تبریک...............تبریک-ورود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014برزیل

آبیدر751

اخراجی موقت
برای خیانت ،

هــــزار راه هــســــت اما هـیــچ کــــدام

به انـــدازه تــــظـــاهـــر
به دوست داشتن کــثـیــف نـیـســـت ...

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
بانوان تشریف نیاورند.....!!!

فدراسیون فوتبال ایران در اطلاعیه ای از برگزاری مراسم استقبال از ملی پوشان در صورت صعود به جام جهانی خبر داد.
سایت گل - فدراسیون فوتبال اعلام کردمراسم ویژه ای برای استقبال از ملی پوشان در ورزشگاه آزادی تدارک دیده شده است.
این مراسم ساعت 17 امروز ، 29 خرداد 92 در ورزشگاه آزادی، با حضور علاقمندان و طرفداران تیم ملی برگزار خواهد شد. بازیکنان پس از ورود به ورزشگاه آزادی، طی مراسمی دور افتخار می‌زنند و صعود به جام جهانی را همراه با تماشاگران پرشور جشن خواهند گرفت. در این مراسم از ملی پوشان تقدیر می‌شود و مراسم نورافشانی هم در پایان با شکوه خاصی برگزار خواهد شد.
در این مراسم تنها آقایان می‌توانند حضور داشته باشند و از بانوان علاقه مند به تیم ملی درخواست می‌شود تا از آمدن به استادیوم آزادی خودداری کنند.
همچنین رسانه های گروهی برای حضور و پوشش خبری در این مراسم می توانند با به همراه داشتن کارت پوشش خبری مسابقات سازمان لیگ و حراست ورزش و جوانان در این مراسم حضور داشته باشند.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

فدراسیون فوتبال ایران در اطلاعیه ای از برگزاری مراسم استقبال از ملی پوشان در صورت صعود به جام جهانی خبر داد.
سایت گل - فدراسیون فوتبال اعلام کردمراسم ویژه ای برای استقبال از ملی پوشان در ورزشگاه آزادی تدارک دیده شده است.
این مراسم ساعت 17 امروز ، 29 خرداد 92 در ورزشگاه آزادی، با حضور علاقمندان و طرفداران تیم ملی برگزار خواهد شد. بازیکنان پس از ورود به ورزشگاه آزادی، طی مراسمی دور افتخار می‌زنند و صعود به جام جهانی را همراه با تماشاگران پرشور جشن خواهند گرفت. در این مراسم از ملی پوشان تقدیر می‌شود و مراسم نورافشانی هم در پایان با شکوه خاصی برگزار خواهد شد.
در این مراسم تنها آقایان می‌توانند حضور داشته باشند و از بانوان علاقه مند به تیم ملی درخواست می‌شود تا از آمدن به استادیوم آزادی خودداری کنند.
همچنین رسانه های گروهی برای حضور و پوشش خبری در این مراسم می توانند با به همراه داشتن کارت پوشش خبری مسابقات سازمان لیگ و حراست ورزش و جوانان در این مراسم حضور داشته باشند.
حقشون کف دستشون اومد... بیشتر صندلیها خالی موند

آبیدر751

اخراجی موقت

پس کو شعار خانمها مقدم ترند؟؟؟!!!!

A Engineer

عضو جدید
شق القمر که نکردن اینقد پرو بال میدید!

ژاپن و کره هر دوره دارن میرن جام جهانی برنامه و هدفشون رفتن جزء 4 تیمه اوله بعد ما داریم چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا اگه عرضه داشتن نباید به لبنان میباختن

بعدشم مهمترین چیز روی کار اومدن تدبیر و امیده

فوتبال میخواد واسمون چیکار کنه!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شق القمر که نکردن اینقد پرو بال میدید!

ژاپن و کره هر دوره دارن میرن جام جهانی برنامه و هدفشون رفتن جزء 4 تیمه اوله بعد ما داریم چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی حرف دل منو زدی....
جام جهانی 98 که ملت ریختن تو خیابونا ذوق می کردن تا الان 16 سال گذشته.... ینی بعد 16 سال ما هنوز تو همون جایگاهیم؟ ... تازه بخاطرش ذوق زده هم می شیم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Engineer

عضو جدید
ینی حرف دل منو زدی....
جام جهانی 98 که ملت ریختن تو خیابونا ذوق می کردن تا الان 16 سال گذشته.... ینی بعد 16 سال ما هنوز تو همون جایگاهیم؟ ... تازه بخاطرش ذوق زده هم می شیم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من 98 ابتدایی بودم و خیلی خوشحالی میکردیم
همه شاد بودن
برای دومین بار بودو بعد از چندین سال

اون ارزش داشت...

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خداییش تابلو بود ها .. دسته خرابه دست کره بود .. مربع اش زیاد پر میکرد . جهت ها هم کار نمیکرد .....:w15::w15:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 98 ابتدایی بودم و خیلی خوشحالی میکردیم
همه شاد بودن
برای دومین بار بودو بعد از چندین سال

اون ارزش داشت...
اره واقعا
خواهر من اون موقع 1 ماهش بود.... الان فردا پس فرداس بره دانشگاه.... ولی فوتبال ما همونقدی مونده....!
خدایی این وضعه اینا واسه ما درست کردن که کل عمرمون یه چیزی واسه مون رویا باشه که واسه بقیه خاطره س؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین جشن گرفتند انگار قهرمان جهان شدند :biggrin:

ژاپن یه زمانی اصلا فوتبال نداشت الان اینقدر قوی شده که سرمربی ایتالیا بعد پیروزی در برابرش میگه : " مقابل ژاپن شايسته پيروزي نبوديم...."
ژاپن برنامه ریزی کرده برای قهرمانی 20 سال آینده , ما هنوز با دعا و نیایش و شانس میریم جام جهانی .

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین جشن گرفتند انگار قهرمان جهان شدند :biggrin:

ژاپن یه زمانی اصلا فوتبال نداشت الان اینقدر قوی شده که سرمربی ایتالیا بعد پیروزی در برابرش میگه : " مقابل ژاپن شايسته پيروزي نبوديم...."
ژاپن برنامه ریزی کرده برای قهرمانی 20 سال آینده , ما هنوز با دعا و نیایش و شانس میریم جام جهانی .
کلید گمشده مشکلات ایران...!
گفتم کلید یاد یکی افتادم :)

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط من از تیم ملی خواهش میکنم تو بازیهای جام تو برزیل بیش از 3تا نخورن باختشون پیش کش