تقدیم به همه عزیزانی که روز به روز بر تعداد اسامی دوستانی که در پروفایلشان دارند افزوده میشود

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مطلب را تقدیم میکنم به همه عزیزانی که روز به روز بر تعداد اسامی دوستانی که در پروفایلشان دارند افزوده میشود

و به تمامی پیشنهادات دوستی پاسخ مثبت میدهند بدون آنکه حتی نگاهی کوتاه به دوستانی که بی تفاوت از کنارشان گذشته اند بیندازند!
در پی چه میگردیم؟ دوست را برای چه میخواهیم؟ داشتن لیست 1000 نفره ، چه جایزه ای دارد؟! چقدر سعی کرده ایم کسانی را در لیستمان داریم و نام دوست را یدک میکشند بشناسیم؟ چند نفرشان را دیده ایم؟ برای چند نفرشان پیام فرستاده ایم؟ از حال کدامشان باخبریم؟ از زنده بودن کدامشان مطمئنیم؟؟!!
آیا میدانیم که دوست نود و هفتم مان به تازگی عاشق شده؟!
آیا میدانیم که دوست صد و هشتاد و سوم مان بر اثر صانحه رانندگی جان باخته؟؟!!
نه! نمیدانیم! چون اصلآ آنها را نمیشناسیم. چون آنها دوستانمان نیستند. اسمهای ناشناس، عکسهای غریبه، روی دیوار پروفایلمان ، همچون آگهی های ترحیم روی دیوار خیابان...
((... باعث خوشحالیه که اینهمه دوست توی لیستتون دارین ولی نمیدونم شاید اینهمه بیشترین تعداد دوستیه که آدم میتونه داشته باشه!
کاش همه دوست باشند، همه یار باشند ، نه فقط چند تا اسم توی یه کاغذ سفید!
به هر حال لیست دوستات؛ کاغذی که روزی سفید و خالی بود حالا دیگه سفید نیست. حالا اون کاغذ پره از اسم های مختلف و رنگهای جورواجور.
رنگهائی که هرکدوم نشون یه آدمند. آدمهای رنگی، آدمهای تک رنگ، آدمهای ساده!
کاش همه دوستت باشن. کاش همه دوستت داشته باشن. کاش فقط یه اسم نباشن. کاش همه رنگ نباشن...
منو توی این لیست راه نمیدن.
میگن لیستمون پره.
میگن جمع مون تمومه.
میگن همهُ رنگها رو داری. صدها رنگ...
بهشون اصرار نمیکنم.
با کسی دعوا نمیکنم! راست میگن. دیگه رنگی نمونده. همه رو داری!
فقط یه چیز. یه رنگ. رنگی که رنگ نیست! رنگ بی رنگی...
اینو هم توی لیستت داری؟ بین همهُ دوستات. بین همهُ رنگهائی که دوروبرتن. توی همهُ زندگیت. نگاه کن. بگرد!
بی رنگ رو پیدا کن. بی رنگ ترین رو! بی رنگ ترین آدمی رو که دیدی . بی رنگ ترین رنگ!

دوست تو اونه...

srashedian

عضو جدید
حالا منظورت چیهه ؟ :w20:

سیاست مدار شدیا. قلنبه حرف میزنی. زیر دیپلم بگو ما هم بفهمیم. :child:

industrial66

عضو جدید
این مطلب را تقدیم میکنم به همه عزیزانی که روز به روز بر تعداد اسامی دوستانی که در پروفایلشان دارند افزوده میشود

