خوب مسیره خونمونه یا ازراهنمایی میزنیم یا زعفرانیه
ایول
سلام دخملم خوبی؟
خوب مسیره خونمونه یا ازراهنمایی میزنیم یا زعفرانیه
ایول
ناراحت نشید از هم دیگه
نه نمیدونم.چرا؟
من؟خیلی میشناسمشون.تا چه حد تبریزی ها رو می شناسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من؟خیلی میشناسمشون.
قصدم توهین یا ناراحت کردن نبود.ناراحت نشدم فقط می خوام میزان شناختشونو بدونم همین!
البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
وقتي يه ادرس ازشون بپرسي كاري ميكنن كه كل تبريز رو بگردي و تمام اماكن و ميدان هاي شهر رو دور بزني بعدش ببيني همون جاي اولت هستي
من يه بار با دوستان رفتيم تبريز تابستون بود تصميم گرفتيم شب رو تو پارك سر كنيم از يكي ادرس يه پارك امن رو پرسيديم .......
حالا از تبريزيا گلمون مي خوام حدس بزنن اين اقا ما رو كجا راهنمايي كرد ساعت 11 شب
وقتي يه ادرس ازشون بپرسي كاري ميكنن كه كل تبريز رو بگردي و تمام اماكن و ميدان هاي شهر رو دور بزني بعدش ببيني همون جاي اولت هستي
من يه بار با دوستان رفتيم تبريز تابستون بود تصميم گرفتيم شب رو تو پارك سر كنيم از يكي ادرس يه پارك امن رو پرسيديم .......
حالا از تبريزيا گلمون مي خوام حدس بزنن اين اقا ما رو كجا راهنمايي كرد ساعت 11 شب
با عرض معذرت! من نه استدلالاي شما رو تو هيچ كتاب منطقي وفلسفي ديدم ونه درصداتونو قبول دارمنه دوست غزیز من میگم نیست همه چیز یک تلرانس داره اگر خطای چیزی کمتر از5% باشه میگن نیست
لطفا وقتی گدا دیدی بشمار اگر در طول یک هفته به 5 تا رسید یعنی حق با شماست
مي شه بفرمائيد گداهاي كدوم شهر از طراف نيومدن وساخت خود همون شهرن؟؟!!!اگه بياي ميبيني كه همشون از اطراف اومدن
نه!! الان كه دارم كم كم فك مي كنم مي بينم يه جاي ديگه بود!!!(چون با اونجا كه شما دارين تجسمش مي كنيد يه كم فرق داشت)مطمئن هستین شما تبریز بودین؟
ما که همچین چیزی ندیدیم والا!!!!!
کسی که شیشه پاک میکنه گدایی نمیکنه یا کسی که دعا میفروشه گدایی نیست یا اسپند دود میکنه
اما اگر کسی بیاد به زور از شما بابت کاری که نکرده پول بگیره یعنی گدایی میکنه
ما یه استاد تبریزی داشتیم خودش میگفت هر کی میخواد سر از مشهد در بیاره بیاد از خودم آدرس بپرسه.البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
قصدم توهین یا ناراحت کردن نبود.
اون یه نفری که خیلی دوسش دارمم تبریزه.
برا همین میشناسمشون.
اخلاق خوب خیلی دارن اما خیلی حساب خرچشونو دارن
قصدم توهین یا ناراحت کردن نبود.
اون یه نفری که خیلی دوسش دارمم تبریزه.
برا همین میشناسمشون.
اخلاق خوب خیلی دارن اما خیلی حساب خرچشونو دارن
با عرض معذرت! من نه استدلالاي شما رو تو هيچ كتاب منطقي وفلسفي ديدم ونه درصداتونو قبول دارم
مي شه بفرمائيد گداهاي كدوم شهر از طراف نيومدن وساخت خود همون شهرن؟؟!!!
نه!! الان كه دارم كم كم فك مي كنم مي بينم يه جاي ديگه بود!!!(چون با اونجا كه شما دارين تجسمش مي كنيد يه كم فرق داشت)
اگه اينجوري باشه پس با استدلالاي شما نتيجه مي گيريم كه اصن تو ايران گدا نيست !!!!
به نظر من اسم اون زور گيريه نه گدايي....
عزیز دل من چیزی رو که دیدم میگمولي من ديدم...
مخصوصا موقعي كه پشت چراغ قرمز واي مياستي...
یکی لنگ دستشه شیشه رو میاد تمیز کنه،یکی اسپند دود می کنه،یکی دعا می فروشه ، یکی بچه بغلشه و....
