فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندسکارای شمارو دیدم ترغیب شدم دوباره...
فقط اسن نمیدونم میگید حجم بزنید و یا میگین روکشیو اینا چطور انجام بدم...
برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...![]()
![]()
![]()
![]()
نوع کار و خط ات دیدم خجالت میکشم دیگه کار بزارم برم توی افق محو شم
![]()
![]()
![]()
کارای شمارو دیدم ترغیب شدم دوباره...
![]()
![]()
![]()
نوع کار و خط ات دیدم خجالت میکشم دیگه کار بزارم برم توی افق محو شم
ببخشید من ایراد میگیرم ... خیلی خط های زیادی تو کارتون هست که اصلا هدفشون معلوم نیست.. اسکیس یکم اگه کثیف و شلوغ باشه چشم نواز میشه .. ولی تو کار شما این قضیه یکم زیادی شور شده ... بعضی از نقطه ها و خطهایی که کشیدین انگار قلم رو پرت کردید رو کاغذ که یه اثری از خودش به جا بذاره ..
فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندسکارای شمارو دیدم ترغیب شدم دوباره...
عالي من كه خيلي لذت بردم موفق باشي دوسته عزيز ؛)[/QUOTE]کارای شمارو دیدم ترغیب شدم دوباره...
برا حجم گفتید ک خب ریز فضاها و بعد ی پلان و اینا ولی بازم نمی دونم...
فاطمه جان کارات خیلی خوبه ...نخسته مهندسادامه بده ...
ای بابا ...این چ حزفیه...نوع کار و خط ات دیدم خجالت میکشم دیگه کار بزارم برم توی افق محو شم
من خودم کارا شما رو دیدم ترغیب شدم دوباره شرو کنم...
بعدش هم مهم تلاش و ادامه دادنه ...ن 3 تا پرس کشیدن و رها کردن
خیلی دوست هم دارماااا...ولی نمیدونم چم شده...
مهندس جان کارت خوبه افرین خطاط قوی ان تبریک میگم : )
فقط با اجازت من چندتا اشکال بگیرم از کارت ک اشکالات خودمم بودم که دوستان همینجا بهم گفتن ...
یکی اینکه نقاط گریزت روی ی خط قرار ندارد
خطای عمودیت صاف نیستن
بعضی از خطاط ب گریز نرفتن
ی مقدار خطایی که طولانی تر هستن شکم دار شدن
امیدوارم ناراحت نشده باشید مهندس
شما دستت قویه تمرین کنی اوکی میشی
افریییین .. خسته نباشی.. بازم کار بزار : )
قربونت بوگو ک گل گفتی عزیزوم...
خدا کنه تمرین کنم..
اگه دوباره کشیدم میزارم
ولی نمیدونم اسن باید چی بکشم
ببخشید من ایراد میگیرم ... خیلی خط های زیادی تو کارتون هست که اصلا هدفشون معلوم نیست.. اسکیس یکم اگه کثیف و شلوغ باشه چشم نواز میشه .. ولی تو کار شما این قضیه یکم زیادی شور شده ... بعضی از نقطه ها و خطهایی که کشیدین انگار قلم رو پرت کردید رو کاغذ که یه اثری از خودش به جا بذاره ..
قربونت بیگیر...هرچی دلت میخاد بیگیر ...اسن گذاشتیم برا ایرادگیری دیگه...
قبول دارم گندشو در آوردم....تازه خودمو کنترل کردم این شده...معمولن با دست دوس دارم هی ی چیز اضافه کنم...انگار اون زمان دستم بیشتر فعالیت میکنه تا مغزم
هرگز قلم رو رو کاغذ پرت نکردم برا این ک اثر بندازه...باید برم تمرین پرتاب قلم
اقا ما سفت چسبیدیم این شده ...پرت کنیم ک واویلا موشود...
میدونم عذرا...این جمله من نیست این یکی دیگه گفته مشاهده پیوست 236175
اتفاقامن از کارت خوشماومد کار خلوت خوب نیست
این جمله من نیست این یکی دیگه گفته مشاهده پیوست 236175
اتفاقامن از کارت خوشماومد کار خلوت خوب نیست
میدونم عذرا...
نقل قول گرفتم نمیدونم چرا اینجوری شد...![]()
پرسوناژ چیه؟بچه ها عکس از نمونه پرسوناژ دارید ؟
فیگور خبپرسوناژ چیه؟![]()
بچه ها عکس از نمونه پرسوناژ دارید ؟
ممنون مهندس جان لطف میکنید اگه کمکمون کنید.دوستان
من چندین سال پیش کنکور ارشد دادم و همه می گفتن که رتبه ی 1 میشم که البته نشدم ولی به هرحال معماری داخلی دانشگاه هنر خوندم و مدتی هست که معماری داخلی تدریس می کنم!
از امسال اسکیس معماری داخلی هم تدریس می کنم و خوشحال میشم اگه بتونم به شماها که انقدر با انگیزه شروع کردین به اسکیس کار کردن کمک کنم!
اگر دوست داشتین می تونم از کارهای خودم هم براتون نمونه بذارم که البته مربوط به کنکور 88 میشه و احتمال زیاد خیلی چیزها تغییر کرده![]()
بچه ها من هنوز خطام صاف نشده چیکار کننننننننننننننم![]()
بچه ها! قبل از هرچیز یه پیشنهاد دارم براتون، مخصوصا برای اون دسته از بچه هایی که دست آزادشون خیلی قوی نیست یا اعتماد به نفس ندارن:
چرا از خط کش ریلی و تی و وسایل رسم استفاده نمی کنین؟
در اسکیس معماری هیچ اهمیتی نداره که شما نقاش خوبی باشین، باید بتونین ایده و فکرتون رو به سریع ترین و بهترین حالت بیان کنین! پس الکی درگیر ابزار نباشید!
من قبل از درگیری با اسکیس ارشد هم اسکیس دستی زیاد می زدم و البته دست آزاد، دستتم بد نیست! ولی برای کنکور پیش استادی رفتم که به نظرم کاملا حرفه ای با این قضیه برخورد می کنن!
از 30-40 نفری هم که از ورودی معماری 83 دانشگاه هنر کنکور اسکیس دادن، همه با همین روش قبول شدن، از رتبه ی 2 تئوری داشتیم تا 700-800! رتبه ی اول اسکیس اون سال هم یکی از بچه های خودمون بود که با همین روش کار کرده بود!
همه اینها رو گفتم که بدونین هیچ فرقی نداره با دست بکشین یا خط کش!
راستش اگه درست از خط کش استفاده کنین به نظرم از دست آزاد خیلی مطمئن تره! من با همون ریلی امتحان طراحی نظام هم دادم و دفعه ی اول هم قبول شدم! البته خیلی شخصی یه که چجوری راحت باشین، من بیشتر نگران بچه هایی هستم که هنوز دارن تمرین خط می کنن و زمان از دست میدن!
يعني اگه خط كش ريلي استفاده كنيم سرعتمونو نميگيره.؟راستش اگه درست از خط کش استفاده کنین به نظرم از دست آزاد خیلی مطمئن تره! من با همون ریلی امتحان طراحی نظام هم دادم و دفعه ی اول هم قبول شدم! البته خیلی شخصی یه که چجوری راحت باشین، من بیشتر نگران بچه هایی هستم که هنوز دارن تمرین خط می کنن و زمان از دست میدن!