من تا حالا نديدم كه فرقي بكنه كه كجا درس خونده باشي . اين مهم كه چي بلدي
دوست عزیز من دانشجوی ترم اول دانشگاه رازی هستم،به این خاطر این سوالا رو پرسیدم چون خواستم نظر بقیه دوستان رو بدونم و قصد توهین به دانشجویان آزاد رو نداشتم،و فقط خواستم این و بدونم که منی که با دوسال زحمت دانشگاه دولتی قبول شدم با اونی که فقط سر جلسه آزمون ورودی دانشگاه آزاد بوده و راحت قبول شده فرقی دارم یا نه؟ که فهمیدم نه.درباره اون سوالتم که دانشگاه آزاد کیفیت آموزشش پایینه مطمئنم ،و از خود دوستانم که دانشجوی اونجا هستن(تهران واحد جنوب) شنیدم،در رابطه با استخدامی هم اگر پیگیر روزنامه بازار کار باشید میبینید که داشتن سابقه کار و فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری از الزامات است و اونم برای کار در شرکت های معتبر تو نقاط صنعتی ایران نه سیستان وبلوچستان . و با این جملتونم موافقمبه قول شاعر مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم دانشگاه دولتی هستی؟ چند ترمه مدرک گرفتی؟ الآن کجایی؟ علت اینکه درمورد دانشگاه آزاد نظر میدی که امکاناتش کمه و آموزشش ضعیفه! دیدی یا شنیدی؟ از کی شنیدی؟ اساتیدشونا میشناسی؟ از پروژه های طی شده در دانشگاه آزاد و دولتی خبر داری؟ امکاناتتون چیه، خداییش بگو؟ آیا چیزی یاد میگیری؟
اصلا تو کار یاد گرفتی یا مهندسی یاد گرفتی، فکرت باز شده یا خسته شدی؟ الان مهندسی یا توکار وقتی حرفتا نخوندن مهندس میشی؟ چه برنامه های مهندسی کار کردی؟ آیا در مورد دروستون الزام دارید که حتما با 1 برنامه ( مثلا در درس انتقال حرارت با نرم افزار ANSYS) کارکنید و امتحان هم گرفته میشه؟؟؟؟؟؟؟ و سولات دیگر؟؟؟
شما که سوال پرسیدین و جواب هم دادید باید با دلیل جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره استخدامی میزنن دانشگاه دولتی، ولی کجا سیستان و بلوچستان!!!!!!
هرکی علمش بالاتره، کار واسش بهتره! البته بماند بعضی از پارتی کلفتا !!!!!!
ببخشید دوست عزیز...![]()
دوست عزیز من به این دلیل سوال کردم چون خواستم نظر سایر دوستان رو بدونم و نظر خودم رو هم بیان کردم که ببینم که تا چه حد درسته.و اتفاقا من دانشجوی ترم اول مهندسی مکانیک در طراحی جامدات دانشگاه رازی کرمانشاه هستم.جالب اینجاست که خودت سوال کردی وخودت هم جواب دادی.
بعید می دونم دانشجوی سراسری باشه.چون اگر بودی این سوال رو نمی کردی.
رفیق قرفه هوا فضا وجود نداشت، غرفه هوافضا بودش. اشتباهی کوچه بغلی رفته بودی.
رفیق آبرو نبردیم. شما ترم اولی هستی،میخوای بگی ما هم اومدیم. رفیق گاماس گاماس. سریع جواب نده،خوب نگاه کن و خوب فکر کن...حالا من یه اشتیاهی کردم
چرا آبروبری میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام.من دانشگاه آزاد کاشان درس خوندم. شنیده بودم که دانشگاه های آزاد پول میگیرن و مدرک میدن! ولی خداییش اینطوری نبود! . الآن دانشگاه آزاد پی برده که هرچه دانشجو بیشتر بمونه بازدهی پولش بیشتره. تا اینکه زود بره!!!! واسه همین سخت میگیرن و تا درس نخونی از بیرون رفتن خبری نیست.
ولی دانشگاه دولتی چون هر روز دانشجو واسش هزینه داره، واسش بهتره که دانشجو را هرچه زودتر بیرون کنه، حتی مهندسی مکانیک با 7 ترم خواندن!!!!! شنیدم!!!!!!!
استاداشم دیدم با دولتی یکی هستن.حالا 2تاشون که درآمدشون خوبه یا سنشون بالا رفته نمی یان...
منم فوق دیپلم جوشکاری(ناپیوسته) از مرکز پژوهش مهندسی جوش ایران دارم با 76 واحد گذرانده .
و مهندسی مکانیک- جامدات(ناپیوسته) از دانشگاه آزاد کاشان با 92 واحد گذرانده.
ولی اینم بگو: عزیزان خوب گفتن: مهندس مکانیک بستگی داره چی بلده. به عنوان مثال من رفیقم که با خودم بود، با کار طراحی اونم با 1سال سابقه کار حداقل ساعتی 30هزار تومان درآمد داره.
![]()
دوستان شما چون خودتون دانشگاه آزادی هستن این حرفها رو می زنین.آره ممکنه ماچند نمونه مثال موفق از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد بیاریم و چند نمونه مثال از فارغ التحصیلان ناموفق دانشگاه سراسری اما ما اینجا بحثمون روی عامه این دانشجویان است نه چند استثنا. حالا به نظر شما ارزش یک فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف با یک فارغ التحصیل دانشگاه آزاد واحد نا کجا آباد یکیه؟ این حرفها که (مدرک مدرکه فرقی نداره از کجا بگیری،دانشگاه اصلا مهم نیست فقط دانشجو ملاکه و.....) حقه ای بیش نیست جز برای جذب دانشجوی بیشتر و پر شدن جیب مسئولان آن دانشگاه ها.![]()
منم چون کاشان درس خوندم آمار انرژی اتمی نطنز را که گرفتم گفتن: 80 درصد دانشگاه آزادی و 20 درصد دولتی
ببین توی دانشگاه های ایران شریف زبان زده و اینم میدونید که همه اونها فقط برای خارج از کشور برنامه ریزی کردن! پس چه سودی برای ایران که خارج سود میبره! تا حالا از پزشکی دانشگاه آزاد نجف آباد شنیدی! از عمران و مکانیک دانشگاه آزاد کاشان شنیدی! از کارگاه های آموزشی دانشگاه آزاد مجلسی شنیدی! از دانشگاه خمینی شهر و ... اینایی که من خبر دارم.
ولی دولتی شنیدیم شریف. امیرکبیر. تمام .
من سنگ خودم را به سینه میزنم نه کسی که برای ایران نیست.
باشه بابا تو سراسری قبول شدی فهمیدن همه بیخیال .
دوست عزیز من فقط برای نمونه دانشگاه صنعتی شریف رو مثال زدم و سایر دانشگاه های دولتی کم از صنعتی شریف ندارند مثلا همین دانشگاه ما دانشجویان و استاداشون چندها مقاله در سمینارهای های خارجی ارائه کردند یا مثلا تو کنکور 86 کارشناسی ارشد 3صندلی از 12 صندلی دانشگاه شریف در رشته طراحی کاربردی توسط دانشجویان این دانشگاه پر شده(این تنها یک نمونه کوچک از موفقیت ها است و سایر موفقیت ها بماند) واین نشان دهنده سطح بالای این دانشگاه و دانشجویان آن است. ولی شاید هم چند دانشگاه آزاد باشند که از لحاظ علمی قوی باشند اما این فقط چند نمونه خاص است و برای کل دانشگاه های آزاد صدق نمی کند.
دوستای گلم من سه ماهه دارم دنبال کار می گردم اصلاً این مهم نیست که سراسری درس خوندید یا آزاد مهم اینه که پارتی دارید یا نه!!!!!!!!!!!!!
من خودم سراسری بودم با معدل بالا و آشنایی با همه نرم افزارهای مورد نیاز و البته پارتی نداشتم و همچنان بیکارم![]()