moya_memar
عضو جدید
سلام.
عزیزم میشه نظرتو در مورد آواتار منم بگی.
ممنون میشم.
ممنون میشم.
آخرین ویرایش:
سلام.
ممنون میشم.
آیجا اواتار قبلیم این بود ...زود باش اضافه کن ببینم چی میگی....![]()
من که با شما کاری نداشتم. نه شما تقاضا کردی که من در مورد آواتار شما صحبت کنم و نه من چیزی در این مورد گفتم. نمیدونم این سوء تفاهم از کجا به شما القاء شده. من کاری به آواتار شما نداشتم.
قرار شده از بچه ها بعدآ پذیرایی کنم. بهت زنگ میزنم.ميدوني به نظر من تو همه رو سركار گزاشتي............... نميخواد فال منو بگيري
تخيلي
آواتار من چی میگه؟
امروز فال نمیگیرم.آقا آقا يا حالا خانوم خانوم ..............فال منم بيگير بينيم چيجوريا هستيم
سلام بر شماواقعاً یه خسته نباشید باید بهتون گفت ayja خانم، هنوز داره استقبال میشه از تاپیکتون و شما دارید جواب میدید...
خدا قوت![]()
آیجا....آیجا....![]()
هر لحظه به رنگی بت عیار در آیی؟
به به چه آبلیموی یک و یکی
ماکارونی مانا
![]()
چشم.من پیشنهادی به ایشون دارم.
شما برید تو کار فال قهوه.خوب کارتون میگیره.
بحث خود اواتار نیست. بحث سر اون انگیزه و شخصیتی است که انتخاب کننده داره و همین کارش هم نشون میده که چه جور انسانی است.من همیشه مخالف اینکار بودم که کسی به خاطر آواتور یا نام کاربری بخواد واسه شخصیت افراد ارزش قائل بشه. آواتور قبلی من یه عکس از صادق هدایت بود. هیچ دلیل خاصی هم نداشتم واسه انتخابش. فقط قلبا قلمشو دوست داشتم. بیا ببین چه کسانی اینجا منو به دیوانگی و ... متهم کردن. مجبور شدم عوضش کنم تا یه جا که پست میدم و مخالف نظرات حرف میزنم دستاویز این افراد نشم. حالا نظرت راجع به آواتور فعلی من چیه؟
آیجا داری پولکی میشیا .....بوگو دیه....
بحث خود اواتار نیست. بحث سر اون انگیزه و شخصیتی است که انتخاب کننده داره و همین کارش هم نشون میده که چه جور انسانی است.
شما فردی هستید :
رک
صریح الهجه
خواهان پیشرفت همه
خوشبین
عصبی
گاهی بی ملاحظه
غیر متمرکز
خیلی مهربون
شما مثل یک دریا وسیع هستید ولی متاسفانه موج هاتون شکننده است.![]()
نظرتون رو نگفتین؟
سلام
آواتار من چی رو نشون میده؟
انسانی مثبت
مخالف نسل گذشته
کم حرف ولی منطقی
طرفدار سخن ظنز گزنده
اهل معاشرت
تنها
تابع احساس
من هم هستم
یه نظر کارشناسی هم رو آواتار من بندازین !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شما درباره تناسخ چیه؟ | زنگ تفريح | 12 | |
A | نظر سنجی :دخترا بی وفا ترن یا پسرا؟ دلیل؟ | زنگ تفريح | 23 | |
![]() |
نظر بدید تفاوت ایرانیها با خارجی ها | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
؟.//./ کدوم گروه خونی پرچمش بالاست......./// نظر سنجی .... خوب دیگه | زنگ تفريح | 107 | |
![]() |
>>> همه بیان..... شکم اره یا نه..........نظر سنجی | زنگ تفريح | 25 |