سلام.........اقدامی که اشاره کردین همون موقع با واکنش مردمی که بودند آن جا رو به رو شد ........اسم این خیابان نوفل لوشاتو است .....به خاطر حضرت امام و ربطی به کشور فرانسه ندارد .........در ضمن آیا شخص شما آتش زدن اتوبوس و حمله به بانک و ایستگاه های اتوبوس و تخریب اموال عمومی رو هم در سال 88 محکوم میکنید؟رسول، رسول مهربانی بود اما بعضی از هواداراش چندان ظاهرا مهربان نیستن
تخریب بیت المال همچین کار مهربانی نیس ک طرفدار های رسول مهربانی می کنند
یا اتش زدن پرچم هر کشوری حتی دشمن، در شائن طرفداری های رسول مهربانی نیست.
از همه مهمتر چقدر ک واقعا هم تجمع دانشجویی،
سلام یوسف جان .......مطلب رو لطفا سیاسی نکنید .......اتفاقا بسیار فایده داره .......وقتی بیشتر برنامه ریزی غرب روی قشر جوان کشور است .........با کسب اجازه از استارتر میخام چند کلمه نظرمو بگم بعدش میرم: اگه دروغ میگم بگین اقا شما دروغگویی... باور بفرمایید هیچکس جز این دانشجوها و تجمع هاشون اتیش بیار معرکه نیستن.. من نمیدونم این اعتراضات دانشجویی به چه دردی میخوره!اقا ینی اگه ما پرچم فرانسه رو اتیش زدیم و گفتیم مرگ بر فرانسه همه چی حل میشه؟ چن سال پیش همینا رفتن سفارت انگلیس و کانادا رو پلمپ کردن اخرش چی شد؟هیچی نشد ... حالا باز خوبه دولت پلیس ضد شورش گذاشته که ی سری اتفاقات نیفته... اگه زمان احمدی نژاد بود خودشم میومد وسط فوحش میداد هه!اقا اینجور قضیه ها باید بین المللی باشه نه این که 4 نفر بیان پرچم اتیش بزنن... هر پرچمی واسه ملت خودش نماده... چن وقت پیش یکی تاپیک زده بود چنتا عرب پرچم ایرانو سوزونده بودن ... انصافا کدومتون غصه نخورد...؟؟؟
سلام.........اقدامی که اشاره کردین همون موقع با واکنش مردمی که بودند آن جا رو به رو شد ........اسم این خیابان نوفل لوشاتو است .....به خاطر حضرت امام و ربطی به کشور فرانسه ندارد .........در ضمن آیا شخص شما آتش زدن اتوبوس و حمله به بانک و ایستگاه های اتوبوس و تخریب اموال عمومی رو هم در سال 88 محکوم میکنید؟
ولی آتش زدن پرچم آمریکا بی احترامی به مردم آن کشور نیست چرا که امروز پرچم آمریکا در دنیا به عنوان نماد دولت مستکبر شناخته میشود .........و حتی در خود آمریکا نیز این اقدام انجام گرفته است .......اگر منظورتان آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی است که اون اصلا کشور نیست .......زیبنده شما نیست دفاع از یک رژیم کودک کش
توی روابط سیاسی بخاظر مهمانپذیری دولت فرانسه از اقای خمینی، ایران ی احترام خاصی نسبت قرانسه قائل هست و برعکس چون مصر ب اون طاغوت پناه داد ما رابطه ای با مصر نداریم، سیاسی.
در واقع دولت ایران بپاس قدردانی از ی حرکت نمادی فرهنگی و ی خیابون کشورشو بنام اون روستا زد، این تو ادبیات سیاسی فرهنگی ملل است و همیشه دو طرفه است، یعنی اگر میدان آرژانتین داریم توی آرژانتینم ی میدان ایران داریم.
