سلام دوستان میشه رمپ چرخشی رو برای من توضیح بدید ,,,عرض و شیبش مثل رمپ مستقیمه؟ ,,,در مورد شعاع گردشش میشه توضیح بدین؟
سلام ، برای رمپ چرخشی حتما رمپ گردشی رو به صورت مربع 5در 5 ترسیم کنید، رمپ های قوسی شکل یا همون ربع دایره ندید، چون رمپ های ربع دایره نمره منفی داره
من خودم نمیدونستم ولی این امتحان هم مثل باقی امتحانات نمره منفی داره، موقع کشیدن دقت کنید و فقط بر اساس کتاب های خود مقررات ملی طراحی کنید، نه جزوه هایی مثل اشراق که پر از اشکاله
بچه ها تو آبان 93 ارتفاع مجاز ساختمان از مبحث 4 که بیشتر میشه چجوری حساب میشه؟
واقعا رمپ قوسی نمره منفی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام. با احترام به نظر سایر دوستان، فک نکنم رمپ قوسی نمره منفی داشته باشه؛ هرچند واقعیت اینست که اگه طرح جواب بده مربع 5در5 برای ورود و خروج ماشین راحت تره. اگه با کمبود فضا مواجه بشیم و بخوایم رمپ، فضای پارکینگ رو اشغال نکنه چاره ای نیست بجز طراحی رمپ قوسیبله نمره منفی دارد
سلام ، برای رمپ چرخشی حتما رمپ گردشی رو به صورت مربع 5در 5 ترسیم کنید، رمپ های قوسی شکل یا همون ربع دایره ندید، چون رمپ های ربع دایره نمره منفی داره
من خودم نمیدونستم ولی این امتحان هم مثل باقی امتحانات نمره منفی داره، موقع کشیدن دقت کنید و فقط بر اساس کتاب های خود مقررات ملی طراحی کنید، نه جزوه هایی مثل اشراق که پر از اشکاله
سلام. با احترام به نظر سایر دوستان، فک نکنم رمپ قوسی نمره منفی داشته باشه؛ هرچند واقعیت اینست که اگه طرح جواب بده مربع 5در5 برای ورود و خروج ماشین راحت تره. اگه با کمبود فضا مواجه بشیم و بخوایم رمپ، فضای پارکینگ رو اشغال نکنه چاره ای نیست بجز طراحی رمپ قوسی
من که رمپ قوسی داشتم قبول هم شدم آخه چه کاریه 25 متر مربع رو الکی حیف کنیم و کلی فضا رو پرت کنیمواقعا رمپ قوسی نمره منفی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
وای تو رو خدا نگو ...فیلم اموزشی طراحی معماری نظام مهندسی صدیق رو کسی داره؟
وای تو رو خدا نگو ...
نظام ؟!
اسکیس !؟
صدیق ؟!
بام ؟!
شیب !؟
این داستان ته نداره مثکه ...
سلام دوست گرامی اگه بتونی نمونه کارتو بزاری دستی هم کشیدی یک خطه باز خوبه واقعا ممنونممن که رمپ قوسی داشتم قبول هم شدم آخه چه کاریه 25 متر مربع رو الکی حیف کنیم و کلی فضا رو پرت کنیم
بچه ها تو آبان 93 ارتفاع مجاز ساختمان از مبحث 4 که بیشتر میشه چجوری حساب میشه؟
باید پله سه بازو بزاری
سوال:
وقتی قراره درز انقطاع داشته باشیم،باید اندازه درز از مثلا عرض زمین کسر بشه،هرچی موند،تو اون قسمت طراحی بشه؟
مثلا عرض زمین هست 12 متر......درز انقطاع هم شده 6 سانت......عرض باقیمونده واسه طراحی = 11.94 متر
اگه جواب مثبته،واسه امتحان اعمال کنیم؟!
اینم جک که قول داده بودم بهت ..ببخشید دیر شدبازم سواااالللللل
جک معلول به تنهایی جقدر میره پایین از زیرزمین و سرگیری ایجاد میکنه>؟
داکت های همکف تا طبقات بالا میرن یا میرن به داکت اصلی تو زیرزمین؟
خوب در این صورت پلان جک معلول هم تو زیر زمین باید بکشیم اگه دو سوم در نظر بگیریم ؟؟چکار باید بکنیم؟اینم جک که قول داده بودم بهت ..ببخشید دیر شد مشاهده پیوست 245144همه ی داکت ها به بام میرن.... و یکی از داکت هایی که تو همکفه برا سرویس مثلا تجاریت.. اون تو طبقه ی بالا هم داکت یه فضایی هست دیگه باید تا بام بره نمیشه ولش کنی به امان خدا که!
تو جزوه اشراق از 1.32- رفته پایین نه از 150-....حساب کن دوباره درست میشه 132- همون مرکز وزدی رمپ هستسلام دوستان یه سوال داشتم در رابطه با رمپ آزمون آبان 93 جزوه اشراقدر این رمپ طول زمین 12 متر استطول ابتدای رمپ شده 6.44 از ابتدای دیوار غربیطول مربع 5 هستفاصله ستون 40 سانتدرز انقطاع 7 سانتمجموع اینا میشه 11.91 که از 12 متر اولیه 9 سانت کمتره کسی داستان محاسبه این رمپ رو میدونه که چجوری به -2.186 رسیده در مربع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 245143
نمیخواد همون خط چینشو بذارید کفایت میکنهخوب در این صورت پلان جک معلول هم تو زیر زمین باید بکشیم اگه دو سوم در نظر بگیریم ؟؟چکار باید بکنیم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |