ترشیدگی خانمها در تاریخ !!!!!!(طنز)

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهت اطلاعتون باید بگم درسته پسرمیره خواستگاری دختر ولی درنهایت اون دختره که باید به پسرجواب مثبت بده..اون پسره که باید دربدردنبال یه دختربگرده تا شایدیکی بهش حواب مثبت بده پس اونی که ...پسره
البته من ازاین کلمه که شمابکارمیبری خوشم نمیاد چون این کلمه مال ادمهای بی فرهنگه واصلاهیچ معنی نداره
مگه ادم سرکه هست که بترشه..یکی دوست داره ازدواج میکنه یکی نمیکنه
چه دخترباشه چه پسروکلا ازادمهای تحصیل کرده گفتن این کلمه بعیده

خیر کلمات من معمولی هست............شما نمی دونم چرا خودتونو خیلی بالاتر از پسرا میبینید!

اگه اقا پسره نره خواستگاری اون دختره چی میشه؟

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر کلمات من معمولی هست............شما نمی دونم چرا خودتونو خیلی بالاتر از پسرا میبینید!

اگه اقا پسره نره خواستگاری اون دختره چی میشه؟
اگراون دختربه پسرجواب منفی بده چی میشه
وهمه دخترهای دیگه
انوقت پسرباکی میخوادازدواج کنه
ضمنا شمایی که ظاهرا به جنس زن به جشم دشمن نگاه میکنی
ظاهرا اینطوربه نظرمیرسه ازدخترا ضربه عاطفی خوردی ودنبال انتقام گرفتن ازجنس مونثی

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر ................
پسر هیچ وقت نمی ترشه ............. تو هر سنی بخواد ازدواج میکنه .ولی دخترسنش از 30 گذشت ............. احتمال اینکه براش خواستگار بیاد ............... 5 %............
این دیگه جوک سال بود!!!!
من خاله خودم الان 40 سالشه هنوز ازدواج نکرده تقریبا سالی 4,5 تا خواستگار داره...
خیلی از دخترا رو هم دیدم که بعد 30 ازدواج کردن
والبته خیلی از پسرا هم هستن که هرجا میرن خواستگاری کسی بهشون جواب مثبت نمیده!!! باز خدا رو شکر ما دخترا خودمونو سبک نمیکنیم بریم خواستگاری!!!
بیخودی چشمتو رو حقیقت نبند...

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
وهمه دخترهای دیگه
ظاهرا اینطوربه نظرمیرسه ازدخترا ضربه عاطفی خوردی ودنبال انتقام گرفتن ازجنس مونثی
خیر من با کسی دشمنی ندارم.....دارم حرف منطقی میزینم.......... .... .................. خداروشکرم از کسی ضربه ندیدم ...........
شما با پسرا مشکل دارید .........فکر کنم شما ضربه خوردید............. منت مزارید اگه دختر جواب رد بده پسره بدبخت میشه ............ اگه پسره مغز داشته باشه .............هیچ وقت نمیره خواستگاری ...... اگه اون دختر نشد دختر دیگه..............
ای کاش فقط پسرا یکسال نرن خواستگاری کسی ........... اون وقت واقعیت معلوم میشه...........

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
وهمه دخترهای دیگه
دقیقا....;)

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دیگه جوک سال بود!!!!
من خاله خودم الان 40 سالشه هنوز ازدواج نکرده تقریبا سالی 4,5 تا خواستگار داره...
خیلی از دخترا رو هم دیدم که بعد 30 ازدواج کردن
والبته خیلی از پسرا هم هستن که هرجا میرن خواستگاری کسی بهشون جواب مثبت نمیده!!! باز خدا رو شکر ما دخترا خودمونو سبک نمیکنیم بریم خواستگاری!!!
بیخودی چشمتو رو حقیقت نبند...
حرف شما جکه نه من ...خالتون 40 سال دارن ........ سالی 5 تا خواستگار ......دارن...........!!!!!!!!

بله بعضی ها هستند که میخوان تو خواستگار رد کردن رکورد بزنن ............. بعدا میگن ............... به همه جواب رد دادم ............. دیگه کسی نیست بیاد خواستگاری من موندمو و خودم.....................

اگه پسره عقل داشته باشه .......... نمیره خواستگاری ..............
همیشه گفتند حقیقت تلخه.........