و به تمامی پیشنهادات دوستی پاسخ مثبت میدهند بدون آنکه حتی نگاهی کوتاه به دوستانی که بی تفاوت از کنارشان گذشته اند بیندازند!
در پی چه میگردیم؟ دوست را برای چه میخواهیم؟ داشتن لیست 1000 نفره ، چه جایزه ای دارد؟! چقدر سعی کرده ایم کسانی را در لیستمان داریم و نام دوست را یدک میکشند بشناسیم؟ چند نفرشان را دیده ایم؟ برای چند نفرشان پیام فرستاده ایم؟ از حال کدامشان باخبریم؟ از زنده بودن کدامشان مطمئنیم؟؟!!
آیا میدانیم که دوست نود و هفتم مان به تازگی عاشق شده؟!
آیا میدانیم که دوست صد و هشتاد و سوم مان بر اثر صانحه رانندگی جان باخته؟؟!!
نه! نمیدانیم! چون اصلآ آنها را نمیشناسیم. چون آنها دوستانمان نیستند. اسمهای ناشناس، عکسهای غریبه، روی دیوار پروفایلمان ، همچون آگهی های ترحیم روی دیوار خیابان...
((... باعث خوشحالیه که اینهمه دوست توی لیستتون دارین ولی نمیدونم شاید اینهمه بیشترین تعداد دوستیه که آدم میتونه داشته باشه!
کاش همه دوست باشند، همه یار باشند ، نه فقط چند تا اسم توی یه کاغذ سفید!
به هر حال لیست دوستات؛ کاغذی که روزی سفید و خالی بود حالا دیگه سفید نیست. حالا اون کاغذ پره از اسم های مختلف و رنگهای جورواجور.
رنگهائی که هرکدوم نشون یه آدمند. آدمهای رنگی، آدمهای تک رنگ، آدمهای ساده!
کاش همه دوستت باشن. کاش همه دوستت داشته باشن. کاش فقط یه اسم نباشن. کاش همه رنگ نباشن...
منو توی این لیست راه نمیدن.
میگن لیستمون پره.
میگن جمع مون تمومه.
میگن همهُ رنگها رو داری. صدها رنگ...
بهشون اصرار نمیکنم.
با کسی دعوا نمیکنم! راست میگن. دیگه رنگی نمونده. همه رو داری!
فقط یه چیز. یه رنگ. رنگی که رنگ نیست! رنگ بی رنگی...
اینو هم توی لیستت داری؟ بین همهُ دوستات. بین همهُ رنگهائی که دوروبرتن. توی همهُ زندگیت. نگاه کن. بگرد!
بی رنگ رو پیدا کن. بی رنگ ترین رو! بی رنگ ترین آدمی رو که دیدی . بی رنگ ترین رنگ!

دوست تو اونه...

fidel عزیز واقعا همین طوره که می گی من دوستایی دارم که واقعا بی رنگند و خیلی کمکم کردن و حتی دیدمشون و اسمشون هم تو پروفایلم نیست . مر30 از پستت:w27:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله دوستان عزیز من.
وقتی میبینم که خیلی بی تفاوت داریم میگذریم و خیلی بی تفاوت میگذرن دلم میگیره.
به سر ما چی اومده؟؟؟؟؟؟؟
.....
...
..

srashedian

عضو جدید
بله دوستان عزیز من.
وقتی میبینم که خیلی بی تفاوت داریم میگذریم و خیلی بی تفاوت میگذرن دلم میگیره.
به سر ما چی اومده؟؟؟؟؟؟؟
.....
...
..

آخه اگه بیتفاوت بودیم که جواب پستاتو نمیدادیم. :mad:

aryana.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته
حرفاتو قبول دارم
من سعی می کنم اونایی که توی لیستم هستن بیشتر بشناسم و خبرشونو بگیرم
اونا رو به این خاطر ادد می کنیم که هر وقت خواستیم بهشون سر بزنیم بتونیم سریع پیداشون کنیم و حالشونو بپرسیم
ممنون از تاپیک خوبت :gol:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونین وقتی با تمام وجود برای دوستت زحمت میکشی تا موفق شه و بعدش اصلا ازت خبر نمیگیره و ...
چه حالی بهت دست میده؟

srashedian

عضو جدید
میدونین وقتی با تمام وجود برای دوستت زحمت میکشی تا موفق شه و بعدش اصلا ازت خبر نمیگیره و ...
چه حالی بهت دست میده؟

ببین همین الان خودت داری بی توجه از کنار من رد میشی. :mad:
تازه هیچ کمکی هم برای موفق شدن من نکردی.
یا جوابمو میدی یا .... :w43:

solar flare

مدیر بازنشسته
درسته كه تو دنيا بين آدما رنگ زياده اما همه كه رنگارنگ نيستن كساني هستند حتي از خود باشگاه كه خيلي هم بي ريا و يك رنگ هستن
اما اينكه گاهي چرا از كنار آدمايي كه دور و برمون هستن زود رد ميشيم واسه اينه كه نميشناسيم و نميشه نسبت به كسايي كه نميشناسيم توجه نشون بديم به نظر من اين بهترين وجه كه اينجا همه جمع هستيم و به حرفاي هم گوش ميديم بيشتر از اين نياز به شناخت بيشتر داره

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا تلاش نکنیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم؟
چرا اوج دوستیمون دادن امتیاز به همدیگس؟
منظور من از رنگهای مختلف سلایق مختلفه نه چیز دیگه

gol_bahar

عضو جدید
fidel جان حرف هات رو قبول دارم.ما باید برای شناختن دوستانمون بیشتر تلاش کنیم.
دوستان عزیزم بیایید بیشتر برای شناخت هم وقت بزاریم.:gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا تلاش نکنیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم؟
چرا اوج دوستیمون دادن امتیاز به همدیگس؟
منظور من از رنگهای مختلف سلایق مختلفه نه چیز دیگه
سلام
مثلا چی از هم بدونیم خوبه؟
اینکه هر کسی کجا زندگی می کنه یا اسم واقعیش چیه چه اهمیتی داره. اگه منظورتون اطلاعاتی از شخصیت یا مشکلات باشه که به خود اون طرف بستگی داره بخواد بگه یا نه؟ نمی دونم شاید شما درست می گید. من خودم از حرفای دوستام یا بقیه بچه های باشگاه روشون یک قضاوت و نظری دارم. و قاعدتا راهی بجز این هم ندارم.
من دوستام رو انتخاب می کنم. هر کی تقاضا بده باهاش دوست نمی شم. و اول چند تا از پست هاشو می خونم. تا بیشتر بشناسمش. و فکر می کنم شما درست می گید. کلا موضوع جالبی رو مطرح کردید ممنون. هرچند نمی دونم چرا طرفدار فیدل هستید.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادمون باشه که همیشه اولین قدم سختترین قدمه.

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم دوستی ؟ بچه شدی؟
ببین درسته که صرف اد کردن یه نفر به عنوان دوستت خیلی مهم نیست اما من خودم کسی که نشناسم یا عقایدش رو قبول نداشته باشم رو اد نمی کنم!
آدم ها با دوستانشون شناخته می شن!
پس مواظب باشید چه کسی رو به دوستی انتخاب می کنید!

از طرفی....
دنیای مجازی خیلی بی رحمه! مواظب نباشی می بینی به اسم دوستی داری عاطفتو حراج می کنی واسه هیچ!
من موافقم با شناخت بیشتر آدما اما کی روراسته به نظرت؟
ببین من آدم محبوب و دوست داشتنی نیستم.... اما یکی دوتا از دوستان بودن که درخواست دوستیشونو رد کردم یعنی رجکت کردم .... اینجا از همشون عذر می خوام اما دلیلش اینه که گفتم! برای دوستی باید ارزش قایل شد!

تروخدا مواظب باشین!

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظر اسمان عزیز بسیار کامله .
من اتفاقا با این نظر بسیار موافقم.

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر اسمان عزیز بسیار کامله .
من اتفاقا با این نظر بسیار موافقم.
حالا که موافقی یه چیز اضاف می کنم.... :lol:

ببین خیلی مسایل مس تونه در شناخت افراد بهت کمک کنه....مثلا پستایی که می دن .... نحوه ی صحبتشون ... تالارایی که می رن! و خیلی چیزا(درباره ی بچه های باشگاه)
اما در کل.... بازم تاکید می کنم دنیای مجازی درست مثل این شیشه ی مانیتورته... شیشه ای و سخت .... نمی تونی بفهمی اونورش چه خبره!
البته مثلا خود من آدم نچسبی هستم برا همین تعداد add requestam زیاد نیست ! :w09:اما هستن کسایی که خواهان زیاد دارن و البته حقشون هم هست... خب اینا چون مهربونن درخواست دوستی کسی رو رد نمی کنن!
:w01:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم اینجا صمیمیتش هم کمه!!تازه دوستیش هم بی معنیه.یه جور عدم اعتماد توشه کسی دنبال شناخت نیست.همین که امتیاز میدی یعنی خیلی دوستی!!!!من فکر میکردم اینجا صمیمیت داره اما هیچی نبود به پوچی خوردم رفتم تو دیوار:(

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه چه طوری دوستامو بشناسم. خیلی از دوستان توی اد لیست من دخترن و هیچ کدوم حاضر نیستن حتی اسم واقعیشونو هم بگن. :cry:
سلام دوست عزیز
ببینید من حرفتونو قبول دارم ... شاید بگم تعداد کسانی که توی سایت اسم واقعی منو می دونن از 3 نفر باشن....
از نظر من در دوستی به معنای ایده آل اون حتی جنسیت طرف هم مطرح نیست چه برسه به اسمش.... (منظورم دوستی های اجتماعی به معنای واقعیه)
شاید باور نکنی هنوز هم خیلی از دوستان نمی دونن من پسرم یا دختر اما نمی تونم بگم با هم دوست نیستیم!