ساده تر کار سمبلیکه، ک هزینه تهیه و نصب اونو شهرداری از بیت المال میده و اسیب زدن ب اموال دولتی ن تنها افتخار نداره جرم هم داره و اسیب زننده در روز جزا باید پاسخگو باشه حالا می خواهد رنگش سیاه باشه یا سبز باشه یا بنفش باشه، مهم نیس کار غلط رو کی کرده مهم اینه ک نباید می کرده
حالا می خواهد حمله ب بانک باشه یا حمله ب کودک
اتش زدن مقدسات دیگران، همونقدر ابلهانس ک اون ابله کاریکاتور مقدسات دیگر ادیان رو کرده
فرض بر این ک همه ما ب هم احترام بگداریم، و شرط اول احترام اینه ب هم توهین نکنیم، پرچم بخودب بخود ی پارچه اس ک ب دست بشر ساخته شده اما دارای باز معنوی میشه وقتی برای عده ای قابل احترام میشه
پس خیلی خوبه ک ب کسایی ک حتی دشمنم هستن، احترام نشون داد بجای اینکه همون کار زشتی ک اونا می کنند رو ما هم بکنیم با این تقاوت ک زشتی کار خودمون رو با همین جنس حرفایی ک شما الان زدی توجیه کنیم.
در خصوص دفاع از دیگران، من تنها کار زشتی رو ک دیدم گفتم و برای من مهم نبود رنگ اون پرچم.
سلام یوسف جان .......مطلب رو لطفا سیاسی نکنید .......اتفاقا بسیار فایده داره .......وقتی بیشتر برنامه ریزی غرب روی قشر جوان کشور است .........
حداقل حداقلش اینه که دولت فرانسه متوجه میشه پاشو از گلیمش دراز تر نکنه ......اونم به اسم آزادی بیان در شرایطی که همین کشور اجازه حتی تحقیق درباره هلوکاست رو نمیده ......
یوسف عزیز ......در تجمع مقابل سفارت انگلیس دولت وقت مخالف بود ......به ویژه شخص دکتر احمدی نژاد .....و دکتر صالحی ......آن حرکت در شرایطی بود که مجلسی ها به دلیل اقدامات مغرضانه سفارت انگلیس و عدم پرداخت اجاره ساختمان هایی مثل قلهک عذرشونو از کشور خواسته بودن .......در آن تجمع اتفاقا حضور نیروهای انتظامی و گارد ضد شورش بسیار جدی تر بود و بسیاری از همین بچه هایی که اشاره کردین با پیراهن خونی راهی منزل شدند .......و البته وقتی سردار رادان آمدن مسئله حل شد .......دیدید که رهبری هم مخالفت خودشون رو با اون حرکت اعلام کردند ......مسئله این است خادم الحرمین چه واکنشی به این هتک حرمت داده است .......
و در آخر امروز پرچم آمریکا نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عدالتخواه و آزادی خواه ....چه مسلمان چه غیر مسلمان چه در آسیا و چه در اروپا و حتی آمریکا به عنوان نماد دولت ظالم و مستکبر شناخته میشود .......و آتش زدن آن حتی در یونان اقدامی انقلابی و ظلم ستیز محسوب میشود
باشه اصن نخواستم بحثو سیاسی کنم ولی خب این اتفاقاتی هم که گفتم رخ داد
اما در مورد این موضوع اهانت و تروریست باید بگم خود دولت فرانسه هم مقصره چرا که بیشترین مسلمانانی که در فرانسه هستن
از کشورهایی مثه تونس و مغرب و ... هستن همونطور که میدونید این کشوره ها بیشترین اعزام کننده مجاهدین یا همون داعش به سوریه بودن
طبیعی هست که با بالا رفتن امار این افراد در فرانسه این اقدام تروریستی رخ بده ... حتی گفته شده این به تلافی حملات هوایی فرانسه علیه داعش بوده
