جالبه واقعا
شما چند بار میخواهی نقل قول بگیری از این متن؟
جالبه واقعا
بگه چند بار اومده؟شما چند بار میخواهی نقل قول بگیری از این متن؟
اين استدلالتم مثه بقيه بود ...حالا تو از كجا فهميدي من تركم؟؟؟
تازه من كي باشم كه چشم ديدن تبريز رو نداشته باشم كاش تبريز همونطوري باشه كه شماها دارين مي گين....
راستي چرا شما فك مي كني وقتي آدم مي خواد واقعيتو بگه حتما اونجا بايد يه اتفاق براش افتاده باشه؟؟!!نكنه قضيه كافره است؟؟
بگه چند بار اومده؟
برای من که 1 نشون میده
3 بار
اینه که خیلی مامانین.
یعنی یه حرفی میگی خودشون نظر نمیدن که باید صبر کنی نظر مامانشون بیاد.
حرف حرف مامانه.
اول حرفشون اکثرا با مامانم میگه شروع میشه.....
یه مورد نیستها خیلیا اینطورین.
فردا که تعطیله اما پس فردا دیگه من دادگاه خانوادم
پس 1بار دیگه هم را داره بزنم!3 بار
باز تبریزیا ناسیونالیست بازیشون گرفت؟!
سلام حامد چی کار کنیم دیگه چاره چیه
ما فقط یکدونه تبریز بیشتر نداریم اونم ازش تعریف نکنیم چی کار کنیم
سلام فامیلادامه بده
من که واست ارزوی موفقیت میکنم
فقط نباید ازتون ادرس پرسید وگرنه مشکل دیگه ندارین
من در مورد مسئله آدرس هم یه توضیح مختصر بدم، اولا این مسئله زیاد بزرگتر از حد نشون داده میشه،
دلیل اصلی این مسئله به مهاجرت از اطراف به تبریز هست چون خود این افراد تبریز رو درست حسابی نمیشناسن چه برسه به اینکه به یک نفر آدرس بدن. پس مطمئن بشین اگه از به تبریزی اصیل بپرسین مطمئنا جواب مناسب میگیرین.(تبریزیا بیشتر میگیرن من چی میگم)
دلیل دوم پیچیده بودن خیابانهای مرکز شهر و یک طرفه بودن اکثر اونها است، با اینکه مکان مورد نظر خیلی نزدیکه ولی برای رسیدن به اون باید از چند خیابون رد بشین که همین مسئله مورد سردرگمی مسافران میشه.
دلیل دیگه که بعضا دیدم، عدم تسلط بعضی افراد به زبان فارسی هست که منظورش رو به طور کامل نمیتونه برسونه.
البته عامل اصلی رواج این حرف مسخره که باعث شده بین ترکها هم رواج داشته باشه، گروه صمد و ممد هستند که...
من اکثرا آدرس رو کامل نمیدم چون با وضع خیابونها و... فقط ایجاد سردرگمی میکنه، تا حدی که قابل فهم برای طرف مقابل باشه تعریف میکنم و بقیش رو میگم از اونجا بپرس.
من در مورد مسئله آدرس هم یه توضیح مختصر بدم، اولا این مسئله زیاد بزرگتر از حد نشون داده میشه،
دلیل اصلی این مسئله به مهاجرت از اطراف به تبریز هست چون خود این افراد تبریز رو درست حسابی نمیشناسن چه برسه به اینکه به یک نفر آدرس بدن. پس مطمئن بشین اگه از به تبریزی اصیل بپرسین مطمئنا جواب مناسب میگیرین.(تبریزیا بیشتر میگیرن من چی میگم)
دلیل دوم پیچیده بودن خیابانهای مرکز شهر و یک طرفه بودن اکثر اونها است، با اینکه مکان مورد نظر خیلی نزدیکه ولی برای رسیدن به اون باید از چند خیابون رد بشین که همین مسئله مورد سردرگمی مسافران میشه.
