تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
نمیشه استناد کرد به این حرفا چون یکی از اساتید شهید بهشتی هم گفتن اخر تیرماه هستش اما سنجش قبلا خودش زده بود خرداد و فکر نمیکنم بیفته بعد ماه رمضون البت امکانش هست اما کمه
امیدوارم که همچین اتفاقی نیوفته :دی

واقعا؟؟؟فدات خبر خوبیه
نه اصلا خوب نیس :دی

الان از یه منبع موثق و مطمئن شنیدم که کنکور اسکیس یه هفته بعد ماه رمضونه.
وقت زیادی واس تمرین داریم
:d
نههههههه :دی

عالییییییییی

شنیده ها رو حالا وکنید بچه ها:d
سلام ، این اولین پستم هستش که امسال در این تاپیک قرار میدم ، سال نورو به تمامی دوستان تبریک میگم.
این خبر صحت داره، دیروز استاد شقاقی اطلاع دادن آزمون عملی کنکور بعد از ماه رمضون هستش.
پس دوستان عزیزی که هنوز شروع نکردن یا ناامید بودن، دست به قلم بشن و تلاش کنن، حدودا سه ماه فرصت هستش، به مدتش نگاه نکنید که بسیار زود تموم میشه، فقط شروع کنید .

;):gol:

قطعااااااا نظر دوستانِ تصمیم گیرنده عوض میشه :دی
یعنی امیدورام عوض بشه
زندگی داریمااااا :|

خیلی پیشرفت کردی
افرین : )

archisal

کاربر بیش فعال
اگر قطعی شد نمیشه اعتراض کرد؟

ممنونم که نظر میدین به کارم،
اعتراض رو فکر نکنم، مونده چه تعدادی موافق یا مخالف باشن.به این خاطر میگن نتایج رو هم دیرمیدن، کنکور سراسری هم قبل ماه رمضونه،لابد به خاطر تداخل اینا میخوان اون ور بندازن.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
ممنونم که نظر میدین به کارم،
اعتراض رو فکر نکنم، مونده چه تعدادی موافق یا مخالف باشن.به این خاطر میگن نتایج رو هم دیرمیدن، کنکور سراسری هم قبل ماه رمضونه،لابد به خاطر تداخل اینا میخوان اون ور بندازن.
خواهش میکنم : )
کاش الکی باشه
بخدا من زندگی دارم
لنگ این کنکور لعنتی ام : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه های عزیز ، امیدوارم حالتون خوب باشه;)
خوشم میاد سراغی ازم نمیگیرید:razz::razz::w44::w44::razz:
افرین .... افرین .... :w01:
بچه ها من یه خط هم نکشیدم تا الان :w05:به خاطر یه سری اتفاقات و درگیری هایی که داشتم و البته اینکه خیلی به نتیجه کنکور امیدوار نیستم:razz:
به نظرتون بکشم یا دیگه دیره؟:question::question::question::question:
یه سوال دیگه .اسه پیام نور اگه مجاز بشم هم باید اسکیس بکشم و اگه اسکیسی که میکشم خیلی جالب نباشه قبول میشم یا اگه هر مدلی اسکیس بزنم قبولم؟

bahhhaar

عضو جدید
و اولین پرسپکتیو یک نقطه ایه من...
لطفا اشکالات گرافیکی و پرسپکتیویش رو بهم بگید تا درستش کنم..مرسی۲۰۱۵۰۴۲۵_۰۸۵۱۴۵.jpg
البته خطوط افقیم کج نیست یه خورده عکسم کج شده

archisal

کاربر بیش فعال
و اولین پرسپکتیو یک نقطه ایه من...
لطفا اشکالات گرافیکی و پرسپکتیویش رو بهم بگید تا درستش کنم..مرسیمشاهده پیوست 238583
البته خطوط افقیم کج نیست یه خورده عکسم کج شده
کارت خوبه، یه مقدار رو کفسازی و جزییات و هاشور هم کارکن. طبیعی تر بشه کارت

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه های عزیز ، امیدوارم حالتون خوب باشه;)
خوشم میاد سراغی ازم نمیگیرید:razz::razz::w44::w44::razz:
افرین .... افرین .... :w01:
بچه ها من یه خط هم نکشیدم تا الان :w05:به خاطر یه سری اتفاقات و درگیری هایی که داشتم و البته اینکه خیلی به نتیجه کنکور امیدوار نیستم:razz:
به نظرتون بکشم یا دیگه دیره؟:question::question::question::question:
یه سوال دیگه .اسه پیام نور اگه مجاز بشم هم باید اسکیس بکشم و اگه اسکیسی که میکشم خیلی جالب نباشه قبول میشم یا اگه هر مدلی اسکیس بزنم قبولم؟

سلام ... عزیزم :دی
ببین فرقی نمیکنه ک کدوم دانشگاها رو زدی. چ پیام نور.. چ روزانه و شبانه و چ غیر انتفاعی
باید آزمون اسکیس رو بدی اونوقت باتوجه ب رتبه نهاییت معلوم میشه کجا قبول شدی
اینجوری نیس ک واسه هر دانشگاه شرایطش فرقی بکنه

و خب باید تو مرحله ثبت نام پیام نور و غیرانتفاعی رو هم زده باشی

واسه تمرین هم اصلا دیر نیست. شروع کن زود تند سریع!! :دی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز ایشون دیروز این خبر رو در ورکشاپ اطلاع دادن، من از خودم حرفی رو نمیزنم، میتونین به دوستتون بسپرین از بچه های ورکشاپ تهران (روز پنجشنبه) بپرسن .

