تجاوز به دو نوجوان زائر پسر ایرانی در عربستان

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید عمل حرام،حرامه.من گفتم پولمونو خرج حرام نکنیم.به جاش خرج ایمانمون به خدا کنیم.پول دادن برای لوازم آرایشی که توش خودنمایی جلو نامحرم یا برپایی پارتی و اختلاط با نامحرم باشه،حرامه و کلی روایت داریم که ملائک و جن و انس لعن و نفرین میکنن.البته لوازم آرایشی که خرج همسر بشه نه تنها گناه نیست بلکه برعکس چندین برابر حسنه هم برات مینویسن.وگرنه از راه انجام گناه آدم محبوب خدا نمیشه.به جاش خرج فقرا کنیم.
برای کمک به نیازمندان خدا دو تا عمل واجب خمس و زکات قرار داده.این یعنی اهمیت دادن اسلام به فقرا و نیازمندان.علاوه بر اون سه تا عمل مستحب صدقه،هدیه و انفاق.
اینا هیچکدوم ربطی به سایر واجبات ندارن.انجام دادن یا ندادنشون هم ساقط کننده بقیه واجبات نیست.
از پاپ که نمیتونیم کاتولیکتر باشیم.
جواب من در باره همین گفته های شما بود .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی در کنار آموزش مناسک دینی , شرایط اون به مسلمانان آموزش داده نمیشه , همین مشکلات عدیده پیش میاد. اهداف متعالی تشیع فقط در زمان حج تبلیغ بشه کافی نیست. الان با پیشرفت های وسیع ارتباطی و با داشتن برنامه ای جامع میشه از همه امکانات برای گسترش این فرهنگ کمک گرفت. نقش رسانه جهان شمول هست .

سلام علیکم.......قطعا حرفی که میزنید رو تصدیق میکنم........ولی شرایظ مهمه........در حال حاضر حج واجب مناسبترین محل برای رساندن صدای شیعه به سایر برادران مسلمان بویژه سنی های عزیز هست........ببینید رسانه ها عمدتا دست صهیونیستهاست......و ابزار کافی فعلا در دست شیعه از این لحاظ نیست........همه کار هم میشه که صدایی از پایتخت تشیع به مردم جهان مخابره نشه.......
ببینید صرف چه بهانه هایی شبکه های فارسی زبان رو تحریم کردند؟...........فعلا میسر ترین راه حج واجب است.......چه بسا ایرانی هم اونجا نداره........خوس ایران ستیزی و شیعه هراسی که واهبیت راه انداختن برای مردم بی طرف به واقعیت نزدیک بشه.........امیدوارم دولت حاضر به دیپلماسی عمومی که دوبت گذشته بنا کرد.......پایبند باشه و در بند دیدار با مقامات صرفا نباشد........
تا انشالله بار دیگر شاهد بیداری اسلامی و این بار موجی قوی تر باشیم

• Like
واکنش ها: ayja

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
به طور خلاصه دین یعنی که شما فقط بروی اعمال خودت قضاوت کنی
وبجای خدا برای روش زندگی سایرین نظر ندی
حالا دنیا چادر چاقچور کنی زکات بدی خمس بدی نماز اول وقت بخونی اما غیبت کنی یا احتمالا فکر کنی خدایی و خیلی راحت میتونی انگشتت رو بگیری سمت دیگران و اونا رو زیر سوال ببری حالا واسه هر چی اصا گناه کنن اصلا دلشون میخواد گناه کنن
روش زندگی یک انسان با ایمان نیست
حالا دنیا آیه و مطلب بزاری یا از بزرگان پیام بنویسی تغییری در اصل کلام ایجاد نمیشه

بجای دین دین کردن بهتره اعمال خودمون رو بررسی کنیم
هر زمان که یک انسان تونست به کج خودش برسه و خودش استاندارد باشه و همه اعمال رو انجام بده اگه فرصت کنه میتونه دیگران رو زیر سوال ببره
در غیر این صورت بهتره ساکت باشه و اعمال خودش رو اصلاح کنه
من هیچ قضاوتی در مورد هیچ کسی اینجا نکردم.
اگر نماز میخونیو خمستو میدی،وظیفه نمازو خمستو انجام دادی.
اما اگر غیبت میکنی، گناه اون طرف مقابلتو که غیبتشو میکنی به گناهات اضافه میکنن و تا زمانی که ازش حلالیت نطلبی،گناه بخشیده نمیشه چون حق الناسه.
نمیتونی بگی من نماز نمیخونم،اما چون غیبت نمیکنمو خیلی از گناهایی که یه سری نماز خونا میکننو نمیکنن یا مثلا میرم به فقرا کمک میکنم پس من خیلی بهترم!نه! تو گناه نماز نخوندنتو پات مینویسن و گناهای دیگران ساقط کننده واجبات تو نیست.
اسلام دین جامعیه.برای کوچکترین مسائل زندگی استاندارد شفاف داره.هیچکسی در قیامت نمیتونه بگه خدایا معلوم که نبود،خدایا ما که آخر نفهمیدیم چی شد!چون خدا همه مدله حجت و استاندارد اعم از آیه قرآنو حدیثو سیره پیامبرو ..... برای شفاف کردن احکام دین نازل کرده.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما اگر غیبت میکنی، گناه اون طرف مقابلتو که غیبتشو میکنی به گناهات اضافه میکنن و تا زمانی که ازش حلالیت نطلبی،گناه بخشیده نمیشه چون حق الناسه.
نمیتونی بگی من نماز نمیخونم،اما چون غیبت نمیکنمو خیلی از گناهایی که یه سری نماز خونا میکننو نمیکنن یا مثلا میرم به فقرا کمک میکنم پس من خیلی بهترم!نه! تو گناه نماز نخوندنتو پات مینویسن و گناهای دیگران ساقط کننده واجبات تو نیست.
اسلام دین جامعیه.برای کوچکترین مسائل زندگی استاندارد شفاف داره.هیچکسی در قیامت نمیتونه بگه خدایا معلوم که نبود،خدایا ما که آخر نفهمیدیم چی شد!چون خدا همه مدله حجت و استاندارد اعم از آیه قرآنو حدیثو سیره پیامبرو ..... برای شفاف کردن احکام دین نازل کرده.
اسلام آوردن شرط مسلمانی نیست. ایمان آوردن عین مسلمانی است. دین بر پایه اصول دین ساخته میشه بعد بر پایه فروع کامل میشه.

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز

امثال شما اسلام رو زیر سوال میبرن
اشه عزیزم شما به امر معروف و نهی از منکرت برس همه رو زیر سوال ببره
انشاله خودت کامل باشی
خدا همه مارو به راه راست هدایت کنه والسلام

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز مقاماتی از وزارت امور خارجه و سازمان حج و زیارت در کمیسیون حاضر شدند و گزارشات خود در مورد اقدامات صورت گرفته توسط این دو نهاد در خصوص رفتار شنیع مأموران سعودی در فرودگاه جده به کمیسیون فرهنگی ارائه کردند.
وی افزود: ماحصل بررسی‌های جلسه امروز این بود که طرح لغو سفر عمره مفرده به عربستان تا زمان اجرای اشد مجازات برای توهین‌کنندگان به زائران ایرانی در فرودگاه جده با قید دو فوریت در جلسه روز سه‌شنبه مجلس مورد پیگیری قرار گیرد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: همچنین در جلسه امروز جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان برای حضور در جلسه شورای آینده‌نگاری و نظریه پردازی سلامت که توسط فرهنگستان علوم پزشکی تشکیل می‌شود از سوی اعضاء انتخاب شد که این انتخاب به درخواست سازمان مربوطه انجام شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940123001276

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز فراموش نکنید طرز زندگی افرادی ک در یک جامعه هستن روی هم تاثیر میزاره.وگرنه خداوند امر به معروف و نهی از منکر رو جز فروع دینش قرار نمیداد و پیامبر و ائمه ماهم روش اینقد تاکید نمیکردند...اون چیز ک بما مربوط نمیشه و بخداوند تبارک مربوطه قضاوته!!..و اگ مقصود حرفتون ازاینک بما مربوط نیس قضاوت کردن کاملا درسته.

امر به معروف و نهی از منکر رو کسی انجام میده که خودش از تمام گناهها عاری باشه
اینم تو اسلام اومده و خدا فرموده
نه اینکه هر کی خودش رو اونقد برسونه که خودش اعمالش رو درست و حسابی انجام نمیده اونوقت سرش تو کار مردمه
من از آدمهایی که خودشون کامل نیستن و از صبح بلند میشن آیه میارن حدیث میارن هی شلوغ میکنن و هی این و اون رو زیر سوال میبرن متنفرم چون میدونم اونا خودشونم تو گناه غرق هستن
دلیلشم غیبته که روش سرپوش امر به معروف و نهی از منکر میزارن
اول آدم خودش رو درست درمون میکنه سپس میره به کج بقیه میرسه
تجربه ثابت کرده اونایی که هی این و اون رو زیر سوال میبرن اصلا با ایمان نیستند
من انسان با ایمان زیاد دیدم اونا در عین نجابت و خشوع و سکوت هستند و حتی امر به معروفشونم بزرگوارانست

حسین72

عضو جدید
مگه خاله بازیه!
مگه نظر من و نظر شماست!
حج واجب شرعیه،مثل نماز،روزه،خمس،زکات .... هرکی مستطیعه و پول حج رفتنو داره، اگه نره گردنشه.حالا بخاطر این کارای عربستان شاید اخلال ایجاد شه.
سو استفاده نکنیم لطفا!ما تعیین نمیکنیم که حج باید رفت یا نرفتو پولشو به فقرا داد!خدا تعیین کرده.
اگه خیلی دغدغه کمک به فقرا رو داریم،اول از همه خمس و زکات سالمونو حساب کنیمو مالمونو پاک کنیم.بعدم به جای خرید کالاهای برند خارجی و تجملاتی واسه در آوردن چشم دیگران،به جای خرید ماهانه ده ها هزار تومن لوازم آرایش برای در آوردن چشم نامحرم و خرید خشم خدا،به جای تور ها و پارتیای آنچنانی که 90% جز گناه ،هیچی از توش در نمیاد و و و و ....انفاق کنیم واسه فقرا!

دوست عزیز من احساس می کنم منظور این دوستمون رو شما بد برداشت کردید
من برداشتم رو از صحبت ایشون با یک مثال خدمت شما میگم.این اتفاقی که واسه ای دو نوجوان افتاده اگر 1%فقط1%سبب نفرت از دین بشه چی؟باز هم رفتنشون واجبه؟یعنی انجام عمل مستحب در عوض از دست دادن دین.
بد رفتاری ها زیادی توسط این کشور داره با حجاج ما میشه اگر خدایی نکرده بین این همه ادمی که دارن میرن حج یک نفرشون از دین زده بشه چی؟
در ضمن این طرز صحبت شما زیاد جالب نیست اولا که این دوستمون گفتن اکثر مواقع نه همیشه ثانیا شما ازکجا میدونید ایشون خمس وزکات می پردازند یا نه ثالثا چرا کل جامعه رو مورد خطاب قرار میده مگه همه مثل هم هست(این برداشت من از صحبتهای شما بود ممکن غلط برداشت کرده باشم).
بله حج واجبه اما نه برای همه کس برای آدم مستطیعه.
یکسری صحبت ها ومثال های دیگه هست که متاسفانه نمیشه اینجا گفت
ببخشید چون من تا حدودی(نه کاملا) با صحبت این دوستمون موافق بودم جواب شما رو دادم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرکت کنندگان در این تجمع اعتراض آمیز همچنین خواستار عذرخواهی دولت عربستان سعودی از ملت ایران به خاطراقدام زشت ماموران این کشور نسبت به زایران ایرانی شدند.
شماری از شهروندان ایرانی با تجمع خودجوش در مقابل ساختمان سفارت عربستان سعودی در تهران، نسبت به حادثه تجاوز به دو نوجوان ایرانی توسط دو پلیس فرودگاه جده به شدت اعتراض کردند.

به گزارش عصرایران، ایرنا در این باره نوشت: جمعی از شهروندان تهرانی روز شنبه در اعتراض به بی حرمتی ماموران سعودی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده مقابل سفارت عربستان سعودی تجمع کردند.

این گروه از شهروندان تهرانی که تعداد آنها در حدود 500 نفر می رسد با سر دادن شعارهایی خواستار برخورد قاطع دولت عربستان با عوامل این بی حرمتی شدند.

شرکت کنندگان در این تجمع اعتراض آمیز همچنین خواستار عذرخواهی دولت عربستان سعودی از ملت ایران به خاطراقدام زشت ماموران این کشور نسبت به زایران ایرانی شدند.

تجمع اعتراض آمیز شهرودان تهرانی مقابل سفارت عربستان سعودی براساس یک فراخوان اعلام شده در شبکه های اجتماعی برگزار شده است.

شعارهای تجمع

ایسنا هم گزارش داد: گروه زیادی از مردم تهران، صبح امروز(شنبه) با تجمع در مقابل سفارت عربستان خواستار رسیدگی به بی‌حرمتی نسبت به دو نوجوان ایرانی شدند.

جمع‌کنندگان با شعارهای عزا عزاست امروز ایرانی با غیرت صاحب عزاست امروز، الله اکبر، بی شرف حیا کن، خاک ما رو رها کن اعتراض خود را نسبت به این بی‌حرمتی اعلام کردند.

تجمع‌کنندگان که اغلب از قشر جوان بودند پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته بود آقای سفیر حریم امن من کجاست، در این جنگ‌های جناحی، دین ما، غیرت ما ، ناموس ما دارد گم می‌شود، در دست داشتند.

همچنین تجمع‌کنندگان که خواستار تعطیلی سفارت عربستان در ایران بودند فریاد می‌زدند حج عمره باید لغو شود.

این تجمع‌کنندگان با سردادن شعار حمایت حمایت از روحانی درخواست کمک کردند.

آنها همچنین با سینه‌زنی و سر دادن شعار عزا عزاست امروز خواستار مجازات سریع عاملین تعرض به دو نوجوان ایرانی شدند.

تجمع کنندگان همچنین خواهان پاسخگویی سفارت عربستان در رابطه با تعرض به دو نوجوان ایرانی شدند.

حاضرین در این تجمع سرود "ای ایران ای مرز پرگهر" را یکصدا خوانده و پرچم‌های ایران را بر بالای سرشان تکان می‌دادند.

عده‌ دیگری با سر دادن شعار "حیدر حیدر" پرچم سبزی که بر روی آن یا امیرالمومنین نوشته بود را تکان می‌دادند.

هر از گاهی جمع ساکت شده و مجدداً یکصدا خواستار تعطیلی سفارت عربستان در ایران شدند و شعار دادند ارتش 20 میلیونی بپاخیز بپاخیز، برادر بسیجی پس رگ غیرتت کو، نیروی انتظامی حمایت حمایت، روحانی حمایت حمایت، تا پرچمو نگیریم ما از اینجا نمیریم، وزارت خارجه حمایت حمایت.

همچنین دو جوان از فنس‌های دیوار مجاور سفارت بالا رفته و چند پلاکارد را با مضامین اعتراض به تعرض به دو نوجوان ایرانی بر روی دیوار نصب کردند.

به گزارش ایسنا این تجمع به صورت خودجوش برگزار شده و هر لحظه بر تعداد تجمع‌کنندگان افزوده می‌شود. هرچند نیروی انتظامی مانع از حضور مردمی در این تجمع نمی‌شود اما بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود مانع نزدیک شدن جمعیت به ساختمان سفارت عربستان می‌شود.

تجمع کنندگان مقابل سفارت عربستان با توصیه پلیس متفرق شدند

همچنین ایرنا گزارش داد: جمعی از شهروندان تهرانی که صبح امروز در اعتراض به هتک حرمت دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده مقابل سفارت عربستان سعودی تجمع کرده بودند با توصیه پلیس به تجمع خود پایان داده و متفرق شدند.

تجمع کنندگان که تعداد آنها به حدود یک هزار نفر می رسد با سردادن شعارهایی خواستار برخورد قاطع دولت عربستان با عوامل این بی حرمتی شدند.

یکی از ماموران نیروی انتظامی تهران بزرگ با حضور در جمع معترضین و تشکر از آنها، خواستار پایان تجمع و متفرق شدن افراد شد.

براساس این گزارش، پس از توصیه پلیس مبنی بر پایان تجمع، معترضین با ترک محل به تجمع خود پایان دادند.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاهی دقیق تر به حضور اعتراضی مقابل سفارت عربستان
[h=1]تجمع خودجوش یعنی این[/h]
نه از اتوبوس خبری هست نه ازتیپ های یک شکل. نه یک طیف سنی خاص و نه هیچ مورد دیگر که با تنوع جامعه ایرانی مغایرت دارد و نه اصرار بر آن که خود را دانشجو بنامند یا بدانند. از هر تیپ و قشری یکی بود.
عصر ایران – سال هاست که درباره برخی تجمع های غیر قانونی که غالبا به منظور به فشار به دستگاه های دولتی و دیگر نهادها برای محدود کردن پاره ای آزادی های فردی یا اجتماعی تشکیل می شود اصطلاح «خود جوش» اطلاق می شود. کار به جایی رسیده که منتقدان از این واژه به عنوان طعنه و طنز استفاده می کنند.

به این معنی که وقتی گفته می شود تجمع خود جوش بوده یعنی نبوده و سازمان یافته و هدایت شده بوده است!

این تجمع های خودجوش گاه برای کشور و دیپلماسی بسیار پرهزینه است و برخی تا سال ها اثرات خود را باقی می گذارند. کما این که تجمع در مقابل سفارت انگلستان در تهران به ورود آنان به محوطه که بر خلاف پروتکل های بین المللی و توام با خشونت بود به وارد کردن خسارت و قطع روابط انجامید.

تجمعی اما خود جوش است که افرادی از گروه ها و سلیقه های مختلف و نه به صورت هدایت شده و سازمان یافته و در اعتراض به یک موضوع حاضر شوند و در تصاویر این تنوع و هدایت ناشدگی به چشم بیاید.

کافی است خوب دقت کنیم که در پایان مراسم آیا افراد با اتوبوس و ون به سازمان خود برگردانده می شوند یا متفرق می شوند و با وسایط شخصی یا تاکسی و اتوبوس و مترو یا حتی پای پیاده سراغ کار و درس و زندگی یا گرفتاری یا استراحت خود می روند.

این تنوع هم واقعا باید طبیعی باشد نه این که به صورت باورناپذیری گاه تصاویر افرادی با ظاهر یا پوشش متفاوت هم منتشر شود تا این ابهام را بزدایند و بگویند سازمان دهی شده نبوده است.

با این وصف، می توان تجمع 500 نفری مقابل سفارت عربستان سعودی در تهران در روز شنبه 22 فروردین را خود جوش دانست و کافی است به تصاویر نگاه کنید. از هر طیفی چهره ای مشاهده می شود و این چینش هم طبیعی به نظر می رسد و از اتوبوس و هدایت سازمانی هم خبری نیست.

انگیزه ها البته متفاوت است. غالبا از خبر تعرض و تجاوز به دو نوجوان در فرودگاه جده شوکه و خشمگین شده اند. انگیزه برخی هم که با گفتمان رسمی هم سوترند البته ایدیولوژیک وسیاسی و ابراز انزجار از حمله عربستان سعودی به یمن بوده و طبعا این گروه از جانب رسانه ها و نهاد های رسمی بیشتر تبلیغ شدند.

شماری هم البته پای هر تجمع و اعتراضی هستند که متوجه کشورهای عربی باشد و چون مشکل تاریخی با اعراب دارند یا احساس می کنند که دارند نه تنها در تجمع های اعتراضی که مسابقه فوتبال هم باشد حاضرند. همین چهارشنبه گذشته دیدیم که ورزشگاه آزادی در مسابقه پرسپولیس با النصر مالامال از جمعیت شد و چون این اتفاق تنها در دیدارهای ملی و باشگاهی با کشورهای عربی و خصوصا عربستان سعودی رخ می دهد می توان نتیجه گرفت که انگیزه های فرافوتبالی هم گاه در کار است.

به لحاظ مذهبی نیز سنت گراترین افراد که وهابیت را قرائت انحرافی از اسلام می دانند پای ثابت اعتراض هستند. این تنوع که شامل مذهبی ترین و نیز باستان گراترین افراد و در عین حال واکنش ملی و عاطفی به خبر مشمئز کننده تعرض به دو نوجوان می شود این امکان را فراهم می سازد که از تجمع شنبه به عنوان «خودجوش» یاد کنیم و بی آن که ذره ای قصد طعنه در میان باشد بگوییم: خود جوش یعنی این.

خوب به چهره ها نگاه کنید. از همه طیف و تیپی هستند. هم با پوشش چادر هم با روسری. مثل همان که در خیابان ها و هر روزه می بینیم و نه دستچین و گزینش شده و شبیه مصاحبه های تلویزیونی با تیپ های مشابه که مثلا در مصاحبه های انتخاباتی همه می گویند رای می دهیم ولی بعد آمارهای رسمی از مشارکت 60 درصدی حکایت می کند و یعنی اگر مصاحبه ها فراگیر بود قاعدتا از هر سه نفر حتما یکی باید نظر متفاوت می داشت اما ندارد.

اگر بخواهیم جنبه فکری و تعلق خاطر فرهنگی هم بدهیم هم ملی گراهایی که با کشورهای عربی مشکل دارند دیده می شوند و هم کسانی که به لحاظ مذهبی وهابیت را برنمی تابند.

هم افرادی که انگیزه اصلی شان سیاسی است و تجاوز عربستان به یمن را برنمی تابند و حامی شیعیان حوثی هستند و البته انگیزه غالب و وجه عاطفی قضیه قطعا همان جریحه دار شدن احساسات عمومی از خبر تجاوز دو مامور و دو شرطه سعودی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده است چون واقعا برخورنده بود و برد رسانه ای هیچ خبری تا این اندازه نیست.

نگاه کنید. نه از اتوبوس های منتقل کننده خبری هست نه ازتیپ های یک شکل. نه یک طیف سنی خاص نه اصرار بر آن که خود را دانشجو بنامند یا بدانند.

جمعیت زیادی البته نیست چون صبح شنبه و روز کاری است و شاید از 500 نفر هم فراتر نرود. اما واقعا خود جوش است. چون وقتی می گوییم «مردم» باید طیف ها و تیپ ها و پوشش های مختلف را شامل شود و حتی شاید گروه های متفاوت سنی را و هنگامی که می گوییم «خود جوش» یعنی خود جوشیده باشد و بی هماهنگی و هدایت و سازماندهی بیرونی و طبعا هر یک یا هر چند نفر یک گروه یا تفکر را نمایندگی می کنند و در کوی و خیابان و تاکسی و مترو هم شبیه نظرات آنان را بشنویم نه آن که از فضای کلی جامعه صدایی شنیده شود و عده ای اما به نام همان مردم و با داعیه خودجوشی تجمع کنند با فضای کلی جامعه.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دوست عزیز من احساس می کنم منظور این دوستمون رو شما بد برداشت کردید
من برداشتم رو از صحبت ایشون با یک مثال خدمت شما میگم.این اتفاقی که واسه ای دو نوجوان افتاده اگر 1%فقط1%سبب نفرت از دین بشه چی؟باز هم رفتنشون واجبه؟یعنی انجام عمل مستحب در عوض از دست دادن دین.
بد رفتاری ها زیادی توسط این کشور داره با حجاج ما میشه اگر خدایی نکرده بین این همه ادمی که دارن میرن حج یک نفرشون از دین زده بشه چی؟
در ضمن این طرز صحبت شما زیاد جالب نیست اولا که این دوستمون گفتن اکثر مواقع نه همیشه ثانیا شما ازکجا میدونید ایشون خمس وزکات می پردازند یا نه ثالثا چرا کل جامعه رو مورد خطاب قرار میده مگه همه مثل هم هست(این برداشت من از صحبتهای شما بود ممکن غلط برداشت کرده باشم).
بله حج واجبه اما نه برای همه کس برای آدم مستطیعه.
یکسری صحبت ها ومثال های دیگه هست که متاسفانه نمیشه اینجا گفت
ببخشید چون من تا حدودی(نه کاملا) با صحبت این دوستمون موافق بودم جواب شما رو دادم.
منظورم از پرداخت خمسو زکات این نبوده که ایشون پرداخت نمیکنه.من اصلا ایشونو نمیشناسم.منظورم این بود که دین برای کمک به فقرا چه راه های واجب و مستحبی رو قرار داده.
در مورد اون نوجوونا هم قطعا تاثیر خیلی بدی گذاشته روشون.البته من تا حدودی پدر و مادرشون رو هم مقصر میدونم چون خبر این بود که با کاروان نرفتن.سفر های زیارتی رو اگر با کاروان نریم،امنیت کمتر خواهد بود.چرا که سازمان حج و زیارت نظارت بیشتر رو کاروان های وابسته به خودش داره.
در نهایت زشتی و فاجعه باریه اقدامات عربستانه ملعون هیچ شکی نیست، اگر بخوایم بخاطر رفتارای عربستان از دین متنفر شیم، که کلا همه باید اسلامو بزاریم کنار.ولی هیچکدوم از کار های عربستان اسلامی نیست.از بی احترامیش به زائرا گرفته تا تعرض،از پول دادن به گروهک های تروریستی داعشو القاعده و ...و سکوتش در برابر کشتار سایر مسلمانان در عراقو سوریه و فلسطین گرفته تا کشتن مستقیم زنان و کودکان یمنی.از حمایت های مستقیمش از اسراییل جنایتکار گرفته تا مذاکراتش با دنیا علیه ایران.
من در مورد حج عمره اصلا صحبتی نکردم.عمره چون واجب نیست میشه قطعش کرد.اما در مورد تمتع اینو میدونم که وهابیای آل سعود از خداشونه که پای ایرانیا از فریضه حج قطع شه.مخصوصا قسمت برائت از مشرکینش که علیه اسراییل و آمریکا و متحدینش هست.اینکه شیعیان ایران دستشون به خانه خدا و قبرر رسول اکرم و ائمه بقیع کوتاه شه، نه تنها موجبات ناراحتی آل سعودو فراهم نمیکنه بلکه خوشحالم میشن.