دلیل دیگه که بعضا دیدم، عدم تسلط بعضی افراد به زبان فارسی هست که منظورش رو به طور کامل نمیتونه برسونه.
البته عامل اصلی رواج این حرف مسخره که باعث شده بین ترکها هم رواج داشته باشه، گروه صمد و ممد هستند که...
من اکثرا آدرس رو کامل نمیدم چون با وضع خیابونها و... فقط ایجاد سردرگمی میکنه، تا حدی که قابل فهم برای طرف مقابل باشه تعریف میکنم و بقیش رو میگم از اونجا بپرس.
خوبمسلام
چطوریییییییییییییییی؟
البته حرف برای گفتن زیاده، ولی این بحث قبلا هم مطرح شده بود و جواب من:
عجب!!!!چه جالب
این پستی که شما نقل قول گرفته بودین نام کاربری قبلی منم توشه
zarehmimanam نام کاربری قبلی منه
این نشون میده که من در زمینه شناسایی گداهای تبریز خیلی تجربه دارم![]()
البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
وقتي يه ادرس ازشون بپرسي كاري ميكنن كه كل تبريز رو بگردي و تمام اماكن و ميدان هاي شهر رو دور بزني بعدش ببيني همون جاي اولت هستي
من يه بار با دوستان رفتيم تبريز تابستون بود تصميم گرفتيم شب رو تو پارك سر كنيم از يكي ادرس يه پارك امن رو پرسيديم .......
حالا از تبريزيا گلمون مي خوام حدس بزنن اين اقا ما رو كجا راهنمايي كرد ساعت 11 شب
چرا جزو تبریز هست اما اگر گدایی هم اونجا باشه مقیاسش در حد 2% هست نسبت به شهرهای دیگه
تازه مردم تبریز غیرت دارند و ادمی که غیرت داشته باشه شده چاه مستراح خالی میکنه اما دستشو پیش هرکسی دراز نمیکنه
تبریز تنها شهریه که توش حتی 1 نفر افغانی نمیتونی پیدا کنی
مردم تبریز خودشون به اندازه کافی کمبود دارند دیگه نمیتونن روزیشونو با غریبه ها تقسیم کنند
همه جا آدم خوب و بد پیدا می شهاصفهانیا هم معروفن به همین ولی تو اصفهان هم میتونی راهتو پیدا کنی
اصفهانیا هم معروفن به ... وای من کلی دوست اصفهانی ولخرج دارم پس یه نتیجه ساده و قدیم هر جایی ادم خوب و بد داره
بابا اونها که ادرس درستی دادن
فقط نمیدونستن که اگر روبری اگاهی چادر بزنین ممکنه بهتون گیر بدهن!
پارک از این مطمئن تر؟ جلوی اگاهی
فهمیدم کجا چادر زدینچهار راه ژاله نزدیک خونه اتیلا
اونجا هم اگاهیه و هم ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر اونجا حتی حق نداری بشینی!![]()
ملا نصر الدين گفته بود بعد ازدواج معلوم ميشه كجاييم
نكنه همين جرايانه مال شما؟
میدونستم . تو از همون اولشم نمیخواستی برام بخری
![]()
اون خاله بازیه که بعضیا دارنچرا تو این سایت همه زن و شوهرند![]()
اون خاله بازیه که بعضیا دارن
تایید می شود به قوله مسعود
من نرفتم اونجا ولی حرفه شما رو قبول می کنم.من چون در شهر توریستی زندگی میکنم.
فقط میتونم بگم که تو اذربایجانی ها اتفاقا تبریزی ها خیلی خوبند و دارای فرهنگ متفاوتی نیستند و ادم های با کلاسی هستند نسبت به بقیه جاهای اذربایجان.
چرا تو این سایت همه زن و شوهرند![]()
اون خاله بازیه که بعضیا دارن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تبريز-شهر اولين ها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دنبال آموزشگاه كامپيوتر در تبريز مي گردم؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | باغ کتاب تهران و فراموشی کودکان شهر های دیگر | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |