جواب من در باره همین گفته های شما بود .ببخشید عمل حرام،حرامه.من گفتم پولمونو خرج حرام نکنیم.به جاش خرج ایمانمون به خدا کنیم.پول دادن برای لوازم آرایشی که توش خودنمایی جلو نامحرم یا برپایی پارتی و اختلاط با نامحرم باشه،حرامه و کلی روایت داریم که ملائک و جن و انس لعن و نفرین میکنن.البته لوازم آرایشی که خرج همسر بشه نه تنها گناه نیست بلکه برعکس چندین برابر حسنه هم برات مینویسن.وگرنه از راه انجام گناه آدم محبوب خدا نمیشه.به جاش خرج فقرا کنیم.
برای کمک به نیازمندان خدا دو تا عمل واجب خمس و زکات قرار داده.این یعنی اهمیت دادن اسلام به فقرا و نیازمندان.علاوه بر اون سه تا عمل مستحب صدقه،هدیه و انفاق.
اینا هیچکدوم ربطی به سایر واجبات ندارن.انجام دادن یا ندادنشون هم ساقط کننده بقیه واجبات نیست.
از پاپ که نمیتونیم کاتولیکتر باشیم.
وقتی در کنار آموزش مناسک دینی , شرایط اون به مسلمانان آموزش داده نمیشه , همین مشکلات عدیده پیش میاد. اهداف متعالی تشیع فقط در زمان حج تبلیغ بشه کافی نیست. الان با پیشرفت های وسیع ارتباطی و با داشتن برنامه ای جامع میشه از همه امکانات برای گسترش این فرهنگ کمک گرفت. نقش رسانه جهان شمول هست .
من هیچ قضاوتی در مورد هیچ کسی اینجا نکردم.به طور خلاصه دین یعنی که شما فقط بروی اعمال خودت قضاوت کنی
وبجای خدا برای روش زندگی سایرین نظر ندی
حالا دنیا چادر چاقچور کنی زکات بدی خمس بدی نماز اول وقت بخونی اما غیبت کنی یا احتمالا فکر کنی خدایی و خیلی راحت میتونی انگشتت رو بگیری سمت دیگران و اونا رو زیر سوال ببری حالا واسه هر چی اصا گناه کنن اصلا دلشون میخواد گناه کنن
روش زندگی یک انسان با ایمان نیست
حالا دنیا آیه و مطلب بزاری یا از بزرگان پیام بنویسی تغییری در اصل کلام ایجاد نمیشه
بجای دین دین کردن بهتره اعمال خودمون رو بررسی کنیم
هر زمان که یک انسان تونست به کج خودش برسه و خودش استاندارد باشه و همه اعمال رو انجام بده اگه فرصت کنه میتونه دیگران رو زیر سوال ببره
در غیر این صورت بهتره ساکت باشه و اعمال خودش رو اصلاح کنه
اسلام آوردن شرط مسلمانی نیست. ایمان آوردن عین مسلمانی است. دین بر پایه اصول دین ساخته میشه بعد بر پایه فروع کامل میشه.من هیچ قضاوتی در مورد هیچ کسی اینجا نکردم.
اگر نماز میخونیو خمستو میدی،وظیفه نمازو خمستو انجام دادی.
اما اگر غیبت میکنی، گناه اون طرف مقابلتو که غیبتشو میکنی به گناهات اضافه میکنن و تا زمانی که ازش حلالیت نطلبی،گناه بخشیده نمیشه چون حق الناسه.
نمیتونی بگی من نماز نمیخونم،اما چون غیبت نمیکنمو خیلی از گناهایی که یه سری نماز خونا میکننو نمیکنن یا مثلا میرم به فقرا کمک میکنم پس من خیلی بهترم!نه! تو گناه نماز نخوندنتو پات مینویسن و گناهای دیگران ساقط کننده واجبات تو نیست.
اسلام دین جامعیه.برای کوچکترین مسائل زندگی استاندارد شفاف داره.هیچکسی در قیامت نمیتونه بگه خدایا معلوم که نبود،خدایا ما که آخر نفهمیدیم چی شد!چون خدا همه مدله حجت و استاندارد اعم از آیه قرآنو حدیثو سیره پیامبرو ..... برای شفاف کردن احکام دین نازل کرده.
من هیچ قضاوتی در مورد هیچ کسی اینجا نکردم.
اگر نماز میخونیو خمستو میدی،وظیفه نمازو خمستو انجام دادی.
اما اگر غیبت میکنی، گناه اون طرف مقابلتو که غیبتشو میکنی به گناهات اضافه میکنن و تا زمانی که ازش حلالیت نطلبی،گناه بخشیده نمیشه چون حق الناسه.
نمیتونی بگی من نماز نمیخونم،اما چون غیبت نمیکنمو خیلی از گناهایی که یه سری نماز خونا میکننو نمیکنن یا مثلا میرم به فقرا کمک میکنم پس من خیلی بهترم!نه! تو گناه نماز نخوندنتو پات مینویسن و گناهای دیگران ساقط کننده واجبات تو نیست.
اسلام دین جامعیه.برای کوچکترین مسائل زندگی استاندارد شفاف داره.هیچکسی در قیامت نمیتونه بگه خدایا معلوم که نبود،خدایا ما که آخر نفهمیدیم چی شد!چون خدا همه مدله حجت و استاندارد اعم از آیه قرآنو حدیثو سیره پیامبرو ..... برای شفاف کردن احکام دین نازل کرده.
امثال شما اسلام رو زیر سوال میبرن
اشه عزیزم شما به امر معروف و نهی از منکرت برس همه رو زیر سوال ببره
انشاله خودت کامل باشی
خدا همه مارو به راه راست هدایت کنه والسلام
دوست عزیز فراموش نکنید طرز زندگی افرادی ک در یک جامعه هستن روی هم تاثیر میزاره.وگرنه خداوند امر به معروف و نهی از منکر رو جز فروع دینش قرار نمیداد و پیامبر و ائمه ماهم روش اینقد تاکید نمیکردند...اون چیز ک بما مربوط نمیشه و بخداوند تبارک مربوطه قضاوته!!..و اگ مقصود حرفتون ازاینک بما مربوط نیس قضاوت کردن کاملا درسته.
مگه خاله بازیه!
مگه نظر من و نظر شماست!
حج واجب شرعیه،مثل نماز،روزه،خمس،زکات .... هرکی مستطیعه و پول حج رفتنو داره، اگه نره گردنشه.حالا بخاطر این کارای عربستان شاید اخلال ایجاد شه.
سو استفاده نکنیم لطفا!ما تعیین نمیکنیم که حج باید رفت یا نرفتو پولشو به فقرا داد!خدا تعیین کرده.
اگه خیلی دغدغه کمک به فقرا رو داریم،اول از همه خمس و زکات سالمونو حساب کنیمو مالمونو پاک کنیم.بعدم به جای خرید کالاهای برند خارجی و تجملاتی واسه در آوردن چشم دیگران،به جای خرید ماهانه ده ها هزار تومن لوازم آرایش برای در آوردن چشم نامحرم و خرید خشم خدا،به جای تور ها و پارتیای آنچنانی که 90% جز گناه ،هیچی از توش در نمیاد و و و و ....انفاق کنیم واسه فقرا!
سلام........تجاوز داریم تا تجاوز........البته معاون وزیر خارجه گفته اند شبه تجاوز........
منظورم از پرداخت خمسو زکات این نبوده که ایشون پرداخت نمیکنه.من اصلا ایشونو نمیشناسم.منظورم این بود که دین برای کمک به فقرا چه راه های واجب و مستحبی رو قرار داده.دوست عزیز من احساس می کنم منظور این دوستمون رو شما بد برداشت کردید
من برداشتم رو از صحبت ایشون با یک مثال خدمت شما میگم.این اتفاقی که واسه ای دو نوجوان افتاده اگر 1%فقط1%سبب نفرت از دین بشه چی؟باز هم رفتنشون واجبه؟یعنی انجام عمل مستحب در عوض از دست دادن دین.
بد رفتاری ها زیادی توسط این کشور داره با حجاج ما میشه اگر خدایی نکرده بین این همه ادمی که دارن میرن حج یک نفرشون از دین زده بشه چی؟
در ضمن این طرز صحبت شما زیاد جالب نیست اولا که این دوستمون گفتن اکثر مواقع نه همیشه ثانیا شما ازکجا میدونید ایشون خمس وزکات می پردازند یا نه ثالثا چرا کل جامعه رو مورد خطاب قرار میده مگه همه مثل هم هست(این برداشت من از صحبتهای شما بود ممکن غلط برداشت کرده باشم).