حسین72

عضو جدید
منظورم از پرداخت خمسو زکات این نبوده که ایشون پرداخت نمیکنه.من اصلا ایشونو نمیشناسم.منظورم این بود که دین برای کمک به فقرا چه راه های واجب و مستحبی رو قرار داده.
در مورد اون نوجوونا هم قطعا تاثیر خیلی بدی گذاشته روشون.البته من تا حدودی پدر و مادرشون رو هم مقصر میدونم چون خبر این بود که با کاروان نرفتن.سفر های زیارتی رو اگر با کاروان نریم،امنیت کمتر خواهد بود.چرا که سازمان حج و زیارت نظارت بیشتر رو کاروان های وابسته به خودش داره.
در نهایت زشتی و فاجعه باریه اقدامات عربستانه ملعون هیچ شکی نیست، اگر بخوایم بخاطر رفتارای عربستان از دین متنفر شیم، که کلا همه باید اسلامو بزاریم کنار.ولی هیچکدوم از کار های عربستان اسلامی نیست.از بی احترامیش به زائرا گرفته تا تعرض،از پول دادن به گروهک های تروریستی داعشو القاعده و ...و سکوتش در برابر کشتار سایر مسلمانان در عراقو سوریه و فلسطین گرفته تا کشتن مستقیم زنان و کودکان یمنی.از حمایت های مستقیمش از اسراییل جنایتکار گرفته تا مذاکراتش با دنیا علیه ایران.
من در مورد حج عمره اصلا صحبتی نکردم.عمره چون واجب نیست میشه قطعش کرد.اما در مورد تمتع اینو میدونم که وهابیای آل سعود از خداشونه که پای ایرانیا از فریضه حج قطع شه.مخصوصا قسمت برائت از مشرکینش که علیه اسراییل و آمریکا و متحدینش هست.اینکه شیعیان ایران دستشون به خانه خدا و قبرر رسول اکرم و ائمه بقیع کوتاه شه، نه تنها موجبات ناراحتی آل سعودو فراهم نمیکنه بلکه خوشحالم میشن.

اول از همه از شما عذر میخوام که منظور بعضی از حرف های شما رو بد برداشت کردم
دوم بحث اکثر دوستان حج عمره است نه تمتع و مطمئنا شما هم میدونید با نرفتن ایرانی ها به این حج چه ضرر بزرگی به این کشور وارد میشه.
و من فکر میکنم منظور دوستمون این بود که به جای هزینه هایی که برای رفتن به حج عمره و هزینه هایی که اکثر مردم بعد از بازگشت از حج میکنن و اصرافهای که بیشتر اوقات اتفاق میافته،به فقرا کمک بشه که حرف غلطی نیست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راهکار اصولی، دو شاخه دارد: از یک سو باید تقویت همه جانبه قدرت ایران را در دستور کار قرار داد و از سوی دیگر باید حامیان عربستان را به تدریج از اطراف آن پراکند. یک "عربستان تنها" در برابر یک "ایران قدرتمند"، حرفی برای گفتن ندارد چه رسد به تهدید و تعرض؟!
عصرایران - "با عربستان سعودی چه کنیم؟" این پرسشی است که به ویژه این روزها، ایرانی ها درباره اش زیاد فکر می کنند. هر چند ماجرای مشمئز کننده تعرض مأموران سعودی فرودگاه جده به دو نوجوان ایرانی، دستمایه موج جدید احساسات ضد سعودی در ایران است، اما واقعیت این است که نارضایتی ایرانیان از سعودی ها، ریشه ای فراتر از موضوع اخیر دارد.

بی تردید عربستان سعودی، هیچگاه برای ایران کشور دوست، نبوده است. هرچند در مقاطعی به دلایلی مانند حسن تدبیر دولتمردان ایرانی، لجاج و عناد سعودی ها نسبت به ایران مهار یا مدیریت شده است اما در مجموع، ریاض رویکردی مخرب در قبال تهران داشته است.

در ماجرای فلسطین که بیش از آن که مسأله ایران باشد، مسأله اعراب است، سعودی ها به جای آن که در کنار ایرانی قرار بگیرند که تمام قد از فلسطین حمایت کرد، در برابرش ایستادند و تا توانستند، مهم ترین جریان مقاومت در برابر اسرائیل یعنی حزب الله لبنان را تضعیف کردند.

در جریان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سعودی ها رسماً و علناً در کنار رژیم صدام ایستادند تا یکی از محورهای جنگ 8 ساله باشند و در کشتار مردم ایران سهیم شوند.

آنها در سال 1366، حجاج بی دفاع ایرانی را در خیابان های مکه، با بی رحمی تمام قتل عام کردند؛ اقدامی که در تاریخ بی سابقه بود.

حمایت عربستان از تروریست های طالبان - که خبرنگار و دیپلمات های ایرانی را در مزار شریف به شهادت رساندند - و نیز پشتیبانی های آشکار و نهان سعودی ها از گروه های تروریستی مانند گروهک ریگی، پرونده اقدامات سیاه عربستان را سنگین تر کرده است.

در عراق و سوریه نیز علیه منافع ایران هر چه در توان داشتند به کار بردند، داعش را تقویت کردند و بارها و بارها، جزایر سه گانه ایرانی خلیج فارس را متعلق به امارات دانستند.

در جریان تحریم های ظالمانه ایران نیز، سعودی های به شدت در تلاش بودند تا هر چه سریع تر ، حلقه تحریم علیه ایران شکل بگیرد و تنگ تر شود.
آنها حاضر شدند در ازای تحریم نفت ایران، تولید خود را افزایش دهند و به مشتریان نفت ایران اطمینان دادند که حاضرند به قیمت پایین تری نفت شان را تأمین کنند مشروط بر این که با ایران معامله نکنند.

در یک کلام، سعودی ها در قبال ایران، چیزی جز منشأ شرّ نیستند که باید سر جایشان نشانده شوند.

اما چرا این گونه شده است؟ و این در حالی است که همه می دانیم اساساً وزن و جایگاه ذاتی سعودی ها در این حد و اندازه نیست که بتوانند در برابر ایران قد علم کنند و آسیب های جدی هم بزنند.
واقعیت این است که سعودی ها و بسیاری دیگر از کشورهای منطقه، نه به پشتوانه قدرت ذاتی یا وزن و جایگاه واقعی خود که با استفاده از شرایط منطقه ای و جهانی جرأت ابراز وجود پیدا کرده اند.
تیرگی روابط ایران و غرب باعث شده است غربی ها و مشخصاً آمریکا، برای مهار ایران، بهای بیشتری به عربستان سعودی بدهند و این، زیرساخت سوء تفاهمی است که سعودی ها بدان دچار شده اند. در واقع، آنها پشت پدر اجاره ای شان پنهان شده و به ایران سنگ می اندازند.

با توجه به این که قدرت و جایگاه کنونی عربستان، اصالت ندارد، اگر روزی این پدر اجاره ای کنار برود، آنها چاره ای جز کرنش و احترام نخواهند داشت.

هر چند در برابر این پرسش که "با عربستان چه کنیم؟" پیشنهاداتی مانند تحریم عمره یا تقویت حوثی های یمن - که با عربستان در جنگ اند - مطرح است که البته در جای خود محل تأمل جدی دارند ولی باید نگاهی راهبردی و بلند مدت به موضوع داشت و عربستان و اقمارش را به طور اصولی و دائمی سر جایشان نشاند.

راهکار اصولی، دو شاخه دارد: از یک سو باید تقویت همه جانبه قدرت ایران را در دستور کار قرار داد و از سوی دیگر باید حامیان عربستان را به تدریج از اطراف آن پراکند. یک "عربستان تنها" در برابر یک "ایران قدرتمند"، حرفی برای گفتن ندارد چه رسد به تهدید و تعرض؟!

قطعاً تکیه بر توانمندی های داخلی برای، اصل مهم قدرتمندسازی ایران است اما در کنار این اصل بی جایگزین، باید تعاملات بین المللی ایران به نحو چشمگیری بهبود یابد و به ویژه، باید با دوستان غربی عربستان، روابط نزدیکی ایجاد کرد.

در صورت تحقق چنین روابطی، با توجه به این که ایران به صورت پیش فرض و ذاتی، جذاب تر و قدرتمندتر از عربستان است، می توان انتظار داشت که پشتوانه های خارجی عربستان که به استظهار آنها می تواند عرض اندام کند، تحلیل می روند و در همان حال، توان بین المللی ایران افزایش می یابد. در چنان وضعیتی است که از عربستان چهره ای دیگر خواهیم دید که جرأت نمی کند در برابر ایران اقدامات جسورانه مرتکب شود یا با مشتریان ایران برای اقدام علیه ایران وارد مذاکره شود.

بی جهت نیست که عربستان سعودی در کنار اسرائیل، از موفقیت مذاکرات هسته ای ایران بسیار بیمناک است و آرزو می کند که ای کاش هیچ گاه روابط ایران با اروپا و آمریکا سر و سامان نگیرد.

عربستان را باید به طور اصولی و برای همیشه سرجایش نشاند؛ با دوراندیشی و تدبیر.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب تو اخبار یه نفر میگفت آسیبی به نوجوونا نرسیده!. تابلو بود!.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
اول از همه از شما عذر میخوام که منظور بعضی از حرف های شما رو بد برداشت کردم
دوم بحث اکثر دوستان حج عمره است نه تمتع و مطمئنا شما هم میدونید با نرفتن ایرانی ها به این حج چه ضرر بزرگی به این کشور وارد میشه.
و من فکر میکنم منظور دوستمون این بود که به جای هزینه هایی که برای رفتن به حج عمره و هزینه هایی که اکثر مردم بعد از بازگشت از حج میکنن و اصرافهای که بیشتر اوقات اتفاق میافته،به فقرا کمک بشه که حرف غلطی نیست
خواهش میکنم.
از ادبتون هم ممنونم.
واقعا ما آدما در جایگاهی نیستیم که در مورد همدیگه قضاوت کنیم.هرچند که در همین بحث بعضی از دوستان کاملا مورد قضاوت قرار دادن و بعدم گفتن چقدر قضاوت کردن بده!
اگر اینجا هستیم و حرفی میزنیم،صرفا در مورد حرفی که زده شده نظرمونو میگیم و هیچ ربطی به خود شخصیت حقوقی یا حقیقی طرف مقابل نداره.
خوبه برای هزینه های زندگیمون( اعم از پولو وقتو انرژی) حداقل لحظه ای فکر کنیم چقدر واقعا نیت خدایی پشتش هست.قاضی فقط خداست چرا که فقط اونه که از خود عمل و مهمتر از اون،نیت اون عمل که هیچکی نمیبینه با خبره.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوحدی تجاوز در فرودگاه جده را تکذیب کرد

اوحدی تجاوز در فرودگاه جده را تکذیب کرد

مهر، سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت، در نشست خبری روز دوشنبه به تشریح موضوع اتفاق رخ داده در عمره پرداخت و افزود: در هفته دوم نوروز شاهد اتفاق تلخ و رفتار غیر انسانی دو پلیس مجرم و فاسد عربستان بودیم به طوری که در آخرین بخش بازرسی فرودگاه جده قصد تعرض به دو نوجوان را داشتند و در همین رابطه روز گذشته در کمیسیون های امنیت ملی، فرهنگی و اصل ۹۰ مجلس جلسه ای برگزار شد و اعلام شد که به طور قطع از عنوان تجاوز خودداری شود و با روحیه این دو نوجوان بازی نشود چون آنها مقاومت کرده و با هوشیاری و شجاعت و همچنین صداقت توانستند دو پلیس خاطی را شناسایی کنند.

وی گفت: در همان زمان حادثه از ساعت ۱۲ نیمه شب مدیرکل حراست و کنسولگری ایران و همچنین سازمان حج در جریان جزئیات حادثه قرار گرفته و صورت جلسات قانونی تنظیم شد به طوری که در روز بعد آن کاردار و کنسول عربستان احضار و با شدیدترین لحن با آنها صحبت شد که بیش از چهار بار عذرخواهی کرده است.

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت در روز سه شنبه اولین ملاقات رسمی توسط معاون بین الملل سازمان حج با معاون وزیر کشور عربستان برگزار شد که در آن این مقام رسمی کشور عربستان ضمن اعلام انزجار از این رفتار حیوانی گفت که دو پلیس خاطی به اشد مجازات می رسند و در روز مجازات حتی خانواده دو نوجوان را نیز دعوت خواهیم کرد که از نزدیک در جریان مجازات قرار گیرند.

اوحدی تاکید کرد: متاسفانه اعلام تجاوز از سوی برخی رسانه ها صحیح نبود و عدم اعلام این موضوع از طریق سازمان حج به منزله سکوت نبود و مکاتبات و پیگیری های لازم هم از سازمان حج و هم از وزارت امور خارجه انجام شده بود و براساس احکام شرعی بدون اجازه والدین اجازه نداشتیم این حکم را اعلام کنیم اما وقتی در سایت ها درج شد ما نیز نظر خود را عنوان کردیم.

وی اظهار داشت: با عدم پاسخگویی وزیر حج عربستان به نامه اول نامه دوم را نوشتیم و اعلام کردیم که تعلل بیشتر به معنای عدم اهتمام جدی وزارت حج عربستان و دستگاه های ذی ربط نسبت به تامین امنیت جانی و حریم اخلاقی زائران است که تمام جوامع به این موضوع احترام می گذارند و در کنوانسیون های جهانی نیز محکوم است.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: همزمان با این نامه با دبیر کل سازمان همکاری های کشورهای اسلامی نیز مکاتباتی انجام و اعتراضات خود را اعلام کردیم که این موضوع مطالبه مردمی شده و باید سریع پیگیری شود و اگر این لکه ننگ پاک نشود تضمینی برای اعزام زائران عمره نخواهد بود.

وی به جلسه کمیسیون امنیت ملی و فرهنگی و اصل ۹۰ مجلس اشاره کرد و گفت: روز گذشته این جلسات به صورت بسیار کارشناسانه برگزار شد و گزارشی نیز به نمایندگان ارائه شد و نمایندگان از تلاش های سازمان حج تشکر کردند که پیگیری های خوبی در این خصوص انجام داده و تاکید کردند که برای صیانت از غرور ملی و مجازات دو مجرم باید تسریع شود و اشد مجازات را خواستار شدند.

وی گفت: طرح دوفوریتی در مورد لغو و یا تعلیق عمره هفته جاری یا هفته آینده از سوی این کمیسیون ها در صحن علنی مجلس مطرح می شود و در صورت تصویب سازمان حج نسبت به اجرای آن اقدام خواهد کرد.

به گفته اوحدی نمایندگان مجلس تاکید کردند: از این دو زائر نوجوان شجاع و باهوش که موجب دستگیری و شناسایی مجرمان شدند باید تقدیر شود.
[h=3]توضیحات اوحدی درباره حادثه فرودگاه جده/ منتظر نظر مجلس[/h]

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقدیر دکتر توکلی از رئیس جمهور و وزیر ارشاد بابت تعلیق سفر عمره

تقدیر دکتر توکلی از رئیس جمهور و وزیر ارشاد بابت تعلیق سفر عمره

نماینده مردم تهران، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: از جناب آقای رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابت برخوردی که در ماجرای عربستان داشتند، به عنوان نماینده مردم تشکر می‌کنم.

تسنیم، احمد توکلی افزود: از جناب آقای رئیس جمهور و جناب وزیر ارشاد تشکر می‌کنم که همان طور که اسلام به ما گفته، کرامت نفس مردم را برامر مستحبی عمره ترجیح دادند.

وی گفت: گرچه سفر عمره اهمیت دارد و از میان مردم هر کس که می‌تواند باید به این سفر سازنده برود، ولی چون پیامبر فرمودند خداوند همه امور مومن را الا خوارکردنش را به خودش واگذار کرده، این امر مستحبی را باید کنار گذاشت. «العزت لله جمیعا» عزت مال خداست و کسی نمی‌تواندآن را در معرض آسیب قرار دهد.

وی تاکید کرد: تا وقتی که عربستان سعودی که خود را خادم الحرمین می‌داند و برخوردهای نامناسب و حرمت شکنانه دارد، باید این امر مستحب را کنار گذاشت.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان یادآور شد: پیشنهاد می‌کنم همه کسانی که قصد سفر عمره داشتند، هزینه آن را صرف مدرسه سازی کنند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، طی یادداشتی در پایگاه اطلاع‌رسانی خود، جزئیات جلسه روز گذشته کمیسیون اصل 90 مجلس را منتشر کرد:

روز گذشته مسئولان وزارت خارجه و سازمان حج برای ارائه توضیحات در باره حادثه فرودگاه جده در سه کمیسیون مجلس شورای اسلامی حضور یافتند. البته رئیس کاروان و خانواده دو جوانی که در فرودگاه جده مورد آزار و اذیت قرا گرفته بودند با دعوت قبلی، فقط در کمیسیون اصل 90 حضور داشتند. نکات مهمی که در جلسه کمیسیون گذشت ارائه گزارش خانواده ها و اقدامات مسئولان سازمان حج و وزارت خارجه بود. دیروز چند نکته مهم را در کمیسیون اصل 90 مطرح کردم که برای اطلاع عموم هموطنان هم در این یادداشت نوشته ام:

1 . با توضیحات ارائه شده مشخص گردید که دو نوجوان عزیز کشورمان - علی رغم سن کم - در برابر رفتار کثیف پلیس های عربستان مقاومت کرده و با آنها درگیر شده اند برای همین دو پلیس حیوان صفت، موفق به اجرای نیت شوم خود نشدند و تنها به آزار و اذیت آنها پرداختند. با این وجود و علی رغم تهدید آنها به سکوت، دو نوجوان وقتی به جمع کاروان بازگشته اند، موضوع را پنهان نکردند و باعث پیگیری موضوع شدند و به همین دلیل هم شایسته تقدیر و تجلیل هستند که طبعا سازو کار خود را دارد.

2 . بدون تردید رفتار حیوانی و نیت شوم دو پلیس سعودی برنامه ریزی شده و برای انتقام از شیعیان بوده است. اگر بپذیریم که نظام سیاسی عربستان در آن نقشی نداشته، قطعا پای برخی از مفتیان بی مغز وهابی و افراطیون آنها در این اقدام شوم نقش داشته است. خبر روزنامه الصباح کویت هم – هر چند رسما تایید نشده - همین را تقویت می کند.

3 . بعد از انتشار خبر این اتفاق، متأسفانه جریان مرموزی که بدون تردید عناصر اصلی آن در آن سوی مرزهاست، در شبکه مجازی با پیش کشیدن موضوع عرب و عجم، شیعه و سنی و ... به دنبال تشدید اختلافات مذهبی و قومی بر آمد. این جریان حتی با بهانه قرار دادن این اتفاق، به انکار ضرورت اصل حج واجب (و نه انکار ضرورت عمره مستحبی) روی آورد با طرح این شبهه که اساسا حج سفری لغو و هزینه کرد اموال برای آن، بر خلاف عقل است. همه باید توجه کنند که در فضای مجازی در دام این جریان قرار نگیرند و نسبت به اصل سفر معنوی حج – که با شرایطی انجام آن واجب و از فروع دین ماست - از خود غیرت به خرج دهند.

4 . رئیس جمهور محترم هر چند با تأخیر اما بالاخره در باره این حادثه موضع گرفتند که قابل تقدیر است. البته یک مشکل عمده، نگاه ویژه دولت یازدهم به حکومت آل سعود است تا جایی که رسانه های غیر دولتی منتقد آل سعود را به دلیل تیترهای انتقادای در فشار قرار می دهد و در برابر موضوع مهم یمن منفعلانه عمل می کند. کافی است ادبیات رهبر معظم انقلاب را با ادبیات مسئولان دولتی در خصوص موضوع تجاوز آل سعود به یمن در کنار هم قرار دهید تا این نکته را دریابید.

5 . در خبرهای امروز آمده که با دستور وزیر ارشاد سفر حج عمره تا زمان محاکمه و مجازات عوامل رفتار شنیع فرودگاه جده به حالت تعلیق در می آید. ضمن تشکر از مسئولانی که این تصمیم را گرفته اند اما به نظرم این کمترین مطالبه ممکن است یعنی بعد از این رفتار، باید سفر مستحبی عمره را تقویت هم می کردیم؟ قطعا محاکمه و مجازات دو حیوان مأمور فرودگاه جده امری بدیهی و طبیعی است.

6 . روز گذشته در جلسه کمیسیون اصل 90 هم گفتم که دولت محترم باید چهار مطالبه را از دولت سعودی در دستور کار خود قرار دهد تا غرور ملی ای که خدشه دار شده، ترمیم شود:
اولا: محاکمه عناصر پشت صحنه و دو پلیس حیوان صفت، ثانیا: اجرای حکم بویژه اعدام دو پلیس - بر اساس آنچه مقامات عربستان در جلسات رسمی اعلام کرده اند- در حضور خانواده هایی که به آنها هتک حرمت شده، ثالثا: عذرخواهی رسمی دولت عربستان سعودی، رابعا: تغییر رفتار در برخورد با زوار و حجاج ایرانی.

ظاهرا دولت محترم خیلی به دنبال مطالبه سوم نیست! دولت باید با این چهار مطالبه، علاوه بر ترمیم افکار عمومی خشمگین و عصبانی نسبت به جنایت آل سعود در بحرین، یمن و خصوصا اتفاق شنیع فرودگاه جده، در خصوص آینده نیز تضمین هایی را دریافت کند تا حرمت زائران خانه خدا حفظ شود.

البته با تحقق همه اینها امیدوارم مردم عزیز کشورمان برای تو دهنی به آل سعود و اثبات همدلی و همنوایی با دو زائر نوجوان کشورمان و خانواده های محترم آنها فعلا خود از انجام این سفر مستحبی انصراف دهند و به جای آن به عتبات عالیات عراق سفر کنند تا فرا رسیدن روزی که ان شاءالله شاهد سقوط آل سقوط باشیم.

http://www.rasaee.ir/

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر بسیج دانشجویی بابت تعلیق حج عمره

تشکر بسیج دانشجویی بابت تعلیق حج عمره

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پیامی از دولت برای تعلیق سفر عمره قدردانی کرد.

در پیام بسیج دانشجویی دانشگاه تهران آمده است: طی اخباری که از دولت در رسانه ها منعکس شده اعزام زائران ایرانی را به عمره مفرده تا زمان مجازات متعرضین به دو جوان ایرانی در فرودگاه جده تعلیق شده است.

