1 - ارتفاع زیر زمین به از کف تا کف باید 2.7 باشه ولی یک طرف ساختمان -1.5 بود که 1.5- رو از 2.7 کم کنی میشه 1.2 متر که شما برا این مقدار باید رمپ طراحی کنید .2 - این قانون برای شهرداری هست و تو ضوابط مقررات ملی نیست. 3 - هم اره باید کل کف +10 باشه و با توجه به شیب خیابان ممکنه دسرسی به ساختمان از یک پله به چند پله تغییر کنه
سلام وسعت جان ممنون از راهنماییت من هم تقریبا به روشی که شما گفتین شروع کردم البته تازه یک روزه که شروع کردم ولی با این وجود احساس میکنم به قول شما خیلی تاثیر داره فقط اینکه با خط کش و مقیاس بکشیم یا دستی فقط اتود بزنیم؟
هر چه زوتر بهتربچه ها من اولین باره میخوام آزمون طراحی شرکت کنم
امتحان ارشد آزاد هم دارم به نظرتتون از کی شروع کنم واسه طراحی خوبه؟
بچه ها من اولین باره میخوام آزمون طراحی شرکت کنم
امتحان ارشد آزاد هم دارم به نظرتتون از کی شروع کنم واسه طراحی خوبه؟
هر چه زوتر بهتر
از الان
بچه ها برای طراحی کدوم مباحث مهمتره؟من شنیدم 3 و 4 و 15 و 19 اره؟
سلام اینجا کسی هست که در رابطه با زمین شیب داری که آبان و خرداد سوال دادن توضیح بده که دقیقا باید چه جوری طراحی میکردیم وقتی میگن یک طرف -100 خوب مگه نباید در نهایت کل ساختمان را خاکبرداری کرد تا کل سطح به -150 برسه منظورم اینه که فقط به جای 150 خاکبرداری اون طرفی که -100 هست -50 خاکبرداری میشه! نمیدونم درسته یا نه قضیه جور دیگه ای هست؟؟؟!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید.
پس چرا بعضی بچه هایی که قبول شدن(من جمله خود شما)،طول رمپشون انقد زیاده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا لطف میکنین محاسبه رمپتون رو واسه من توضیح بدین؟![]()
از بعد از عید شروع کن ضوابطو دربیارو حفظ کن در کنارشم نقشه های صحیحو بردار تایم بگیر از روش ترسیم کن تا سرعتت بره بالا بعد از اینم باید بشینی آزمونا رو بزنی
4 از همه مهمتره 15 هم که برا آسانسوره 19 هم که ای 3 هم حریقو آتشنشانی..
اولویت با 4 هستش به قولی مبحث 4 رو بخورید..
ممنون عزیزم ضوابط نظام مهندسی که واسه دستور نقشه استفاده میکنیم؟
دقیقا منظور از ضوابط چی ها هست؟
خب حداکثر شیب که میشه 15% ... برای ارتفاع 1.20- ، طول رمپ کلا میشه ( 1.20 تقسیم بر tan15 )
یعنی حداکثر هم که حساب کنیم نمیشه 9 یا 8 متر !!!!!!
لطفا راهنمایی کنینمشاهده پیوست 234532مشاهده پیوست 234533
سوال طراحی آبان 93 رو کسی نداره بزاره اینجا؟
خب حداکثر شیب که میشه 15% ... برای ارتفاع 1.20- ، طول رمپ کلا میشه ( 1.20 تقسیم بر tan15 )
یعنی حداکثر هم که حساب کنیم نمیشه 9 یا 8 متر !!!!!!
لطفا راهنمایی کنینمشاهده پیوست 234532مشاهده پیوست 234533
سلام خط برش پله از 2/3 (دو سوم) ارتفاع کف تا کف حساب میشه بطور مثال شما اگر بخوای از 0/0 به ارتفاع 320 برسی با 16تا پله به خیز 20 سانت خط برشت از پله 10 به بعد حساب میشه ابتدا 320 رو ضرب در 2/3 میکنید بعد تقسیم بر ارتفاع پله میکنید تا شروع خط برش در پله در بیاد(3/2*320) برابر 213.3 این عدد تقسیم 20 همون خیز پله میشه (20/213) برابر 10/65سلام - میشه توضیح بدین خط برش پله تو پلان را برچه اساسی میکشیم؟کلا چه طور حساب میکنیم که از پله چندم باید خط برش بزنیم؟!؟
سلام اینجا کسی هست که در رابطه با زمین شیب داری که آبان و خرداد سوال دادن توضیح بده که دقیقا باید چه جوری طراحی میکردیم وقتی میگن یک طرف -100 خوب مگه نباید در نهایت کل ساختمان را خاکبرداری کرد تا کل سطح به -150 برسه منظورم اینه که فقط به جای 150 خاکبرداری اون طرفی که -100 هست -50 خاکبرداری میشه! نمیدونم درسته یا نه قضیه جور دیگه ای هست؟؟؟!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام دوستان سال نو مبارک ممنون میشم هرکسی وقت داره و میتونه مسئله های کار منو بگه من فعلاً فقط پارکینگ آبان را کار کردم با شرایط جلسه امتحان ممنون از راهنماییهاتون.
http://s4.picofile.com/file/8179605776/p_abane_93_mane1.jpg
1-(درسته، حتماً)
2-آهان میخواستم ستون توی رمپ نباشه از عمل دآکسه اسفاده کردم نمیدنم چقدر صحیحه
3- این پله ها طبق مبحث آ تشنشانیه برای مواقع حریق برای پارکینگهای متوسط و بزرگ
4- بعضیها میگنداارتفاع تاق تآسیسات بیشتر باشه بالای اون هم برای همکف جک قرارمیدم و...
5-درسته دقت نکردم باید تعدادش را کم کنم
مرسی
دآکسه اینه که یه ستون به هر علتی میتونه در فاصله کمتر از 50 سانتیمتر یعنی نهایتا 49 سانتیمتر از آکس اصلی فاصله داشته باشه وفکر میکنم تیر صاف اجرا میشه قسمت دوم را دقیقاً مطمئن نیستم"دآکسه" چیه؟!
کف اتاق تاسیسات هم بهتره که پایین تر از کف بقیه فضاها نباشه(بخاطر عملکرد دستگاه ها و ......)
با سلام زیر زمین انباری مشکل داره همکف مشکل اساسی نور متاسفانه شما تو همکف مردود میشین ایشالا که این دوره قبول شین.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |