S A B A
عضو جدید
1 سال بعد ...
شاید هم بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشتر!!!
1 سال بعد ...
hame mitunan 9 bahman saate 6 bad az zohr bean ?
(man fonte farsi faal nemishe majbur shodam english benevisam)
hame mitunan 9 bahman saate 6 bad az zohr bean ?
(man fonte farsi faal nemishe majbur shodam english benevisam)
به به
بالاخره مثل اینکه داریم به یه جاهایی میرسیم!
دستور جلسه چیه ؟!
11 shab khub hast?
hame mitunan bean?
شنبه ساعت 11 هستیمساعت 11 روز 9 بهمن ماه..... راستي چند شنبه است؟
سلام خسته نباشید یه سوال حالا همه روز 9 بهمن توی سایت بیایند و اصطلاحا وعده کنند شما میخواهید چکار کنید؟ مثلا میخواهید چت کنید؟ هدفتون از تشکیل باشگاه چیه؟یه کمی آدم بی اطلاعه .. حالا اگر همه آنلاین بشوند با وقتیکه شما تو تاپیک پست بذارید بقیه ببینند چه فرقی داره؟11 shab khub hast?
hame mitunan bean?
با عرض سلام فکر کنم برای ویدئو کنفرانس سرعت بالا باشه چون بایدwebcam باشه و آن هم باسرعت بالا کاردهی دارهage video confrance sorate bala mikhad unvagt rad mishe, chon mikhaim kari konim ke hame estefade konan.
hala farda 11 hame bean ta bebinim chi pish mead
ببینید سارا خانوم عزیز بخش مهندسی صنایع این فوروم به واقع داره عمرش تموم میشه! تمامی تالارهای گفتمان اینگونه هستند و یک عمری دارند. اما برای نجات آن می توان صرفاً اقدامات انقلابی و تحولات اساسی انجام داد و این نیز با همکاری مدیران اصلی این سایت میسر خواهد بود . هم اندیشی هم که شما فرمودید به نظرم هرگز جواب نخواهد داد.
اما به نظر من با تمام احترامی که برای شما قائل هستم اولین اقدام اصلاحی می تواند تغییر مدیر بخش صنایع باشد. من فکر می کنم از ابتدا انتخاب شما اشتباه بود و مهتابی عزیز تصور می کردن مدیر صرفاً به حذف و ویرایش تالار بپردازد کافی خواهد بود. دلیل این هم که می گویم انتخاب اشتباهی بوده اینست که شما نه انگیزه کافی و نه وقت کافی و نه دانش و اطلاعات کافی جهت مدیریت این تالار دارید.
خیلی تند بود اما می دانم شما بسیار بزرگوارتر از آن هستید که به بنده خرده بگیرید و مرا نبخشید. من صرفاً عقیده خودم رو بازگو کردم و قطعاً دیگران نظراتی مغایر با من خواهند داشت.
با احترام![]()
salam
shabe hame bekheir
unae ke hazeran id shuno began ta man video confranco on konam
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تیم صنایع: MIS | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 74 | |
![]() |
تیم صنایع: مقاله نویسی | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 156 | |
![]() |
تیم صنایع : کیفیت | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 176 | |