این وسط صهونیست ها اومدن از اب گل الودماهی گرفتن و غلط اضافه کردن ... البته به جهاتی حکومت فرانسه هم تا حدودی خبیث هستش اکثرا
ولی من از حرکت پاپ خوشم اومد نشون داد همه اروپایی ها مثه هم نیستن
اولا ن من و ن شما نماینده مردم مظلوم دنیا نیستیم..اگر توی حرفاتون صداقت دارید چرا این دانشجو ها وقتی دولت کمونیست چین مسلمونارو کشت کسی حرفی نزداحترام احترام می آورد ........و ملاک زمان است .......اگر روزی هم دولت آمریکا دست از کشتار و پاول ملت های مظلوم بر دارد ......اولین کشوری که دست دوستی خواهد داد و از آن حمایت خواهد کرد ایران عزیز است ......یک کار سمبلیک هم دقیقا همین کاری است که رخ داد .......ولی این سمبلیک بیانگر تنفر از اظهارات این کشور ها و اقداماتشون هست ........شما ببینید کامرون و رئیس جمهور فرانسه صراحتا میگن توهین به ادیان ایراد ندارد .......طبیعتا واکنش مردم چی میتونه باشه؟
احترام امری است متقابل ........جلوی دشمنی که چنگ و دندون نشون میده احترام گذاشتن شاید ابتدای امر به منظور اصلاح بد نباشد ولی وقتی اثر نکند .....نمیشود با مهربانی رفتار کرد....بلکه بایستی برای حفظ منافع و مصالح کشور مقاومت کرد ......نمیشود به دشمنی که به کشور تجاوز میکنه و توطئه راه میندازه بفرما زد .......بلکه بایستی با تمام وجود جلوش ایستاد تا جرات نکنه حتی نگاه چپ به این کشور بکنه
محض اطلاع پاپ فرانسیس آرژانتینیهباشه اصن نخواستم بحثو سیاسی کنم ولی خب این اتفاقاتی هم که گفتم رخ داد
اما در مورد این موضوع اهانت و تروریست باید بگم خود دولت فرانسه هم مقصره چرا که بیشترین مسلمانانی که در فرانسه هستن
از کشورهایی مثه تونس و مغرب و ... هستن همونطور که میدونید این کشوره ها بیشترین اعزام کننده مجاهدین یا همون داعش به سوریه بودن
طبیعی هست که با بالا رفتن امار این افراد در فرانسه این اقدام تروریستی رخ بده ... حتی گفته شده این به تلافی حملات هوایی فرانسه علیه داعش بوده
این وسط صهونیست ها اومدن از اب گل الودماهی گرفتن و غلط اضافه کردن ... البته به جهاتی حکومت فرانسه هم تا حدودی خبیث هستش اکثرا
ولی من از حرکت پاپ خوشم اومد نشون داد همه اروپایی ها مثه هم نیستن
اینکه اجادشون مال کشورهایی که گفتید هست دلیل بر این نیست که خود اونها فرانسوی به حساب نیان.......زمانی ه با خوشحالی این ها رو برای داعش میفرستادن که برن با حکومت سوریه بجنگن بایستی فکر این مسائل رو میکردن .......پیش بینی رهبر انقلاب در این باره هم خیلی زود محقق شد
تلگرام پاپ برای رهبر انقلاب - سایت خبری تحلیلی تابناك
روزنامه اُسرواتوره رومانو(روزنامه رسمی واتیکان)، پاپ در جریان سفر به سریلانکا در هنگام عبور از آسمان ایران با ارسال تلگرامی برای حضرت آیت الله خامنه ای رهبر عالی جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز درودهای صمیمانه خود، از خدا خواست تا بر ملت و کشور ایران برکات صلح و رفاه نازل نماید.
