ای شلوغ. میخوای دستمو رو کنی؟
تو که دست همه رو رو میکنی...
نه بابا ولی کاش آواتار میذاشتی بشه بیشتر به افکارت پی برد...
ای شلوغ. میخوای دستمو رو کنی؟
سعی کن زیاد با پیشکوت های سایت صمصمی بازی در نیاری . اول دائی بودنت رو ثابت کن بعد چائی شیرین بخواه.
همینایی که گفتی بهشون عمل کن. مخصوصا خط آخر نوشته خودتون. موفق باشی.چه شخصیت عجیبی!!!!!!!!!!!!
پیشکسوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی چی پیشکسوتی؟
واقعا که!
در حد خودت رفتار کردی، دیگه........
رفتار و لحن کلام آدمی نشونه شخصیت درونشه.نه آواتارش................
سلامسلام
ممنون میشم درباره اواتار من نظرتو بگی
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar249890_19.gif
آواتار شما میگه که شما خیلی شجاع و دل قوی هستی.
با همدل های خودت زیاد حال نمیکنی ولی منتقدانت خیلی بهت قوت میدن.
از عکس العمل دیگران بعنوان آینه استفاده میکنی.
معیار های اخلاقی برای شما از زاویه مذهب پر معنی تر هست.
میدونی ضعف هایت چیه.
از برخورد بد ناراحت میشی ولی میتونی بخوبی فراموش کنی.
فردا برای شما همیشه تولد دیگری است.
اسامی بد رو حفظ نمیکنی.
به هیچیک از آرزوهات نرسیده ای.
همه رو که تو امضاتون گفتین . چیزی واسه ما نمونده.در مورد آواتار منم نظرتو بگوووووووووووو.![]()
با درود و سلام به شما دوست عزیزم.ای روزگار یادش بخیر چه همه چرت و پرت می گفتیم اون زمان
آیجا یک بار دیگه بررسی کن بگو ببینم اوضاعم تغییر نکرده؟![]()
با درود و سلام به شما دوست عزیزم.
نه چیزی تغییر نکرده. اگه خبری میشد که الان اینجا نبودیم. همه چی آرومه.
اون قبلی ها رو تایید کردی یا نه؟نه منظورم اینه که آواتار منو بررسی کن دوباره شخصیت شناسی کن ببینم چطوره اوضام
میگه شما فردی هستی اصلاح طلب که از تنوع و تمیزی و پاکی خوشت میاد. نژاد پرستی رو باهاش موافقی و دوستدار ترقی و پیشرفت هستی. حساس و نق نقو هم هستی. همش انتقاد میکنی و زود قهر میکنی و بعدشم آشتی. میزان عشق و میزان نفرت شمام هر دو تاش بالاست. یکدنده هستی و مرتب و با سلیقه.اواتار من چي ميگه؟؟؟؟؟
قبول ندارم....خیلی از امضاها فقط به خاطر ارضای حس روشنفکری قرار داده میشه و بس..اینم بخاطر رودروایسی هست که با کلمات داریم..ولی همون آدما در آواتار کاملا گونه ای دیگه عمل میکننیک بار اینکارو کردم و کل تالار ریختن تو تاپیک و دیگه کلافه شدیم. حالا دیگه نمیخوام دوباره اون برنامه تکرار بشه ولی اینو مطمئن باشید که همیشه یه ازتباط نزدیک بین انتخاب انسان و ویژگی هاش هست . تنها خود آواتار هم نیست. امضاء هم یکی از اون موارد هست که سیر تکامل ذهنی و ایده آلهای فرد رو میشه از امضاش درک کرد.
بله اینم درسته.قبول ندارم....خیلی از امضاها فقط به خاطر ارضای حس روشنفکری قرار داده میشه و بس..اینم بخاطر رودروایسی هست که با کلمات داریم..ولی همون آدما در آواتار کاملا گونه ای دیگه عمل میکنن
تو منو ميشناسي؟؟؟؟؟؟میگه شما فردی هستی اصلاح طلب که از تنوع و تمیزی و پاکی خوشت میاد. نژاد پرستی رو باهاش موافقی و دوستدار ترقی و پیشرفت هستی. حساس و نق نقو هم هستی. همش انتقاد میکنی و زود قهر میکنی و بعدشم آشتی. میزان عشق و میزان نفرت شمام هر دو تاش بالاست. یکدنده هستی و مرتب و با سلیقه.
