چقد این تمرینا شبیه تمرینای استاد من تو تبریزهمشاهده پیوست 232805
اینم تمرینای من (این تمرینارو دانیال صدیقی بهمون داده البته چندتای دیگم هس که هنو انجام ندادم)
مشاهده پیوست 232806
اره میدونم خطام خیای داغونه آخه تازه 1 روزه که تمرین میکنمچقد این تمرینا شبیه تمرینای استاد من تو تبریزه
گلم دومی اوکیه ولی رو اولی بیشتر کار کن، فک کنم مکعبات ماکسیمم حدود 4*4 باشه پس سعی کن خط راست بکشی...فک کنم استادت بعد بهت بگه که مکعبارو سایه بزنی
اره میدونم خطام خیای داغونه آخه تازه 1 روزه که تمرین میکنم![]()
اول تو بگو اینایی ک گفتی ینی چه...سلام بچه ها منم از امروز دیگه می خوام شروع کنم، پارسال کلاسای شقاقی را رفتم، ولی اصلا هیچی یادم نیست، تازه من تغییر رشته ای ام. خب می خوام با خط کشیدن الان شروع کنم، همینایی که شما می کشین را بکشم؟
بعدش این خطا را همین طوری محکم می گیرین از یه طرف می کشین یه طرف دیگه؟ یا پنج نقطه ای می کشین؟
بعدش اندازه هاش مهم نیست؟ مثلا من یادمه شقاقی می گفت از این سر کاغذی که از آ3 هم بزرگتر بود بکشیم تا اون سر کاغذ اما من می بینم همه خطای کوتاه کشیدن. بعدش دیگه این که اون تمرین طایفه که گفته بیست روز روزی 4 ساعت خط بکشیم، من باز نفهمیدم نوع خط ها چه جوری باید باشن؟ 5 نقطه ای یا معمولی از این ور به اون ور و در همه جهات؟
اول تو بگو اینایی ک گفتی ینی چه...
5 نقطه ای الان چیه؟؟![]()
بچه ها من ی سوالی راج ب خط های عموذی بپرسم؟؟
باوشه
ببینید من الان بخام خط عمودی بکشم خب؟خب میام برگمو اینوریش میکنم افقی میکشم ...بعد دوباره اینوریش میکنم عمودی میشه دیگه
یا ن... واقعن میاین برگه جلوتونه عمودی میکشید...ی جوریه انگار
عهههه...چیه...جدی پرسیدم...عه![]()
بچه ها من ی سوالی راج ب خط های عموذی بپرسم؟؟
باوشه
ببینید من الان بخام خط عمودی بکشم خب؟خب میام برگمو اینوریش میکنم افقی میکشم ...بعد دوباره اینوریش میکنم عمودی میشه دیگه
یا ن... واقعن میاین برگه جلوتونه عمودی میکشید...ی جوریه انگار
عهههه...چیه...جدی پرسیدم...عه![]()
بچه ها احسان طایفه بهتره یا صدیق؟؟
احسان طایفه چجوریه؟؟
اول تو بگو اینایی ک گفتی ینی چه...
5 نقطه ای الان چیه؟؟![]()
)) پنج نقطه ای یعنی اون خطی که می خوایم بکشیم، اول این سر و اون سرش بریم و برگردیم، و دو سر را با نقطه مشخص کنیم، پنج بار بریم و برگردیم بعد خط را محکم بکشیم. توی تاپیک های قبلی بری ببینی هست
من واسه سراسری کلاس میرم، استاد شقاقی.ولی فقط خودشون تدریس نمیکنن، چند نفر تدریس میکنن.
کلاسا دوروز در هفته هستش ، که هرروزش 6ساعتس، مثلا جلسه اولش تقسیم میشه ،3 ساعت استاد شقاقی تدریس میکنن،3ساعتم استاد طلیم خانی.
اولین جلسه استاد شقاقی بیشتر روی صفحات و نقطه گریز ها ، ترکیب بندی ، تناسبات کار میکنن، استاد طلیم خانی که از بچه های دوسال قبلشون هستند که یادمه حدودا 1000-1500 بود رتبشون، مطالعات روزانه یکی از دانشگاه های دولتی قبول شدن ، ایشون 3ساعت رو بیشتر روی تمرینات خط و ترکیب بندی و شیت بندی کار میکنن، بیشتر تکمیل کننده صحبت های استاد شقاقی هستن، با تمرین بیشتر.
دومین روز در هفته 3ساعت با استاد غفاری داشتیم ،سه ساعت هم با استاد محمود نژاد، استادغفاری هم تکمیل کننده حرف های استاد شقاقی هست،مثلا میگن اگر سر امتحان هنگ کردین که چیکار کنین، خودتون رو نبازین، بهتون با نمونه های مختلف نشون میدن که چطور از یه مکعب ساده به یک ترکیب بندی خوب میشه رسید، ومدام روی این ترکیب بندی ها در جلسه اول کار میشه، و اینکه بتونین یه پرسپکتیو رو از زوایای مختلف، حتی اگر تجسمش سخته بکشید.
3 ساعت بعدش استاد محمود نژاد در مورد تحلیل سایت صحبت کردن، مثلا چه علائمی رو ما درشیتمون باید قرار بدیم که بدون اینکه بنویسیم این جهت باد هستش ، روی شیتمون با علائمش مشخص باشه.وبه طور کلی روی آنالیز سایت کار میکردیم.
همایش رایگان اسکیس تخصصی معماری منظر
![]()
بچه هایی ک رفتن ...من شدیدن نیاز دارم بدونم استاد صدیقی چطور تدریس میکنن... کلن چی میگن
ممنون![]()
عزیزم عمودی رو عمودی بکش از بالا به پایین از پایین ب بالا ..
برگه رو نچرخوووووووووووووووون
منم برگه رو میچرخوندم خانم علیمحمدزاده حسابی منو تنبیه کردن و گفتن یادت باشه کنکور یعنی کنترل زمان ، حتی اگه چند ثانیه رو ذخیره کنیم اینا که کنار هم جمع میشن میشه 15 دقیقه ، یعنی درست زمانی که میشه یک پرسپکتیو دید ناظر بیشتر کشید
فردا کلاس دارم
ولی کاش بقیه هم تمریناتشون رو میذاشتن![]()
بچه ها یه سوال بهم نخندینا.....
واسه خط های عمودی هم باید دست و از کتف حرکت بدیم؟
خودت چی فک میکنی؟؟؟؟![]()
روزه همه مهندسان عزیز مبارک...سلام بچه ها خوبید؟روزتون مبارک
دوستان کاغذی که تو آزمون میدن سایزش چقده؟جنسش چیه؟