تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archisal

کاربر بیش فعال
و آخری
موزه باد.jpg

پیوست ها

• Recovered_JPEG Digital Camera_318.jpg
    Recovered_JPEG Digital Camera_318.jpg
    64.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

archisal

کاربر بیش فعال
آرچی جون یه همچین اسکیسایی تو آزمون عملی ارشد چن میگیره به نظرتون؟
عزیزم بستگی به اون اصلاح کننده اش داره و ایا ایده ای که میدیم به نظرش جالب باشه یا نه.چون سلیقه ای نمره میدن نمیشه پیش بینی کرد. ولی من خودم بودم کمتر از 40 نمیدادم. چون بالاخره تو اون لحظه یه ذره استرس داری و همین چیزا هم یادت بیاد و بکشی خیلیه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایون داداشام خسته نباشید!
دوستان من داشتم فیلم های دکتر صدیق رو نگاه میکردم تو کلاساش میگفت 50 در صد نمره فقط واسه تحلیل سایت و دیاگرام ها(دیاگرام حجم نما الترناتیو ها دسترسی ها اقلیم بوم و...)رو شامل میشه و واقعا هم تو کلاساش نکات خوبی رو میگفت(البته 50 درصد کلاس فقط خندیدن بود)میگفت واسه راندو 15 درصد حداکثر نمره میدن!تک رنگم راندو بزنی نمرشو گرفتی.گفتم این نکاتو باهاتون شیر کنم ببینم شما در این مورد چه نظری دارید و برنامتون چیه؟من کتابای دیاگرام و پلانشو سفارش دادم

a1ich

عضو جدید
دوستان من داشتم فیلم های دکتر صدیق رو نگاه میکردم تو کلاساش میگفت 50 در صد نمره فقط واسه تحلیل سایت و دیاگرام ها(دیاگرام حجم نما الترناتیو ها دسترسی ها اقلیم بوم و...)رو شامل میشه و واقعا هم تو کلاساش نکات خوبی رو میگفت(البته 50 درصد کلاس فقط خندیدن بود)میگفت واسه راندو 15 درصد حداکثر نمره میدن!تک رنگم راندو بزنی نمرشو گرفتی.گفتم این نکاتو باهاتون شیر کنم ببینم شما در این مورد چه نظری دارید و برنامتون چیه؟من کتابای دیاگرام و پلانشو سفارش دادم
حرفشون تقریبا درسته حتما نحوه تفکر شما مهمه ولی ناخودآگاه راندو و پرسپکتیو شما تاثیر روانی میذاره رو نظر داور .. به نظرم تاثیرش بیشتر از 15 درصده!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.می خواین ما خانما بریم تو افق محو شیم؟نظرتون چیه؟
...............................ایلکین جون ممنون که با ما شیر کردی.اولا اینکه خب لابد اینطوریه که ایشونم گفتن دیگه!دوما ایشون کتابایی با این عنوان دارن؟
بلی فرزندم پیشرفت شما زیادت گشته و به چشم همی خوش آید. پیشنهادی بس شگرف برایتان خواهم همی گفت....نظرتان در باره اینکه به i am جان بگروی و همراه ایشان یک آتلیه تشکیل داده و پول همی پارو کنی چیست؟!...................اگر مقبول است مارا به عنوان آبدارچی همی بپذیر:D

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز

با اینکه اقایونو داداشا نیستم ولی نظرمو میگم :دی
صد در صد صدر در صد... البته بستگی ب موضوع داره... بعضی وقتا سایت با توجه ب اطلاعاتی ک داره ممکنه مهمتر بشه و مسلما تحلیل سایت درصد بالایی رو ب خودش اختصاص میده
بعضی وقتا ذکر میشه هیچ دیاگرامی در رابطه با کانسپت نکشید... همه چی ب موضوع ربط داره اما با بحث راندو موافقم ... دیگه الان فقط ب ظاهر کار نگاه نمیکنن بلکه ب فکری ک پیاده کردیم نگاه میکنن... پس مسلما موارد دیگه درصد بالایی رو خواهند داشت

*FARZAN*

کاربر ممتاز

خیلیییی خطاتون خیلی صاف و اوکی هستن
افرین : )
ولی همچین بعضی جاها هاشورو بی حوصله حس کردم زدید
ببخشید من خیلی ب هاشور گیر میدم :دی
چون میگم کلا راندو تک رنگ و بعضا بدون رنگ بهتره و اینجاس ک هاشور خوب کمک میکنه

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.می خواین ما خانما بریم تو افق محو شیم؟نظرتون چیه؟
...............................ایلکین جون ممنون که با ما شیر کردی.اولا اینکه خب لابد اینطوریه که ایشونم گفتن دیگه!دوما ایشون کتابایی با این عنوان دارن؟
:w09::w05: ایم سو سو ساری : ( از این به بعد میگم داشام ابجیام! بله ایشون یه کتاب داره به اسم دیاگرام و یه کتاب دیگه به اسم طراحی معمارانه پلان و مقطع از سری کتابای خشت اول ایشون اموزش اسکیس.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
بلی فرزندم پیشرفت شما زیادت گشته و به چشم همی خوش آید. پیشنهادی بس شگرف برایتان خواهم همی گفت....نظرتان در باره اینکه به i am جان بگروی و همراه ایشان یک آتلیه تشکیل داده و پول همی پارو کنی چیست؟!...................اگر مقبول است مارا به عنوان آبدارچی همی بپذیر:D