حرف من اینه که: تبریز هم مثه همه شهرهای دیگه نقاط مثبت و منفی زیادی داره که آدم باید واقع بین باشه و نقاط مثبت شهرشو بهتر وبرای ازبین بردن نقاط منفی بیشتر تلاش کنه...
نه اینکه با بزرگنمایی و دادن اطلاعات غلط افراد رو در برابر موارد مثبت هم بدبین کنه وطوری بشه که همه فک کنن اون اطلاعاتم غلطه...
اتفاقا تا چن سال پیش شهرداری در یک اقدام شروع به جمع آوری متکدیان کرد که به نظر من بسیار کار ایده آلی بود(همون زمان که شروع به شعار نویسی می کرد:مثه شهر بدون گدا یا شهر اولینها و...)که فقط یه برنامه تبلیغی موقت بود و مثه همه پروژه های دیگه ولش کردن و الان سر هر چهارراه آدم چنتا گدا می بینه ولی بازم نسبت به جمعیت اینجا متعادله و خدا کنه با این وضعیت بیشتر نشه و اون شعار همیشگی بشه.
آجئ چایئ ؟البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
منم نمیگم مردم تبریز گل بلبل و همه عالین و .... اما همه جا خوب و بد داره و میزان همه چیز رو امار گیری میشه کردما یه استاد تبریزی داشتیم خودش میگفت هر کی میخواد سر از مشهد در بیاره بیاد از خودم آدرس بپرسه.
اهان از اون لحاظ
رها بنده خدا پس حق داره!
منم تبریزی هستم خانومم کرمونی از خانوم منم بپرسی میگه من خسیسم
اما اینجوری نیست من خودم ادم ولخرجیم اما میگم با حساب کتاب
هیچ وقت پول به اشغال نمیدهم اما مردم جاهای دیگه راحت پول خرج میکنن
تو که کلا خسیس هستی
بیخودی گردن چیزای دیگه ننداز![]()
مي گم آخه اطلاعات غلط مي دي...!!!من که خیلی دورترم ولی خوشم می آد از اونجا
منم نگفتم شهر با گدا ولي به نظر اكثر جامعه شهر بدون گدا يعني شهري كه حتي توش يه دونه گدا هم پيدا نشه....من هم نمیگم که تا حالا حتی یکدونه هم گدا ندیدیم!!! منم دیدم تو شهناز دیدم تو بازار دیدم تو نصف راه دیدم اما تعدادشن اینقدر کم بوده که نمیشه اسمشو گذاشت شهر با گدا
افغانیا چیزیشون نیست اما مردم تبریز کمبود های زیادی دارن نون اضافی برای پر کردن شکم دیگران رو ندارن
اين قضيه رو به ناحق به تبريزيا چسبوندن....چون من خيلي جاها ديدم آدرس درست دادن....البته يه عادت خوبي هم اهالي تبريز دارن
بابا توكه اومدي درستش كني بدترش كردي ....باخ منه تبریزین یاریسی دلی دی یاریسی دلی باز(شوخی بود)
احتمالا رفتی از کرج دور زدی برگشتی؟
گداهای کرمونم جمع کرده شهر داری
تو که کلا خسیس هستی
بیخودی گردن چیزای دیگه ننداز![]()
من؟
باشهشلواری که عصری میخواستیم بگیریم کنسل شد
![]()
من؟
باشهشلواری که عصری میخواستیم بگیریم کنسل شد
![]()
مي گم آخه اطلاعات غلط مي دي...!!!
منم نگفتم شهر با گدا ولي به نظر اكثر جامعه شهر بدون گدا يعني شهري كه حتي توش يه دونه گدا هم پيدا نشه....
والا من فك نكنم مردم تبريز كمبوداي زيادي داشته باشن....(اين نظر شخصي شماس)
اين قضيه رو به ناحق به تبريزيا چسبوندن....چون من خيلي جاها ديدم آدرس درست دادن....
شايد اون فردي كه ازش پرسيدي از اطرف بوده روش نشده بگه بلد نيستم....(حالا كجا رفتي؟؟)
بابا توكه اومدي درستش كني بدترش كردي ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تبريز-شهر اولين ها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دنبال آموزشگاه كامپيوتر در تبريز مي گردم؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | باغ کتاب تهران و فراموشی کودکان شهر های دیگر | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
تراژدی غم انگیز بر پیکره دیوارهای شهر | گفتگوی آزاد | 19 |