مهندس پرسپکتیوات خیلی خوبن یکمی هاشور راندوت هم بیاد جلو عالی میشهادامه راهدارخانه 2
مشاهده پیوست 238424
شما دوتا کارتون خوبه معلومه دوس دارید زودترامتحان بدید
البته واسه منم فرقی نمیکنه چون درهرصورت نتیجه رو میدونم
اما منم شنیدم مردادماهه:دی
نه اخه ادم همش درگیرش میشه من کلی برنامه دارم خو
ننیجش چیه بگو ما هم بدونیم :دی
از کی شنیدی؟:دی موثقه؟ :دی
خب منم کلی برنامه دارمممم اما عقب نمیندازمشون
سورپرایزه
اینم سکرته!! :دی
بچه هااااا ی چیزی شنیدم امروز
از یکی از دوستام ک میگفت منیعش موثقه راست و دروغشو نمیدونمممممم
میگه ک اسکیس افتاده مرداد بعد از ماه رمضوووووون
واقعا؟؟؟فدات خبر خوبیهبچه هااااا ی چیزی شنیدم امروز
از یکی از دوستام ک میگفت منیعش موثقه راست و دروغشو نمیدونمممممم
میگه ک اسکیس افتاده مرداد بعد از ماه رمضوووووون
به نظرم تا زمانی که سنجش اطلاع رسانی نکنه هیچ چیزی مشخص نمیشه!!!الان از یه منبع موثق و مطمئن شنیدم که کنکور اسکیس یه هفته بعد ماه رمضونه.
وقت زیادی واس تمرین داریم
![]()
میشه لطفن توضیح بدید ایشون از کجا فهمیدن؟؟؟ منبعشون کجا بود؟؟؟ ممنون!!!شنیده ها رو حالا وکنید بچه ها
سلام ، این اولین پستم هستش که امسال در این تاپیک قرار میدم ، سال نورو به تمامی دوستان تبریک میگم.
این خبر صحت داره، دیروز استاد شقاقی اطلاع دادن آزمون عملی کنکور بعد از ماه رمضون هستش.
پس دوستان عزیزی که هنوز شروع نکردن یا ناامید بودن، دست به قلم بشن و تلاش کنن، حدودا سه ماه فرصت هستش، به مدتش نگاه نکنید که بسیار زود تموم میشه، فقط شروع کنید .
![]()
کلا کاراتون فوق العادس!!! من لذت می برم!!!
میشه لطفن توضیح بدید ایشون از کجا فهمیدن؟؟؟ منبعشون کجا بود؟؟؟ ممنون!!!
جسارتا من الان از یکی از دوستانم که کلاسای شقاقی و می رن پرسیدم و ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!! ینی شقاقی مثلا تو یکی از کداش گفته و تو دیگری نگفته؟؟؟ایشون خیلی صبر کردن تا با اطمینان این موضوع رو اطلاع بدن. مطمئن باشین همینجوری حرفی رو نزدن .
جسارتا من الان از یکی از دوستانم که کلاسای شقاقی و می رن پرسیدم و ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!! ینی شقاقی مثلا تو یکی از کداش گفته و تو دیگری نگفته؟؟؟
ببخشید من دقیق سوال می پرسم، چون اگه عقب بیفته رو روند تمرین خیلیا تاثیر می ذاره!!! مرسی!!!
اگه اولین تمرینتونه که خوبه برا شروع ولی دقت کنین که به قول استاد حسینی لرزون رو با رعشه اشتباه نگیرین.در ضمن همه خطوط رو نلرزونین.در کل خوبهسلام به همه..
این اولین تمرین من برای خطوط لرزان هست..
ممنون میشم راهنماییم کنید...خوب شدن یانه?
مشاهده پیوست 238509
محشره به نظرم.شما کلا دستت اومده باس چیکار کنی
غیب گفتینابه نظرم تا زمانی که سنجش اطلاع رسانی نکنه هیچ چیزی مشخص نمیشه!!!![]()
بچه ها حالا که میفته بعد ماه رمضون شما تلاشتون رو بیشتر کنید، ناامیدم نشین....................ولی اگه امسال اینطوری بشه سال بعدم امکانش هست که بیفته بعد ماه رمضون...نه؟!اخ جون
ای وای خدا!!!!!کاس نمیفتاد کل برنامه هامونو میزنه به همشنیده ها رو حالا وکنید بچه ها
سلام ، این اولین پستم هستش که امسال در این تاپیک قرار میدم ، سال نورو به تمامی دوستان تبریک میگم.
این خبر صحت داره، دیروز استاد شقاقی اطلاع دادن آزمون عملی کنکور بعد از ماه رمضون هستش.
پس دوستان عزیزی که هنوز شروع نکردن یا ناامید بودن، دست به قلم بشن و تلاش کنن، حدودا سه ماه فرصت هستش، به مدتش نگاه نکنید که بسیار زود تموم میشه، فقط شروع کنید .
![]()
منم همینطور!!! ایشالا که آقای شقاقی اشتباه کردن!!!ای وای خدا!!!!!کاس نمیفتاد کل برنامه هامونو میزنه به هم
ای وای خدا!!!!!کاس نمیفتاد کل برنامه هامونو میزنه به هم
والا منم خوشحال نشدم... همه برنامه ها قاطی میشه ..چرا؟ شما ناراحت شدی عقب افتاد؟
اکثر بچه ها مشتاق این خبر بودن ، عجیبه..!!!
ممنون .. خیلی لطف داریکلا کاراتون فوق العادس!!! من لذت می برم!!!
والا منم خوشحال نشدم... همه برنامه ها قاطی میشه ..
کلا هم اتفاق خوبی نیس.. درسته یه ماه اضافه میشه ولی یه ماهی که ماه رمضونه و از کلاس و کارگاهم خبری نیس..
خیلیا پشتشون باد میخوره خیلیا هم دستاشون افت میکنه راحت!
بله احتمال زیاد یه ده جلسه ورکشاپ شقاقی تو ماه رمضون میافته.ولی من خوشحال میشم که بعد ماه رمضون باشهفکر نکنم اینطور باشه ، ایوانخانه که هنوز چیزی نگفته، ولی احتمال زیاد بچه هارو تو ماه رمضون هم میکشونن واسه ورکشاپ . چون اکثر موسسات حتی برای خودشون هم شده ، این یک ماه رو از دست نمیدن..
البته بازهم من اطلاعی از این مورد ندارم.