فرزندم ابدارچی در شان یک معمار همی نمیباشد!! شما تمرین نمایید دست قوی کنید اوکی شوید تا همه ب هم بگرویم و همه با هم پول پارو همی کنیم ... چ کاریه؟ :دی

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفشون تقریبا درسته حتما نحوه تفکر شما مهمه ولی ناخودآگاه راندو و پرسپکتیو شما تاثیر روانی میذاره رو نظر داور .. به نظرم تاثیرش بیشتر از 15 درصده!
بله به نظر من هم همراه با پرسپکتیو درصدش بالا باید باشه.

با اینکه اقایونو داداشا نیستم ولی نظرمو میگم :دی
صد در صد صدر در صد... البته بستگی ب موضوع داره... بعضی وقتا سایت با توجه ب اطلاعاتی ک داره ممکنه مهمتر بشه و مسلما تحلیل سایت درصد بالایی رو ب خودش اختصاص میده
بعضی وقتا ذکر میشه هیچ دیاگرامی در رابطه با کانسپت نکشید... همه چی ب موضوع ربط داره اما با بحث راندو موافقم ... دیگه الان فقط ب ظاهر کار نگاه نمیکنن بلکه ب فکری ک پیاده کردیم نگاه میکنن... پس مسلما موارد دیگه درصد بالایی رو خواهند داشت
بله ایشون هم میگفتن که دیاگرام کانسپت مطرح نیست و اگه با فرم برید جلو درصد زیر 25 میگیرید.میگفتن باید با تحلیل برید جلو فقط.در ضمن داشام ابجیام کارای لویی کان مخوصا از لحاظ دیتیل هاشون به دقت بررسی کنید فوقالعاده هستن دیتیلاشون حتما روکشی پلانشو بکنید اقای صدیق خیلی زیاد تاکید میکردن

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوس جونا ممنون میشم اگه نظرتون رو راجع به این کار بگین:gol::gol:مشاهده پیوست 238883
و این کارمشاهده پیوست 238885

پایینیه فقط روکشه...یکمی هم تو استفاده از غلط گیر زیاده روی کردم
:w23:خیلی خوب کشیدی مخصوصا اولی که با هاشورا طرحو نشون دادی عالی شده خوب و با حوصله!. دومی هم خیلی خوبه افرین.

آخرین ویرایش:

*FARZAN*

کاربر ممتاز
دوس جونا ممنون میشم اگه نظرتون رو راجع به این کار بگین:gol::gol:مشاهده پیوست 238883
و این کارمشاهده پیوست 238885

پایینیه فقط روکشه...یکمی هم تو استفاده از غلط گیر زیاده روی کردم

عالیههههه بابا تو خودت استادیییییی : ) افرین
ولی تو کنکور وقت نمیکنیم این همه هاشور ظریف و دقیق و زیبا رو بزنیم... ولی کارت درسته : )

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w23:خیلی خوب کشیدی مخصوصا اولی که با هاشورا طرحو نشون دادی عالی شده خوب و با حوصله!. دومی هم خیلی خوبه افرین.
بی نهایت سپاسگذارم
آره شورشو درآوردم:Dدقت کنین تو کف دیگه حوصلم سر رفته:cool:
عالیههههه بابا تو خودت استادیییییی : ) افرین
ولی تو کنکور وقت نمیکنیم این همه هاشور ظریف و دقیق و زیبا رو بزنیم... ولی کارت درسته : )
فداتون شم
دقیقا! هاشور اصلا برا کنکور مناسب نیس.ایشالا ترم آخرم هم تموم شه میرم برا کنکور ;)

nahamya

کاربر فعال
سلام
دوستان دیروز از یک منبع آگاه که از یه منبع موثق شنیده بود و نمی خواست اسمش فاش بشه زمان اسکیس رو پرسیدم گفت اطلاعی ندارم
خدا کنه که بعد از ماه رمضون باشه...
نتایج رو کی اعلام می کنن ؟

jeny02

عضو جدید
بلی فرزندم پیشرفت شما زیادت گشته و به چشم همی خوش آید. پیشنهادی بس شگرف برایتان خواهم همی گفت....نظرتان در باره اینکه به i am جان بگروی و همراه ایشان یک آتلیه تشکیل داده و پول همی پارو کنی چیست؟!...................اگر مقبول است مارا به عنوان آبدارچی همی بپذیر:D[/QUOTE]

شما تاج سری...من از شماها این چیزارو یاد گرفتمااااااااااااااااااااا:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.