تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارای شمارو دیدم ترغیب شدم دوباره...
فقط اسن نمیدونم میگید حجم بزنید و یا میگین روکشیو اینا چطور انجام بدم...
برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...:D[/QUOTE]
فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندس:w17:ادامه بده ...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...[/QUOTE]
عالي من كه خيلي لذت بردم موفق باشي دوسته عزيز ؛)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...:D
فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندس:w17:ادامه بده ...[/QUOTE]

ببیم کهندس کارای ما این جوریکه استاد میگه مثلا حجم بزنیم یک سری موضوع میده مث فرهنگسرا بانک و........خب هر حجمی را باید ریز فضاهاش بدونی چطوریه دیگه مثلا فرهنگسرا یم خوای طراخی کنی یک دیاگرام میزنی حدودیو براش حجم میزنی مثلا ورودی لابی بعدش سمت راست کلاس چپ هم امفی خب هر کدوم از این ها یک قسمت شاخص و ححم می خوادندکه توی باید با هم مچ کنی چرا میگم یک حجم جدا یم خوان منظورم اینه که ارتفاع امفی با اداری فرق داره و..............خب به اختلاف ارتفاع ها توجه و حجم و میزنیبه هیمن راحتی البته واسه من که راحت نیست :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

نوع کار و خط ات دیدم خجالت میکشم دیگه کار بزارم برم توی افق محو شم

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز

مهندس جان کارت خوبه افرین خطاط قوی ان تبریک میگم : )
فقط با اجازت من چندتا اشکال بگیرم از کارت ک اشکالات خودمم بودم که دوستان همینجا بهم گفتن ...
یکی اینکه نقاط گریزت روی ی خط قرار ندارد
خطای عمودیت صاف نیستن
بعضی از خطاط ب گریز نرفتن
ی مقدار خطایی که طولانی تر هستن شکم دار شدن
امیدوارم ناراحت نشده باشید مهندس
شما دستت قویه تمرین کنی اوکی میشی
افریییین .. خسته نباشی.. بازم کار بزار : )

a1ich

عضو جدید

ببخشید من ایراد میگیرم ... خیلی خط های زیادی تو کارتون هست که اصلا هدفشون معلوم نیست.. اسکیس یکم اگه کثیف و شلوغ باشه چشم نواز میشه .. ولی تو کار شما این قضیه یکم زیادی شور شده ... بعضی از نقطه ها و خطهایی که کشیدین انگار قلم رو پرت کردید رو کاغذ که یه اثری از خودش به جا بذاره ..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندس:w17:ادامه بده ...[/QUOTE]

رعنا جان قربونت قضیه همین ادامست دیگه:D
نمیدونم چرا نمیرم طرفش...
هم نمیدونم واقن برا اسکیس ارشد باس چیکار کنم ..هم تنبلی...
البته بیشترش ندونستمه هستااا:redface:

برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...
عالي من كه خيلي لذت بردم موفق باشي دوسته عزيز ؛)[/QUOTE]

فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندس:w17:ادامه بده ...

ببیم کهندس کارای ما این جوریکه استاد میگه مثلا حجم بزنیم یک سری موضوع میده مث فرهنگسرا بانک و........خب هر حجمی را باید ریز فضاهاش بدونی چطوریه دیگه مثلا فرهنگسرا یم خوای طراخی کنی یک دیاگرام میزنی حدودیو براش حجم میزنی مثلا ورودی لابی بعدش سمت راست کلاس چپ هم امفی خب هر کدوم از این ها یک قسمت شاخص و ححم می خوادندکه توی باید با هم مچ کنی چرا میگم یک حجم جدا یم خوان منظورم اینه که ارتفاع امفی با اداری فرق داره و..............خب به اختلاف ارتفاع ها توجه و حجم و میزنیبه هیمن راحتی البته واسه من که راحت نیست :biggrin:[/QUOTE]

والا عذرا جان برا منم راحت نیس
هضم نمیتونم بکنم
حالا ببینم میتونم اینکارو بکنم :smile:

