .انگار بزور چسبوندیش اونجا .خودت تصور کن ببین خوب میشه اصلا

MK6

کاربر بیش فعال
البته مقطع پله را

دقبقا منظورم همینی بود که دوست عزیزمون کشیدن، 4 بازو هم بکشیم سرگیری نداریم (البته لبه مرزی میشه) ولی هردو درسته هم 3 بازو و هم 4 بازو، بستگی به تعداد پله هایی داره که چند تا توی بازو ها در نظر بگیریم.

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارتفاع سرگیری رمپ خودرو 2/10 است ولی سرگیری راه پله بیشتر است باید جوری باشه وقتی یه آدم معمولی از راه پله بالا میره دستش رو بلند کنه به زیر شمشیری بازوی دیگه نخوره

تو مبحث 4 بیشترین سرگیری در فضاها 2/05 هست.
میشه بگید این اندازه ها رو از کجا گرفتید؟

aydaaaa

کاربر بیش فعال
ه.
ارتفاع سرگیری پله 2.05 هست .تو مبحث 4 هم همین عددو نوشته.من خودمم ترحیح میدم 3بازو حل کنم.ولی فقط خاستم بگم 4 بازو هم ایراد فنی نداره.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ه.
ارتفاع سرگیری پله 2.05 هست .تو مبحث 4 هم همین عددو نوشته.من خودمم ترحیح میدم 3بازو حل کنم.ولی فقط خاستم بگم 4 بازو هم ایراد فنی نداره.
تجربه خطا نمی کنه
من دو کار تو مردودی ها گزاشتم هردو از همه لحاظ درست بودن فقط پله چهار بازو زدن باعث شده زیر 20 بگیرن
هیچ عاملی دیگه نمی بینم
من خودم هم اول می گفتم چهار بازو میشه الانم میگم ولی ریسک است و کار ما از ریسک گذشته

بهروز27

عضو جدید
سلام ... بچه ها میتونیم یه میز نوری کوچیک خودمون درست بکنیم ببریم سر ازمون؟؟ اصلا اجازه میدن؟

• Like
واکنش ها: mnsa

خانه آبشار

عضو جدید
آبان 93
مشاهده پیوست 245990
ممنون میشم نظرات بدین و راهنماییم کنید :)

تو زیرزمین نمره زیادی به خاطر تونل بغل پله از دست میدی و تو همکف مشکل اساسی نور داری سرگیرم حساب نکردی و راحترین کارو انجام دادی و کلا سرگیر کردی 12*4 مترو-موفق باشید.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
تو زیرزمین نمره زیادی به خاطر تونل بغل پله از دست میدی و تو همکف مشکل اساسی نور داری سرگیرم حساب نکردی و راحترین کارو انجام دادی و کلا سرگیر کردی 12*4 مترو-موفق باشید.
ممنو از وقتی که گزاشتید منظورتون از سرگیر کجاس؟ پله ها 4 بازو سرگیر نمیشه تو برش مشخصه ولی دیدم بچه ها گفتن ریسکه پس 3 بازو میزارم.

gima

عضو جدید
سلام
خسته نباشید توی رمپ ماشین رو چرا 4 تا 1متر با شیب 10 در صد گرفتین مگه تو محاسبه طول رمپ از ارتفاع 2 تا 10 سانت یعنی 20 سانت کم نکردی؟
ممنو از وقتی که گزاشتید منظورتون از سرگیر کجاس؟ پله ها 4 بازو سرگیر نمیشه تو برش مشخصه ولی دیدم بچه ها گفتن ریسکه پس 3 بازو میزارم.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام
خسته نباشید توی رمپ ماشین رو چرا 4 تا 1متر با شیب 10 در صد گرفتین مگه تو محاسبه طول رمپ از ارتفاع 2 تا 10 سانت یعنی 20 سانت کم نکردی؟

سلام ممنون از لطف تون
چون تو این کار ایستگاه میخوره رمپ پس قبل و بعد از ایستگاه هم باید اون 2 تا 10 سانت و در نظر گرفت که کلن میشه 4 تا 10 سانت.

gima

عضو جدید
یعنی از ارتفاع 120 سانتی هم 40 سانت کم کردین و بعد به طول بدست آمده هم 4 متر اضافه کردین؟
سلام ممنون از لطف تون
چون تو این کار ایستگاه میخوره رمپ پس قبل و بعد از ایستگاه هم باید اون 2 تا 10 سانت و در نظر گرفت که کلن میشه 4 تا 10 سانت.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یعنی از ارتفاع 120 سانتی هم 40 سانت کم کردین و بعد به طول بدست آمده هم 4 متر اضافه کردین؟

سلام!
میشه بگی طول رامپت رو چجوری حساب کردی؟
ارتفاع زیرزمین 2.72
150 هم شیبه زمینه
2.72-1.5=122
122-10=112 (10 سانت همکف)
112-40=72 (4 تا 10 سانت =40 سانت)
72/15=4.8
4.8+4=8.8
طول رمپ میشه 8.8

وضعیت
موضوع بسته شده است.