دستت درد نكنه ولي درباره ينوع كارش بيشتر كاگاهيه يا دفتريو از لحاظ مالي چطوره؟

سلام شما خيلي به تالار ما خوش اومديسلام
من اصلا رشته درسی ام عمران نیست ولی خواستم یه چیزی بهتون بگم مهم اینه که تا اینجاشو شروع کردین از برادرتون کمک بگیرید ولی وابسته به حرفاش نشین تجربه ای که اون داره ممکنه شما رو خیلی جولوتر از این ببره
خودتون عمرانیا بهتر مودینید زمین کلنگیه با دوستاتون شروع به کار و درست کردنش کنید.
یه طرح درست و حسابی هم براش بریزین.
هاقا سپهر هرجا ميري چپ چپ نگات ميكنن ميگن بچه برو بزار باد بيادچرا که نه؟!
اما نباید توی کارشون دخالت کنی، حتی اگه اشتباست!!!
راستی، اول برو از مهندسش اجازه بگیر، نه کارگرا!!
ممنون از راهنماييات اقا مصطفي حالا بازم امتحان ميكنم ولي به اين سادگيا را نميدنعیب نداره ، بازم برو .. بگو برای کار آموزی اومدم .. همین .. یا اینکه بگو دانشجوام میخوام عکس بگیرم 1-2 روز بیام و اینا ... نه اینکه میخوام 24 ساعته اینجا باشم ، چون کارای ساختمونی هر هفته 1 ساعتم بری ببینی چی شده کافیه![]()
منم مثل شما ترم 4 ولي از چنتا مهندس پرسيدم گفتن فعلا زوده بايد درس اجزا ساختمونو پاس كنيد شما چند واحد پاس كردين؟![]()
بازم سلام
میشه یکی از این آدمهای باتجربه به دو تا سوال من جواب بده
یکی اینکه از ترم چند میتونیم به فکر کار کردن (به عنوان دانشجو) باشیم؟
دوم اینکه موندم باسه ارشد سازه رو انتخاب کنم یا راهسازیو، اگه میشه یه کم راجع به این دو تا گرایش توضیح بدید ، که مثلا هر کدوم چه کارهایی رو باید انجام بدن یا میتونند انجام بدند و مثلا درآمد هر کدوم چطوره و بازار کارشون چطوره؟
ممنون میشم...
ببینم ترم چندی و کجا میخونی و چند واحد پاس کردی و ساکن کجایی ؟
نه من شنيدم كه ميگن بزاريد ترماي اخر زبان تخصصي پاس كنيدالان دقيق نميدونم.يه 52 الي 53 تا
راستي عزيز شما زبان تخصصي پاس كردي؟؟؟ترم چند بگيريم خوبه؟؟؟
ديگه اينكه تو درس تكنولوژي بتن اگه پاس كردي پروژه انجام دادي؟
ميتونم بپرسم موضوع پروژت چي بود؟؟؟![]()
بنظر من چون ترم 2 رو تموم كردي حالا خيلي زود فكر كار باشي خيلي زودتره كه فكر ارشد باشي برو دانشگاه خوش بگذرون از اين سالهاي عمرت لذت ببرسلام
من چون دارم توی یه دانشگاه مسخره درس میخونم از طرفی نگرانم که با مدرکش جایی رام ندن از طرفی هم چون دانشگاه مسخره ای هست میترسم خیلی چیزا رو بهمون یاد ندن
حالا موندم بییشتر تمرکزم رو بذارم رو درس خوندن تا بتونم ارشد یه جای درست حسابی قبول بشم و از نگرانی مدرک دربیام یا اینکه برم سر ساختمونهای در حال ساخت و اون چیزایی که احتمالا بهمون یاد نمیدن رو یاد بگیرم!!؟؟
سلام
ترم 2 رو تمموم کردم رفت.
دانشگاه آزاد واحد روم به دیوار (رودهن) درس میخونم.
38 واحد پاس کردم، البته 4 واحدش پیشنیاز بود.
ساکن شهرک حکیمیه تهرانم.
چرا توي سايت خودمون فعاليت نميكني؟![]()
نه من شنيدم كه ميگن بزاريد ترماي اخر زبان تخصصي پاس كنيد
من تكنو پاس كردم ولي پروژه كلي ندادن فقط چنتا ازمايش بود كه گزارش كار نوشتيم
من 64 پاس كردم![]()
يه ذره استراحت كن ميخواي زود تر تموم شه كه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هم اشتباه کردم.70 تا دپاس کردم![]()
توي تاپيك ساختمون فرضي شايد يه چيزايي پيدا كني ولي منم خودم خوب نميدونم اخه مثلا ما باهم هم پسي هستيمبتن مگر چيه؟؟؟ و به چه درد ميخوره؟؟؟
ميشه بتن مگر نريخت؟؟؟
لطفا مفصل توضيح بديد!!![]()