اولا اینکه من بسیجی نیستم .........ولی به بسیج افتخار میکنم ......البته بسیجی که واقعا آمده باشه برای خدمت ......خوشبختانه کم هم نیستن ......نمونه هاشو هم داریم میبینیم .......مثل شهید نوروزی که برایش فرقی نبوداولا ن من و ن شما نماینده مردم مظلوم دنیا نیستیم..اگر توی حرفاتون صداقت دارید چرا این دانشجو ها وقتی دولت کمونیست چین مسلمونارو کشت کسی حرفی نزد
چرا بسیجی ها و سپاهیا کاری برای مسلمونای نیجریه نمی کنند
شما شاید برخوردی نداشتید ما ایرانی ها در بین کشور های مسلمون بخاطر شیعه بودنمون در اقلیت هستیم، در واقع همون ادم هایی ک شما می خواهی ازشون دفاع کنی ب من ب چشم بی دین نگاه می کنند و این برای من اینجا دردناک نیست، دردناک اینه ک شما و ادم هایی با طرز فکر شما ب هم وطنش، ب همزبونش، ب هم دینو هم مذهبش توهین میکنه بخاطر طرفداری از کسی ک هم شما و هم منو بی دین میدونه، این خیلی دردناکه کاش میشد ی بار خودت تجربه کنی بعد می فهمیدی
حضرت علی وقتی شمشیر خورد، نگفت تو این مدتی ک زنده هستم پوستشو بکنید تا جیگرم حال بیاد، گفت یکی زد شما هم یکی می زنید
وقتی توی صورتش تف شد رفت دور زد ک سر عمرو رو از خشم خودش جدا نکنه
قرار نیست ک از علی فقط تیغ شمشیرش دیده بشه
پ تو این مسجدا جدیدا چیا یاد میدن بتون زمان ما یطور دیگه بود
بسیجیام بسیجای قدیم
محض اطلاع پاپ فرانسیس آرژانتینیه
شما اگر اخبار رو دنبال کرده باشین ..........مردم نیجریه بعد اهانتی که به پیامبر شکل گرفت .....به خیابان ها آمدند و دولت نیجریه جلوی اونها قد علم کرد طوری که حتی این تجمع کشته داد .........نیجریه هم در سابق مستعمره فرانسه بودهدرسته اما معمولا این کشورها یک جور تند روی دارن معمولا وگرنه در صدر اعزام کنندگان تروریست قرار نمیگرفتن ! حتی اگر فرانسوی هم بشن باز این خصلت رو دارند
و تا اونجا که من اطلاع دارم به دلیل اینکه این کشورها که گفتم مثه الجزایر و... یک روزی مستعمره فرانسه بودند فرهنگ نیمه عربی/ فرانسوی دارند و رفت و امد بین اونها
بدون روادید و ازاد هست... خارجی ها اول از داعش حمایت کردن وقتی دیدن اونها حتی به خودشون هم رحم نمیکنند به فکر چاره افتادند و فهمیدن چی شده ...
تا اینکه کار بجایی کشید که کانادا رسما از ایران برای جنگ با داعش حمایت کرد
کاتولیک که هس؟ نیس؟
لامصب اسمش به فرانسه میخوره :| فرانسیس فرانسه
بهرحال خود اروپایی ها یا امریکاییهای هم هستن که ازین مسایل خوششون نمیاد :|
شما اگر اخبار رو دنبال کرده باشین ..........مردم نیجریه بعد اهانتی که به پیامبر شکل گرفت .....به خیابان ها آمدند و دولت نیجریه جلوی اونها قد علم کرد طوری که حتی این تجمع کشته داد .........نیجریه هم در سابق مستعمره فرانسه بوده
از کشورهایی چون نروژ ، دانمارک و سوئیس نیز حتی از جنس مونث به داعش پیوستند .........تروریست تر از صهیونیستها خودشون هستند ........ان خیلی بد مردم یک کشر رو به تند روی محکوم کنین ......مردم تونس همان هایی هستند که بن علی رو از تخت پادشاهی به زیر کشوندن .......البته بگذریم که سنای اونها امروز دست سکولارهاست اگر اشتباه نکنم
در خود کشورهای انگلیس و فرانسه ........بخشی از مردم اونها علیه این هتاکی تجمع کردند ........و حتی آلمان
خیر از نیجریه من بی اطلاع بودم
فنلاند تو کشور های اروپایی اول بود بعدشم فک کنم المان
البته این بهار عربی هم که درست کردن باور کنید دست اسراییل توش بوده .. تا اینکه رسید به داعش و... سایر موارد
منکه بهار عربی رو بیشتر یک توطعه میدونم تا جنبش مردمی..
خدا خودش جواب اینها که ... رو خواهد داد
چی بگم
بیداری اسلامی حقیقتا داشت رخ میداد ..........ولی شرایط عوض شد .........به خصوص با کودتایی که در مصر رخ داد .........و متاسفانه تا حدودی موفق شدند آمریکاییها بیداری اسلامی رو به انحراف بکشونن و به همان تعبیر بهار عربی نزدیک کنند .......البته این وسط خیلی ها تقصیر کارند ......
البته من اون کودتایی که علیه مرسی شد خوشحال شدم
چون علیرغم کمک های ایران که بهش کرده بود اونطور جواب ایران رو داد
بقول خودمون نمک خورد نمکدون شکست
عربها قدری نمک نشناس هستند متاسفانه!
..
با اجازتون من باید برم
شب شما بخیر