تبريز شهر بدون گدا در جهان (برای دوستان تبریزی)

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين استدلالتم مثه بقيه بود ...حالا تو از كجا فهميدي من تركم؟؟؟
تازه من كي باشم كه چشم ديدن تبريز رو نداشته باشم كاش تبريز همونطوري باشه كه شماها دارين مي گين....
راستي چرا شما فك مي كني وقتي آدم مي خواد واقعيتو بگه حتما اونجا بايد يه اتفاق براش افتاده باشه؟؟!!نكنه قضيه كافره است؟؟

اگر تورک نبودی نمیتونستی متن ترکی رو بخونی!!! من که فارسی ندیدم که بتونه ترکی بخونه مگر این که شما استثنا باشین
اینو قبول دارم که شما کی باشین که چشم دیدن تبریز رو نداشته باشین
واقعیت چیز دیگه ایه مگر این که اونجا براتون اتفاق بدی افتاده که ناراحت شدین مشکلی نیست یادتون میره!

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینه که خیلی مامانین.
یعنی یه حرفی میگی خودشون نظر نمیدن که باید صبر کنی نظر مامانشون بیاد.
حرف حرف مامانه.
اول حرفشون اکثرا با مامانم میگه شروع میشه.....
یه مورد نیستها خیلیا اینطورین.
فردا که تعطیله اما پس فردا دیگه من دادگاه خانوادم

من به حرفش گوش نمیدهم چه برسه بگم مامانم اینجوری میگه و ....
ادم باید مرد باشه و رو پای خودش وایسته نه این که صبر کنه ببینه اطرافیانش چی میگن

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حامد چی کار کنیم دیگه چاره چیه
ما فقط یکدونه تبریز بیشتر نداریم اونم ازش تعریف نکنیم چی کار کنیم

ادامه بده
من که واست ارزوی موفقیت میکنم
فقط نباید ازتون ادرس پرسید وگرنه مشکل دیگه ندارین

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
من در مورد مسئله آدرس هم یه توضیح مختصر بدم، اولا این مسئله زیاد بزرگتر از حد نشون داده میشه،
دلیل اصلی این مسئله به مهاجرت از اطراف به تبریز هست چون خود این افراد تبریز رو درست حسابی نمیشناسن چه برسه به اینکه به یک نفر آدرس بدن. پس مطمئن بشین اگه از به تبریزی اصیل بپرسین مطمئنا جواب مناسب میگیرین.(تبریزیا بیشتر میگیرن من چی میگم)
دلیل دوم پیچیده بودن خیابانهای مرکز شهر و یک طرفه بودن اکثر اونها است، با اینکه مکان مورد نظر خیلی نزدیکه ولی برای رسیدن به اون باید از چند خیابون رد بشین که همین مسئله مورد سردرگمی مسافران میشه.
دلیل دیگه که بعضا دیدم، عدم تسلط بعضی افراد به زبان فارسی هست که منظورش رو به طور کامل نمیتونه برسونه.
البته عامل اصلی رواج این حرف مسخره که باعث شده بین ترکها هم رواج داشته باشه، گروه صمد و ممد هستند که...
من اکثرا آدرس رو کامل نمیدم چون با وضع خیابونها و... فقط ایجاد سردرگمی میکنه، تا حدی که قابل فهم برای طرف مقابل باشه تعریف میکنم و بقیش رو میگم از اونجا بپرس.

سعيد؟

عضو جدید
من در مورد مسئله آدرس هم یه توضیح مختصر بدم، اولا این مسئله زیاد بزرگتر از حد نشون داده میشه،
دلیل اصلی این مسئله به مهاجرت از اطراف به تبریز هست چون خود این افراد تبریز رو درست حسابی نمیشناسن چه برسه به اینکه به یک نفر آدرس بدن. پس مطمئن بشین اگه از به تبریزی اصیل بپرسین مطمئنا جواب مناسب میگیرین.(تبریزیا بیشتر میگیرن من چی میگم)
دلیل دوم پیچیده بودن خیابانهای مرکز شهر و یک طرفه بودن اکثر اونها است، با اینکه مکان مورد نظر خیلی نزدیکه ولی برای رسیدن به اون باید از چند خیابون رد بشین که همین مسئله مورد سردرگمی مسافران میشه.
دلیل دیگه که بعضا دیدم، عدم تسلط بعضی افراد به زبان فارسی هست که منظورش رو به طور کامل نمیتونه برسونه.
البته عامل اصلی رواج این حرف مسخره که باعث شده بین ترکها هم رواج داشته باشه، گروه صمد و ممد هستند که...
من اکثرا آدرس رو کامل نمیدم چون با وضع خیابونها و... فقط ایجاد سردرگمی میکنه، تا حدی که قابل فهم برای طرف مقابل باشه تعریف میکنم و بقیش رو میگم از اونجا بپرس.

