تز نظر دادن من

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moya_memar

عضو جدید
سلام.
عزیزم میشه نظرتو در مورد آواتار منم بگی.
ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: ayja

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیجا اواتار قبلیم این بود ...زود باش اضافه کن ببینم چی میگی....:D:D

salaman

عضو جدید
من که با شما کاری نداشتم. نه شما تقاضا کردی که من در مورد آواتار شما صحبت کنم و نه من چیزی در این مورد گفتم. نمیدونم این سوء تفاهم از کجا به شما القاء شده. من کاری به آواتار شما نداشتم.

ناراحت نشین منظورم اولین برخورد بود که شما به چند نفر در مورد من نظرات عجیبی گفتین و گفتین این اقای SALAMAN ادعای عقل کلی می کنند در صورتی که هیچ چیزی ندارند .(میخواهم مومن و پارسا باشم).
البته باید متذکر بشم که علاقه من به موضوعات شما به این خاطره که موضوعاتی روانشناختانست و افراد به راحتی از کنارش رد میشن و بعضی ها باهاش برخوردی عجیب می کنن.من هم باید به تبعیت از رفتار شما تاپیکهایی با این موضوعات مطرح کنم.
حالا نظرتونو در مورد اواتار من بدین.ممنون

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا آقا يا حالا خانوم خانوم ..............فال منم بيگير بينيم چيجوريا هستيم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميدوني به نظر من تو همه رو سركار گزاشتي............... نميخواد فال منو بگيري

تخيلي

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعاً یه خسته نباشید باید بهتون گفت ayja خانم، هنوز داره استقبال میشه از تاپیکتون و شما دارید جواب میدید...
خدا قوت:gol:

• Like

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیجا....آیجا....

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعاً یه خسته نباشید باید بهتون گفت ayja خانم، هنوز داره استقبال میشه از تاپیکتون و شما دارید جواب میدید...
خدا قوت:gol:
سلام بر شما
میدونی خیلی ها فکر میکنند که هر کاری میکنند کسی متوجه نیّتشون نمیشه.
خواستم بگم که نه تنها خواوند بزرگ حاضر و ناظر کارهای ماست , بندگان خدا هم ناظر رفتار و اعمال ما هستند و باید سعی کنیم خودمونو بیشتر تعالی بدهیم. فکر میکنم که خیلی ها که شرکت کردند به این نکته نرسیده اند. فکر میکنند که اینجا بساط رمالی و فال گیری است.

wasper

عضو جدید
من پیشنهادی به ایشون دارم.
شما برید تو کار فال قهوه.خوب کارتون میگیره.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همیشه مخالف اینکار بودم که کسی به خاطر آواتور یا نام کاربری بخواد واسه شخصیت افراد ارزش قائل بشه. آواتور قبلی من یه عکس از صادق هدایت بود. هیچ دلیل خاصی هم نداشتم واسه انتخابش. فقط قلبا قلمشو دوست داشتم. بیا ببین چه کسانی اینجا منو به دیوانگی و ... متهم کردن. مجبور شدم عوضش کنم تا یه جا که پست میدم و مخالف نظرات حرف میزنم دستاویز این افراد نشم. حالا نظرت راجع به آواتور فعلی من چیه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همیشه مخالف اینکار بودم که کسی به خاطر آواتور یا نام کاربری بخواد واسه شخصیت افراد ارزش قائل بشه. آواتور قبلی من یه عکس از صادق هدایت بود. هیچ دلیل خاصی هم نداشتم واسه انتخابش. فقط قلبا قلمشو دوست داشتم. بیا ببین چه کسانی اینجا منو به دیوانگی و ... متهم کردن. مجبور شدم عوضش کنم تا یه جا که پست میدم و مخالف نظرات حرف میزنم دستاویز این افراد نشم. حالا نظرت راجع به آواتور فعلی من چیه؟
بحث خود اواتار نیست. بحث سر اون انگیزه و شخصیتی است که انتخاب کننده داره و همین کارش هم نشون میده که چه جور انسانی است.
شما فردی هستید :
رک
صریح الهجه
خواهان پیشرفت همه
خوشبین
عصبی
گاهی بی ملاحظه
غیر متمرکز
خیلی مهربون
شما مثل یک دریا وسیع هستید ولی متاسفانه موج هاتون شکننده است. :gol::gol::gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث خود اواتار نیست. بحث سر اون انگیزه و شخصیتی است که انتخاب کننده داره و همین کارش هم نشون میده که چه جور انسانی است.
شما فردی هستید :
رک
صریح الهجه
خواهان پیشرفت همه
خوشبین
عصبی
گاهی بی ملاحظه
غیر متمرکز
خیلی مهربون
شما مثل یک دریا وسیع هستید ولی متاسفانه موج هاتون شکننده است. :gol::gol::gol:

:question:

• Like

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم هستم

یه نظر کارشناسی هم رو آواتار من بندازین !

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم هستم

یه نظر کارشناسی هم رو آواتار من بندازین !

http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar195679_1.gif

کمبود محبت دارد
عاشق حق انتخاب
عاشق کمک و مدد کاری
ساعی
بی تعارف
نمیتونه از حقش دفاع کنه
کم میاره
بی اهمیت به شیک پوشی
آرام
مصمم
مدیر