بله حج واجبه اما نه برای همه کس برای آدم مستطیعه.
یکسری صحبت ها ومثال های دیگه هست که متاسفانه نمیشه اینجا گفت
ببخشید چون من تا حدودی(نه کاملا) با صحبت این دوستمون موافق بودم جواب شما رو دادم.
منظورم از پرداخت خمسو زکات این نبوده که ایشون پرداخت نمیکنه.من اصلا ایشونو نمیشناسم.منظورم این بود که دین برای کمک به فقرا چه راه های واجب و مستحبی رو قرار داده.
در مورد اون نوجوونا هم قطعا تاثیر خیلی بدی گذاشته روشون.البته من تا حدودی پدر و مادرشون رو هم مقصر میدونم چون خبر این بود که با کاروان نرفتن.سفر های زیارتی رو اگر با کاروان نریم،امنیت کمتر خواهد بود.چرا که سازمان حج و زیارت نظارت بیشتر رو کاروان های وابسته به خودش داره.
در نهایت زشتی و فاجعه باریه اقدامات عربستانه ملعون هیچ شکی نیست، اگر بخوایم بخاطر رفتارای عربستان از دین متنفر شیم، که کلا همه باید اسلامو بزاریم کنار.ولی هیچکدوم از کار های عربستان اسلامی نیست.از بی احترامیش به زائرا گرفته تا تعرض،از پول دادن به گروهک های تروریستی داعشو القاعده و ...و سکوتش در برابر کشتار سایر مسلمانان در عراقو سوریه و فلسطین گرفته تا کشتن مستقیم زنان و کودکان یمنی.از حمایت های مستقیمش از اسراییل جنایتکار گرفته تا مذاکراتش با دنیا علیه ایران.
من در مورد حج عمره اصلا صحبتی نکردم.عمره چون واجب نیست میشه قطعش کرد.اما در مورد تمتع اینو میدونم که وهابیای آل سعود از خداشونه که پای ایرانیا از فریضه حج قطع شه.مخصوصا قسمت برائت از مشرکینش که علیه اسراییل و آمریکا و متحدینش هست.اینکه شیعیان ایران دستشون به خانه خدا و قبرر رسول اکرم و ائمه بقیع کوتاه شه، نه تنها موجبات ناراحتی آل سعودو فراهم نمیکنه بلکه خوشحالم میشن.
خواهش میکنم.اول از همه از شما عذر میخوام که منظور بعضی از حرف های شما رو بد برداشت کردم
دوم بحث اکثر دوستان حج عمره است نه تمتع و مطمئنا شما هم میدونید با نرفتن ایرانی ها به این حج چه ضرر بزرگی به این کشور وارد میشه.
و من فکر میکنم منظور دوستمون این بود که به جای هزینه هایی که برای رفتن به حج عمره و هزینه هایی که اکثر مردم بعد از بازگشت از حج میکنن و اصرافهای که بیشتر اوقات اتفاق میافته،به فقرا کمک بشه که حرف غلطی نیست
لابد حکم اعدامو نتونستن بگیرن ماجرا عوض شده !دیشب تو اخبار یه نفر میگفت آسیبی به نوجوونا نرسیده!. تابلو بود!.
خواهش میکنم.
از ادبتون هم ممنونم.
واقعا ما آدما در جایگاهی نیستیم که در مورد همدیگه قضاوت کنیم.هرچند که در همین بحث بعضی از دوستان کاملا مورد قضاوت قرار دادن و بعدم گفتن چقدر قضاوت کردن بده!
اگر اینجا هستیم و حرفی میزنیم،صرفا در مورد حرفی که زده شده نظرمونو میگیم و هیچ ربطی به خود شخصیت حقوقی یا حقیقی طرف مقابل نداره.
خوبه برای هزینه های زندگیمون( اعم از پولو وقتو انرژی) حداقل لحظه ای فکر کنیم چقدر واقعا نیت خدایی پشتش هست.قاضی فقط خداست چرا که فقط اونه که از خود عمل و مهمتر از اون،نیت اون عمل که هیچکی نمیبینه با خبره.