امید اسمعیل بیگی
عضو جدید
امید جان، این مطالب رو در 1 تاپیک مجزا بگو، تا بیشتر به چشم بیاد و با موضوع تاپیکت هم مرتبط باشه!
با استقبال از نظزآقای مدیر کل مطلب در تاپیک(اجرای ساختمون به زبون ساده)در دسترس همه عزیزان قرار گرفت.
امید جان، این مطالب رو در 1 تاپیک مجزا بگو، تا بیشتر به چشم بیاد و با موضوع تاپیکت هم مرتبط باشه!
سلام بر همه ی بچه های با تجربه
میخواستم بپرسم که:
توی این آگهی های روزنامه نوشته به مهندس عمران نیازمندیم جهت رتبه بندی، میخواستم ببینم این رتبه بندی دیگه چیچیه، راستش از یکی شنیدم که میگفت اینجور جاها فقط مدرکتو میگیرن و به خودت کاری نمیدن!!! میشه یکی توضیح بده؟
رتبه بندی شرکت ها بر اساس سابقه کاری-مقدار سرمایه-نفرات وکارکنان امتیاز آور تعیین میشه.شرکتهای ساختمانی نفرات امتیاز آور اونا به این صورته که با توجه به مقطع ونوع مدرک امتیاز شما محاسبه میشه البته سابقه هم میتونه امتیاز داشته باشه که هر سال سابقه کاری برابر با 10امتیاز میشه
این افراد از مدیرعامل حساب میشه تا اون تکنسینی در شرکت کار میکنه،فرق نمیکنه سهام داشته باشه یا نه از نظرسازمان مدیریت وبرنامه ریزی ملاک لیست بیمه هست.کسی که توشرکتی کار میکنه باید لیست بیمه اش از طرف همون شرکت رد بشه.حالا این نفرات و کارکنان امتیاز آور چه جور کارکنهایی هستند، منظورم اینه که این افراد کارکنان عادی هستند یا اینکه از کله گنده های شرکتند، مثلا مدیری، سهام داری، چیزی؟؟
توي اين تاپيك هدفمون اينه كه از تجربه بچه هايي كه داراي تجربه كاري هستن استفاده كنيم مثلا منو راهنمايي كنن كه براي بدست اوردن شغل در اينده بايد كدوم درسا رو بهتر يادبگيرم يا بايد با كدوم نرم افزارا اشنا باشم ولي هدف اصليم اينه كه كسايي كه تجربه كاري دارن چيزايي رو بگن كه ما تو دانشگاه ياد نميگيريم براي شروع ميشه با هم يه ساختمون فرضي بسازيم و مرحله به مرحله با ساختن اشناشيم
چون خود من هيچ تجربه اي ندارم من مثلا زمينو خريدم
حالا ميخوام يه همتي بكنيم كه بهم چيز ياد بديم حتي خيلي كم
اگرم نظري داريد كه مثلا اين كارم بكنيم حتما بگيد خلاصه عمرونيا ميخوان بتركونن
فقط و فقط عمران
بله اینم از همون شرکتهاستهمين الان يه تاپيك ديدم كه مدرك ميخواست اونم از همين نوعه؟![]()
احتمالاً از نظر نما سازی این کار رو کردند!كسي جواب سوال منو نميده؟؟؟؟
كسي جواب سوال منو نميدونه؟؟!؟
يه سوالي داشتم
توي سعادت اباد يه ساختمون هست ستوناش تا طبقه 5 صاف و يه دست اومدن بالا ولي از اين طبقه به بعد يه شيب پيدا ميكنن اين براي چيه؟؟
توي اين كار نيرو هاي اون طبقه فرقي ميكنه نيروي افقي خود ستون چي ميشه؟؟؟
ببخشید، من یه کم زیادی بی تجربم، یعنی فقط ترم 1و2 رو بلدم
می خواستم ببینم مگه نباید قبلش یه مهندس نقشه بردار بیاد کارشو بکنه؟؟(یا اینکه من سخت در اشتباهم!!؟؟)![]()
سلام
ترم 2 رو تمموم کردم رفت.
دانشگاه آزاد واحد روم به دیوار (رودهن) درس میخونم.
38 واحد پاس کردم، البته 4 واحدش پیشنیاز بود.
ساکن شهرک حکیمیه تهرانم.