مسلما همه بچه ها پنجشنبه ورکشاپ نداشتن، چندتا از کدامون فقط روز پنج شنبه ورکشاپ دارن، بقیه روزهای قبل بودن.

به هرحال این وظیفه من بود انتقال بدم ، به خاطر قولی که قبلا در این تاپیک دادم.;)
دوست منم امرو رف کلاس، متاسفانه شقاقی به اونام گفته اسکیس اوایل مرداده!!! :(

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. به نظرتون این دو تا فرم چطوری می تونن به هم مربوط بشن؟با چه حرکت و فرمی؟فرم.jpg

bahhhaar

عضو جدید
کارت خوبه، یه مقدار رو کفسازی و جزییات و هاشور هم کارکن. طبیعی تر بشه کارت

مرسی...
برای جزییات مثلا چی اضافه کنم? چیکار کنم که یه کم شلوغ بشه?
برای کف سازی چی?
اگر بشه از روی یه نمونه برام توضیح بدین ممنون میشم

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام مهندسا
بچه ها من تو هاشور زدن مشکل دارم همش کارم خراب میشه وقتی هاشور میزنم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خوبین؟:gol:نه، این دو تا (دایره و بیضی جاشون ثابته) می خواستم بدونم با چه فرم ثالثی این دوتا خوب با هم ترکیب میشن؟یه جورایی مثه این شکلمشاهده پیوست 238631
2 تا راه کار به ذهنم می رسه!!!
1. با یه عنصر پل مانند به هم مربوط شن!!! (با تناسبات مناسب)
2. یه عنصر خیلی بزرگتر این 2 تا رو در بر بگیره!!! مث یه مستطیل بزرگ تر یا دایره یا بیضی بزرگ تر!!! (با تناسبات و محور بندی مناسب)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 تا راه کار به ذهنم می رسه!!!
1. با یه عنصر پل مانند به هم مربوط شن!!! (با تناسبات مناسب)
2. یه عنصر خیلی بزرگتر این 2 تا رو در بر بگیره!!! مث یه مستطیل بزرگ تر یا دایره یا بیضی بزرگ تر!!! (با تناسبات و محور بندی مناسب)
هردوتاش خوبن ولی اونی که امکان پذیره اولین گزینس.فرم خاصی مد نظرتون هست؟مثلا اینکه فرم سوم هم منحنی باشه، یا مربع و ....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هردوتاش خوبن ولی اونی که امکان پذیره اولین گزینس.فرم خاصی مد نظرتون هست؟مثلا اینکه فرم سوم هم منحنی باشه، یا مربع و ....
مستطیل مث پارلمان برزیل (اسکار نی مایر) اگه اشتباه نکرده باشم!!! یا موزه ی گوگنهایم رایت!!!

*FARZAN*

کاربر ممتاز
سلام مهندسا
بچه ها من تو هاشور زدن مشکل دارم همش کارم خراب میشه وقتی هاشور میزنم

سلام مهندس
من قبلا راجع ب هاشور توضیح داده بودم
اینو ببینید:
IMG_20150425_145336.jpg

خیلی نرم حرکت کنید و سریع...کار سختی نیس با تمرین اوکی میشه : )

آخرین ویرایش:

archisal

کاربر بیش فعال
مرسی...
برای جزییات مثلا چی اضافه کنم? چیکار کنم که یه کم شلوغ بشه?
برای کف سازی چی?
اگر بشه از روی یه نمونه برام توضیح بدین ممنون میشم
ای کاش چندتا عکس ببینید و از خط و خطوط اون تو کار خودتون استفاده کنین. مثلا خطوط موازی نزدیک هم یا خطوط موازی ای که فاصله دارن از هم،خطوط دوتایی- یا مورب یا طرح سنگ و چوب برای نما یا نقطه یا...فعلا اینارو تمرین کنین.
14.jpg

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس همیشه تیر یا مرداد برگزار میشد دیگه....پارسال شورشو در اوردن خرداد برگزار شد که ایشالا امسال دیگه شورشو در نمیارن همون تایم همیشگی باشه حالا هرچی دیرتر بهتر...:D الان اونایی که میخوان زود تموم شه برسن به زندگی میشه مگه؟ نهههههههههههههه اونموقع تازه رفتین تو لیست انتظار نتایج و استرس که بدتره.......پس بیایین دعا کنیم دیرتر برگزار شه.......اصن تو عمرتون انقد خوب قانع شده بودین؟ :D

*FARZAN*

کاربر ممتاز
نه بابا فکر نکنم بشه اعتراض کرد اعتراضم بشه فکر میکنید به حرفمون گوش میدن؟:D
حالا اشکال نداره هرچه آید خوش آید:)

اینم حرفیه : |

اسکیس همیشه تیر یا مرداد برگزار میشد دیگه....پارسال شورشو در اوردن خرداد برگزار شد که ایشالا امسال دیگه شورشو در نمیارن همون تایم همیشگی باشه حالا هرچی دیرتر بهتر...:D الان اونایی که میخوان زود تموم شه برسن به زندگی میشه مگه؟ نهههههههههههههه اونموقع تازه رفتین تو لیست انتظار نتایج و استرس که بدتره.......پس بیایین دعا کنیم دیرتر برگزار شه.......اصن تو عمرتون انقد خوب قانع شده بودین؟ :D

اگه میشد برسیم ک حرص نمیخوردیم :دی حتما نمیشه دیگه
نه بجون خودم اصلا تو لیست انتظار نتایج نمیریم :دی اون ک استرس نداره بنظرم آصلا
نه من قانع نشدم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.