منون دوست منخوب شروع کنین دیگه چرا همتون موندین ؟
خوب با یه تعریف نت جلو میریم تا ببنیم چی پیش میاد :
نت به فعالیت هایی برنامه ریزی شده که به منظور جلوگیری از خرابی ناگهانی ماشین الات و تجهیزات و تاسیسات
گفته می شود تا قابلیت بهروری افزایش یابد .
یه اهدافی در نت داریم که شامل :
مهمترین هدف نت اینه که توانایی ماشین الات رو به منظور رسیدن به حداکثر تولید و کاهش فرسایش و خرابی می باشد .
البته اهداف دیگه ای مثل ایجاد بانک اطلاعاتی ، آنالیز فنی اقتصادی نت انجام شده ، کاهش انرژی و کاهش زمان ، توقف کمتر ، کاهش هزینه تعمیر ، افزایش کیفیت تولید تهیه دستور العمل های ایمنی و......
خوب دوستان بجای اینکه بگین خوبه یه حرکت بیاین !
نظرتون در مورد تعریف و اهداف نت چیه ؟
دوست عزیز این موضوع را باید در بخش تشکیل تیم صنایع بدهیدسلام
بهتره در مورد نقاط ضعف مديريتي در
سازمانها و نحوه سازماندهي آن بحث
كنيم چراكه هرچه مي كشيم ازهمين
ضعف است.
سلامسلام به بچه های گل صنایع قراره درباره نت بحث کنیم من گفتم استارت این کارو بزنم. با اجازه
البته من ارتباط نت با 5s رو نفهميدم!نت چيزي جز سيستم دادن به تعميرات و نگهداري نيست.موفق باشيدنت بحث بسیار عالی و خوبیه
ولی لازمه اجرای نت توی شرکتها اول پیاده سازی نظام 5S
اگه تونستیم 5Sرو پیاه کنیم کاهش هزینه داریم یا میتونیم نت رو اجرا کنیم
<BR>متشکر<5sتنها با نت سروکار نداره!توی یه شرکت صنعتی پیاده سازی 5sخودش یه پروژه شده.ولی توی ایران خوب جا نیفتاده. شما شرکتهای ژاپنی رو نگاه کنین نظام آراستگی رو میبینید که لازمه انجام تمام کارهای صنعتی حساب میشه.ببنید برای نت پیشگیری باید نظام آراستگی رعایت بشه.وگرنه درست نمیشه همون pm رو پیاده کرد.البته من ارتباط نت با 5s رو نفهميدم!نت چيزي جز سيستم دادن به تعميرات و نگهداري نيست.موفق باشيد
به نظر من نت بصورت غير مستقيم با 5s ارتباط داره.نت فاكتورهاي بسيار مهمتري داره ، كه 5s در درجه اوليت پايين تري هستش<BR>متشکر<5sتنها با نت سروکار نداره!توی یه شرکت صنعتی پیاده سازی 5sخودش یه پروژه شده.ولی توی ایران خوب جا نیفتاده. شما شرکتهای ژاپنی رو نگاه کنین نظام آراستگی رو میبینید که لازمه انجام تمام کارهای صنعتی حساب میشه.ببنید برای نت پیشگیری باید نظام آراستگی رعایت بشه.وگرنه درست نمیشه همون pm رو پیاده کرد.
نت بحث بسیار عالی و خوبیه
ولی لازمه اجرای نت توی شرکتها اول پیاده سازی نظام 5S
اگه تونستیم 5Sرو پیاه کنیم کاهش هزینه داریم یا میتونیم نت رو اجرا کنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تیم صنایع: MIS | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 74 | |
![]() |
تیم صنایع: مقاله نویسی | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 156 | |
![]() |
تیم صنایع : کیفیت | فعالیت های گروهی مهندسی صنایع | 176 | |
![]() |