تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اینم جک که قول داده بودم بهت ..ببخشید دیر شد

مشاهده پیوست 245144
همه ی داکت ها به بام میرن.... و یکی از داکت هایی که تو همکفه برا سرویس مثلا تجاریت.. اون تو طبقه ی بالا هم داکت یه فضایی هست دیگه باید تا بام بره نمیشه ولش کنی به امان خدا که!

ممنون عزیزم از لطفت متوجه شدم;)

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اینم کار من با نمره 21.. لطفا نقد کنیدمشاهده پیوست 245149مشاهده پیوست 245150

به نظره من
-تو زیرزمین قسمت پخی نمیشه ماشین پارک کرد یکی از ماشین هاتون رد میشه
-همکف پله و رمپ لابی و تجاری تو زیرزمین سرگیری ایجاد میکنه و پارک ماشین و رد میکنه
-طبقات تیر از نورگیرتون رد میشه
بعضی از آشپزخونه ها داکت نداره
بعضی از سرویس بهداشتی داکت نداره
واحد جنوبی خیلی کوچیک شده

نیما کریمی

عضو جدید
به نظره من
-تو زیرزمین قسمت پخی نمیشه ماشین پارک کرد یکی از ماشین هاتون رد میشه اگه دقت کنین طول پارکینگو به جای 5 متر 5.3 درنظر گرفتم که پخو رد کنه البته با یکم ارفاق
-همکف پله و رمپ لابی و تجاری تو زیرزمین سرگیری ایجاد میکنه و پارک ماشین و رد میکنه فک نکنم کمتر از 2.20 بشه اون قسمت
-طبقات تیر از نورگیرتون رد میشه
بعضی از آشپزخونه ها داکت نداره
بعضی از سرویس بهداشتی داکت نداره
واحد جنوبی خیلی کوچیک شده

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین

به نظره من کلن اشتباه تو پخی پارکینگ گذاشتن چون شهرداری هم رد میکنه این پارکینگ رو
7 تا پله اضافه کردید به راه پله همکف که این پله ها سرگیری ایجاد میکنه

موفق باشید:)

abbasgha

عضو جدید
خوب در این صورت پلان جک معلول هم تو زیر زمین باید بکشیم اگه دو سوم در نظر بگیریم ؟؟چکار باید بکنیم؟

در قسمت زیر زمین یا با خاک پر نشون داده میشه و یا با اختلاف سطح و پله رو به پایین از فضای زیرش استفاده میکنیم (خاک پر نمره کم میکنن)
چون عمق چاله جک معلول 1.20 سانت هستش

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ق
سلام نیما جان خسته نباشی کارت خیلی خوب شده از لحاظ معماری واحدها و نور گیری و مساحت ها هم درست حساب شده ولی دو تا ایراد اساسی در کارت میبینم یکی اینکه کدهای ارتفاعی رو نزا ستی
و دوما اینکه تو هم کف شاید بتوان پله رو این شکل اجرا کرد البته در مواردی باعث سر گیری و شکست سقف میشه که الان سما جزو هیچکدام نیست و درسته فقط در باکس پله رو نمی راستی بهتر بود
چون الان اختلاف ارتفاع دارن با آسانسور و لابی حریق یعنی کسی از پله ها بره بالا و به کد یک و بیست برسه بخواد در رو باز کنه میوفته پایین
ولی اگه کدها رو رسم میکردی احتمال زیاد زیاد قبول میشدی. ممنون از اینکه لطف کردی و کارت رو گزاشتی امیدوارم سربلند و پیروز باشی و دفعه یگبعد که کارت رو مبزاری جزو قبولی ها باشه
هر چند منم از این کد لطمه خوردم ولی باید حواس مون رو بیشتر جمع کنیم

نیما کریمی

عضو جدید
ق
سلام نیما جان خسته نباشی کارت خیلی خوب شده از لحاظ معماری واحدها و نور گیری و مساحت ها هم درست حساب شده ولی دو تا ایراد اساسی در کارت میبینم یکی اینکه کدهای ارتفاعی رو نزا ستی
و دوما اینکه تو هم کف شاید بتوان پله رو این شکل اجرا کرد البته در مواردی باعث سر گیری و شکست سقف میشه که الان سما جزو هیچکدام نیست و درسته فقط در باکس پله رو نمی راستی بهتر بود
چون الان اختلاف ارتفاع دارن با آسانسور و لابی حریق یعنی کسی از پله ها بره بالا و به کد یک و بیست برسه بخواد در رو باز کنه میوفته پایین
ولی اگه کدها رو رسم میکردی احتمال زیاد زیاد قبول میشدی. ممنون از اینکه لطف کردی و کارت رو گزاشتی امیدوارم سربلند و پیروز باشی و دفعه یگبعد که کارت رو مبزاری جزو قبولی ها باشه
هر چند منم از این کد لطمه خوردم ولی باید حواس مون رو بیشتر جمع کنیم

سلام aiman جان، مرسی که نظر دادی.. اون قسمتی که مشخص کردم، منظورتو متوجه نشدم ...یعنی چی میافته پایین؟؟؟ ایشالا این دوره حتما قبول میشی، چون معلومه که حسابی داری زحمت میکشی..

mane1

عضو جدید
سلام خسته نباشی
این سوالی بود که ابعادش مشکل داشت
با این ابعاد لزومی نداره لابی بزارید
پارکینگت فکر کنم فراموش کردی ...چه طور 2تا ماشین جنوبیت میرن اونجا پارک میکنند؟؟