اره من خودمم گاها تو اين خابانهاي يكطرفه گم ميشم

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها

یکی از فامیلای ما اونجا ادرس پرسید تقریبا از شهر خارج شد
وقتی مقصد رو پیدا کرد متوجه شد یه خیابون عقبتر از همونجایی بود که آدرس رو پرسیده بود

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته حرف برای گفتن زیاده، ولی این بحث قبلا هم مطرح شده بود و جواب من:

چه جالب :D
این پستی که شما نقل قول گرفته بودین نام کاربری قبلی منم توشه
zarehmimanam نام کاربری قبلی منه
این نشون میده که من در زمینه شناسایی گداهای تبریز خیلی تجربه دارم:w15:

• Like
واکنش ها: Sarp

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
وقتي يه ادرس ازشون بپرسي كاري ميكنن كه كل تبريز رو بگردي و تمام اماكن و ميدان هاي شهر رو دور بزني بعدش ببيني همون جاي اولت هستي
من يه بار با دوستان رفتيم تبريز تابستون بود تصميم گرفتيم شب رو تو پارك سر كنيم از يكي ادرس يه پارك امن رو پرسيديم .......
حالا از تبريزيا گلمون مي خوام حدس بزنن اين اقا ما رو كجا راهنمايي كرد ساعت 11 شب

اصفهانیا هم معروفن به همین ولی تو اصفهان هم میتونی راهتو پیدا کنی
اصفهانیا هم معروفن به ... وای من کلی دوست اصفهانی ولخرج دارم پس یه نتیجه ساده و قدیم هر جایی ادم خوب و بد داره

• Like

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جزو تبریز هست اما اگر گدایی هم اونجا باشه مقیاسش در حد 2% هست نسبت به شهرهای دیگه
تازه مردم تبریز غیرت دارند و ادمی که غیرت داشته باشه شده چاه مستراح خالی میکنه اما دستشو پیش هرکسی دراز نمیکنه
تبریز تنها شهریه که توش حتی 1 نفر افغانی نمیتونی پیدا کنی

مردم تبریز خودشون به اندازه کافی کمبود دارند دیگه نمیتونن روزیشونو با غریبه ها تقسیم کنند

یعنی الان شما به المان ها حق میده که خارجی ها که اکثریتشون ترک ها هستند را بندازند بیرون؟؟؟؟؟

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصفهانیا هم معروفن به همین ولی تو اصفهان هم میتونی راهتو پیدا کنی
اصفهانیا هم معروفن به ... وای من کلی دوست اصفهانی ولخرج دارم پس یه نتیجه ساده و قدیم هر جایی ادم خوب و بد داره
همه جا آدم خوب و بد پیدا می شه

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:
بابا اونها که ادرس درستی دادن
فقط نمیدونستن که اگر روبری اگاهی چادر بزنین ممکنه بهتون گیر بدهن!

پارک از این مطمئن تر؟ جلوی اگاهی

فهمیدم کجا چادر زدین:biggrin:چهار راه ژاله نزدیک خونه اتیلا

اونجا هم اگاهیه و هم ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر اونجا حتی حق نداری بشینی!:cool:

اینجا خیلی مزخرف شده معتادا (اکثرشونم جوون ) حتی سعی نمیکنن تزریقاتشون دور از چشم مردم و پلیس باشه میری میشینی تو پارک که دقیقا روبروت از همین ستاداست با جمعی معتاد تزریقی محشور میشی

پلیس ها هم که ماشالا انگار نه انگار

ملا نصر الدين گفته بود بعد ازدواج معلوم ميشه كجاييم
نكنه همين جرايانه مال شما؟

خانما از بدو تولد معلومه کجایین
اون اقایون هستن که بعد ازدواج مشخص میشه کجایین:D

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون در شهر توریستی زندگی میکنم.
فقط میتونم بگم که تو اذربایجانی ها اتفاقا تبریزی ها خیلی خوبند و دارای فرهنگ متفاوتی نیستند و ادم های با کلاسی هستند نسبت به بقیه جاهای اذربایجان.

• Like

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون در شهر توریستی زندگی میکنم.
فقط میتونم بگم که تو اذربایجانی ها اتفاقا تبریزی ها خیلی خوبند و دارای فرهنگ متفاوتی نیستند و ادم های با کلاسی هستند نسبت به بقیه جاهای اذربایجان.
من نرفتم اونجا ولی حرفه شما رو قبول می کنم.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ممنون مهندس محترم
واقعا کیف کردم.
ما آذربایجانی ها توی خیلی چیزها اولین هستیم.
ضمنن باید بگم تبریز تنها شهری توی ایران هست که خیابون های مخصوص عابر پیاده من جمله خیابون تربیت رو داره و این چیزی جز تلاش و فرهنگ و پشتکار خودمون نیست.

• Like