سلام دوستان.حال شما؟خوب هستيد؟
قرارمون اين بود كه تابستون كار انجام بديم اما..........
خوب اگه يه نفر از اخرين مطلب شروع نمي كرد و فقط اعلام آمادگي نمي كرد شايد كار جلو ميرفت.
حداقل يكي يه باز خواني از مطالب مي كرد و اولين قدمي رو كه بنده شروع كردم جلو ميبرد..........
قرارمون اين بود كه يه كار تيمي بكنيم . حقيقتش هم اينه كه واقعا بنده به تنهايي فرصت اينو ندارم
بشينم تحليل تايپ كنم و خودم بنويسم و خودم توضيح بدم و .......انتظارم اين بود كه كه كار گروهي رو
بچه ها شروع كنن با راهبري اونايي كه شايد تجربه ي بيشتري داشتن.
يه نفر يه حركت مثبتي انجام بده و بنده كار رو جلو مي بردم.
باز هم منتظرم.
موفق و سربلند باشيد.
حق با شماستسلام دوستان.حال شما؟خوب هستيد؟
قرارمون اين بود كه تابستون كار انجام بديم اما..........
خوب اگه يه نفر از اخرين مطلب شروع نمي كرد و فقط اعلام آمادگي نمي كرد شايد كار جلو ميرفت.
حداقل يكي يه باز خواني از مطالب مي كرد و اولين قدمي رو كه بنده شروع كردم جلو ميبرد..........
قرارمون اين بود كه يه كار تيمي بكنيم . حقيقتش هم اينه كه واقعا بنده به تنهايي فرصت اينو ندارم
بشينم تحليل تايپ كنم و خودم بنويسم و خودم توضيح بدم و .......انتظارم اين بود كه كه كار گروهي رو
بچه ها شروع كنن با راهبري اونايي كه شايد تجربه ي بيشتري داشتن.
يه نفر يه حركت مثبتي انجام بده و بنده كار رو جلو مي بردم.
باز هم منتظرم.
موفق و سربلند باشيد.
آقا منم پايم،شروع كردين خبرم كنيداوکی سرپا گوشیم
تحليل كه خيلي وقته شروع شده اما چند وقت كار خوابيده بودآقا منم پايم،شروع كردين خبرم كنيد![]()
دوست عزیز ، ممنون از توجهتونادامه تحلیل خوبه (لطفا تایپ كنید):
تحليل كامل رو بذار![]()
سلامسلام منم دوست دارم همراهی کنم .مبتدی هستم
منتظرم
سلامسلام
من هم تازه شروع کردم من این پست رو هم تازه دیدم خیلی جالبه حتما ادامه بدین اگر ممکنه بتونید برنامه زمان بندی برای کار تعریف کنید و بخش بندی کار رو بگید و مثلا چیو چه تاریخی میزارید.یا برای هر بخش محدوده زمانی مشخص بشه خیلی عالی میشه چون میتونیم با هم بیایم و مطالب رو داغ داغ بخونیم و اگر هم سوالی باشه لازم نیست زیاد براش صبر کنیم و هر روز سر بزنیم و نکته مفید ترش اینه که کسایی که تازه میان میفهمن کجای کار هستیم و باید راجب چی نظر بدن . اگر هم میدونید براتون مشکل میشه که دیگه هر جور راحتین .
البته این نظر من هست!
فکرکنم بتونم تو کد نویسی کمک کنم ولی خیلی کم آخه تازه کارم ولی دوست دارم کمک کنم کمک که نمیشه گفت آخه همه دوستان حرفه ای هستن ولی خوب شاید اینجوری بگم بهتر باشه میخوام تو کار شرکت داشته باشم .
در هر صورت بسیار بسیار بسیار تشکر حتی یه مقدار هم بیشتر