لذا جای دارد از مواضع دولت در این موضوع مشخص تشکر و قدردانی کنیم و البته امیدوار باشیم که حفظ استقلال و عزت ملی منحصر و مختص به این واقعه نشود و در تمامی عرصه‌های بین المللی مدنظر دولت محترم باشد.

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتراف تکاندهنده یکی از دو متجاوز به نوجوان ایرانی در فرودگاه جده

تاریخ درج : 1394/01/24
تعداد نمایش : 849به گزارش پرداد به نقل ازگفتگو نیوز:روزنامه الصباح چاپ کویت در مورد حادثه فرودگاه جده نوشت: در اولین جلسه بازپرسی از یکی از دو پلیس متجاوز به نوجوانان ایرانی مسئله مهمی عنوان شد.
این پلیس جوان سعودی اظهار داشت: این عمل را به تشویق شیخ ابومرزوق امام جماعت مسجد جامع جده انجام داده است! وی در مورد انگیزه مشوق یا مشوقین اذعان داشت: شیخ ابورزوق شیعه را نجس و مشرک می داند و با علم به اختلافات شدید دو حکومت ایران و عربستان، از ما خواست تا با این عمل، خشم حکومت و شیعیان تندرو ایران را برانگیخته و شعله های قهر و تحریم سفر به عربستان بر افروخته تر شود!
وی افزود: شیخ ابومرزوق این عمل را خدمت به طهارت حرمین از مشرکین و دارای ثواب اخروی دانست. روزنامه الصباح افزود: با توجه به جهت گیری های عمومی از سوی مردم ایران در شبکه های اجتماعی، به نظر می رسد همفکران شیخ ابومرزوق از سویی و "مخالفان اعمال مذهبی و حج" در ایران از سویی دیگر به اهداف خود نزدیک تر شده اند!

http://www.pardad.ir/N_%D8%A7%D8%AC%D8%AF%D9%87_10170.aspx

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی‌حرمتی به زائران ایرانی در جده جنایت بزرگی است/ خطیب مسجدالحرام باید محاکمه شود

بی‌حرمتی به زائران ایرانی در جده جنایت بزرگی است/ خطیب مسجدالحرام باید محاکمه شود

[h=2]حجت الاسلام والمسلمین اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در واکنش به بی‌حرمتی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده اظهار کرد: موضوع اهانت و خلافکاری ماموران و پلیس فرودگاه جده و نیروهای امنیتی و انتظامی این فرودگاه نسبت به زوار و عمره گزاران به هر نحوی که واقع شده باشد و در هر حدی که باشد، اگر خروج از عرف بین المللی حفاظت و حراست محسوب شود، کار خلافی است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان تصریح کرد: اگر هر دولتی به هر نحوی، به هر ملتی اهانت کند یا به زائران یا گردشگرانی که وارد کشورش می‌شوند، بی‌احترامی و بی‌حرمتی نماید کار خلافی است. اگر برخی از مسایل پخش شده در این رابطه صحیح باشد این جنایت بزرگی است که مأموران یک کشور نسبت به کشور ما انجام داده‌اند و باید از راه‌های حقوقی خود دنبال شود تا کرامت، عزت و شرافت ملت ما محفوظ بماند.

وی افزود: ملت و مردم ما به هیچ کس اجازه نمی‌دهند به آن‌ها اهانت کرده و یا ایران و ایرانی را تحقیر یا به حقوق او به هر شکلی تجاوز کند. ملت ما همچنان که در هشت سال دفاع مقدس در برابر جنایتکاری مانند صدام ایستاد و اجازه نداد حتی یک میلیمتر از خاکش در اشغال بماند و همچنان که در برابر آمریکا به خاطر رفتارهای متکبرانه و زورمندانه ایستادگی کرد، حاضر نمی‌شود کوچک‌ترین تحقیر را از هیچ کشور و یا گروهی بپذیرد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) تصریح کرد: من مانند همه مردم و اقشار مختلف جامعه از مسئولان درخواست می‌کنم با این مسئله با جدیت تمام برخورد کرده و اجازه ندهند عزت و شرافت ایرانی لکه دار شود که قطعا نیز مسئولان به همین شیوه عمل خواهند کرد. اگر به واقع چنین جنایت و برخورد خلاف انسانی و عرف بین المللی با مردم ما شده باشد مردم خود به خود چنین چیزی را نمی‌پذیرند که یک کار مستحب شرعی را به هر قیمتی انجام دهند. مردم ما حاضرند که از عمره صرف نظر کنند ولی شرافت و کرامت آن‌ها حفظ شود.

از نظر شرعی نیز چنین چیزی جایز نیست که انسان در جایی که ذلت و حقارتی برای او به دنبال دارد در پی انجام عمل مستحب باشد و خداوند چنین اجازه‌ای به انسان نداده است. لذا اگر لازم است عمره تا مدتی برای روشن شدن قضایا متوقف شود گمان می‌کنیم همه مردم ما چنین چیزی را پذیرا باشند.

وی تاکید کرد: چه این مسئله صحت داشته باشد و چه نداشته باشد رفتار پلیس عربستان و افرادی که به عنوان امر به معروف و نهی از منکر با زائران برخورد می‌کنند هیچ نوع رفتار انسانی نداشته و برخوردهای خشن و بدی دارند. امروز لازم است مسئولان و بخصوص وزارت امور خارجه به شکل ویژه به این مسایل رسیدگی کند.

اختری افزود: امثال این‌ها به کشتار میان مسلمانان دامن می‌زنند. امروز بمب‌هایی که در یمن منفجر می‌شود قبل از انفجار نمی‌پرسد چه کسی شیعه است یا سنی؟ همانطور که در سوریه و عراق به مسیحی یا مسلمان یا شیعه و غیر شیعه رحم نکردند گروه‌های تکفیری حتی تعداد زیادی از عشایر سنی را در عراق کشتند. در سوریه علمای سنی در سر نماز کشته شدند و عربستان از تمام این اقدامات حمایت کرد. چنین افرادی مزدور و واعظان درباری و عاملان اسراییل در منطقه هستند که به کشتار‌ها و خونریزی‌ها دامن می‌زنند و مردم و گروه‌های مختلف را نسبت به کشتار دیگران تحریک می‌کنند و فتوا به کشتن مردم می‌دهند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: حتی در زمان شخص رسول خدا(ص) نیز چنین حکم و فتاوایی داده نشد. در هیچ جای قرآن فرمانی مبنی بر کشتن بی‌دلیل انسان‌ها وجود ندارد. آیا در زمان پیامبر(ص) افراد غیرمسلمان و حتی یهودی و مسیحی در مکه و مدینه زندگی نمی‌کردند؟ در زمان خلفای راشدین هم یهودی‌ها و مسیحی‌های بی‌شماری در کشورهای اسلامی زندگی می‌کردند. بنابراین دستور کشتار، دستور طغیان گران و شیاطین است. این اعمال دیکته‌های آمریکا و اسراییل است که یک واعظ درباری به خود اجازه می‌دهد از مقدس‌ترین مکان و منبر و از ارزشمند‌ترین جایگاه مردم را به خونریزی دعوت کند.