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر من با کسی دشمنی ندارم.....دارم حرف منطقی میزینم.......... .... .................. خداروشکرم از کسی ضربه ندیدم ...........
شما با پسرا مشکل دارید .........فکر کنم شما ضربه خوردید............. منت مزارید اگه دختر جواب رد بده پسره بدبخت میشه ............ اگه پسره مغز داشته باشه .............هیچ وقت نمیره خواستگاری ...... اگه اون دختر نشد دختر دیگه..............
ای کاش فقط پسرا یکسال نرن خواستگاری کسی ........... اون وقت واقعیت معلوم میشه...........
بله بله کاملا منطق درحرفهای شما هویداست
اگراون دخترنشدچی؟اگرهیچ دختری به اوجواب مثبت نداد چی؟ خداروشکرکه دخترها میتونن به راحتی تنها زندگی کنند ولی پسریکسال تنها باشه ازافسردگی دق میکنه
ضمنا من هیجوقت ضربه ای ازکسی نخوردم..خداروشکراهل دوستی باپسرنیستم که بخوام ضربه بخورم
تاحالا ده ها خواستگارهم داشتم که همشونو ردکردم

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز

/QUOTE]
شما به جنس زن توهین میکنی ودرجواب واکنش توهینتون میخوای ساکت بشینم
شما دارید توهین میکنید یا من ؟

شماها می گیید ......... خوبه ما دخترا خودمونو سبک نمیکنیم و بریم خواستگاری.............. شما درمورد پسرا چی فکر کردید ...........پس پسرا خودشونو سبک میکنن و میرن خواستگاری ؟..............

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خیلی بی منطق داری بحث میکنی..
آره اگه پسرا 1 سال نرن خواستگاری دخترا میترشن
ولی اگه دخترا هم 1 سال جواب رد بدن همه پسرا ضایع میشن
این یه فرایند 2 طرفست....اگه مثلا" N تا دختر مجرد هست در مقابلش N تا هم پسر مجرد هست
پس ترشیدگی معنی نداره....اصلا" از یه آدم تحصیل کرده بعیده که طرز تفکرش انقدر متحجرانه باشه..
برین تو دیکشنری بگردید ببینید تو زبان انگلیسی و فرانسه و....واژه ای معادل ترشیده هست؟؟؟ اونا به یه دختر میگن دوشیزه حتی اگه 40 سالش باشه!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگراون دخترنشدچی؟اگرهیچ دختری به اوجواب مثبت نداد چی؟ خداروشکرکه دخترها میتونن به راحتی تنها زندگی کنند ولی پسریکسال تنها باشه ازافسردگی دق میکنه
ضمنا من هیجوقت ضربه ای ازکسی نخوردم..خداروشکراهل دوستی باپسرنیستم که بخوام ضربه بخورم
گفتم که اگه عقل داشته باشه نمیره خواستگاری ..................خیلی دخترا هستند که به خواستگار اول جواب مثبت میدن ................ خیلی راضین........... شما کار خیلی میکنی که خواستگار هاتون رو رد میکنید ..........
اره معملومه پسرا میره سرکار با مردم در ارتباطه ........... که وقتو حال افسرده شدن رو ندارن...... به فعالیتو پیشرفت شون ادامه میدن ............. ولی دخترا 20 سالشه ......... وقتی تنها می مونه میره با هعروشکاش بازی میکنه .....

خودشو نشون میده که افسرده نیست........

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز

این یه فرایند 2 طرفست....اگه مثلا" N تا دختر مجرد هست در مقابلش N تا هم پسر مجرد هست
پس ترشیدگی معنی نداره....اصلا" از یه آدم تحصیل کرده بعیده که طرز تفکرش انقدر متحجرانه باشه..
برین تو دیکشنری بگردید ببینید تو زبان انگلیسی و فرانسه و....واژه ای معادل ترشیده هست؟؟؟ اونا به یه دختر میگن دوشیزه حتی اگه 40 سالش باشه!

دوستان عزیزم حق کاملا با شماست.... اصلا اهمیت ندید به آدم های بی منطق که خودشونم به حرفهای خودشون ایمان ندارن

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
شروع کننده این فرایند پسره ............. اول اون پا میشه میره خواستگاری .....جواب دختر در مرحله دوم است..........
من حرف خیلی منطقیه ....... شما خنده دار حرف میزنید ........... ویه جورایی خودتونو گول میزنین.............مثلا تحصیل کرده هستید.......
من با دوشیزه کاری ندارم ............. سنش همه چی رو معلوم میکنه............

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما جکه نه من ...خالتون 40 سال دارن ........ سالی 5 تا خواستگار ......دارن...........!!!!!!!!

بله بعضی ها هستند که میخوان تو خواستگار رد کردن رکورد بزنن ............. بعدا میگن ............... به همه جواب رد دادم ............. دیگه کسی نیست بیاد خواستگاری من موندمو و خودم.....................