حالا بیا و راستشو بگو. بابا من از روی آواتارتون اینا رو گفتم. باورت نمیشه که.تو منو ميشناسي؟؟؟؟؟؟![]()
راستش دیگه دوست ندارم ادامه بدم. این تاپیکم مال سالهای قبله که آپ کردیم تا تجدید خاطره بشه. اگه خواستین با سایر دوستان این کارو ادامه بدین. من دیگه چندان علاقه ای به این کار ندارم. یه شوخی بود که انجام شد و یادگاری شد. با تشکر از شمااستارتر شما از روی اواتار شخصیت خونی میکنی؟؟
خوشحال میشم نظر شما رو در مورد خودم بدونم از روی اوتار بعد منم نظرمو میگم که درست رفتار میکنید یا نه؟؟؟!!؟؟!!!![]()
ممنون.راستش دیگه دوست ندارم ادامه بدم. این تاپیکم مال سالهای قبله که آپ کردیم تا تجدید خاطره بشه. اگه خواستین با سایر دوستان این کارو ادامه بدین. من دیگه چندان علاقه ای به این کار ندارم. یه شوخی بود که انجام شد و یادگاری شد. با تشکر از شما
چی میشه یه بار هم شما بگین؟ میخوای امضامو پاک کنم؟همه رو که تو امضاتون گفتین . چیزی واسه ما نمونده.
باشه میگم.چی میشه یه بار هم شما بگین؟ میخوای امضامو پاک کنم؟
میشه ولی من طاقتشو ندارم. با کسانی که علنا زیا کاری میکنند مخالفم. با متعصبین بی منطق هم همینطور. با کسانی هم که لوس بازی در بیارن نمیتونم تا کنم. با یه عده هم که تو هر دانشی و تو هر مقوله ای اظهار فضل بیمورد میکنند نیز نمیتونم کنار بیام. من خیلی بدم نه؟ممنون.
ولی کلا به نظر من با همه همون جوری رفتار کنید که با همه رفتار میکنید
چون که بعضیا اواتارشونو به انتخواب خودشون انتخاب نکردند و یا...........
یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟
میشه ولی من طاقتشو ندارم. با کسانی که علنا زیا کاری میکنند مخالفم. با متعصبین بی منطق هم همینطور. با کسانی هم که لوس بازی در بیارن نمیتونم تا کنم. با یه عده هم که تو هر دانشی و تو هر مقوله ای اظهار فضل بیمورد میکنند نیز نمیتونم کنار بیام. من خیلی بدم نه؟
شما دهن بین نیستی که حرفای منو باور کنی. همین که هستی یه دنیا ارزش داره دوست من. عاشق ناشناخته هام باشی باش. بالاخره باعث میشه علم و تجربه انسان بالاتر بره. کوتاه و گزیده گو هم که هستی و اینم خوبه. کلا انسان صادقی هستی و صبور. البته تا یه جا هایی صبوری ولی حق داری که گاها هم صبور نباشی. خدا رو هم خوب میشناسی. عاقبت بین هم هستی. کلا میشه گفت : بهترینیپس من چی ؟منم میخوام![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شما درباره تناسخ چیه؟ | زنگ تفريح | 12 | |
A | نظر سنجی :دخترا بی وفا ترن یا پسرا؟ دلیل؟ | زنگ تفريح | 23 | |
![]() |
نظر بدید تفاوت ایرانیها با خارجی ها | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
؟.//./ کدوم گروه خونی پرچمش بالاست......./// نظر سنجی .... خوب دیگه | زنگ تفريح | 107 | |
![]() |
>>> همه بیان..... شکم اره یا نه..........نظر سنجی | زنگ تفريح | 25 |