اختری ادامه داد: این افراد بدانند در نزد خدا مسئول هستند و خدا، رسول خدا(ص) و مسجدالحرام این افراد را لعن می‌کند و به فرمایش رسول گرامی اسلام(ص) لعون هستند. من معتقدم مجامع حقوق بشری و بین المللی باید این افراد را به عنوان جنایتکار و طرفداران خشونت و عاملان و حامیان ترور و تروریسم از صحنه روزگار براندازند. وی تاکید کرد: امروز بر همه علما، اندیشمندان، حقوقدانان و فرد فرد مسلمانان در تمام کشورهای اسلامی و حتی غیراسلامی یک ضرورت است که در مقابل این افراد بایستند و آن‌ها را محکوم کنند. دادگاه‌های بین المللی و اسلامی در تمام دنیا باید پیگیر این مسایل باشند مفتی‌ها یا هر کس دیگری که به عنوان امام جمعه، امام جماعت و یا خطیب مردم را به کشتار دعوت می‌کند باید در مجامع صالحه محاکمه شود. این افراد شیاطین روی زمین هستند که خدا در قرآن درباره آن‌ها فرموده است «نسل و حرث بشر را در زمین تباه کرده، فساد ایجاد نموده و جامعه را به آتش می‌کشند». امروز نیز بسیاری از علمای شیعه و سنی حرکت غیرانسانی و غیرشرعی «شیخ سدیس» خطیب مسجد الحرام را محکوم می‌کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: قبلا هم بسیاری از مفتی‌های سنی این اعمال و اظهارنظر‌ها را محکوم کرده و تصریح کرده بودند که چنین اشخاصی مزدور هستند و باید به مردم شناسانده شوند که دشمن انسانیت، دشمن دین خدا و دشمن پیامبر(ص) هستند. لذا باید با آن‌ها از نظر قضایی، حقوقی و اجتماعی برخورد شود و لازم است مردم در اجتماعات خود و علما در بیانیه‌ها و مراجع و مفتی‌ها در کشورهای مختلف با فتاوای خود این افراد را محکوم کنند.
...............
پایان پیام/[/h]

حسین72

عضو جدید
خواهش میکنم.
از ادبتون هم ممنونم.
واقعا ما آدما در جایگاهی نیستیم که در مورد همدیگه قضاوت کنیم.هرچند که در همین بحث بعضی از دوستان کاملا مورد قضاوت قرار دادن و بعدم گفتن چقدر قضاوت کردن بده!
اگر اینجا هستیم و حرفی میزنیم،صرفا در مورد حرفی که زده شده نظرمونو میگیم و هیچ ربطی به خود شخصیت حقوقی یا حقیقی طرف مقابل نداره.
خوبه برای هزینه های زندگیمون( اعم از پولو وقتو انرژی) حداقل لحظه ای فکر کنیم چقدر واقعا نیت خدایی پشتش هست.قاضی فقط خداست چرا که فقط اونه که از خود عمل و مهمتر از اون،نیت اون عمل که هیچکی نمیبینه با خبره.

خواهش میکنم.
دقیقا منظور من هم همینه.به نظر من کسی که این خرجها و ولخرجیها و اصرافها رو میکنه نمیتونه فکر خدایی داشته باشه البته به قول شما من در جایگاهی نیستم که در موردش قضاوت کنم و این حرف ها رو با مقایسه افراد میزنم ولی در هر صورت احساس،فکر،نظر و عقیده من میگه یه فرد این تیپی حرف ونظر مردم هم براش مهمه در صورتی که اگر نیت خدایی داشته باشه حرف مردم براش مهم نیست ورضای خدا مهمه(البته شاید حرفها توی این دوره وزمونه شعار باشه چون واقعا سخته این جوری زندگی کرد و نتیجه هم شده این فرم اتفاقات).در واقعا برای بعضی از افراد حج شده نردبانی برای خود نمایی.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجت الاسلام رسائی :

فرودگاه مشهد/دوشنبه ساعت۲۲:۵۵/پرواز عمره/ یهویی!

دیروز برای سخنرانی درباره توافقنامه لوزان سوییس از طرف یک هیات مردمی به مشهد مقدس دعوت شده بودم. صبح که خبر تعلیق سفرهای عمره تا زمان محاکمه و مجازات دو پلیس سعودی به‌عنوان عوامل رفتار شنیع فرودگاه جده را شنیدم، یادداشتی را نوشتم وضمن تشکر از این تصمیم دولت محترم، لزوم مطالبه عذرخواهی رسمی مقامات عربستان و تغییر رفتار با حجاج ایرانی را نیز یادآور شدم که رسانه ای شد.
اما دیشب وقتی ساعت ۲۲:۵۵ برای برگشت به تهران در فرودگاه مشهد بودم، هواپیمایی را دیدم که پرچم عربستان سعودی روی آن نقش بسته بود. از مسوولان فرودگاه سوال کردم این چه پروازی است که در کمال ناباوری شنیدم پرواز عمره به شماره ۱۱۲۸ که بیش از ۳۰۰ مسافر را عازم عربستان می کرد! باز اعتماد نکردم و گفتم تا با بی سیم هم از مرکز پرسیدند و موضوع تایید شد!
ظاهرا یا حکم تعلیق اعزام عمره که از سوی وزیر محترم ارشاد با تاکید تاریخ آن از دوشنبه اعلام شد، هنوز به شهرهای دیگر نرسیده و یا این تعلیق سفر عمره فقط مختص پروازهای ایرانی است نه سعودی و یا مصاحبه عجولانه دیروز وزیر ارشاد، تنها برای این بود که طرح نمایندگان مجلس برای تعلیق سفر عمره – که امروز (سه شنبه) باید مطرح می شد – از دستور کار جلسه علنی خارج شود.
به هر حال امیدوارم دولت محترم در اجرای این مطالبه حداقلی بابت رفتار شنیع دو پلیس سعودی محکم بایستد و الا وضع از این هم بدتر می شود.

پ ن: امروز صبح آقای علی جنتی، وزیر ارشاد به رسانه ها اعلام کرده بود: پس از مطالعات و بررسی‌های انجام شده امروز – دوشنبه ۲۴ فروردین – به سازمان حج دستور داده شد تا زمانی که این افراد مجرم (متجاوزان به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده) محاکمه بشوند و مورد مجازات قرار بگیرند، فعلا عمره متوقف می‌شود و پروازهای ایران تعلیق خواهد شد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستاد حقوق بشر در بیانیه ای اعلام کرد: نمی توانیم حادثه تاسف بار فرودگاه جده را صرفا یک اتفاق تخلف آمیز یک یا دو مامور امنیتی تلقی کنیم، چرا که از قرائن برمی آید که با یک روند سیستماتیک و بسیار خطرناک مواجه هستیم.
پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در واکنش به تعرض ماموران امنیتی عربستان به دو نوجوان ایرانی این اقدام را محکوم کرده و پیگیری این موضوع در شورای حقوق بشر سازمان ملل را خواستار شد.
در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، اخبار تعرض ماموران امنیتی عربستان سعودی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده را بسیار تاسف بار، خطرناک و نگران کننده می داند؛ بویژه آنکه این اقدام براساس عقاید اعلام شده از سوی یکی از شیوخ و امامان جماعت جده، که باعنوان فتوا بیان شده، صورت گرفته و نشان می دهد که وی اینگونه اقدامات را نه تنها غیراسلامی و غیر قانونی نمی داند، بلکه آن را مجاز و قابل قبول اعلام کرده است.

این موضوع نشان می دهد که ما نمی توانیم حادثه تاسف بار فرودگاه جده را صرفا یک اتفاق تخلف آمیز یک یا دو مامور امنیتی تلقی کنیم، چرا که از قرائن برمی آید که با یک روند سیستماتیک و بسیار خطرناک مواجه هستیم.

از این رو، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران از دولت عربستان سعودی می خواهد که علاوه بر پایبندی به تعهدات اسلامی خود نسبت به زائران بیت الله الحرام، با توجه به کنوانسیون بین المللی حقوق کودک ، تعهدات بین المللی خود را نیز محترم شمارد و فراتر از دو مامور خاطی، با همه کسانی که انجام اینگونه افعال را در جامعه عربستان تبلیغ، ترویج و حمایت می کنند برخورد قاطع و پیش گیرانه داشته باشد.

ستاد حقوق بشر همچنین از شورای حقوق بشر سازمان ملل انتظار دارد که قویا مانع از تکرار و گسترش این اقدامات شود تا مبادا به سایر نقاط جهان نیز توسعه پیدا کند. این شورا همچنین باید در خصوص پیگیری های قانونی چه در چارچوب منشور سازمان ملل و اعلامیه حقوق بشر و چه در چارچوب نقض شدن تعهدات کنوانسیون بین المللی حقوق کودک و بخصوص مواد مربوط به اشاعه نفرت، نابردباری و تجاوز به کودکان، اقدام قاطع بعمل آورد.

همچنین طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران بر اساس مواد 44 و 45 کنوانسیون بین المللی حقوق کودک این حق را برای خود محفوظ می داند که این حادثه خطرناک و کریه را از طریق مکانیزم های بین المللی به طور قاطع پیگیری کند.