باشه...من با حرف های شما موافقم...
پس 80 درصد پسرای ایران بی عقلن چون میرن خواستگاری
نتیجه اخلاقی : وقتی 80 درصد از یه گروه بی عقلن پس بی عقلی در اون گروه اپیدمیه! = جنس مرد بی عقله
من قصد توهین ندارما....این برداشت از حرفای خودتونه

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه...من با حرف های شما موافقم...
پس 80 درصد پسرای ایران بی عقلن چون میرن خواستگاری
نتیجه اخلاقی : وقتی 80 درصد از یه گروه بی عقلن پس بی عقلی در اون گروه اپیدمیه! = جنس مرد بی عقله
من قصد توهین ندارما....این برداشت از حرفای خودتونه
شاید 80 درصدشون عقل ندارن .ولی ............. 20 درصد عاقلند ............ 80 درصدم اونایی هستند که با یه نگاه دختر خر می شن..........
شما هم گفتید که خیلی دخترا ......... به هر پسری جواب مثبت نمیده ...........
پس یعنی این دخترا که به خواستگاراول جوای مثبت می دن و از خداشونه .................
پس به نظرم خیلی از دخترا ..........بدون پسر دق میکنن...............

و روانی میشن.......و دچار اختلالت روانی میشن ............ وعقده ای می شن........در دراثر کمبود توجه هست و اینطور میشه میان به پسرا بدو بی راه میگن

آخرین ویرایش:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرمیکنم اقامسعودخودشم نمیدونه جی داره میگه
بهتره یکبارتمام پستهای خودتونو بخونیدتا منطق روکاملا ببینید

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرمیکنم اقامسعودخودشم نمیدونه جی داره میگه
بهتره یکبارتمام پستهای خودتونو بخونیدتا منطق روکاملا ببینید
شما چرا فرار کردید............... نمیزارم به پسرها توهین بشه..........شما برو پساتتو بخون...........
شما که با من دیگه کاری نداشتید .... پس چی شد؟

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چرا فرار کردید............... نمیزارم به پسرها توهین بشه..........
شما که با من دیگه کاری نداشتید .... پس چی شد؟
اولا که فرارنکردم وکارداشتم
دوما من گفتم ازلیست حذفتون کردم ولی بحث سرجای خودشه
سوما دیگه دیروفته خوابم گرفته
چهارما با شما بحث کردن میخ اهنین درسنگ کوبیدنه

chehresaz

عضو جدید
به نطر من منظور استارتر فقط یه طنز بود همونطوری که خودشونم در پرانتز ظرح کردن...
هرکس نظر خودشو داره و براش محترمه ...کسی نمیتونه نطر کسیو به این راحتی تغییر بده..فراموش نکنین که از هرکس به اندازه خودش انتظار داشته باشین..دختروپسر همه ارزشمندندو هر کس برای رفتاری که انجام میده حتما دلیلی داره...

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که فرارنکردم وکارداشتم
دوما من گفتم ازلیست حذفتون کردم ولی بحث سرجای خودشه
سوما دیگه دیروفته خوابم گرفته
چهارما با شما بحث کردن میخ اهنین درسنگ کوبیدنه
اره بهتره بحث نکنید ............. چون اصلا خوشم نمیاد با شما بحث کنم ............ درضمن منو از لیست دوستان حذف نکرده بودید.............. خودم اینکارو کردم............

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بهتره بحث نکنید ............. چون اصلا خوشم نمیاد با شما بحث کنم ............ درضمن منو از لیست دوستان حذف نکرده بودید.............. خودم اینکارو کردم............
خوب کردید چون کارداشتم فرصت نکردم برم داخل لیست دوستانم اسم شمارو پیداکنم
باید صفحات زیادی رومیگشتم تااسمتونو پیداکنم
دستتون دردنکنه که کارمنو راحت کردید
یاحق

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید 80 درصدشون عقل ندارن .ولی ............. 20 درصد عاقلند ............ 80 درصدم اونایی هستند که با یه نگاه دختر خر می شن..........
شما هم گفتید که خیلی دخترا ......... به هر پسری جواب مثبت نمیده ...........
پس یعنی این دخترا که به خواستگاراول جوای مثبت می دن و از خداشونه .................
پس به نظرم خیلی از دخترا ..........بدون پسر دق میکنن...............

و روانی میشن.......و دچار اختلالت روانی میشن ............ وعقده ای می شن........در دراثر کمبود توجه هست و اینطور میشه میان به پسرا بدو بی راه میگن

بله...تمام کسایی که بی دلیل به جنس مخالف بد وبیران میگن مشکل روانی دارن!!!!!!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
masoud71;398646 [B گفت:
اگه پسره عقل داشته باشه .......... نمیره خواستگاری ..............[/B]
خودت داری میگی اگه عقل داشته باشه
ندارین دیگه زور که نیست!!!!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن اگه میتونین خودتونو نگه دارین و نرین خواستگاری،نرین
خدا ازتون راضی باشه
استارتر که شمایین لطفا استارت نزنین........!!!