سلام دوستان.
ميدونم تكراريه و سطح پايين ولي ..به نظرم يه برنامه خوب واسه راه افتادن و جلو رفتن تو برنامه نويسي پروژه كتابخانه هستش.
دوستاني كه مايلن از اول تحليل و پياده سازي شي گرا برنامه كتابخونه رو داشته باشيم خبر بدن كه دست به كار شيم.
انشا الله سعي ميكنيم از پايه تحليل رو جلو ببريم و بدون نياز به ابزار تحليل و فقط جنبه آموزشي داشته باشه.
و تا آخر برنامه رو تكميل كنيم.زبون برنامه سي شارپه وبانك sqlserver2005 وتحليل با uml.
البته همه با هم برنامه رو جلو ميبريم.
موفق باشيد.
درسته n رو ورودی میگیرهسلام دوستای مهندس کامپیوتری...
میدونم اینجا جاش نیست ولی جایی رو با عنوان رفع اشکال پیدا نکردم.
در برنامه نویسی c یا c++ اگر بخواهی آرایه ای n بعدی تعریف کنی که n را کاربر مشخص کند باید چیکار کرد؟
چیزی که من یادمه این بود که n رو ورودی میگیری و بعد آرایه را تعریف میکنی ولی الان که دوباره شروع به برنامه نویسی کردمerorr میده...
چجوری بود؟
کمک کنید ممنون میشم...
با توجه به اینجا خیلی خر تو خر شده ، جا داره منم یک چیزی بگم . البته من بی ربط نمیگم .راستش منم یک پروژه مشابه سیستم کتابخونه دارم با سی شارب و sqlserver .. و مشکل اینجاس که سر کلاس یاد نمیدن برنامه نویسیشو و منم هوچی یاد ندارمسلام دوستان.
ميدونم تكراريه و سطح پايين ولي ..به نظرم يه برنامه خوب واسه راه افتادن و جلو رفتن تو برنامه نويسي پروژه كتابخانه هستش.
دوستاني كه مايلن از اول تحليل و پياده سازي شي گرا برنامه كتابخونه رو داشته باشيم خبر بدن كه دست به كار شيم.
انشا الله سعي ميكنيم از پايه تحليل رو جلو ببريم و بدون نياز به ابزار تحليل و فقط جنبه آموزشي داشته باشه.
و تا آخر برنامه رو تكميل كنيم.زبون برنامه سي شارپه وبانك sqlserver2005 وتحليل با uml.
البته همه با هم برنامه رو جلو ميبريم.
موفق بشيد.
سلام دوستان . من یکسری موضوعات دیگه به ذهنم رسیده .
اینها رو هم میتونیم اضافه کنیم :
ثبت اطلاعات
ثبت کتاب
ثبت امانت کتاب
ثبت برگشت کتاب
ثبت تسویه حساب عضو
ویرایش اطلاعات اعضا
ویرایش اطلاعات کتابها
حذف اعضا
حذف کتاب
لیست اعضا
لیست کتاب ها