سمت حیاط دسترسی داره

آخرین ویرایش:

rap_w2w

عضو جدید
تو جزوه اشراق از 1.32- رفته پایین نه از 150-....حساب کن دوباره درست میشه 132- همون مرکز وزدی رمپ هست

چطور از 1.32- گرفته ابتدا رمپ رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زمین در 1.5- تموم شده .... زمانی که میخوان رمپ رو تو شیب اجرا کنن ابتدا گود بر می دارن بعد خاک ریزی میکنن... این 1.32- که 18 سانت با 1.5- اختلاف داره از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی گوشه بالایی رمپ در آکس 5 رو معیار قرار داده؟؟؟؟؟ میشه اینو توضیح بدید

بهروز27

عضو جدید
چطور از 1.32- گرفته ابتدا رمپ رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زمین در 1.5- تموم شده .... زمانی که میخوان رمپ رو تو شیب اجرا کنن ابتدا گود بر می دارن بعد خاک ریزی میکنن... این 1.32- که 18 سانت با 1.5- اختلاف داره از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی گوشه بالایی رمپ در آکس 5 رو معیار قرار داده؟؟؟؟؟ میشه اینو توضیح بدید

زمین شیبداره پلان همکف جزوه اشراق ببین ...ازلب دیوار تا مرکز ورودی2.22 سانتی متر فاصلش هست... که اگه ضرب در 8درصد(شیب زمین)بکنیم میشه 18 سانتی متر ...بعد 18سانتی متر از 150-کم میکنیم میشه 1.32-کد ارتفاعی مرکز ورودی رمپون

افروغ

عضو جدید
سلام دوستان آزمون آبان 93 رو با کمک طرح خانم مهندس عارفه بصورت دستی که بیشتر جنبه آماده شدن واسه آزمون رو داشت تقریبا بطور کامل کار کردم ممنون میشم اگه ببینید و نظراتتون رو بگید...
http://s6.picofile.com/file/8197400934/shrunk.zip.htm

عالیه.......اگه من باشم ،ترجیح میدم ورودی تجاری و مسکونی کلا جدا باشه + اینکه درب توالت واحد 3 خوابه رو روبروی درب ورودی میذاشتم:)

افروغ

عضو جدید
سوال:

لطفا رمپ معلول زمین خرداد رو یکی واسه من بکشه:(
اون قسمت قرمز رنگ رو نمیتونم محاسبه کنم!:(

- رمپ معلولین : براي سطوح شيبدار تا 3 متر طول، حداكثر شيب 8 درصد با عرض حداقل 120 سانتيمتر و در شيبهاي قوسي 1.40 متر
در سطوح شيبدار بيش از 3 متر طول (تا حد مجاز 9 متر) به ازاي هر متر افزايش طول، 5 سانتيمتر به عرض مفيد آن اضافه و 0.5 درصد از شيب آن كاسته شود
و در طول بعد از 5 متر بايد ايستگاه استراحت داشته باشد.
- حداقل ابعاد پاگرد سطح شيبدار بايد 1.5 * 1.5 باشد

mane1

عضو جدید
سوال:

لطفا رمپ معلول زمین خرداد رو یکی واسه من بکشه:(
اون قسمت قرمز رنگ رو نمیتونم محاسبه کنم!:(

- رمپ معلولین : براي سطوح شيبدار تا 3 متر طول، حداكثر شيب 8 درصد با عرض حداقل 120 سانتيمتر و در شيبهاي قوسي 1.40 متر
در سطوح شيبدار بيش از 3 متر طول (تا حد مجاز 9 متر) به ازاي هر متر افزايش طول، 5 سانتيمتر به عرض مفيد آن اضافه و 0.5 درصد از شيب آن كاسته شود
و در طول بعد از 5 متر بايد ايستگاه استراحت داشته باشد.
- حداقل ابعاد پاگرد سطح شيبدار بايد 1.5 * 1.5 باشد

معمولاً اختلاف ارتفاع 24سانتیمتر به بالا جک معلول میذاریم برای این امتحان چون معمولاً فضا کمه و همینطور زمان

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دیوارهارا باید در میکشیدم، فضای پشت ماشینها یکی میفته توی معبر ویکی حیاط
فضای پشتی برای ماشینهای حیاط درسته ولی برای اون دو تا که پنج متر پشت خودرو ها تو معبر می افته زیاد مطمعن نیستم من
ولی راه بهتری هم وجود داره اینجور ریسکه

خانه آبشار

عضو جدید
سلام دوستان آزمون آبان 93 رو با کمک طرح خانم مهندس عارفه بصورت دستی که بیشتر جنبه آماده شدن واسه آزمون رو داشت تقریبا بطور کامل کار کردم ممنون میشم اگه ببینید و نظراتتون رو بگید...
http://s6.picofile.com/file/8197400934/shrunk.zip.htm
بد نیست متاسفانه سرسرا(لابی) مسکونی و تجاریتون مشترک هست و سوتی بزرگتر اینکه پشت سرسرا نور نداری و تو مردودین اصلاح میشین و نهایتا 24 میشین

(هیچ چیزی به اندازه ی نور مهم نیست )پیروز باشین .

ha@sa

عضو جدید
سلام دوستان
اگه موافق باشین طراحی ازمون ابان 93 رو انجام بدیم و واسه کرکسیون بزاریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.