تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی موقعه علام نتایج اولیه هم نمیگن ازمون بعدی کیه؟

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
شما دوتا کارتون خوبه معلومه دوس دارید زودترامتحان بدید
البته واسه منم فرقی نمیکنه چون درهرصورت نتیجه رو میدونم:)

اما منم شنیدم مردادماهه:دی

نه اخه ادم همش درگیرش میشه من کلی برنامه دارم خو
ننیجش چیه بگو ما هم بدونیم :دی
از کی شنیدی؟:دی موثقه؟ :دی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نه اخه ادم همش درگیرش میشه من کلی برنامه دارم خو
ننیجش چیه بگو ما هم بدونیم :دی
از کی شنیدی؟:دی موثقه؟ :دی

خب منم کلی برنامه دارمممم اما عقب نمیندازمشون:cool::D
سورپرایزه
اینم سکرته!! :دی

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا ی چیزی شنیدم امروز
از یکی از دوستام ک میگفت منیعش موثقه راست و دروغشو نمیدونمممممم
میگه ک اسکیس افتاده مرداد بعد از ماه رمضوووووون

نمیشه استناد کرد به این حرفا چون یکی از اساتید شهید بهشتی هم گفتن اخر تیرماه هستش اما سنجش قبلا خودش زده بود خرداد و فکر نمیکنم بیفته بعد ماه رمضون البت امکانش هست اما کمه

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه بعد از ماه رمضون باشه خیلی خوب میشه اما بعیده

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنیده ها رو حالا وکنید بچه ها:d

سلام ، این اولین پستم هستش که امسال در این تاپیک قرار میدم ، سال نورو به تمامی دوستان تبریک میگم.

این خبر صحت داره، دیروز استاد شقاقی اطلاع دادن آزمون عملی کنکور بعد از ماه رمضون هستش.

پس دوستان عزیزی که هنوز شروع نکردن یا ناامید بودن، دست به قلم بشن و تلاش کنن، حدودا سه ماه فرصت هستش، به مدتش نگاه نکنید که بسیار زود تموم میشه، فقط شروع کنید .

;):gol:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام ، این اولین پستم هستش که امسال در این تاپیک قرار میدم ، سال نورو به تمامی دوستان تبریک میگم.

این خبر صحت داره، دیروز استاد شقاقی اطلاع دادن آزمون عملی کنکور بعد از ماه رمضون هستش.

پس دوستان عزیزی که هنوز شروع نکردن یا ناامید بودن، دست به قلم بشن و تلاش کنن، حدودا سه ماه فرصت هستش، به مدتش نگاه نکنید که بسیار زود تموم میشه، فقط شروع کنید .

میشه لطفن توضیح بدید ایشون از کجا فهمیدن؟؟؟ منبعشون کجا بود؟؟؟ ممنون!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشون خیلی صبر کردن تا با اطمینان این موضوع رو اطلاع بدن. مطمئن باشین همینجوری حرفی رو نزدن .
جسارتا من الان از یکی از دوستانم که کلاسای شقاقی و می رن پرسیدم و ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!! ینی شقاقی مثلا تو یکی از کداش گفته و تو دیگری نگفته؟؟؟
ببخشید من دقیق سوال می پرسم، چون اگه عقب بیفته رو روند تمرین خیلیا تاثیر می ذاره!!! مرسی!!!

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
جسارتا من الان از یکی از دوستانم که کلاسای شقاقی و می رن پرسیدم و ایشون اظهار بی اطلاعی کردن!!! ینی شقاقی مثلا تو یکی از کداش گفته و تو دیگری نگفته؟؟؟
ببخشید من دقیق سوال می پرسم، چون اگه عقب بیفته رو روند تمرین خیلیا تاثیر می ذاره!!! مرسی!!!

دوست عزیز ایشون دیروز این خبر رو در ورکشاپ اطلاع دادن، من از خودم حرفی رو نمیزنم، میتونین به دوستتون بسپرین از بچه های ورکشاپ تهران (روز پنجشنبه) بپرسن .

مسلما همه بچه ها پنجشنبه ورکشاپ نداشتن، چندتا از کدامون فقط روز پنج شنبه ورکشاپ دارن، بقیه روزهای قبل بودن.

به هرحال این وظیفه من بود انتقال بدم ، به خاطر قولی که قبلا در این تاپیک دادم.;)

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه..
این اولین تمرین من برای خطوط لرزان هست..
ممنون میشم راهنماییم کنید...خوب شدن یانه?
مشاهده پیوست 238509
اگه اولین تمرینتونه که خوبه برا شروع ولی دقت کنین که به قول استاد حسینی لرزون رو با رعشه اشتباه نگیرین.در ضمن همه خطوط رو نلرزونین.در کل خوبه;)
محشره به نظرم.شما کلا دستت اومده باس چیکار کنی
به نظرم تا زمانی که سنجش اطلاع رسانی نکنه هیچ چیزی مشخص نمیشه!!! :)
غیب گفتینا:D
بچه ها حالا که میفته بعد ماه رمضون شما تلاشتون رو بیشتر کنید، ناامیدم نشین....................ولی اگه امسال اینطوری بشه سال بعدم امکانش هست که بیفته بعد ماه رمضون...نه؟!

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای وای خدا!!!!!کاس نمیفتاد کل برنامه هامونو میزنه به هم

a1ich

عضو جدید
چرا؟ شما ناراحت شدی عقب افتاد؟

اکثر بچه ها مشتاق این خبر بودن ، عجیبه..!!!
والا منم خوشحال نشدم... همه برنامه ها قاطی میشه ..
کلا هم اتفاق خوبی نیس.. درسته یه ماه اضافه میشه ولی یه ماهی که ماه رمضونه و از کلاس و کارگاهم خبری نیس..
خیلیا پشتشون باد میخوره خیلیا هم دستاشون افت میکنه راحت!

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا منم خوشحال نشدم... همه برنامه ها قاطی میشه ..
کلا هم اتفاق خوبی نیس.. درسته یه ماه اضافه میشه ولی یه ماهی که ماه رمضونه و از کلاس و کارگاهم خبری نیس..
خیلیا پشتشون باد میخوره خیلیا هم دستاشون افت میکنه راحت!

فکر نکنم اینطور باشه ، ایوانخانه که هنوز چیزی نگفته، ولی احتمال زیاد بچه هارو تو ماه رمضون هم میکشونن واسه ورکشاپ . چون اکثر موسسات حتی برای خودشون هم شده ، این یک ماه رو از دست نمیدن..

البته بازهم من اطلاعی از این مورد ندارم.

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه اما اگه داره سازمان سنجش زود بگه تمومش کنه دیگه :w00:

archisal

کاربر بیش فعال
فکر نکنم اینطور باشه ، ایوانخانه که هنوز چیزی نگفته، ولی احتمال زیاد بچه هارو تو ماه رمضون هم میکشونن واسه ورکشاپ . چون اکثر موسسات حتی برای خودشون هم شده ، این یک ماه رو از دست نمیدن..

البته بازهم من اطلاعی از این مورد ندارم.
بله احتمال زیاد یه ده جلسه ورکشاپ شقاقی تو ماه رمضون میافته.ولی من خوشحال میشم که بعد ماه رمضون باشه

archisal

کاربر بیش فعال
ولی از همه این حرفا گذشته،تمرین کنین و امید داشته باشید،اگه تو مرداد بیافته آهسته و پیوسته تمرین کنین:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.