من فکر میکنم اینجا صمیمیتش هم کمه!!تازه دوستیش هم بی معنیه.یه جور عدم اعتماد توشه کسی دنبال شناخت نیست.همین که امتیاز میدی یعنی خیلی دوستی!!!!من فکر میکردم اینجا صمیمیت داره اما هیچی نبود به پوچی خوردم رفتم تو دیوار:(
ببینید
این که کسی اسمشو نگه به خاطر عدم اعتماد صرف نیست.... یه جور محافظه کاریه!
خیلی دلایل هست که دنیای مجازی رو به دنیای واقعی پیوند می ده... واسه همین برای اینکه تو دنیای واقعی مشکلی براشون پیش نیاد این کارو می کنن.:redface:
از طرفی
تو دنیای نت میخوایم اونی باشیم که دوست داریم پس ناخودآگاه از من واقعیمون دور می شیم.... این یه خاصیته گاهی بد گاهی خوب.....

من خودم دوستان خیلی خوب و نزدیکی تو باشگاه داشتم .... و دارم!دوستانی که قطعا هیچ وقت فراموششون نمی کنم....
البته قبول دارم توی این فروم نسبت به خیلی فروم ها روابط رسمی تر دنبال می شه!

متالیک

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 80 درصد دوستان اد لیستم رو می شناسم
با همه ی این 80 درصد دوستم
هر کسی رو هم الکی اد نمی کنم مگر این که شخص مقابل ادم کنه که مجبورم تائید کنم

چقدر سعی کرده ایم کسانی را در لیستمان داریم و نام دوست را یدک میکشند بشناسیم؟ = خیلی زیاد
چند نفرشان را دیده ایم؟ = زنده: سه نفر، دوتاشون همکلاسیمن، یکیشون هم دوستمه، عکس: نمی تونم بگم!
برای چند نفرشان پیام فرستاده ایم؟ = برای 80 درصد
از حال کدامشان باخبریم؟ = از حال همشون با خبرم
از زنده بودن کدامشان مطمئنیم؟؟!! = همشون زنده ان
آیا میدانیم که دوست نود و هفتم مان به تازگی عاشق شده؟! = 97 ندارم (ولی از بقیشون یه جورایی خبر دارم)
آیا میدانیم که دوست صد و هشتاد و سوم مان بر اثر صانحه رانندگی جان باخته؟؟!! = 183 ندارم

» نکات:
- گاهی اوقات یکی رو اد می کنم ولی بعدا پشیمون می شم! نمی تونم دیگه پاکش کنم، دلم نمی آد
- به دوستام حق می دم که اسمشون رو نگن، ولی حق نمی دم که به من اعتماد نکنن
- گاهی اوقات شده چند بار برای یه نفر پیام فرستادم ولی طرف مقابل یه جواب هم نداده، الانم تو ادلیستمه ولی ناراحت نمی شم!
- دوستی اینترنتی با دوستی واقعی متفاوته

آخرین ویرایش:

srashedian

عضو جدید
من یکی از دوستاتم. سجاد راشدیان و احتمالا زنده ام.
تو خودت برای دوستی ریکوست دادی و منم خوشحالم که تایید کردمو دوست خوبی مثل تو پیدا کرردم. حالا راستشو بگو دلت برام سوخت یا جز اون افراد خاص بودم. :cry:

زود تند سریع بگو زنده ای یا نه؟ نکنه این روحته :eek:

متالیک

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی از دوستاتم. سجاد راشدیان و احتمالا زنده ام.
تو خودت برای دوستی ریکوست دادی و منم خوشحالم که تایید کردمو دوست خوبی مثل تو پیدا کرردم. حالا راستشو بگو دلت برام سوخت یا جز اون افراد خاص بودم. :cry:

زود تند سریع بگو زنده ای یا نه؟ نکنه این روحته :eek:

سلام آقا سجاد گل
شما رو تازه اد کردم، چند روز زمان می بره تا پیام بدم، یک کمی صبر کنید، جزو افراد خاص بودید!