شهید جان یکمی خطای عمودیت کج شدن که البته تو روالی که گذاشته تو اخریا خوب شدن.تو این تصویرت که پله داره اصلا پلش مطلبق پرسپکتیو نیس خیلی توچشمه ایرادش.تو یتصویر قبلیت هم شیب پلت خیلی زیاده.خطات رو محکم بکش یعنی قوی باشن کارت اونوقت جذابیت پیدا میکنه .توپوگرافی و زمین رو هم با حوضله تر بکش و مطابق با نقاط گریزت.شکل درخت و بوته رو هم از کتابا یا تصویرایی که دسوتان میزان نگاه کن بهترش کن.در کل کارت خوبه میتونی خیلی بهترشم کنی و درصد خوبی بگیری.در ضمن (کاش اسمتو عوض کنی ادم هی میگه شهید بی احترامی میشه)
ممنون اره هنوز کارم خیلی اشکال دارهشهید جان یکمی خطای عمودیت کج شدن که البته تو روالی که گذاشته تو اخریا خوب شدن.تو این تصویرت که پله داره اصلا پلش مطلبق پرسپکتیو نیس خیلی توچشمه ایرادش.تو یتصویر قبلیت هم شیب پلت خیلی زیاده.خطات رو محکم بکش یعنی قوی باشن کارت اونوقت جذابیت پیدا میکنه .توپوگرافی و زمین رو هم با حوضله تر بکش و مطابق با نقاط گریزت.شکل درخت و بوته رو هم از کتابا یا تصویرایی که دسوتان میزان نگاه کن بهترش کن.در کل کارت خوبه میتونی خیلی بهترشم کنی و درصد خوبی بگیری.در ضمن (کاش اسمتو عوض کنی ادم هی میگه شهید بی احترامی میشه)
در بعضی مواقع جذابیت خودشو داره!!!!!!ب نظر من خط های عمودی ی کم کج بشن اسن بد نیس...
شاید هم همه ی خط هاااا![]()
عکسات خیلی ریزن اصلا چیزی دیده نمیشه!اینم کارای من مثلا خواستم موضوعی کار کنم،که...البته پله ها رو بد کشیدم، حالا لطفا نظر بدین.
مدرسه- راهدارخانه
مشاهده پیوست 238245مشاهده پیوست 238244
سلام به بچه های همیشه در صحنه......منو که یادتون هس؟......![]()
سلام.
ای باباااا...
یهو کجا رفتییییییی؟
بله ک یادمون هس
![]()
پ ن پ...............آلزایمر گرفتیم، من فک می کنم ماری کوری هستیسلام به بچه های همیشه در صحنه......منو که یادتون هس؟......![]()
اینم کار امروزم بعد از حدود یک هفته کار نکردن :| : (
مشاهده پیوست 238340
از من ب شما نصیحت تحت هر شرایطی تحت هر شرایطیییییی تمرین رو نزارید کنار ک خراب میشه همه چی ..
یه پیشنهاد دارم.....می خوای دیگه اسکیس کار نکن یه آتلیه بزن تدریس کن.....نظرت چیه؟!
یه سوال! عزیزم بیس کاغذت لیموییه یا رنگش کردی؟اگه رنگش کردی میشه لطف کنی بگی چطوری و با چه وسیله ای؟من با مداد رنگی اینطوری می کنم زشت میشه......عکسش رو پیدا کنم میذارم
،ممنون میشم ایرادات کارمو بفرمایید .
زمان : 35 دقیقه
منبعشو میشه بگید لطفن؟؟؟بچه هااااا ی چیزی شنیدم امروز
از یکی از دوستام ک میگفت منیعش موثقه راست و دروغشو نمیدونمممممم
میگه ک اسکیس افتاده مرداد بعد از ماه رمضوووووون
منبعشو میشه بگید لطفن؟؟؟![]()
بابا سریع جم شه خلاص شیم!!! به کار و زندگیمون برسیم کمی!!!هر چی پرسیدن نگفت ولی گفت مطمئنه ... نمیدونم راست میگفت یا دروغ
حالا چرا ناراحت؟
بابا سریع جم شه خلاص شیم!!! به کار و زندگیمون برسیم کمی!!!![]()
بابا سریع جم شه خلاص شیم!!! به کار و زندگیمون برسیم کمی!!!
الیته تجربه نشون داده باس وایسیم به ببینیم چی میشه!!! شاید خرداد افتاد!!!
شما دوتا کارتون خوبه معلومه دوس دارید زودترامتحان بدیدارههههههههه موافقم ....کاش شایعه باشه... کشش ندن الکی :دی