ای بابا ...این چ حزفیه...
من خودم کارا شما رو دیدم ترغیب شدم دوباره شرو کنم...
بعدش هم مهم تلاش و ادامه دادنه ...ن 3 تا پرس کشیدن و رها کردن
خیلی دوست هم دارماااا...ولی نمیدونم چم شده...:(

مهندس جان کارت خوبه افرین خطاط قوی ان تبریک میگم : )
فقط با اجازت من چندتا اشکال بگیرم از کارت ک اشکالات خودمم بودم که دوستان همینجا بهم گفتن ...
یکی اینکه نقاط گریزت روی ی خط قرار ندارد
خطای عمودیت صاف نیستن
بعضی از خطاط ب گریز نرفتن
ی مقدار خطایی که طولانی تر هستن شکم دار شدن
امیدوارم ناراحت نشده باشید مهندس
شما دستت قویه تمرین کنی اوکی میشی
افریییین .. خسته نباشی.. بازم کار بزار : )

قربونت بوگو ک گل گفتی عزیزوم...:gol::gol::gol:
خدا کنه تمرین کنم..
اگه دوباره کشیدم میزارم
ولی نمیدونم اسن باید چی بکشم:confused:

ببخشید من ایراد میگیرم ... خیلی خط های زیادی تو کارتون هست که اصلا هدفشون معلوم نیست.. اسکیس یکم اگه کثیف و شلوغ باشه چشم نواز میشه .. ولی تو کار شما این قضیه یکم زیادی شور شده ... بعضی از نقطه ها و خطهایی که کشیدین انگار قلم رو پرت کردید رو کاغذ که یه اثری از خودش به جا بذاره ..

قربونت بیگیر...هرچی دلت میخاد بیگیر ...اسن گذاشتیم برا ایرادگیری دیگه...
قبول دارم گندشو در آوردم....تازه خودمو کنترل کردم این شده...معمولن با دست دوس دارم هی ی چیز اضافه کنم...انگار اون زمان دستم بیشتر فعالیت میکنه تا مغزم:D
هرگز قلم رو رو کاغذ پرت نکردم برا این ک اثر بندازه:surprised::surprised::eek:...باید برم تمرین پرتاب قلم:D
اقا ما سفت چسبیدیم این شده ...پرت کنیم ک واویلا موشود...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله من نیست این یکی دیگه گفته 1.jpg
اتفاقامن از کارت خوشماومد کار خلوت خوب نیست

a1ich

عضو جدید
این جمله من نیست این یکی دیگه گفته مشاهده پیوست 236175
اتفاقامن از کارت خوشماومد کار خلوت خوب نیست

میدونم عذرا...;)
نقل قول گرفتم نمیدونم چرا اینجوری شد...:biggrin:

نه نه اصلا نمیگم بده ... کار شلوغ خیلی خوبه .. اصلا کار باید شلوغ باشه .. ولی باید مشخص باشه که طرف واسه این شلوغی برنامه داره! اون داستان قلم هم داشتم مثال میزدم .. که اگر شما قلمتو پرت کنی رو کاغذ احتمالا نتیجه اش همین شلوغی الان میشه ... پرسپکتیو خوب شده درختا ام خوبن .. فقط همین شلوغی الکی اگه یکم قشنگ تر و هدف دار تر شه خیلی رو همه چیز تاثیر میذاره..
مرسی :)

sr.sh

عضو جدید
سلام بچه ها.خسته نباشید.
من کتاب معماری معاصر امیر بانی مسعوردودارم ،که اصلا پلانهارو نداره.پلان بناهای معاصرو هرچقد تو سایتها میگردم پیدا نمیکنم،کسی میدونه چطور میشه پیدا کرد؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یدونه توی سایت ایوان خونه اگه اشتبه نکنم سال پیش من دانلود کردم
هر چی پرسوناژک شقاقی کشیده بود رو گذاشته بودن که بچه ها از روش تمرین بکنن الان نمیدونم هست یانه ب سایتش یه رجوعی بکن
بچه ها عکس از نمونه پرسوناژ دارید ؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
۲۰۱۵۰۳۲۶_۱۸۴۲۲۹.jpgسلام بچه ها ...واسه پلان زدن که گفتم باتناسبات کار کنید ...از این به بعد یاد بگیرید هر ترکیبی رو خواستید ایجاد کنید تناسبات رو رعایت کنید ...یعنی بدونید که یه حجم چقدر با یه حجم دیگه ترکیب شده و چقدرش بیرون زده ...مثلا اگه 1/2یه خط رو تو یه ترکیب دارید میتونید این خط رو به اندازه 1/3یا 1/4 یا 2برابر یا 3برابر یا هر مقداره دیگه امتداد بدید و از حجم بیرون زدگی داشته باشید ...یا اگه قراره یه مربع با یه مستطیل ترکیب شه ضلع مربع میتونه رو محوره مستطیل بیفته ...یا هر حالته دیگه ...منظور اینه که یه حجم وقتی قراره با یه حجم دیگه ترکیب شه ...رو هوا نباشه .بایه نسبت درست ترکیب شه ..

jeny02

عضو جدید
بچه ها من هنوز خطام صاف نشده چیکار کننننننننننننننم:(

norasteh

عضو جدید
دوستان
من چندین سال پیش کنکور ارشد دادم و همه می گفتن که رتبه ی 1 میشم که البته نشدم ولی به هرحال معماری داخلی دانشگاه هنر خوندم و مدتی هست که معماری داخلی تدریس می کنم!
از امسال اسکیس معماری داخلی هم تدریس می کنم و خوشحال میشم اگه بتونم به شماها که انقدر با انگیزه شروع کردین به اسکیس کار کردن کمک کنم!
اگر دوست داشتین می تونم از کارهای خودم هم براتون نمونه بذارم که البته مربوط به کنکور 88 میشه و احتمال زیاد خیلی چیزها تغییر کرده:smile:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
من چندین سال پیش کنکور ارشد دادم و همه می گفتن که رتبه ی 1 میشم که البته نشدم ولی به هرحال معماری داخلی دانشگاه هنر خوندم و مدتی هست که معماری داخلی تدریس می کنم!
از امسال اسکیس معماری داخلی هم تدریس می کنم و خوشحال میشم اگه بتونم به شماها که انقدر با انگیزه شروع کردین به اسکیس کار کردن کمک کنم!
اگر دوست داشتین می تونم از کارهای خودم هم براتون نمونه بذارم که البته مربوط به کنکور 88 میشه و احتمال زیاد خیلی چیزها تغییر کرده:smile:
ممنون مهندس جان لطف میکنید اگه کمکمون کنید.:gol:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ..بچه ها این تمرین خیلی کمک می کنه که بعدا پلاناتونو خوب در آرید .بدون اینکه دستتونو بردارید سعی کنید خطوطی بکشید که شکلای ایجاد شده متناسب باشن و ترکیب خوبی رو بدن در نهایت ..به نوعی تمرین خط هم هست و تمرکز.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هنوز خطام صاف نشده چیکار کننننننننننننننم:(

چکارا کردین تا حالا؟ من کلا تاپیکو نخوندم .ولی واسه اینکه خطاط صاف شه ، یه نقطه یه طرف کاغذ یه نقطه طرف دیگه بزار بعد از این نقطه به اون نقطه خط بکش اول از عرض کاغذ شروع کن که فاصله کمتره انقد اینو تمرین کن که خطاط صاف شه. یعنی چشمات عادت می کنه مقصد (نقطه بعدی) رو هم در نظر میگیره و با توجه به اون خط می کشه. نکته بعد اینکه خطاطو ول نکن . اول سریع خط نکش .آروم تر و یکم لرزان .

norasteh

عضو جدید
بچه ها! قبل از هرچیز یه پیشنهاد دارم براتون، مخصوصا برای اون دسته از بچه هایی که دست آزادشون خیلی قوی نیست یا اعتماد به نفس ندارن:
چرا از خط کش ریلی و تی و وسایل رسم استفاده نمی کنین؟
در اسکیس معماری هیچ اهمیتی نداره که شما نقاش خوبی باشین، باید بتونین ایده و فکرتون رو به سریع ترین و بهترین حالت بیان کنین! پس الکی درگیر ابزار نباشید!
من قبل از درگیری با اسکیس ارشد هم اسکیس دستی زیاد می زدم و البته دست آزاد، دستتم بد نیست! ولی برای کنکور پیش استادی رفتم که به نظرم کاملا حرفه ای با این قضیه برخورد می کنن!
از 30-40 نفری هم که از ورودی معماری 83 دانشگاه هنر کنکور اسکیس دادن، همه با همین روش قبول شدن، از رتبه ی 2 تئوری داشتیم تا 700-800! رتبه ی اول اسکیس اون سال هم یکی از بچه های خودمون بود که با همین روش کار کرده بود!
همه اینها رو گفتم که بدونین هیچ فرقی نداره با دست بکشین یا خط کش!

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها! قبل از هرچیز یه پیشنهاد دارم براتون، مخصوصا برای اون دسته از بچه هایی که دست آزادشون خیلی قوی نیست یا اعتماد به نفس ندارن:
چرا از خط کش ریلی و تی و وسایل رسم استفاده نمی کنین؟
در اسکیس معماری هیچ اهمیتی نداره که شما نقاش خوبی باشین، باید بتونین ایده و فکرتون رو به سریع ترین و بهترین حالت بیان کنین! پس الکی درگیر ابزار نباشید!
من قبل از درگیری با اسکیس ارشد هم اسکیس دستی زیاد می زدم و البته دست آزاد، دستتم بد نیست! ولی برای کنکور پیش استادی رفتم که به نظرم کاملا حرفه ای با این قضیه برخورد می کنن!
از 30-40 نفری هم که از ورودی معماری 83 دانشگاه هنر کنکور اسکیس دادن، همه با همین روش قبول شدن، از رتبه ی 2 تئوری داشتیم تا 700-800! رتبه ی اول اسکیس اون سال هم یکی از بچه های خودمون بود که با همین روش کار کرده بود!
همه اینها رو گفتم که بدونین هیچ فرقی نداره با دست بکشین یا خط کش!

درسته . حرفتونو تایید می کنم .اما بنده پیش همون استادی رفتم که با خط کش ریلی و گونیا کار می کردن .دستم قوی بود .ولی خط کش دست و پامو گرفت . سرعتمو کند می کرد. یه چند صباحی دست و پنجه نرم کردم باهاش ولی دیدم نه نمیشه ..در نهایت سر جلسه نبردمش. به هرحال مهم انتقال ایده و طرح روی کاغذ هست چه با خط کش چه با دست آزاد.

norasteh

عضو جدید
راستش اگه درست از خط کش استفاده کنین به نظرم از دست آزاد خیلی مطمئن تره! من با همون ریلی امتحان طراحی نظام هم دادم و دفعه ی اول هم قبول شدم! البته خیلی شخصی یه که چجوری راحت باشین، من بیشتر نگران بچه هایی هستم که هنوز دارن تمرین خط می کنن و زمان از دست میدن!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش اگه درست از خط کش استفاده کنین به نظرم از دست آزاد خیلی مطمئن تره! من با همون ریلی امتحان طراحی نظام هم دادم و دفعه ی اول هم قبول شدم! البته خیلی شخصی یه که چجوری راحت باشین، من بیشتر نگران بچه هایی هستم که هنوز دارن تمرین خط می کنن و زمان از دست میدن!

ممنون که اینجایید مهندس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره به نظر من هم ادمیک جاهایی را با خط کش بکشه ایراد نداره تا اینکهنهایتا یک خط فوق العاده داشتهباشه ولی نتونه سر جلسه چیزی بکشه خوبه ادم قبل کشیدم یک نیمیک ربع تمرین خط انجام بده هر روز ولی نه چند ساعت یا همه هم و غمش واسه خط باشه من خودم به شخصه هر روز بیشتر از دیروز نگران کارام میشم

b_arch_5

کاربر بیش فعال
يعني اگه خط كش ريلي استفاده كنيم سرعتمونو نميگيره.؟
زمان كم نمياريم سره جلسه.؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.